Σχέση με λάγνο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 171
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Ναταλία δεν φόρτωσα καθόλου, πήρα κάποια κομμάτια που η ίδια μας ανέλυσε και έφτασα σε κάποια συμπεράσματα. Που είναι το κακό; Επειδή εξέφρασα την επιθυμία μου να πάρω ένα λεοπαρδαλε εσώρουχο ή επειδή την ρώτησα αν πηγαίνει τις Τετάρτες στο σινεμά; Ή μήπως επειδή θέλω όντως να βρω δυο κοπέλες για σοβαρή σχέση; Εδω έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει να γράφονται πράγματα εδω μέσα!!! Ποιον ενοχλεί πόσες γυναίκες θέλω εγω να έχω για σοβαρή σχέση;

Επαναλαμβάνω η Λεμονιά ουσιαστικά καταργεί τους ψυχολόγους και πιστεύει στα μέντιουμ και στις κάρτες καρώ. Αυτό είναι για μένα το πρόβλημα της και για αυτό θα έπρεπε όλοι να την βοηθήσουμε να το ξεπεράσει και όχι για το εαν το αγόρι της έχει φετιχ ή οχι και ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που μένει μαζί του. Δεν έχει να φοβάται τίποτα η Λεμονιά εδω μέσα στο φόρουμ όσο συνεχίζει να πιστεύει στις κάρτες καρώ.
    Να πω πως εχεις αδικο παλι με τα ταρω; λολ δεν εχεις. Απλα παιζει μεγαλο ρολο και ο τροπος οταν προσπαθουμε να βοηθησουμε καποιον με κατι...αλλο να του λεμε "μα καλα τι μαλακας εισαι, μην εισαι μαλακας" η να βαζουμε στον λογο μας σαρκασμο και αλλο να του λεμε "γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο η εκεινο"...κι εγω εσφαλα λιγο στον τροπο μου και αρκετα αλλα μελη, για αυτο και φρικαρε η κοπελα και δεν θα οφεληθει απο το οτι ανοιξε το θεμα, τωρα πια το βλεπει αμυντικά και για αυτο και δεν γραφει αλλο... και ειναι ανθρωπινη αντιδραση.
    Εσυ τωρα αν εχεις να προσφερεις παροχες σε δυο κοπελες για σοβαρη σχεση που θα σ'αγαπανε και θα τους κανεις δωρα και ταξιδια με γεια σου με χαρα σου χαχαχα και φορα και λεοπαρ και ζεβρε και φλοραλ και στρινγκ αμα λαχει. Μια χαρα, δεν ενοχλει κανεναν...απλα εσυ δινε και κανα ρεπο, μη τις εξουθενωνεις. Θα ναι δυο βεβαια και θα κανουν βαρδιες :P

Senior Member
    Ρε παιδιά μην μου χαλάτε το νήμα.... Προσπαθώ να βρω μία όμορφη γυναίκα, ούτε μέτρια, ούτε άσχημη, που να θέλει να τιμωρήσει το λάγνο κορμί μου και εσείς ασχολείστε με μέντιουμ και λεοπαρδαλέ εσώρουχα! 'Ελεος δηλαδή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ρε παιδιά μην μου χαλάτε το νήμα.... Προσπαθώ να βρω μία όμορφη γυναίκα, ούτε μέτρια, ούτε άσχημη, που να θέλει να τιμωρήσει το λάγνο κορμί μου και εσείς ασχολείστε με μέντιουμ και λεοπαρδαλέ εσώρουχα! 'Ελεος δηλαδή!
    Τι μη σου χαλαμε το νημα κι εσυ, εχουμε παρει το νημα της κοπελας και το εχουμε κανει κωλο λολ. Εγω σου ειπα, ανοιξε καινουριο δικο σου, "λαγνος μονος ψαχνει" :P

Senior Member
    Το επομενο viral θεμα θα ειναι 'λαγνος μονος ψαχνει'. Για epic τρολαρισμα θα ειναι λολ
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Έναν άντρα σωστό έβγαλε η Ελλάδα και τον λέτε λάγνο σα δε ντρέπεστε αντί να μαζευτείτε πέντε έξι να σας προικίσει και να έχετε μια άνετη ζωή εσείς κοροϊδεύεται τουλάχιστον ξέρει καμιά είναι όμορφος? Μην είναι και μπάζο γιατί μιλάμε για καταναγκαστικά έργα μετά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Δεν έκραξα κανέναν. Απλά παρέθεσα τα γεγονότα, εσένα αν σου φαίνεται λογικό να θεωρεί το μόνο βοηθητικό την γραμμή προβλέψεων και όχι τους ψυχολόγους..δεν έχω να πω κάτι παραπάνω !!! Όταν κάποιος παραθέτει σε δημόσιο διάλογο προσωπικά του δεδομένα και καταλήγει να είναι περήφανη για αυτά...πάλι δεν έχω να πω κάτι παραπάνω !!! Μην ζητάς συγγνώμη καλά κάνεις και επεμβαίνεις αλλά είναι λίγο σε άσχετο σημείο να αναφερθείς σε κάποιο θέμα που έχεις μαζί μου. Αν θες μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα και να το συζητήσουμε εκτενέστερα.
    Προσωπικά δεν έχω με κανέναν! Είπα αυτό που βλέπω, ούτε είπα αν έχετε δίκιο ή άδικο στο θέμα της λεμονιάς...Άμα μιλάς κάπως, χάνεις και το δίκιο σου στην τελική...
    Ναταλία να σου πω κάτι , μπορώ και εγώ να χρησιμοποιώ τους θεματοθέτες να δείξω πόσο ηθική ή ώριμη είμαι ... το μόνο εύκολο....'Αλλο προσπαθώ να βοηθήσω, άλλο βγάζω το άχτι μου και άλλο επιδεικνύω τον εαυτό μου....και εγώ με την όποια κρίση που έχω τα διαχωρίζω αυτά, ούτε είμαι αλάνθαστη φυσικά, ούτε παίρνω όρκο για τον κάθε ένα.... Αυτά είχα να πω και δεν θα ξανα ανακατευτώ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Προσωπικά δεν έχω με κανέναν! Είπα αυτό που βλέπω, ούτε είπα αν έχετε δίκιο ή άδικο στο θέμα της λεμονιάς...Άμα μιλάς κάπως, χάνεις και το δίκιο σου στην τελική...
    Ναταλία να σου πω κάτι , μπορώ και εγώ να χρησιμοποιώ τους θεματοθέτες να δείξω πόσο ηθική ή ώριμη είμαι ... το μόνο εύκολο....'Αλλο προσπαθώ να βοηθήσω, άλλο βγάζω το άχτι μου και άλλο επιδεικνύω τον εαυτό μου....και εγώ με την όποια κρίση που έχω τα διαχωρίζω αυτά, ούτε είμαι αλάνθαστη φυσικά, ούτε παίρνω όρκο για τον κάθε ένα.... Αυτά είχα να πω και δεν θα ξανα ανακατευτώ....
    Μη στενοχωριεσαι μια χαρα τα καταφερες και εσυ ;)

Senior Member
    Εγώ να σας πω την αλήθεια μου βγάζω τον πόνο μου γιατί κάποτε είχα λεφτά δηλαδή ήμουνα πιτσιρίκος και δούλευα κι είχα λεφτά για ξόδεμα με γκόμενες ε καμιά δε γνώρισα τόσο χαζή να κάτσει για τα λεφτά ούτε μια όλες με το που καταλάβαιναν ότι είμαι πυροβολημένος φεύγανε τρέχοντας δεν κάθονταν δεύτερολεπτό καμιά δεν κάθισε να τις εξηγήσω ότι έχω ψυχολογικά τι ψυχολογικά κλπ μόλις τελείωνε το καλό Λούης τα κορίτσια γι αυτό εγώ δε γνώρισα καμιά χαζή που να μην κατάλαβε ότι δεν πάω καλά και να μην έφυγε γι αυτό κοροϊδεύω εγώ προσωπικά και πάντα θα κοροϊδεύω τέτοιου είδους θέματα

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μη στενοχωριεσαι μια χαρα τα καταφερες και εσυ ;)
    Ε είπα δεν θα ξανα ανακατευτώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    σοκαριστηκα... δηλαδή σου αρεσει να σε δενουν να σου βαζουν ένα μπαλακι στο στομα και να σε παιρνουν παραφυσιν? ενώ ταυτόχρονα φορανε και λεοπαρδαλε εσώρουχα?

δεν θεωρω ότι είμαι συντηρητικος στο σεξ εχω κανει πολλα και εγω... αλλα ορισμενα πραγματα είναι αρρωστια... όπως ειπα και πριν ο φετιχισμος όπως και ο σαδομαζοχισμος δινουν αναπηρια 30%
    Εξαρτατε καθε bdsmer μπορει να ειναι μεσα σε ολα η μονο σε μερικα εμενα ισχυει το δευτερο μπυ αρεσουν τα role playing τα δεσιμο οχι ομως το φιμωμα ο καθενας οτι τπυ αρεσει
    Ξερεις εαν δικαιουμε επιδομα για το 30% ?:-ρ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Ποια να τον εκπαιδεύσει; Πλάκα κάνεις.... Αφού αυτός κάνει ότι θέλει και αν δεν του κάνει ότι θέλει, θα την στείλει και εκείνη το ξέρει και για αυτό τον υπομένει... Είτε θα αποδεχθεί τα φετίχ του και τις ορέξεις του, είτε θα την στείλει και το ξέρει και εκείνη...
    Η θα τον αλλαξεις χωρις να τον αλλαξεις εχω κανει σχεση με παρομοιο ατομο και οταν τον αλλαξα σε βανιλια ( δεν κερω για παντα η οχι) ομολογω δεν μου αρεσε ετσι κρατησαμε οσα συμφωνουσαμε και οι δυο
    Επισεις στο σεξ τα ορια τα οριζουν δυο σε ολους τους τυπους σεξ ακομα και στο bdsm υπαρχουν κωδικοι ασφαλειας ....αλλιως εκεινη τον αφηνει να την κανει οτι θελει ειτε γτ καβαθος γουσταρει ειτε γτ εχει καποιο αλλο σκοπο κινητρο κλπ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τι μη σου χαλαμε το νημα κι εσυ, εχουμε παρει το νημα της κοπελας και το εχουμε κανει κωλο λολ. Εγω σου ειπα, ανοιξε καινουριο δικο σου, "λαγνος μονος ψαχνει" :P
    Να ορίστε άνοιξαν και το κλείδωσαν :P (Το ήξερα πως θα γίνει για αυτό δεν μπήκα στο κόπο :P )

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Η θα τον αλλαξεις χωρις να τον αλλαξεις εχω κανει σχεση με παρομοιο ατομο και οταν τον αλλαξα σε βανιλια ( δεν κερω για παντα η οχι) ομολογω δεν μου αρεσε ετσι κρατησαμε οσα συμφωνουσαμε και οι δυο
    Επισεις στο σεξ τα ορια τα οριζουν δυο σε ολους τους τυπους σεξ ακομα και στο bdsm υπαρχουν κωδικοι ασφαλειας ....αλλιως εκεινη τον αφηνει να την κανει οτι θελει ειτε γτ καβαθος γουσταρει ειτε γτ εχει καποιο αλλο σκοπο κινητρο κλπ
    Nαι αλλά αυτή δεν είναι ανεξάρτητη, εξαρτάται από αυτόν... για αυτό και την κάνει ότι θέλει....

Senior Member
    Να ορίστε άνοιξαν και το κλείδωσαν :P (Το ήξερα πως θα γίνει για αυτό δεν μπήκα στο κόπο :P )
    Και ξερεις ε...τα εχω παρει λιγο στο κρανιο λιγο με αυτο αλλα τεσπα...τοσα θεματα εχει το φορουμ στην ενοτητα "γενικα" οπως το "βλεπετε anime η manga" και "πως θα ειναι ο κοσμος σε εκατο χρονια" και χιλια δυο ασχετα που θεωρουνται "on topic" και απο ολα αυτα κλειστηκε το συγκεκριμενο με το σχολιο " εντελως off topic"? Και αν υποθεσουμε πως δεν ταιριαζε στην κατηγορια "σχεσεις και σεξουαλικοτητα" επειδη δεν εκφραζει καποιο προβλημα επρεπε να το αλλαξουν ενοτητα, ποιος ο λογος να κλειδωθει ειτε ηταν σοβαρο ειτε στο χαβαλε; Εχουμε νηματα με μουσικες, αστεια βιντεο, διατροφες χιλια δυο και μας πειραξε το bdsm? Ποιον ακριβως προσεβαλε το θεμα; Εμενα αυτο μου κανει λογοκρισια. Αλλα τεσπα, κατι θα ξερει η διαχειρηση καλυτερα που εμενα μου διεφυγε.

Senior Member
    Άμα διαβάσεις το πως θα είναι ο κόσμος σε εκατό χρόνια ξεκίνησα με κοινωνιολογικη προσέγγιση στη συνέχεια πήγε αλλού και δεν απάντησαν και πολλοί φαντάζομαι αν ανοίξετε θέμα οποιοδήποτε με ψυχολογική προσέγγιση θα γίνει δεκτό δηλαδή πχ αν έχει βίαιες τάσεις το αφεντικό στο bdsm αν έχει μαζοχιστικες τάσεις ο υπό κλπ κάντε μια ψυχολογική προσέγγιση και χωράνε όλα ακόμα και για τον καιρό μπορείς να βάλεις

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast