Kαι τώρα η μαμά πατρίδα μας καλεί!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

Kαι τώρα η μαμά πατρίδα μας καλεί!!!

10/05 κατατάγομαι πεζικό.Ξεκίνησα τις προετοιμασίες για τα πράγματα που χρειάζομαι.

Πάσχω από ψύχωση και είμαι στον 4ο χρόνο θεραπείας.Ο γιατρός μου είπε πως πλέον δεν παρατηρεί ψυχοπαθολογία.
    Αυτά που διακρίνω εγώ είναι πως έχω δυσκολία στην σκέψη που με δυσκολεύει κοινωνικά στο να δημιουργήσω μια κουβέντα,να επιχειρηματολογήσω να δημιουργήσω μια αντιπαράθεση απόψεων.Επίσης το πως βλέπω τον εαυτό μου είναι κάτι που μου προκαλεί σύγχυση.Έχω μια αρνητική εικόνα παρόλο που πιστεύω πως δεν είναι ρεαλιστική.Γενικά υπάρχουν ακόμα δυσκολίες.
    Λέω όμως να το επιχειρήσω και όπου με βγάλει.
    Θέλω να μου πείτε εμπειρίες από τον στρατό και αν υπάρχουν άτομα με αυτό το πρόβλημα και πήγαν πάραυτα στρατό να πουν την άποψη τους.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Σείριε αν και γυναικα και εκτος θεματος, ευχομαι μονο για καλο να βγει η εμπειρια !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν ξερω για την ψυχωση , αλλα , αν και τοτε πηγα 24 μηνες στρατο , ηταν και πιο ζορικα απο τωρα , εχω πολυ καλες αναμνησεις .............

Banned
    βγες Ι5 και τελειωνε... χασιμο χρονου και χρηματων!

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    και εγω αυτο θα σ ελεγα

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    Συμφωνώ και επαυξάνω.

Senior Member
    Αν δε νιώθεις έτοιμος ή ότι δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλεθεις εκεί, να πας για την απαλλαγή. Βαριά κατάθλιψη είναι πολύ καλός λόγος για να στη δώσουνε. Για να το κάνεις αυτό, χρειάζεσαι χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο ψυχικής υγείας, τους το πας και καθάρισες. Να ξέρεις, είναι πολύ καλύτερα να πάρεις χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο ψυχικής υγείας, παρά να σε εξετάσουν στα ψυχιατρεία του στρατού. Πάρε τηλ και κλείσε ραντεβού σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, παρά να πας στα επείγοντα χωρίς ραντεβού. Έχει μεγάλη διαφορά και εννοείται ότι θα πας εκεί με συνοδό και όχι μόνος σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρώτησέ με οτιδήποτε. Μάθε αν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού, και ενημέρωσε.

Senior Member
    Εγω παντως σου λεω οτι ναι μερικες μοναδες ειναι σφιχτες πχ διδυμοτειχο σουφλι πολυχνιτος αλλα οι περισσοτερες ειναι σαν μια μεγαλη κατασκηνωση που απλα δεν κανεις ολη μερα οτι θες αλλα υπαρχει και χρονος να καθεσε εαν εισαι οκ με αυτο πηγενε να ξερεις οτι πολλοι βαριουνται στον στρατο επειδη δεν εχουν τη να κανουν ( ειπαμε σε μερικες μοναδες) παντως τα θετικα ειναι οτι εχει πολυ πλακα μα παρααα πολυ θα κανεις νεα φιλαρακια που τα περισσοτερα θα ειστε μαζι για μια ζωη και φυσικα νεες εμπειρις αστειες ιστοριες και θα βρεις τα ορια σου
    Αυτα απο μενα και ας ειμαι γυναικα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Θέλω να μου πείτε εμπειρίες από τον στρατό και αν υπάρχουν άτομα με αυτό το πρόβλημα και πήγαν πάραυτα στρατό να πουν την άποψη τους.
    Φιλε serios , οταν πηγα στρατο , δεν πηγα σε καλη κατασταση , ειχε παει προ 10μηνου ο τοτε κολλητος μου , και κατεληξε στο 401 , τελος αυτοκτονησε , δεν καταλαβα ποτε τι ειχε , νορμαλ φαινοταν , αλλα πηγα πολυ φοβισμενος εξ αιτιας του περιστατικου , ειχα παει και δυο -τρεις φορες στον ψυχιατρο , τις 3 πρωτες μερες , ημουν σε ασχημη κατασταση , μετα ειδα οτι δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο , αρχες 85 πηγα , που ηταν πιο δυσκολα απο σημερα , και την εβγαλα μια χαρα ..........

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω αν πραγματικά θέλεις να υπηρετήσεις... Εγώ υπηρέτησα 21 μήνες στην σκληρότερη μονάδα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα (ΜΥΚ). Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που έχουμε τώρα ήταν διοικητής μου. Τώρα νομίζω πως ο στρατός είναι εννιά μήνες, δηλαδή πολύ μικρή περίοδος, μια που θα μπεις και μία που θα βγεις... Στρατό θα σου έλεγα να μην υπηρετήσεις αν έχεις την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να χρησιμοποιήσεις το όπλο πάνω σου. Αυτό είσαι ο μοναδικός που το γνωρίζει και κανείς άλλος.. Αν έχεις την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, μην υπηρετείς....

Το πιο δυσκολο πραγμα στο στρατο ειναι οτι θα χεις να συμβιωνεις καθημερινα με πολλα ατομα,η πλειοψηφια των οποιων θα ναι καγκουρες,βλαχαδερα και ρωσοποντιοι.Αν καποιος εχει ψυχολογικα οπως εσυ,τοτε το κανει ακομα πιο δυσκολο.
    Μην διστασεις να ζητησεις ψυχολογικη βοηθεια αν δεις οτι φτανεις σε σημειο που μπορει να βλαψεις τον εαυτο σου ή αλλους.

Senior Member
    Δεν πιστεύω πως θα έκανα κακό στον εαυτό μου.Θα είμαι άοπλος λογικά Ι3 ή Ι4.Αν δω τα σκούρα σίγουρα θα ζητήσω βοήθεια κ μπορώ να πάρω απαλλαγή άνετα αλλά δεν θέλω για κοινωνικούς λόγους παρόλο που ξέρω πως δεν επηρεάζει στους περισσότερους τομείς.
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Αδερφέ εγώ πήγα στρατό με φάρμακα σηκωνόμουν το πρωί έπαιρνα τα φάρμακα κρυφά γιατί απαγορεύονται και υπηρέτησα κανονικά εγώ δεν είπα τι είχα κανένας δεν ασχολήθηκε κι έτσι την έβγαλα ένα χρόνο δυνατή εμπειρία που σου χρειάζεται για όλη σου τη ζωή μαθαίνεις πολλά που δεν τα ξέρεις και για σένα και για τον κόσμο εγώ έμαθα να μην υπολογίζω τον ύπνο και την κούραση και να δράτω όπως και να έχει δηλαδή πονάει το πόδι περπατάω δεν πονάει τρέχω παίρνω πολλά φάρμακα σέρνομαι χέστηκα δεν παίρνω φάρμακα πετάω πετάω χέστηκα αρκεί να κάνω κάτι αλλά ήταν δύσκολα τότε μετά βέβαια γίνανε ακόμα πιο δύσκολα για μένα αλλά χέστηκα επίσης αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δε θα ψαρώνεις με τις δυσκολίες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Συγνώμη μάιντ κραιμ είσαι ουκας η πεζικό βοηθητικό έχεις περάσει διάβολοβδομάδα? Για πες για την εκπαίδευση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Νομλιζω δεν χρειάζονται υπερβολές ελις, εντάξει μαθαίνει κανείς πράγματα ,πολύ σημαντικά, βλέπεις δυνάμεις που έχεις ,αλλά οκ. Αν τα κάνεις για σένα έχει καλώς, τώρα για το στράτευμα, ας μην εκφραστώ....

Page 1 of 4 123 ... LastLast