Results 1 to 7 of 7
Thread: Υπάρχουν ψυχολόγοι για φοιτητές;
-
05-05-2016, 14:51 #1
Υπάρχουν ψυχολόγοι για φοιτητές;
Καλησπέρα σας.
Ήθελα απλώς να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως θα μπορούσα να βρω ψυχολόγους για φοιτητές. Εγώ βέβαια σπουδάζω στην Κοζάνη και δεν έχω κοιτάξει αν υπάρχει εκεί κάποια ψυχολογική υποστήριξη. Το καλοκαίρι (Ιούλιο) που θα γυρίσω Ελλάδα θα ήθελα να επισκεφθώ κάποιον όσο θα είμαι Αθήνα. Ξέρετε κάποιον με καλές ή έστω ειδικές τιμές;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
- 05-05-2016, 16:09 #2
Καταρχήν γιατί έβαλες το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο στο προφίλ σου; Εδώ όλοι βάζουμε ψευδώνυμο για λόγους ασφαλείας. Να ζητήσεις να σου το αλλάξουνε στέλνοντας e-mail στο [email protected] Δεν ξέρω αν το όνομά σου είναι συνωνυμία με την γνωστή Πηνελόπη Κονιτοπούλου ή το έβαλες για ψευδώνυμο , οπότε πάω πάσο!
Τώρα δεν ξέρω ίσως για ψυχολόγο θα μπορούσες να αναφερθείς και σε κανένα Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Τα τηλέφωνο μπορείς να τα βρεις από το τηλεφωνικό κατάλογο ή και από το ίντερνετ αν ενδιαφέρεσαι.
24-05-2016, 13:48 #3
Το πραγματικό μου όνομα είναι :p αλλά εντάξει θα ζητήσω να μου το αλλάξουν δεν το ήξερα..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω ψάξει κάτι στο ίντερνετ οπότε θα δω πως θα πάει..
24-05-2016, 13:57 #4
Στην θεση σου θα το εσβηνα το thread (δεν ξερω αν γινεται βεβαια) μεχρι να μου αλλαξουν το ονομα και μετα θα ξαναρωτουσα!! Μεχρι να στο αλλαξουν μπορει να το εχουν δει πολλα ατομα το ονομα σου και το λεω πιο πολυ για σενα για ευνοητους λογους...:)
27-05-2016, 12:12 #5
Δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με το πραγματικό όνομα της κυρίας. Αν θέλει να το χρησιμοποιεί στο φόρουμ ποιός την εμποδίζει; Εξάλλου κατά την εγγραφή έγραφε ακριβώς κάτω από το username "επιλέξτε το όνομα που θα συνδέεστε και θα σας βλέπουν οι άλλοι" (στα αγγλικά).
Όσον αφορά το ερώτημα σου. Απ' όσο γνωρίζω από πανεπιστήμια που έχουν σχολές ψυχολογίας (ΕΚΠΑ, Κρήτης, ΑΠΘ) παρέχεται συμβουλευτική σε φοιτητές. Τώρα αν πρόκειται για φοιτητές του ιδρύματος ή και εκτός αυτού θα το μάθεις με ένα τηλέφωνο. (να ρωτήσεις επίσης αν υπάρχει κόστος ή μεγάλη αναμονή)
Τα ΚΨΥ (Κέντρα Ψυχικής Υγείας) παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη και ενδεχομένως να υπάρχει και στην Κοζάνη, αλλά απ'όσο ξέρω υπάρχει συνήθως μια σειρά προτεραιότητας και μεγάλη αναμονή (δημόσιο στην Ελλάδα). Εννοείται πως προτεραιότητα έχουν τα σοβαρά περιστατικά. Δε χάνεις τίποτα να ψάξεις στο ίντερνετ. Εγώ με μια πρόχειρη ματιά βρήκα το ΕΨΥΚΑ που έχει κινητή μονάδα για Κοζάνη-Γρεβενά.
Ιδιώτες ειδικούς ψ-υγείας με προσιτές τιμές, δε γνωρίζω. Αλλά γνωρίζω οτι λόγω εποχών υπάρχουν επαγγελματίες που κάνουν καλές τιμές σε φοιτητές. Επίσης, γνωστός μου επισκέπτεται έναν ψυχολόγο που ανήκει σε ΚοινΣΕΠ (κοινωνικό συναιτερισμό) με πολύ χαμηλό κόστος (10-15ε τη συνεδρία)
27-05-2016, 13:23 #6
Αυτο το ' λογους ασφαλειας ' , ποτε δεν το καταλαβα .......... υπαρχει μια καχυποψια , λες κι ειμαστε κατασκοποι , με κωδικα ονοματα , ακομα κι ο Τζεημς Μποντ , το λεει τονομα του .........δεν ειπαμε να βαλεις το Ε9 σου , η τις καταθεσεις σου ..............εμενα με λενε Αγγελο , και οι φιλοι μου με φωναζουν Αγγελο ......... το επωνυμο το δινω upon request ...... και πολλα μελη , εχουν φωτογραφια μου , με το wanted απο κατω ............
11-06-2016, 00:16 #7
Εντάξει. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Μόλις με το καλό πάω Ελλάδα θα τα ψάξω όλα..