αυτοκτονια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σπάνια κάποιος τα χει όλα, αυτό που λες εσύ ευτυχισμένος , είναι ότι ζει όσο καλύτερα μπορεί με αυτά που ''έχει'', το έχει δεν σημαίνει πάντα και ευτυχία, μπορεί να έχει και λιγότερα από σένα ή από κάποιον άλλο και να περνάει καλύτερα...αν ''είναι''.......
    Nαι συμφωνώ.Το όλα ήταν υπερβολή στο ποστ μου.Η ουσία είναι όμως άλλη.Οτι η αυτοκτονία δεν αξίζει,γιατί η ζωή κάποια στιγμή τελειώνει για όλους ανεξαιρέτως του τρόπου που έζησαν την ζωή τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω , αγαπητη ανξιους , δεν ειναι μονο θεμα ρομαντισμου , ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθενος , ποσο σημαντικο θεωρει τον εαυτο του , εγω τον θεωρω σημαντικο , και τον αγαπω , δεν θα μουκανα ποτε κακο ...........ειναι και ποσες ψυχικες αντοχες εχεις ...............αρχιζει και μαρεσει το Μακ , μουχει κολλησει !! Αγγελο με λενε .......και για τους φιλους μου , Αγγελος ....................χα ..
    Αγγελε μακ...συμφωνω οτι ειναι στην ιδιοσυγρασια του ανθρωπου..
    εγω γενικα..βαζω πολυ ψηλα τον εαυτο μου, οταν βλεπω οτι με υποτιμους κ δεν με υπολογιζουν τα παιρνω κραναρα κ πεισμωνω κ γινομαι πιο σκληρη ακομα.
    ομως αν εχω κανει μαλακια σε ανθρωπο κ νιωσω τυψεις..ειμαι ικανη για τρομερο αυτομαστιγωμα.
    οχι ομως ΚΑΙ αυτοκτονια ρε φιλε..
    κ ξερεις τι με εχει κρατησει?γιατι πολλες φορες το ειχα σκεφτει ομως πολυ επιφανειακα...
    με εχει κρατησει το οτι εχω αγωνια για το τι θα γινει παρακατω..
    σαν φαση γινεται να προχωραει η ζωη χωρις εμενα να συμμετεχω?
    κ αν γινει κατι γαματο κ το χασω??
    λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη??? οχι πες μου! λειπει?

Senior Member
    θελω να παω barbarella τον Οκτωβριο + εχω κλεισει ραντεβου για νυχια σε 2 εβδομαδες...
    σημερα το βραδι εχω λαιβ κ την Κυριακη ολοημερο παρτυ..
    γινεται να τα χασω ολα αυτα?????
    αν αυτοκτονησω..πανε ολα αυτα....δεν θεελωωωωω

Banned
    Εδω λοιπον , εχω μια παρητηρηση να κανω ,γιατι ενας αντρας ( οχι εγω ) προσβαλλεται αμα τον πουν γυναικα , η γυναικωτο , και μια γυναικα δεν πρασβαλλεται αμα τηνς πουν οτι εχει κατι αντρικο ? ειναι τελικα τοσο κακο να εισαι γυναικα .....?
    Δεν είναι θέμα του να είναι κακό ή όχι αλλά γενικότερα θέμα του πως έχει επικρατήσει να αντιλαμβανόμαστε οι άνθρωποι τα 2 φύλα

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    θελω να παω barbarella τον Οκτωβριο + εχω κλεισει ραντεβου για νυχια σε 2 εβδομαδες...
    σημερα το βραδι εχω λαιβ κ την Κυριακη ολοημερο παρτυ..
    γινεται να τα χασω ολα αυτα?????
    αν αυτοκτονησω..πανε ολα αυτα....δεν θεελωωωωω
    Ειδικά το ραντεβού για τα νύχια δεν πρέπει να το χάσεις

Senior Member
    τι εννοεις οταν λες "ζησε σα να μην υπαρχει αυριο?? εγω αυριο εχω κλεισει για νυχια.."
    οχοχχοχοχοχοχοχοχχοχοχ

Banned
    Εδω λοιπον , εχω μια παρητηρηση να κανω ,γιατι ενας αντρας ( οχι εγω ) προσβαλλεται αμα τον πουν γυναικα , η γυναικωτο , και μια γυναικα δεν πρασβαλλεται αμα τηνς πουν οτι εχει κατι αντρικο ? ειναι τελικα τοσο κακο να εισαι γυναικα .....?
    Γιατί έχεις κάτι αντρικό , στον εγκέφαλο των ανθρώπων σημαίνει κάτι καλό, ή δεν έχεις κάτι κακό.......σαν ορισμός είναι στα κεφάλια μας επειδή έτσι το μάθαμε .........

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι συμφωνώ.Το όλα ήταν υπερβολή στο ποστ μου.Η ουσία είναι όμως άλλη.Οτι η αυτοκτονία δεν αξίζει,γιατί η ζωή κάποια στιγμή τελειώνει για όλους ανεξαιρέτως του τρόπου που έζησαν την ζωή τους.
    Μα δεν είναι αυτή η ουσία, αφού τελειώνει η ζωή έτσι και αλλιώς , ας την τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα ......?

Banned
    Η ευτυχια δεν εχει σχεση με τα υλικα αγαθα , οχι οτι ειναι ασχημο να εχεις, αλλα ειναι κατι που πηγαζει απο μεσα σου .......
    Δεν είπα για υλικά αγαθα αλλά γενικά
    έχω υγεία, έχω φίλους, έχω δουλειά, έχω σύντροφο, έχω καλή πεθερά! , έχω ενδιαφέροντα, έχω να φάω, έχω πόδια να πάω μια βόλτα, έχω μάτια να δω το ηλιοβασίλεμα , έχω υλικά αγαθά......ε μπορεί να σου λείπουν πάρα πολλά ή και τίποτα .....το ''έχει'' ή ''δεν έχει'' δεν θα έπρεπε να είναι καθοριστικός παράγοντας για το πως νιώθεις εσύ, αλλά καμιά φορά ίσως είναι.....αλλά το ''δεν θα έπρεπε'' δεν έχει καμία αξία, αν κάτι συμβαίνει συμβαίνει.............τα πρέπει και θα έπρεπε είναι μπουρδολογίες.................ε?

Senior Member
    Τα πρεπει ειναι στο μυαλο του καθενος , και οσο τα ' πρεπει ' απεχουν απ την πραματικοτητα , τοσο δυστυχεστερος αισθανεσαι , οποτε αυτο ακυρει τα ' πρεπει ' .........................

Userbk ΜΗΝ αποπειραθεις να κανεις κατι τετοιο..η ζωη ειναι γλυκια .. Σκεψου τους φιλους σου, τους γονεις σου και τους συγγενεις σου διχως να σε εχουν διπλα τους..δεν ειναι πολυ κριμα;;; ολα καλα θα πανε στην ζωη , μην ανησυχεις...προσπαθησε να βρεις την αυτοπεποιθηση σου και την αυτοεκτιμηση σου..
    Φιλικά.

Senior Member
    Γιατί έχεις κάτι αντρικό , στον εγκέφαλο των ανθρώπων σημαίνει κάτι καλό, ή δεν έχεις κάτι κακό.......σαν ορισμός είναι στα κεφάλια μας επειδή έτσι το μάθαμε .........
    Ενταξει , ρητορικη ηταν η ερωτηση μου ....................

Οσο για την αυτοκτονια , η ζωη ειναι θεμα τυχης , συντομη , ενας διαττων αστερας , με το ναυτοκτονησεις , ειναι σαν να πατας το κουμπι fast forward , και πας κατευθειαν στο τελος του εργου , στο πεσιμο των τιτλων, η επιλογη ειναι δικη σου .,....δεν ειναι δουλεια μου ναποτρεψω καποιον απο το να επιλεξει .............

Banned
    Ενταξει , ρητορικη ηταν η ερωτηση μου ....................

Οσο για την αυτοκτονια , η ζωη ειναι θεμα τυχης , συντομη , ενας διαττων αστερας , με το ναυτοκτονησεις , ειναι σαν να πατας το κουμπι fast forward , και πας κατευθειαν στο τελος του εργου , στο πεσιμο των τιτλων, η επιλογη ειναι δικη σου .,....δεν ειναι δουλεια μου ναποτρεψω καποιον απο το να επιλεξει .............

Δεν ήταν ρητορική ερώτηση, εγώ συμπέρασμα είδα σε μορφή ερώτησης..........και είπα ότι το α δεν συνεπάγεται το συμπέρασμα β/ ρητορική ερωτηση.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Αγγελε μακ...συμφωνω οτι ειναι στην ιδιοσυγρασια του ανθρωπου..
    εγω γενικα..βαζω πολυ ψηλα τον εαυτο μου, οταν βλεπω οτι με υποτιμους κ δεν με υπολογιζουν τα παιρνω κραναρα κ πεισμωνω κ γινομαι πιο σκληρη ακομα.
    λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη??? οχι πες μου! λειπει?
    Συμφωνουμε , αγαπητη ανξιους , καλα κανεις και βαζεις ψηλα τον εαυτο σου , σε καταλαβαινω , ακομη και σε αυτο που λες , οτι αν προσπαθησουν να σε υποτιμησουν , γινεσαι θηριο , κι εγω ετσι ειμαι .....................

Senior Member
    Δεν ήταν ρητορική ερώτηση, εγώ συμπέρασμα είδα σε μορφή ερώτησης..........και είπα ότι το α δεν συνεπάγεται το συμπέρασμα β/ ρητορική ερωτηση.......
    Συγγνωμη , Κιουμπ , που θα πρεπει να διευκρινησω , η ρητορικη ερωτηση , ειναι μια ερωτηση που δεν χρηζει απαντησεως , η η απαντηση ειναι αυτονοητη ..............

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast