ΚΟΖΑΝΗ: Θρήνος για το 5χρονο παιδάκι που το σκότωσαν 2 ροτβάιλερ!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 102
    Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εμάς η δική μας , η Ρότυ έγινε επιθετική με τα σκυλιά παρόλο που από μικρή την κοινωνικοποιήσαμε αρκετά μαζί τους! Στις βόλτες μας την άφηνα να παίζει με άλλα σκυλιά και όλο αγκαλιές και χάδια ήτανε από κουτάβι! Είναι το σκυλί να μην το έχει μέσα του λέω εγώ! Μην τα ρίχνουμε όλα στους ιδιοκτήτες πάντα!
    Είχε μπλέξει ποτέ σε καβγάδες κλπ? Μπορεί να είχε μια κακή εμπειρία και να έγινε επιθετική

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αυτο δεν διαφερει απο τους ανθρωπους. Αν ενα αγορακι καποιος το βιαζει απο μικρό υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να βιασει και αυτό παιδάκια όταν μεγαλώσει. Αν ενα παιδάκι ο πατέρας του σκοτωσει την μητέρα του μπροστά του, υπάρχει μεγαλη πιθανότητα το παιδάκι αυτό να σκοτωνει ανθρώπους όταν μεγαλώσει. Αν ενα παιδάκι εχει γονείς που είναι κλεφτες μπορεί και αυτό να αρχίσει να κλέβει....
    Ολοι μας είμαστε tabula rasa (λευκός πίνακας, στα λατινικα). Αρα τι σημαίνει αυτό;! Επειδη τους το έμαθαν δεν πρεπει να μπουν φυλακη (ή ειδικα στην πρωτη περιπτωση να τους εκτελέσουν) επειδη δεν φταινε αυτοι;
    Αν ενας σκυλος δαγκάσει το λαιμο του παιδιου σου και στο σκοτωσει θα πεις ελα μωρε δεν πειραζει, τι φταιει το ζωντανο, ετσι του μαθανε, θα κανω αλλο παιδι;
    Ή θα το σκοτωσεις με τα ιδια σου τα χερια και δοντια. Εγω προσωπικα αν είχα ενα παιδι και ενας ανθρωπος ή ζωο ή οτιδηποτε αλλο, του έκανε κακο δεν θα καθόμουν να το συζητησω....
    Όχι δεν θα πεις έτσι, αλλά δεν θα πεις α και τι μαλάκας είναι ο σκύλος....με τον ιδιοκτήτη θα τα βάλεις που άφησε τον σκύλο του ελεύθερο κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Είχε μπλέξει ποτέ σε καβγάδες κλπ? Μπορεί να είχε μια κακή εμπειρία και να έγινε επιθετική
    Όταν ήτανε κουτάβι πήγαινε στα άλλα σκυλιά και κουνούσε την ουρά για να παίξει και μερικά από αυτά την αρπάξανε και φοβήθηκε!

Banned
    Όταν ήτανε κουτάβι πήγαινε στα άλλα σκυλιά και κουνούσε την ουρά για να παίξει και μερικά από αυτά την αρπάξανε και φοβήθηκε!
    Ε να είδες....έχουν αυτή την εμπειρία και μετά άντε να τα επαναφέρεις τα σκασμένα!

Senior Member
    Συνεχιστε κανονικα την καθημερινοτητα σας σαν να μην εγινε τπτ ηταν καθαρα θεμα διοκτητη και μανας ..της μανας λιγοτερο αλλα οκ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Τα ροτβάιλερ έχουνε αυτό το μειονέκτημα ότι είναι λίγο επιθετικά! Αυτό έγινε μετά από αιμομιξίες της ράτσας από τους ανθρώπους γιατί κόντεψε να εξαφανιστεί η ράτσα και τα βάζανε να ζευγαρώσουν μάνα με γιο κλπ ως συνέπεια να γίνουνε πιο επιθετικά από ότι ήτανε παλιότερα η ράτσα. Το ξέρω γιατί είμαι ιδιοκτήτρια ροτβάιλερ και είχα διαβάσει κάποια πράγματα για την ράτσα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αυτο δεν διαφερει απο τους ανθρωπους. Αν ενα αγορακι καποιος το βιαζει απο μικρό υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να βιασει και αυτό παιδάκια όταν μεγαλώσει. Αν ενα παιδάκι ο πατέρας του σκοτωσει την μητέρα του μπροστά του, υπάρχει μεγαλη πιθανότητα το παιδάκι αυτό να σκοτωνει ανθρώπους όταν μεγαλώσει. Αν ενα παιδάκι εχει γονείς που είναι κλεφτες μπορεί και αυτό να αρχίσει να κλέβει....
    Ολοι μας είμαστε tabula rasa (λευκός πίνακας, στα λατινικα). Αρα τι σημαίνει αυτό;! Επειδη τους το έμαθαν δεν πρεπει να μπουν φυλακη (ή ειδικα στην πρωτη περιπτωση να τους εκτελέσουν) επειδη δεν φταινε αυτοι;
    Αν ενας σκυλος δαγκάσει το λαιμο του παιδιου σου και στο σκοτωσει θα πεις ελα μωρε δεν πειραζει, τι φταιει το ζωντανο, ετσι του μαθανε, θα κανω αλλο παιδι;
    Ή θα το σκοτωσεις με τα ιδια σου τα χερια και δοντια. Εγω προσωπικα αν είχα ενα παιδι και ενας ανθρωπος ή ζωο ή οτιδηποτε αλλο, του έκανε κακο δεν θα καθόμουν να το συζητησω....
    ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση σου γιατί ανοίγει ζητήματα όπως τιμωρία, ηθική, ποινικό σύστημα, δικαστήρια, καταστολή, πρόληψη.
    Θα έλεγα ότι για να μην φτάνουμε σε καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφεις θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε διαφορετικά. Και αυτό πρέπει να καλλιεργείται μέσα στο σχολείο. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται
    Προσωπικά δεν συμφωνώ με καννιβαλιστικές απόψεις και διαθέσεις. Τεσπα μεγάλη συζήτηση...
    Αν πρέπει πάντως καποιος να τιμωρηθεί αυτός πρεπει να ειναι το αφεντικό του σκυλου και όχι ο σκυλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Συνεχιστε κανονικα την καθημερινοτητα σας σαν να μην εγινε τπτ ηταν καθαρα θεμα διοκτητη και μανας ..της μανας λιγοτερο αλλα οκ
    Το λες αυτό γιατί δεν έχεις εσύ ροτβάιλερ αν είχες και συ θα τα έβλεπες διαφορετικά τα πράγματα! Θα ταυτιζόσουνα όπως εγώ και θα στενοχωριόσουνα πολύ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση σου γιατί ανοίγει ζητήματα όπως τιμωρία,ηθική,ποινικό σύστημα,δικαστήρια,καταστο λή,πρόληψη.
    θα έλεγα ότι για να μην φτάνουμε σε καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφεις θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε διαφορετικά.
    Προσωπικά δεν συμφωνώ με καννιβαλιστικές απόψεις και διαθέσεις. Τεσπα μεγάλη συζήτηση...
    Αν πρέπει πάντως καποιος να τιμωρηθεί αυτός πρεπει να ειναι το αφεντικό του σκυλου και όχι ο σκυλος.
    Όχι να ανοίξουμε την συζήτηση με ενδιαφέρει το θέμα και γενικά ότι έχει να κάνει με σκύλους που είναι η αδυναμία μου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήτανε κακιά στιγμή και ότι κανένας δεν πρέπει να τιμωρηθεί ούτε καν ο ιδιοκτήτης των σκύλων. Ο ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του σκυλιά που είναι απρόβλεπτα λόγω των αιμομιξιών που έγινε στην ράτσα όπως εξήγησα παραπάνω και δεν ξέρω αν πραγματικά ήξερε ως πού μπορούσανε να φτάσουνε τα σκυλιά του. Επίσης τα είχε κλεισμένα σε ειδικό μέρος όταν έρχονταν επισκέπτες στο σπίτι. Που να ήξερε ότι θα λυθούνε και θα σκότωναν το παιδάκι.

Banned
    Όχι να ανοίξουμε την συζήτηση με ενδιαφέρει το θέμα και γενικά ότι έχει να κάνει με σκύλους που είναι η αδυναμία μου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήτανε κακιά στιγμή και ότι κανένας δεν πρέπει να τιμωρηθεί ούτε καν ο ιδιοκτήτης των σκύλων. Ο ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του σκυλιά που είναι απρόβλεπτα λόγω των αιμομιξιών που έγινε στην ράτσα όπως εξήγησα παραπάνω και δεν ξέρω αν πραγματικά ήξερε ως πού μπορούσανε να φτάσουνε τα σκυλιά του. Επίσης τα είχε κλεισμένα σε ειδικό μέρος όταν έρχονταν επισκέπτες στο σπίτι. Που να ήξερε ότι θα λυθούνε και θα σκότωναν το παιδάκι.
    Ε δεν πάει έτσι, η αμέλεια τιμωρείται....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε δεν πάει έτσι, η αμέλεια τιμωρείται....
    Ε τότε ευθύνονται το ίδιο και οι γονείς του παιδιού!

Banned
    Ε τότε ευθύνονται το ίδιο και οι γονείς του παιδιού!
    Το ίδιο δεν ξέρω αν ευθύνονται αλλά ναι και αυτοί ευθύνονται....

Senior Member
    Το λες αυτό γιατί δεν έχεις εσύ ροτβάιλερ αν είχες και συ θα τα έβλεπες διαφορετικά τα πράγματα! Θα ταυτιζόσουνα όπως εγώ και θα στενοχωριόσουνα πολύ!
    Ειχα ροτβαιλερ και εχω μποξερ και μποξερ να δαγκωνε το παιδακι δεν θα αλλαζε η ηδη υπαρχουν γνωμη για τον σκυλο μου και ας τον πηρα απο ιδιοκτητη που τπν εβαζε να παλευει...

Senior Member
    Οσο για περιστατικο και οπλο να εχεις σπιτι σου εαν δεν το εχεις με λουκετο και το κλειδι στηντσεπη αν το παρει καποιος και σκοτωσει ενα παιδακι παλι εσυ θα φταις εκεινος ας μην ξεχναμε ειχε 8 σκυλια φονιαδες οχι ενα η δυο αλλα 8 και ολα αιμοβορα δηλαδη ενα εφευγαν στη γειτονια και δαγκωναν 5 ατομα τι θα λεγαμε? και παλι το φταιξιμο δικο του ειναι και οχι των σκυλιων η μανα φταιει σε ενα μικρο βαθμο καθως δεν ειχε το παιδι απο κοντα που οπως ειπαν εκεινο ανοιξε το κλουβι αλλα μεχρι εκει ολο το υπολοιπο φταιξιμο ηταν του ιδιοκτητη και αν ηθελε τοσο πολυ φυλαξη ας επερνε σεκιουριτι
    Και κατι αλλο το σκυλο σου ειναι οπως το μαθαινεις οποτε μην φοβοσταστε για τα ηδη υπαρχον σκυλακια σας;-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Οσο για περιστατικο και οπλο να εχεις σπιτι σου εαν δεν το εχεις με λουκετο και το κλειδι στηντσεπη αν το παρει καποιος και σκοτωσει ενα παιδακι παλι εσυ θα φταις εκεινος ας μην ξεχναμε ειχε 8 σκυλια φονιαδες οχι ενα η δυο αλλα 8 και ολα αιμοβορα δηλαδη ενα εφευγαν στη γειτονια και δαγκωναν 5 ατομα τι θα λεγαμε? και παλι το φταιξιμο δικο του ειναι και οχι των σκυλιων η μανα φταιει σε ενα μικρο βαθμο καθως δεν ειχε το παιδι απο κοντα που οπως ειπαν εκεινο ανοιξε το κλουβι αλλα μεχρι εκει ολο το υπολοιπο φταιξιμο ηταν του ιδιοκτητη και αν ηθελε τοσο πολυ φυλαξη ας επερνε σεκιουριτι
    Και κατι αλλο το σκυλο σου ειναι οπως το μαθαινεις οποτε μην φοβοσταστε για τα ηδη υπαρχον σκυλακια σας;-)
    Δεν νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης των σκυλιών αυτών να τα μάθαινε να δαγκώνουνε και να σκοτώνουνε παιδάκια. Τα σκυλιά όταν ζούνε σε ένα κτήμα μόνα τους αγριεύουνε παραπάνω από τα άλλα , αλλά πάλι ξέρω και άλλα σκυλιά που ζούνε σε κτήμα και αυτά ροτβάιλερ και είναι πολύ φιλικά! Και εγώ την σκυλίτσα μου δεν την έμαθα να είναι επιθετική με τα άλλα σκυλιά ούτε να σκοτώνει γάτες αλλά μου βγήκε έτσι! Συγνώμη, κάνεις λάθος αν έχεις ένα όπλο στο σπίτι και το πάρει κάποιος άλλος και σκοτώσει δεν νομίζω ότι καταδικάζεσαι εσύ που είχες το όπλο αλλά αυτός και μόνο αυτός που έκανε το έγκλημα. Εδώ φίλε, κάνεις κάποιο λάθος!

Πάντως στις ειδήσεις είπε ότι ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν τελικά θα θανατωθούνε τα σκυλιά και ότι ο ιδιοκτήτης θα μπει τουλάχιστον 3 χρόνια στην φυλακή !

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast