Results 106 to 120 of 171
Thread: Σχέση με λάγνο
-
04-05-2016, 10:42 #106
Εγώ πάντως δεν τρόλλαρα εξέφρασα τις πραγματικές μου ανάγκες, χωρίς ανταπόκριση...
- 04-05-2016, 11:50 #107
τα ειχα κ γω με ενα παιδι ο οποιος ο.τι κ αν καναμε σκεφτοταν το σεξ...μεχρι κ σε καφετεριες ...μου χε σπασει τα νευρα..πηγαιναμε για καφε κ με επιανε απο κατω απο το τραπεζι..κ το αποκορυφωμα ηταν οταν ημουν πολυ στενοχωρημενη..κ πηγαμε για καφε εξω κ γω εκλαιγα κ του ελεγα το προβλημα μου κ κεινος ειχε βαλει το χερι του μεσα απο το παντελονι μου..μεχρι που τα πηρα κραναρα κ του την ειπα ασχημα..λεγοντας του οτι χρειαζομαι στηριξη κ οχι σεξ...κ μυο λεει..ελα να κανουμε σεξ να ξεχαστεις..απο κει κ περα, την τελειωσα την ιστορια..το ατομο με εκανε εξω φρενων! απλα απορω λιγο πως σκεφτεται η θεματοθετρια να κανει κ παιδια με ενα τετοιο ατομο..
τα ατομα αυτα ειναι σεξομανεις κ χρειαζονται επαγγελματικη βοηθεια..ολα τα προβληματα τους τα λυνουν με το σεξ κ δεν ειναι πραγματικα στηριγματα στην οικογενεια.
εγω θα εβαζα ορο για να συνεχισω..η πας σε ψυχολογο ή δεν κανουμε τιποτα.τελος.
04-05-2016, 13:44 #108
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Lemonia πρεπει να βρεις το κουμπι του και να τον εκπαιδευσεις να καλα διαβασες ολοι οι bdsmer εχουν καποιο κουμπι που κρυβουν καλα και ολοι μπορουν να εκπαιδευτουν με ανταλλαγμα το σεξ θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα το εχετε γυρισει σε βανιλια σεξ και στο λεω εγω που κανω οτι κανετε κι εσεις
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
04-05-2016, 14:16 #109
σοκαριστηκα... δηλαδή σου αρεσει να σε δενουν να σου βαζουν ένα μπαλακι στο στομα και να σε παιρνουν παραφυσιν? ενώ ταυτόχρονα φορανε και λεοπαρδαλε εσώρουχα?
δεν θεωρω ότι είμαι συντηρητικος στο σεξ εχω κανει πολλα και εγω... αλλα ορισμενα πραγματα είναι αρρωστια... όπως ειπα και πριν ο φετιχισμος όπως και ο σαδομαζοχισμος δινουν αναπηρια 30%
04-05-2016, 14:39 #110
ΣΥΜΦΩΝΩ με noumac...θεωρω οτι το σεξ ειναι παιχνιδι αλλα με ορια..οταν ξεπερναει τα ορια..μπορουμε να το ονομασουμε "αρρωστια" ή κ φετιχισμο..
βεβαια οσο ειναι λειοτυργικο δεν δημιουργει προβλημα..αλλα να κανεις ενα παιδι με καποιον, ο οποιος μπορει ξαφνικα μια μερα το παιδι του να τον δει με λεοπα εσωρουχο...αυτο με ξεπερναει..η ανατροφη ενος παιδιου ειναι τρομερα σοβαρο πραγμα...ισως το σοβαροτερο ολων..πως κ διαλεξες να κανεις ενα παιδι με εναν τετοιον ανθρωπο..επισης κ αυτο με ξεπερναει..
δηλαδη..προσπαθεις να αλλαξεις το στραβο το ξυλο να το κανεις ισιο..να το φερεις στα μετρα σου ..επειδη το βλεπεις "σοβαρα" ..κ θες να κανεις κ παιδι..σορρυ που ακουγομαι καπως..αλλα το θεωρω ανευθυνοτητα..να μεγαλωσεις ενα παιδακι με εναν τετοιον ανθρωπο..
ο θεος να φυλαει....κοιτα λιγακι κ εσενα μεσα σου καλυτερα κ βαθυτερα..οι επιλογες μας ειναι αυτο που εμεις οι ιδιοι ειμαστε ή που θελουμε να γινουμε...οι επιλογες μας κρινουν την ζωη μας..θεωρω οτι χρειαζεται ψυχοθεραπεια κ σε εσενα..να επεξεργαστεις κ να δεις τι σε οδηγησε στο να κανεις μια τετοια επιλογη συντροφου...
προς θεου..δεν θεωρω οτι ειμαι τελεια κ μη παρεξηγηθω..απλα εχω μαθει απο τις εμπειριες μου κ τα λαθη μου κ προσπαθω να κανω σωστες επιλογες κ ειδικοτερα σε πολυ σοβαρα ζητηματα..οπως ειναι η σχεση μου, η ανατροφη ενος παιδιου κλπ.
04-05-2016, 16:26 #111
04-05-2016, 16:29 #112
Εχω την υποψια οτι η λεμονια μας την εκανε με πηδηματακια.... και εμεις τζαμπα πινουμε (και ασχολουμαστε).
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-05-2016, 16:37 #113
καλα στανταρακι την εκανε...μαλλον την κουτουπωνει ο δικος της κ δεν προκαμει...λολ!
04-05-2016, 17:30 #114
Αν έγραφα όλα όσα σκέφτομαι για το θέμα της Λεμονιάς σίγουρα θα με είχαν διαγράψει από το φόρουμ. Λοιπόν για να δούμε πως θα συγκρατηθώ...ας πάρω βαθιές ανάσες και ας παραθέσω ορισμένα από τα λεγόμενα της στα 6 μηνύματα που έχει αναρτήσει περί του θέματος της με χρονική προτεραιότητα. Τώρα αν είναι τελευταία φορά που γράφω στο φόρουμ...τι να κάνουμε, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους...ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!!
1) Έχω σκεφτεί να επιστρατεύσω μέχρι και φίλη μου που δέχεται να βοηθήσει μιας και το έχουμε συζητήσει διεξοδικά, γιατί εγώ ορισμένες φορές δεν μπορώ να διαχεριστώ όλη αυτή τη κατάσταση κυρίως κατά τη διάρκεια του κύκλου μου.
5 μέρες χωρίς σεξ ε; Υπάρχουν και τα παρα φύσιν ξέρεις, πιστεύω ότι έτσι θα μπορούσες να τον ικανοποιήσεις πλήρως χωρίς να βάλεις στο παιχνίδι και την φίλη σου. Ξέρεις η ζωή δεν είναι οι 50 αποχρώσεις του γκρι, ούτε εσυ θα γίνεις πρωταγωνίστρια στην επόμενη ταινία !!!
2) Όταν δεν είναι στη δουλειά ασχολείται ασταμάτητα μαζί μου (και μέσω των φετίχ του βέβαια), πηγαίνουμε μακρινά ταξίδια και μου κάνει όμορφα δώρα. Σε αυτό σίγουρα βοηθά η καλή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του που μας δίνει τα μέσα για να ζήσουμε τον ερωτά μας άνετα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό φυσικά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο και θέλω να μας βοηθήσω να πάμε μπροστά μαζί. Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σοβαρά αφού τον στηρίζω και κάνω υπομονή γιατί τον αγαπώ και προετοιμάζω μαζί του τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.
Μπορώ να καταλάβω πόσο λεπτά αισθήματα τρέφεις για το αγόρι σου και πόσο μεγάλη αγάπη νιώθεις για αυτόν, όσο δε για την σχέση σας και πόσο σοβαρή είναι αυτή δεν αμφιβάλλει κανείς. Όποιος πει το αντίθετο να ξέρεις ότι σας ζηλεύει. Αλήθεια ο έρωτας για σένα είναι ταξίδια και δωράκια με λεφτά του μπαμπά ;
3) Πράγματι μιλάω με κάποιους ψυχολογικούς όρους γιατί έχω ήδη αρχίσει να ζητάω λύσεις από ψυχολόγο, όπως και από τηλεφωνικές γραμμές προβλέψεων.
Απευθύνθηκες σε ψυχολόγους; Στα μέντιουμ απευθύνθηκες πριν τους ψυχολόγους ή μετά;
4) 'Ηθελα να ήξερα, ποιος άντρας φοράει λεοπαρδαλέ εσώρουχα;;; Ή όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου έρχεται ένα δεύτερο μικρόφωνο (με το συμπάθειο, συγνώμη!!!!) στα καλά καθούμενα και πρέπει να βρω δικαιολογία να κλείσω.
Το αγόρι σου που το αγαπάς πολύ και έχετε σοβαρή σχέση. Απορώ γιατί ρωτάς τέτοια πράγματα;
5) Όσον αφορά το οικονομικό, σίγουρα είμαι οικονομικά εξαρτημένη από το αγόρι μου αυτό το διάστημα, μιας και έχω τελειώσει σπουδές Γραφιστικής αλλά έχω οξεία τενοντίτιδα και έχω σημαντικό πρόβλημα να βρω εργασία. Θέλω να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Έχω μιλήσει στις αδερφές μου ήδη και η άποψή τους είναι πως ένας άντρας σε γενικές γραμμές πρέπει να νιώθει κυρίαρχος και να επιβάλλεται οπότε θα πρέπει να του παρέχω αυτά που θέλει για να μείνει μαζί μου.
Προσπάθησε να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να περάσεις την οξεία τενοντίτιδα αυτό θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι το πρώτο σου μέλημα. Αλήθεια πήγες σε κάποιον γιατρό για να θεραπευτείς ή ρώτησες το μέντιουμ για πότε θα περάσει το θέμα με το χέρι σου ; Αν όχι την επόμενη φορά να το κάνεις...τι να σου πουν και αυτοί οι γιατροί όταν έχουμε κοτζαμ Χορταρέα. Δεν συμφωνείς ;
6) Ένα παράδειγμα θα σας δώσω, οποτε έχουμε πάει σινεμά είναι πάντα καθημερινή και τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα για να είναι όσο άδεια είναι η αίθουσα και καθόμαστε τελευταία σειρά γιατί είναι βέβαιο ότι στο ενδιάμεσο θα χρειαστεί να ξεθυμάνει.
Δεν πιστεύω να πηγαίνετε Τετάρτες στα Village Cinema με τα δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός ε; Γιατί κάθε φορά που πάω εγω έχει πιο πολύ κόσμο και από τα σαββατοκύριακα !!! Οι ταινίες που βλέπετε είναι μεγάλου μήκους ;
7) Μετά από μια απίστευτα δύσκολη νύχτα αφού ο λάγνος σύντροφός μου είχε αυπνίες και έπρεπε να κάνω το καθήκον μου για να τον ηρεμήσω ενώ δυστυχώς δεν είχα όρεξη (περιμένω τις μέρες μου) μπαίνω και βλέπω αυτά εδώ τα κακεντρεχή σχόλια !!!
Εγω να δεις τι αυπνίες είχα..έχω έναν πελάτη που έπιασε την γυναίκα του στα πράσα να κάνει έρωτα στο κρεβάτι του με τον καλύτερο του φίλο.
8) Είναι ντροπή για σας δηλαδή να παραδεχτώ ότι κυκλοφορώ ότι κυκλοφορώ πάντα με το λιπαντικό στη τσάντα μου; Είναι ντροπή για μια κοπέλα να θέλει να ικανοποιεί το σύντροφό της ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπομένει το παρα φύσιν σεξ;
Αφού τον αγαπάς αληθινά και έχει λεφτά ο μπαμπάς...προχώρα ακάθεκτη !!! Αν αδειάσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί..ας ελπίσουμε να έχει γίνει καλά το χέρι σου για να μπορείς να εργαστείς !!!
9) Ναι λοιπόν είμαι υπερύφανη που κάνω όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα όσο κι αν δεν σας αρέσει. Κι αν δεν έχετε σκοπό να βοηθήσετε, είναι γιατί ζηλεύετε τον ερωτισμό που βιώνουμε!!!!
Αφού είσαι υπερήφανη βρε που είναι το πρόβλημα σου ; Μεταξύ μας εγω σε ζηλεύω λίγο..πάντα ήταν όνειρο μου να φορέσω ένα λεοπαρδαλε εσώρουχο...κατά προτίμηση MED...είναι αυτό που λέμε μεταξωτά βρακιά για μεταξωτούς...ξέρεις την συνέχεια !!!
10) Όπως είπα πιο πριν έχω ζητήσει λύσεις παντού, από τηλεφωνικές γραμμές στήριξης, αστρικές προβλέψεις και κάρτες, ψυχολόγο ΚΑΙ ανδρολόγο.
.........μην χάνεις τον χρόνο σου σε ψυχολόγους και ανδρολόγους....τζάμπα 50αρικα σε κλέβουν..η λύση είναι μία την λες και μόνη σου παρακάτω... !!!
11) Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η γραμμή προβλέψεων ήταν ό,τι πιο βοηθητικό βρήκα μέχρι τώρα. Μου προέβλεψε ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα ήταν πολύ δύσκολα και όντως, ο σύντροφός μου εκείνη την Παρασκευή αφού γύρισε από το μπιλιάρδο που είχε βγει με τους φίλους του είχε φέρει μαζί μια στέκα με την οποία με ράπισε κατά τη διάρκεια του σεξ.
Το χειρότερο ήταν ότι δυστυχώς κατάλαβε ότι είχα καλέσει σε κάποια περίεργη γραμμή αφού η Cyta που έχουμε προσφορά 19.90, ήρθε φουσκωμένη κατά 20 ευρώ. Καταφερα να το καλυψω λεγοντας οτι μιλουσα με μια ξαδερφη μου στον Καναδα, από τότε δεν μου έχει ξαναπεί κάτι γι αυτό.
Πως γίνεται να μου στείλεις ένα μήνυμα με την γραμμή προβλέψεων, θέλω να πάρω και γω ένα τηλέφωνο να δω ποτε θα βρω δυο γυναίκες για σοβαρή σχέση !!!
04-05-2016, 18:09 #115
Εσένα σε περίμενα να γράψεις και δεν σου κάνω πλάκα ούτε ειρωνεύομαι......και από ότι έχω δει διαλέγεις επιλεκτικά να κράζεις γυναίκες....Εδώ όμως δεν είναι δικαστήριο, ούτε βγάζουμε το άχτι μας.........Την άλλη φορά είπα να μην ανακατευτώ αλλά δεν αντέχω άλλο...........συγγνώμη κιόλας που χώνω την μύτη μου........αλλά τα ποστ σου με ενοχλούν.....πρόβλημά μου βέβαια είναι αυτό.........εσύ είσαι ελεύθερος να λες ότι θες όπως όλοι....
04-05-2016, 18:12 #116
Försvarsadvokat
σίγουρα αυτή η (συζήτηση) θα γινότανε βαιραλ στο φ/β γελάω μόνος μου
είναι κωμικοτραγική η κατάσταση.....
ευχαριστώ που μ έκανες και γέλασα.....πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου
04-05-2016, 18:17 #117
Δεν έκραξα κανέναν. Απλά παρέθεσα τα γεγονότα, εσένα αν σου φαίνεται λογικό να θεωρεί το μόνο βοηθητικό την γραμμή προβλέψεων και όχι τους ψυχολόγους..δεν έχω να πω κάτι παραπάνω !!! Όταν κάποιος παραθέτει σε δημόσιο διάλογο προσωπικά του δεδομένα και καταλήγει να είναι περήφανη για αυτά...πάλι δεν έχω να πω κάτι παραπάνω !!! Μην ζητάς συγγνώμη καλά κάνεις και επεμβαίνεις αλλά είναι λίγο σε άσχετο σημείο να αναφερθείς σε κάποιο θέμα που έχεις μαζί μου. Αν θες μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα και να το συζητήσουμε εκτενέστερα.
04-05-2016, 18:24 #118
Η Λεμονιά αυτοαναιρείται μόνη της και δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι περισσότερο. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση όταν μας λέει ότι την βοήθησαν περισσότερο τα μέντιουμ και οι κάρτες καρώ και όχι οι ψυχολόγοι. Και όχι μόνο αυτό, δεν φαίνεται να έχει και κάποιο σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν την αναλαμβάνουν ούτε οι ίδιοι οι ψυχολόγοι, σύμφωνα με δικές της πάντα αναφορές.
04-05-2016, 18:28 #119
Παιδια τσιλ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ. Φιληστε τους δικεφαλους σας και παμε ευτυχισμενοι παρακατω προς το ηλιοβασιλεμα λολ. Εγω το ξαναειπα δεν γινεται να μην κρινουμε καποιον (ειτε θετικα ειτε αρνητικα), το κανουμε σε ολες μας τις συναναστροφες στον ενα η τον αλλο βαθμο...οσοι απαντησαμε στη κοπελα απαντησαμε οπως ξεραμε, αλλοι ειλικρινα, αλλοι αυστηρα, αλλοι στο χαβαλε, αλλοι φορτωσαν λιγο περισσοτερο οκ ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, ανθρωποι ειμαστε, η ιδια εχει φυγει εδω και ωρα. Ο κιουμπ εχει δικιο οτι καθενας πρεπει να αισθανεται ασφαλης εδω και να μην τον ριχνουμε στη πυρα ειδικα αν δεν βλαπτει κανεναν αλλα και ο φορ δεν εχει αδικο για εμενα σε μερικα πραγματα, απλα δεν χρειαζοταν να φορτωσεις τοσο, αν και κατανοητο για εμενα εστω το γιατι και γενικα τον εκτιμω. Κι εγω μπορω να αρχισω να γραφω πολλα ομορφα για αντρες με τη πρωτη αφορμη αλλα βλεπεις κρατιεμαι χαχαχα...οποτε αφηστε το και οι δυο να παει στο διαολο...οι ανθρωποι λογικο ειναι να λεμε οτι μας βγαινει με βαση δικα μας βιωματα. Καταλαβετε το και αγαπη μονο και τελος, αιντε :)
04-05-2016, 18:40 #120
Ναταλία δεν φόρτωσα καθόλου, πήρα κάποια κομμάτια που η ίδια μας ανέλυσε και έφτασα σε κάποια συμπεράσματα. Που είναι το κακό; Επειδή εξέφρασα την επιθυμία μου να πάρω ένα λεοπαρδαλε εσώρουχο ή επειδή την ρώτησα αν πηγαίνει τις Τετάρτες στο σινεμά; Ή μήπως επειδή θέλω όντως να βρω δυο κοπέλες για σοβαρή σχέση; Εδω έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει να γράφονται πράγματα εδω μέσα!!! Ποιον ενοχλεί πόσες γυναίκες θέλω εγω να έχω για σοβαρή σχέση;
Επαναλαμβάνω η Λεμονιά ουσιαστικά καταργεί τους ψυχολόγους και πιστεύει στα μέντιουμ και στις κάρτες καρώ. Αυτό είναι για μένα το πρόβλημα της και για αυτό θα έπρεπε όλοι να την βοηθήσουμε να το ξεπεράσει και όχι για το εαν το αγόρι της έχει φετιχ ή οχι και ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που μένει μαζί του. Δεν έχει να φοβάται τίποτα η Λεμονιά εδω μέσα στο φόρουμ όσο συνεχίζει να πιστεύει στις κάρτες καρώ.