Κρίση πανικού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by NickosDark View Post
    Καλησπερα σου Βαλια

Μονο απο τον τροπο που γραφεις μπορω να διακρινω το αγχος σου. Οντως ηταν κριση πανικου και σε μενα ετσι συμβαινουν, με εξαιρεση τον εμετο ο οποιος λογικα σου ηρθε γιατι οπως ειπες και συ η ιδια εχεις ευαισθητο στομαχι, βρες καποιον καλο ψυχοθεραπευτη και ξεκινα το σκαλισμα για το τι σε ενοχλει μεσα σου και στην ζωη σου γενικα :).
    Νικό δεν θέλω όπως αναφερα και πιο πάνω .. Πρώτα γιατί είμαι εξωτερικό και η γλώσσα δεν είναι σε επίπεδο ώστε να μισώ με ψυχολόγο και δεύτερον για οικονομικούς λόγους

Senior Member
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Χάπια για το στομάχι μου έδωσαν που δεν κάνουν τίποτα. Βουλιμία όχι τι είναι??
    Bουλιμια ειναι καποιος που τρωει και μετα προκαλει εμετο στον εαυτο τ...
    Αλλα δεν νομιζω οτι εχεις εσυ καμια σχεση με αυτο...ΓΤ οπως λες δεν προκαλεις τον εμετο εσυ ,σ ερχεται ασυναισθητα ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Δλδ εχεις κανει ολες τις εξετασεις για το τι σου προκαλει τον εμετο και σου ειπαν απο υγεια εισαι κομπλε?
    Κομπλε ναιι

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Bουλιμια ειναι καποιος που τρωει και μετα προκαλει εμετο στον εαυτο τ...
    Αλλα δεν νομιζω οτι εχεις εσυ καμια σχεση με αυτο...ΓΤ οπως λες δεν προκαλεις τον εμετο εσυ ,σ ερχεται ασυναισθητα ετσι δεν ειναι?
    Όχι βέβαια.. Δεν θέλω να κάνω εμετό

Senior Member
    Νικό δεν θέλω όπως αναφερα και πιο πάνω .. Πρώτα γιατί είμαι εξωτερικό και η γλώσσα δεν είναι σε επίπεδο ώστε να μισώ με ψυχολόγο και δεύτερον για οικονομικούς λόγους
    Τοτε διαβαζε αρθρα στο νετ και προσπαθησε να δουλεψεις οσο γινεται με τον εαυτο σου, δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να σε συμβουλευσω ωστε να σε βοηθησω! :/

Senior Member
    Εδώ στην Ελλάδα άμα πας στο νοσοκομείο με κρίση πανικού η αντιεμετικη σου κάνουν ή ηρεμιστικη ένεση οπότε κανόνισε πάρε ένα γιατρό στην Ελλάδα τηλ να σου πει μην αγχώνεσαι υπάρχει λύση απλά μετά δεν κάνει να είσαι με τα αντιεμετικά συνέχεια αλλά αυτό είναι για μετά από κανένα μήνα ρώτα γιατρό πες τους γονείς σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Όχι βέβαια.. Δεν θέλω να κάνω εμετό
    Ωραια τοτε τα αιτια του εμετου ειναι ψυχολογικα πιστευω..Περνας καποια περιοδος αγχους τώρα η εισαι καλα γενικα?

Senior Member
    Γενικά αγχωνομαι εύκολα. Και δεν είμαι και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Απλά έχει παραγινει η κατάσταση.
    Όλα αυτά τα προβλήματα μου εμφανίστηκαν πάλι από τον περασμένο μήνα που μπήκαν και με έκλεψαν χρήματα από το σπίτι. Κατά τα άλλα άγχος μόνο με την δουλειά έχω πλέον. Elis ξέρω ότι θα μου δώσουν κάτι για να ηρεμησω απλά δεν θέλω να ζω με χάπια. Δεν αρκεί μόνο για εκείνη την μέρα. Επίσης δε έχω συναντήσει άλλον που να κάνει εμετούς. Όλα τα άλλα έχουν πολλοί αλλά όχι εμετό και με προβληματίζει.

Senior Member
    Γενικά αγχωνομαι εύκολα. Και δεν είμαι και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Απλά έχει παραγινει η κατάσταση.
    Όλα αυτά τα προβλήματα μου εμφανίστηκαν πάλι από τον περασμένο μήνα που μπήκαν και με έκλεψαν χρήματα από το σπίτι. Κατά τα άλλα άγχος μόνο με την δουλειά έχω πλέον. Elis ξέρω ότι θα μου δώσουν κάτι για να ηρεμησω απλά δεν θέλω να ζω με χάπια. Δεν αρκεί μόνο για εκείνη την μέρα. Επίσης δε έχω συναντήσει άλλον που να κάνει εμετούς. Όλα τα άλλα έχουν πολλοί αλλά όχι εμετό και με προβληματίζει.
    Aρα ενιωθες περιοδος εντονου αγχους και γι αυτο εμφανιστηκε και αυτό.Οταν λες εχει παραγινει η κατασταση τι ενοεις?
    Οι εμετοι πιστευω ειναι συμπτωμα του αγχους.Να εισαι εγκυος το αποκλιεις?

Senior Member
    Έχω πάει σε τρεις διαφορετικούς παθολόγους εδώ που βρίσκομαι.
    Τόσες εξετάσεις δεν έχω κάνει σε όλη μου την ζωή.
    Δεν είναι και ότι καλύτερο να βγαινω έξω κάθε μέρα και να μην ξέρω από που θα μου ρθει. Και στην δουλειά δεν μπορώ να αποδωσω .. Πέρασα καιρό παλιά με πολύ στρές. Τουλάχιστον δύο χρόνια. Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα και εκλαιγα χωρίς λόγο ακόμα και αν με ακουμπουσες καταλάθος..

Senior Member
    Αποδοσω* όχι δεν είμαι έγκυος

Senior Member
    Έχω πάει σε τρεις διαφορετικούς παθολόγους εδώ που βρίσκομαι.
    Τόσες εξετάσεις δεν έχω κάνει σε όλη μου την ζωή.
    Δεν είναι και ότι καλύτερο να βγαινω έξω κάθε μέρα και να μην ξέρω από που θα μου ρθει. Και στην δουλειά δεν μπορώ να αποδωσω .. Πέρασα καιρό παλιά με πολύ στρές. Τουλάχιστον δύο χρόνια. Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα και εκλαιγα χωρίς λόγο ακόμα και αν με ακουμπουσες καταλάθος..
    Ωραια τουλάχιστον αφου εχεις κανει τοσες εξετασεις εισαι καλα στην υγεια σ το νουμερο 1 ζητουμενο.
    Σε εχει πιάσει φοβια οτι θα κανεις εμετο και το σκεφτεσαι συνεχεια τωρα,αυτο ειναι κάτι που πρέπει να το αποβάλεις γτ ισως να εισαι πολυ ευαισθητη και πλεον εχεις μπει σε εναν φαυλο κυκλο.
    Απο την δουλεια μπορεις να παρεις μερικες μερες αδεια?
    Απο αυτο που λες διακρινω οτι εχεις καποιες υπερευεσθησειες ισως εκει να οφειλεται και ο εμετος.Η διατροφη σ ειναι καλη?

Senior Member
    Την ξέρεις τι λύση αντικαταθλιπτικά το θέμα είναι ποτέ θες να τα πάρεις δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς υπάρχουν και τα φυτικά συμπληρώματα και τα τσάγια ανθοιαματα είναι πολύ λάιτ αλλά υπάρχουν κι αυτά και γυμναστική αυτά είναι που μπορείς να κάνεις

Senior Member
    Εγώ είχα αναγούλες και καμιά φορά εμετό και καμιά φορά λιποθυμίες

Senior Member
    Πλέον τρωω μόνο σούπες :p και από καμιά φορά έξω..
    Elis κάνει καλό η γυμναστική?? Πως το σταματήσει άλλο αυτό ?? Έτσι έχω εγώ αλλά μεγάλο πρόβλημα. Και αυτό το βάρος που νιώθω όταν σηκώνομαι το πρωί το απεχθανομαι. Άδεια θα έχω όλο τον Αύγουστο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast