αυτοκτονια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Banned
    εχεις το δικαιωμα να κανεις οτι εσυ κρινεις σωστο για σενα....αλλα καποτε ολοι θα κριθουμε για τις πραξεις μας, οποτε αναλογισου απο μονη σου τις συνεπειες των πραξεων σου...!!!

Banned
    Και εγώ βρέθηκα σε παρόμοια θέση με μία κοπέλα στο ίντερνετ αλλά εγώ δεν έφτασα στην αυτοκτονία απλως κατάθλιψη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    Sth kolash? hahah....Ama ponaw den exo dikaioma na paro th zwh mou? den to katalava auto

οχι καλε μου, σε πληροφωρω οτι ο μοναδικος που μπορει να μας παρει την ζωη ειναι Εκεινος που μας την εδωσε ..ο Θεος!
    Οι αυτοχειρες κρινονται απο Εκεινος και κατατασονται με τους διαμονες...

Αλλα η αυτοκτονια δεν ειναι λυση στο προβλημα σου φιλε μου, σηκω πανω και παρε την ζωη σου στα χερια σου!
    Δεν θα ξαναπονεσεις....
    [I]Love...[/I]

Banned
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Δεν εχεις το δικαιωμα να αφαιρεσεις την ζωη σου , το δικαιωμα αυτο το εχει μονο Εκεινος που σε εφερε στην ζωη...αλλιως θα πας στην κολαση αυτο θελεις?
    Μια χαρα εισαι και ολα θα σου πανε καλα, αν βαλεις και εσυ το χερι σου (συν Αθηνά και χείρα κίνει)
    Να βγαινεις εξω με την παρεα σου να πινετε καφεδακι, ποτακι, σινεμα και ολα καλα θα σου πανε
    Θελεις να μας εξηγησεις λιγο περισσοτερο τι σου εκανε αυτη η κοπελα?
    Ναι σωστά.Οποιος θέλει να αυτοκτονήσει ζητάει απο τους γονείς του να τον σκοτώσουν (μιας και εκείνοι τον έφεραν στη ζωή) για να μην πάει στην υποτιθέμενη κόλαση μιας και ο λόγος που γεννιέται ένας άνθρωπος είναι καθαρά γιατί 2 άλλοι άνθρωποι έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις και μπλα,μπλα..Γιατί να το πιστεύουμε ότι ήρθαμε στον κόσμο χάρη στον ΕΝΑΝ,ΕΚΕΙΝΟ,τον ΘΕΟ είναι απλά παραμυθάκι.

Senior Member
    Βρε μανια με τις αυτοκτονιες ..................και για μια κοπελα ? γεματος ειναι ο κοσμος .........

Banned
    Macgyver δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί ο θεματοθετης αν δε περάσεις κεραυνοβόλο έρωτα ή ανεκπλήρωτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Macgyver δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί ο θεματοθετης αν δε περάσεις κεραυνοβόλο έρωτα ή ανεκπλήρωτο!
    Καταλαβαινω απολυτως , κι εγω εχω περασει , οταν μετα απο 8 χρονια στραβωσε η υποθεση για ασχετους λογους , ποτε δεν περασε απ το μυαλο μου η αυτοκτονια ........ ας κανει οτι θελει , εγω δεν θα τοκανα για κανενα λογο .......
    Last edited by Macgyver; 14-09-2016 at 11:13.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε μανια με τις αυτοκτονιες ..................και για μια κοπελα ? γεματος ειναι ο κοσμος .........
    εγω μακ μαζι σου..μη κοιτας που εμεις ειμαστε κυνικοτατοι κ πιο προσγειωμενοι γενικως..υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο κ ανθρωποι οι οποιοι ειναι υπερμετρα ρομαντικοι,δεν αποδεχονται την απορριψη κ γενικα δεν σκεφτονται οπως εμεις..
    κ εμενα πχ μου χει τυχει να ερωτευθω τρελλα ατομο που γνωρισα κ καναμε κατι καποτε..μιλαω για μικρη ηλικια..ημουν 23 χρονων, το παιδι το γνωρισα ιουνιο κ σεπτεμβρη εφευγε για αγγλια..συναντηθηκαμε καποιες φορες κ ενω μου αρεσε τρελλα κ ενιωθα ερωτευμενη με το που ακουσα οτι θα φυγει για αγγλια αρχισα να αραιωνω..εκανα την καρδια πετρα που λενε.. κ την εκανα με ελαφρα πηδηματακια ενω πονουσα..θελοντας να προστατευσω τον εαυτο μου..γιατι ειπα οκ..που θα βγει η φαση?αυτος αγγλια κ εγω εδω?
    πολλοι μπορουν κ βαζουν την λογικη κατευθειαν μπροστα κ προχωρανε κ αλλοι παλι δεν αντεχουν..

Banned
    Εγω λέω ότι είναι δικαίωμά μας να αυτοκτονούμε, ούτε θεό θα ρωτήσουμε, ούτε τους δικούς μας....Τώρα αν οι λόγοι είναι μια οικονομική αποτυχία, ένας έρωτας, μια ασθένεια δεν έχει και τόσο σημασία πιστεύω, αν δεν μπορείς να το αντέξεις και να το διαχειριστείς.....όχι ότι είναι λύση βέβαια αλλά τέλος πάντων....

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγω λέω ότι είναι δικαίωμά μας να αυτοκτονούμε, ούτε θεό θα ρωτήσουμε, ούτε τους δικούς μας....Τώρα αν οι λόγοι είναι μια οικονομική αποτυχία, ένας έρωτας, μια ασθένεια δεν έχει και τόσο σημασία πιστεύω, αν δεν μπορείς να το αντέξεις και να το διαχειριστείς.....όχι ότι είναι λύση βέβαια αλλά τέλος πάντων....
    Εδώ κανείς λάθος! Αν κάποιος είναι άθεος και ακαρδος εννοείται ούτε Θεό θα ρωτήσει ούτε τους συγγενείς του θα σκεφτεί! Αν όμως είναι εντάξει ας ξέρει αυτό! Η ζωή είναι δώρο θεού και έτσι πρέπει να το εκτιμά ο άνθρωπος! Επειτα Σκέψου τους συγγενείς του!

Senior Member
    εχω περασει κι εγω αναλογη κατασταση.μετα απο 5 χρονια σχεση πληρης εξαρτησης κι εχοντας δωσει τα παντα..ψυχικα και υλικα (πραγμα το οποιο δε προκειται να ξανακανω για κανεναν λογω εγωισμου κι αυτοσεβασμου πλεον).δεχτηκα και εκφοβισμο και απειλες μετα απο μεριας του και γενικα τα ειχα παιξει εντελως με κρισεις πανικου, κοψιματα και αυτοκτονικες τασεις (για τα οποια τωρα μετανιωνω πικρα).το αποελεσμα ηταν να παρω τα πρωτα μου αντικαταθλιπτικα και αντιψυχωτικα.
    πλεον εχω καταλαβει πως για κανενα λογο δεν αξιζουν ολα αυτα.για κανενα και για τιποτα.οσο σημαντικος κι αν ειναι καποιος.η ζωη συνεχιζεται και μαλιστα τρεχοντας..ειναι κριμα να χασουμε στιγμες ευτυχιας που μπορει να μας επιφυλασσει το μελλον.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μη το κανεις ζητα βοηθεια η αυτο κτονια ειναι μεγαλη χαζομαρα δεν αξιζει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    οχι καλε μου, σε πληροφωρω οτι ο μοναδικος που μπορει να μας παρει την ζωη ειναι Εκεινος που μας την εδωσε ..ο Θεος!
    Οι αυτοχειρες κρινονται απο Εκεινος και κατατασονται με τους διαμονες...

Αλλα η αυτοκτονια δεν ειναι λυση στο προβλημα σου φιλε μου, σηκω πανω και παρε την ζωη σου στα χερια σου!
    Δεν θα ξαναπονεσεις....
    Τι γίνεται αν δεν πιστεύεις στον Θεό;

Senior Member
    Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγαπήσει, αλλά η αυτοκτονία δεν είναι η απάντηση.....Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω, επειδή δεν μπορώ να βρω καμία θεραπεία για να με βοηθήσει..αλλά δεν μπορώ να το κάνω....Ίσως κάποια μέρα

Banned
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    Τι γίνεται αν δεν πιστεύεις στον Θεό;
    Σκέφτεσαι τους συγγενείς σου!Τόσο απλά!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast