Results 16 to 30 of 36
Thread: Περίεργη φάση
-
16-05-2016, 01:15 #16
Τι πιστεύεις φταίει και δεν έτυχε σχέση? Το ότι το κρύβεις από τους φίλους σου , το ότι είσαι ντροπαλός σαν άνθρωπος?
- 15-06-2016, 08:42 #17
Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν. Στις περιπτώσεις που ήθελα εγώ δεν ήθελε ο άλλος σχέση και το ανάποδο. Σίγουρα βέβαια παίζει ρόλο και το ότι είμαι ντροπαλός.
Η περίεργη αυτή φάση συνεχίζεται ακόμα, ίσως και σε χειρότερο βαθμό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα και τώρα προστέθηκε και το θέμα του στρατού. Το Σεπτέμβριο παρουσιάζομαι και το σκέφτομαι συνέχεια. Έχω αρχίσει να βλέπω κακά όνειρα σχετικά με αυτό, να μη θέλω να το ακούω ούτε σαν θέμα και γενικά δεν μπορώ. Τον τελευταίο θέμα έχω και θέμα με τον ύπνο και αυτό με το στρατό το επιδεινώνει γιατί είτε από τις σκέψεις δεν θα καταφέρω να κοιμηθώ ή αν ξυπνήσω μετά δεν μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου. Αν κοιμηθώ 5 ώρες συνεχόμενες θα είναι θαύμα..
Νιώθω σαν έχω γίνει πιο ευάλωτος.
15-06-2016, 16:04 #18
Με αυτό το κοντινό σου άτομο που έλεγες δεν μιλάτε?
Last edited by cdeleted29517; 15-06-2016 at 21:26.
15-06-2016, 21:11 #19
Καλά εντάξει δεν είμαι και σε απελπιστικό βαθμό. Απλά μερικές φορές με πνίγουν οι σκέψεις. Έχω μιλήσει στο κοντινό μου άτομο, ε πόσο να με βοηθήσει κι αυτός..
15-06-2016, 21:26 #20
Ναι εντάξει έτσι που το γραψα δεν ήταν ωραίο, θα το σβήσω.....
Το ότι μερικές φορές σε πνίγουν οι σκέψεις λογικό είναι, συμβαίνει σε όλους....
Αν πάλι βλέπεις ότι δεν νιώθεις καλά δοκίμασε και ένα ψυχολόγο.....
Εσύ θα βοηθήσεις τον εαυτό σου, δεν θα το κάνουν οι άλλοι....
Μπορείς να συμμετέχεις και εδώ αν θέλεις μήπως νιώσεις και καλύτερα....
Για τις σχέσεις τώρα να μην επαναπαυτείς ποτέ και να κυνηγάς γνωριμίες, όχι αυτό που λένε άστο να ρθει....
Δεν σε έχουν πάρει και τα χρόνια, αλλά μην αφήνεις και το χρόνο να περνάει....
Για το στρατό δεν το έχεις κουβεντιάσει με γονείς φίλους κλπ ότι σε στρεσάρει ?
Ε μίλα σε όποιους νιώθεις πιο κοντά, δεν έχω να πω κάτι άλλο............
21-06-2016, 18:03 #21
Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν νιώθω κανέναν πραγματικά κοντά μου..
21-06-2016, 18:16 #22
Πως περνάει η μέρα σου γενικά? Κάνεις τώρα με αυτά τα άτομα παρέα?
23-06-2016, 00:09 #23
Η μέρα μου περνάει στο σπίτι βλέποντας σειρές, ταινίες, χαζεύοντας στο ίντερνετ κλπ. Με τα παιδιά βγαίνουμε αλλά μια φορά την εβδομάδα. Τον τελευταίο καιρό που βγαίνουμε νιώθω ότι βγαίνουμε απλά για να βγούμε, ότι δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία. Γενικά από παλιότερα, ας πούμε 3 χρόνια πριν, δεν είμαστε πια τόσο δεμένοι και σαν έχουμε "σπάσει". Σίγουρα όσο περνάνε τα χρόνια, ωριμάζεις, βλέπεις αλλιώς τα πράγματα και αποφασίζεις με ποιους θα είσαι πιο κοντά.
Σε αυτή τη φάση, απλά θέλω να περάσει όσο πιο ήσυχα και ευχάριστα γίνεται το καλοκαίρι γιατί θα ακολουθήσουν 9 περίεργοι μήνες στο στρατό..
23-06-2016, 14:45 #24
Μα την επικοινωνία την φτιάχνεις και εσύ αν δεν σ΄αρέσει, δεν περιμένεις πάντα τους άλλους...
Κάνα σαιτ γνωριμιών.................?
04-08-2016, 04:08 #25
Δυστυχώς επιστρέφω στο site γιατί η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί όσον αφορά την ψυχολογία μου και δεν ξέρω από πού να το πιάσω.
Νιώθω άσχημα για τους γονείς μου, τον τελευταίο καιρό σαν να νιώθω ότι ξέρουν ότι είμαι γκέι - ίσως να τρώγομαι με τα ρούχα μου - και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Χτες έπεσα για ύπνο στις 4 και επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω να τα σκέφτομαι αποκοιμήθηκα μετά τις 7 το πρωί..
Με τους φίλους όπως γράφω και παραπάνω νιώθω σαν να έχουμε αποστασιοποιηθεί. Βγαίνουμε αλλά νομίζω ότι βγαίνουμε επειδή έχουμε μπει στον αυτόματο - δηλαδή βγαίνουμε από συνήθεια. Δεν νιώθω ουσιαστικό δέσιμο.
Πλησιάζει ο καιρός που θα μπω στο στρατό και έχω αρκετό άγχος γιατί δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω εκεί μέσα + το θέμα ότι δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω εκεί μέσα όσον αφορά την ομοφυλοφυλία. Σίγουρα χαμηλό προφίλ, μιας και είμαι τέτοιο άτομο. Απλά, θα γνωρίσω νέα άτομα, θα με ρωτήσουν αν έχω κοπέλα και θα πω όχι. Θα ρωτηθώ διάφορα και επειδή δεν θα ξέρω τι να απαντήσω ίσως κάποιοι με καταλάβουν και δεν ξέρω τι να κάνω. Σίγουρα θέλω να γνωρίσω νέα άτομα με τα οποία θα είμαι ειλικρινής αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι απόλυτα..
Τέλος, νιώθω μια ανασφάλεια για τον καλύτερο μου φίλο - ζει σε μακρινή πόλη και ξέρει για μένα - καθώς από εκεί που μιλάμε κάθε μέρα θα αραιώσουμε κατά πολύ και δεν θέλω να τον χάσω καθώς όχι μόνο είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχει κάνει να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου, αλλά είναι και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Αυτά τριγυρίζουν στο κεφάλι μου όλη μέρα. Νιώθω ότι τα χω κάνει σκατά σε αρκετούς τομείς και δεν ξέρω πώς να το λύσω αυτό το θέμα...
04-08-2016, 16:24 #26
Κοίτα στο στρατό δεν νομίζω να σε ανακρίνει και κανείς ούτε μιλάνε όλοι για τα ερωτικά τους..........ούτε θα σε παρεξηγήσει κανείς επειδή μπορεί να μην θες να αναφερθείς...
Τώρα για το ειλικρινής δεν ξέρω...θα τον κόψεις τον άλλον, αλλά κράτα άμυνες εκεί μέσα........
Για το φίλο τώρα γιατί να χαθείτε? Η φιλία δεν νομίζω να χάνεται τόσο εύκολα, εδώ πας για σπουδές και έχεις ακόμα τους παιδικούς φίλους...
04-08-2016, 18:06 #27
Άμυνες θα κρατήσω σίγουρα. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα εκεί μέσα και γενικά στη ζωή μου.
Ελπίζω πραγματικά να μη χαθούμε.. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου πάντως για να μη γίνει κάτι τέτοιο..
04-08-2016, 21:36 #28
Δεν θα χαθούμε μην ανησυχείς χοχοχο
Εντάξει πλάκα κάνω...οι φιλίες δεν χάνονται έτσι, εκτός αν και από τις δύο πλευρές επικρατήσει βαρεμάρα και δεν παίρνει κανένας να πει ένα γεια...... άδικα πιστεύω ανησυχείς για τον φίλο σου.....
04-08-2016, 22:15 #29
Εξαρτάται που θα πέσεις...πχ στο θάλαμο που ήμουν εγώ,οι υπόλοιποι έκαναν μερικά περίεργα του τύπου,τις βγάζουμε έξω να τις μετρήσουμε και κάνουμε και διαγωνισμό αυνανισμού...και εγώ επειδή δεν συμμετείχα σε τέτοιες μαλακιούλες και γενικά δεν αναφερόμουν σε φάσεις κτλ για να δείξω ότι είμαι ο γαμάω και δέρνω,είχε βγει αβίαστα το πόρισμα ότι είμαι gay ενώ δεν είμαι και έπεφτε δούλεμα,το οποίο αγνοούσα όσο μπορούσα.
04-08-2016, 23:41 #30