Κρίση πανικού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Πλέον τρωω μόνο σούπες :p και από καμιά φορά έξω..
    Elis κάνει καλό η γυμναστική?? Πως το σταματήσει άλλο αυτό ?? Έτσι έχω εγώ αλλά μεγάλο πρόβλημα. Και αυτό το βάρος που νιώθω όταν σηκώνομαι το πρωί το απεχθανομαι. Άδεια θα έχω όλο τον Αύγουστο
    Ενταξει η διατροφη σ τοτε ειναι καλη.
    Ωραία τοτε περιμενε τον αυγουστο να ηρεμησεις :p
    Αλλιως παρε τωρα μερικες μερες αδεια αμα μπορεις

Senior Member
    Καλά πλάκα μας κάνεις το νούμερο ένα είναι η γυμναστική το θέμα είναι μπορείς για πάντα? Εγώ κάνω από μωρό παιδί και συνεχίζω αλλά έχω μόνιμο αποτέλεσμα και κάνω λίγο ίσα για χαλάρωση όχι για βελτίωση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Elis και μόνο τις σκάλες που ανεβαίνω η καρδιά μου πάει σαν τρελή. Λογικό είναι να πιστεύω ότι δεν βοηθάει η γυμναστική. Από Δευτερά σίγουρα θα ξεκινησω

Senior Member
    Καλημέρα. Χθες το βραδυ ήρθε και η δεύτερη κρίση πανικού. Χθες το πρωί εψαχνα στο ίντερνετ για το θέμα μου και διάβαζα άρθρα για αυτοκτονίες και άλλα τέτοια. Λέω λοιπόν χθες με το που πηγα για δουλειά. Ρε μπας και φτάσω και εγώ σε αυτό το σημείο και νόμιζα ότι θα έκανα εγώ κακό στο εαυτό μου. Φοβηθηκα παρά πολύ. . Μουδιασαν τα χέρια μου, δεν μπορούσα να τα κουνησω και έπειτα με έπιασε πανικός. Λένε ότι η κρίση πανικού είναι μόνο μισή ώρα. Έχω πάλι όλα στο βράδυ ένιωθα τόσο χάλια που δεν περιγράφεται.. Αν πάρω αγχωλυτικα θα σταματήσουν οι κρίσεις ή θα είμαι έτσι από δω και πέρα. Ας βοηθήσει κάποιος :(

Junior Member
    Καλή σου μέρα Βάλια, είχα κι εγώ κρίσεις πανικού πριν 1 μήνα περίπου, συνέβησαν 2 την ίδια μέρα. Είχα άλλα συμπτώματα, ευαισθησία στο φως, βουητό στα αυτιά και ατονία. Μετά από αυτό (ως αγχώδης τυπος που είμαι :p ) αγχώθηκα ακόμη περισσότερο και άρχισα να φοβάμαι για την υγεία μου, πήγα σε 1-2 γιατρούς, Μου παν ότι όλα είναι καλά, αλλά εγώ συνέχισα να ανησυχώ.. Τώρα προσπαθώ να το ξεπεράσω κι έχω κάνει πρόοδο σημαντική!

Θέλω να καταληξω στο ότι η λύση είναι μέσα σου. Το άγχος δημιουργεί άγχος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το "κρασαρισμα" που ειναι η κρίση πανικού. Απλά λύσε τα προβλήματα που σε αγχώνουν, μίλα σε δικά σου άτομα και ώρες τα με τον εαυτό σου... Να ξέρεις, και σκέφτεσαι ένα σύμπτωμα τόσο πιο έντονο θα γίνεται! Από προσωπική εμπειρία σου το λέω αυτό!!

Κι αν δεις ότι δεν καλυτερεύει η κατάσταση όσο θες, μπορείς να πας σε ψυχολόγο, δεν είναι ταμπού!
    Το άγχος σκοτώνει, να ξέρεις, και κάνει έναν φαύλο κύκλο. Προσπάθησε, συμβουλή μου! Καλή επιτυχία :)

Senior Member
    Ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστω. Αλλά χθες το βράδυ φρικαρα. Σηκωθηκα το πρωί με μία μαυριλα μέσα μου. Μου έδωσε ο γιατρός ένα ελαφρύ χάπι για το βράδυ πρωί κοιμηθώ.

Senior Member
    Καλημέρα. Χθες το βραδυ ήρθε και η δεύτερη κρίση πανικού. Χθες το πρωί εψαχνα στο ίντερνετ για το θέμα μου και διάβαζα άρθρα για αυτοκτονίες και άλλα τέτοια. Λέω λοιπόν χθες με το που πηγα για δουλειά. Ρε μπας και φτάσω και εγώ σε αυτό το σημείο και νόμιζα ότι θα έκανα εγώ κακό στο εαυτό μου. Φοβηθηκα παρά πολύ. . Μουδιασαν τα χέρια μου, δεν μπορούσα να τα κουνησω και έπειτα με έπιασε πανικός. Λένε ότι η κρίση πανικού είναι μόνο μισή ώρα. Έχω πάλι όλα στο βράδυ ένιωθα τόσο χάλια που δεν περιγράφεται.. Αν πάρω αγχωλυτικα θα σταματήσουν οι κρίσεις ή θα είμαι έτσι από δω και πέρα. Ας βοηθήσει κάποιος :(
    Για μενα πρεπει να κανεις και επισκεψη σε εναν ειδικο.
    Αν παρεις αγχολυτικα θα περασουν ολα λογικα,αλλα να ξερεις τα αγχολυτικα ειναι εθιστικα και ειναι δυσκολο να τα σταματησεις ,τα δινουν δυσκολα οι γιατροι.
    Πρεπει να χαλαρωσεις,οι κρισεις δεν νομιζω να μεινουν για παντα,εμενα παλια μου ειχαν ερθει 4-5 και μετα σταματησαν μονες τους

Senior Member
    Και τα αγχολυτικα ρε παιδια λυση δεν ειναι...

Πηρα εχθες δυνατη δοση βαλεριανας πχ για να μην παθαινω μικρες κρισεις στον υπνο μου...
    Κρισεις μπορει οντως να μην επαθα, για την ακριβεια σαν κουτσουρο επεσα οταν ηταν να κοιμηθω, αλλα στο μυαλο οι εμμονες μεχρι εκεινη την ωρα υπηρχαν και χαλουσαν ολη την διαθεση. Γενικα το μυαλο μου δεν κατεβηκε σε στροφες, αυτα που μας τρωνε μεσα μας δεν μπορουν να διαγραφουν μονο με ενα χαπι, μονο εμεις μπορουμε να τα διαγραψουμε-ξεχασουμε-ξεπερασουμε.

Τα χαπια αυτα δεν ειναι πανακειες, μονο μαζι με ψυχοθεραπεια απλα μπορουν να βοηθησουν στο να λυθει το προβλημα με πιο γρηγορους ρυθμους.

Senior Member
    Δεν μπορώ άλλο όμως. Πάει ενα μισή χρόνος. Μου Γράψε ένα πολύ απλά αγχολυτικο να παίρνω μισό κάθε βράδυ αλλά είμαι πολύ χάλια. Και τι μαλακιες ήταν αυτά που σκεφτόμουν χθες ένας θεός ξέρει. Τρομοκρατηθηκα. Οκ οι κρίσεις δεν κρατάνε για πάντα αλλά υποφέρω κάθε μέρα με τον εμετό και τις ζαλάδες.. Σήμερα νιώθω μία μαυριλα στο στήθος . τον έχω φρικαρει τον δικό μου...

Senior Member
    Και φρικαρω πιο πολύ γιατί δεν κάνω καθόλου καταχρήσεις. Ούτε τσιγάρο (το κανονικό) ούτε πινω ... Χλωμιαζω με το παραμικρό και παθαινω όλα αυτά.

Senior Member
    Εσείς έχετε πάρει ποτέ χάπια?? Είδατε διαφορά?? Εγώ από το βράδυ που θα ξεκινησω πόσος καιρός χρειάζεται για να δω αποτελέσματα?

Senior Member
    εκει που εισαι δεν μπορεις να πας σε εναν ψυχιατρο/ψυχολογο?
    Το χαπι πιος στο εγραψε γιατρος η ψυχο γιατρος?

Senior Member
    Νευρολόγος. Δεν μπορώ να πάω γιατί δεν έχει έλληνα γιατρό εδώ ψυχολόγο ή ψυχίατρο και με τα αγγλικά δεν θα μπορώ να εκφραστω

Senior Member
    Νευρολόγος. Δεν μπορώ να πάω γιατί δεν έχει έλληνα γιατρό εδώ ψυχολόγο ή ψυχίατρο και με τα αγγλικά δεν θα μπορώ να εκφραστω
    εαν ξαναεπιστρεψεις στην ελλαδα πηγαινε σ εναν ψυχιατρο/λογο.
    Νομιζει οτι μονο απο εκει θα βρεις λυση .και οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερο

Senior Member
    Μακάρι να βοηθήσουν αυτά που μου έδωσε και να μην γίνω χειρότερα.
    Αν δεν το ζούσα δε θα πίστευα αν μου το λέγανε ειλικρινά..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast