Εχω εθιστει στο φορουμ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Το αλκοολ το εκοψα ,σκεψου οτι ειχα μαζεψει καποιες χιλιαδες ευρω(πανω απο 4) και τα εφαγα περυσι σε 4 μηνες ,εβγαινα καθε μερα σε παρτυ,μπαρ ,κλαμπ και ειχα εθιστει νομιζω ,αλλα δεν επινα ποτε μονος μ ,μπορουσα να το ελενξω.
    Καλα ναι δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω με το φορουμ ,απλα ας πουμε μολις γραφτηκα και εχει ενδιαφερον
    Αγαπητε Νικ , μου θυμισες κατι που ειχε πει ο Τζωρτζ Μπεστ , ο παλιος φοβερος ποδοσφαιριστης , ειχε μεινει αφραγκος στα γεραματα , και ειπε το ωραιο ' το 90% των χρηματων μου , το ξοδεψα σε γυναικες , διασκεδαση και ποτα , το υπολοιπο 10% το σπαταλησα .....................................!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Νικ , μου θυμισες κατι που ειχε πει ο Τζωρτζ Μπεστ , ο παλιος φοβερος ποδοσφαιριστης , ειχε μεινει αφραγκος στα γεραματα , και ειπε το ωραιο ' το 90% των χρηματων μου , το ξοδεψα σε γυναικες , διασκεδαση και ποτα , το υπολοιπο 10% το σπαταλησα .....................................!!!!!!
    χαχαχα ΚΟΡΥΦΑΙΟ νομιζω,επικο

Senior Member
    Εχω περασει πολ΄'υ ωραία στην ζωη μου ,αλλα φετος και εγω ιδιως μετα τα χριστουγεννα δεν ειχα σαλιο και ξενερωσα πολυ,τα μονα φραγκα ηταν οτι κερδισα απο το στοιχιμα που ευτυχως κερδισα αρκετα,αλλα δεν μ φταναν
    αρα, μαλλον τα χρηματα σου φταινε και οχι ο "εθισμος", που δεν βγαινεις.
    αν σου περισσευαν λεφτα, νομιζεις πως παλι δεν θα εβγαινες? και εθισμενος να εισαι, υπαρχει χρονος για ολα :)
    επισης, απο το φορουμ νοιωθεις εθισμενος, η απο το ιντερνετ??? αν ειναι το δευτερο , κι απο δω να φυγεις, θα κολλησεις αλλου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αρα, μαλλον τα χρηματα σου φταινε και οχι ο "εθισμος", που δεν βγαινεις.
    αν σου περισσευαν λεφτα, νομιζεις πως παλι δεν θα εβγαινες? και εθισμενος να εισαι, υπαρχει χρονος για ολα :)
    επισης, απο το φορουμ νοιωθεις εθισμενος, η απο το ιντερνετ??? αν ειναι το δευτερο , κι απο δω να φυγεις, θα κολλησεις αλλου.
    nai ενταξει δεν μ φταινε μονο τα χρηματα γτ υπαρχουν φορες π εχω χρηματα και προτιμω να βγω στα γρηγορα
    καλα χρονος ειναι απλετος αφου τωρα ουτε σχολη παω ,ουτε δουλευω.
    απο το φορουμ ,στο ιντερνετ μονο λιγο να δω αθλητικα και ειδησεις εμπενα.
    Νταξει δεν το ειπα με την απολυτη ενοια του ορου ,οτι δεν μπορω χωρις το φορουμ π.χ
    Απλα ενοουσα περναω πολλες ωρες εδω.

Banned
    Nαι σίγουρα το φόρουμ και γενικότερα το ίντερνετ μπορεί να αποτελέσει εθισμό.
    Το αλκοολ το εκοψα ,σκεψου οτι ειχα μαζεψει καποιες χιλιαδες ευρω(πανω απο 4) και τα εφαγα περυσι σε 4 μηνες ,εβγαινα καθε μερα σε παρτυ,μπαρ ,κλαμπ και ειχα εθιστει νομιζω ,αλλα δεν επινα ποτε μονος μ ,μπορουσα να το ελενξω.
    Καλα ναι δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτω με το φορουμ ,απλα ας πουμε μολις γραφτηκα και εχει ενδιαφερον
    Και καλά έκανες φίλε.Οτι σε κάνει να περνάς καλά εσύ μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάς,δε νομίζω πως είναι λάθος.πχ την τελευταία 5ετια πέρασαν συνολικά απο τα χέρια μου και έφυγαν κοντά στις 45.000€ (χάρη στις δικές μου και μόνο ικανότητες και προσπάθεια στην εργασία μου) σε διάφορα πράγματα απο καθημερινές υποχρεώσεις μέχρι πράγματα που με έκαναν χαρούμενο και δεν έχω μετανιώσει που τα ξόδεψα.20 χρόνια περίπου δουλεύω μέχρι σήμερα και απο ρευστό δεν μου έχει μείνει τίποτε μέχρι τώρα αλλά δεν κλαίγομαι γιαυτό.Το θετικό είναι ότι έχουν μείνει τα ένσημα οπότε σε καμμιά 30ετια αν υπάρχει κράτος και συντάξεις,θα έχω κάτι να πάρω για να περνάω καλά στα γεράματα.Το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας,να μπορούμε να εργαζόμαστε και τα χρήματα έρχονται και παρέρχονται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι σίγουρα το φόρουμ και γενικότερα το ίντερνετ μπορεί να αποτελέσει εθισμό.

Και καλά έκανες φίλε.Οτι σε κάνει να περνάς καλά εσύ μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάς,δε νομίζω πως είναι λάθος.πχ την τελευταία 5ετια πέρασαν συνολικά απο τα χέρια μου και έφυγαν κοντά στις 45.000€ (χάρη στις δικές μου και μόνο ικανότητες και προσπάθεια στην εργασία μου) σε διάφορα πράγματα απο καθημερινές υποχρεώσεις μέχρι πράγματα που με έκαναν χαρούμενο και δεν έχω μετανιώσει που τα ξόδεψα.20 χρόνια περίπου δουλεύω μέχρι σήμερα και απο ρευστό δεν μου έχει μείνει τίποτε μέχρι τώρα αλλά δεν κλαίγομαι γιαυτό.Το θετικό είναι ότι έχουν μείνει τα ένσημα οπότε σε καμμιά 30ετια αν υπάρχει κράτος και συντάξεις,θα έχω κάτι να πάρω για να περνάω καλά στα γεράματα.Το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας,να μπορούμε να εργαζόμαστε και τα χρήματα έρχονται και παρέρχονται..
    ναι εγω δεν εχω εθιστει με το ιντερνετ ,μονο παλιοτερα με κατι παιχνιδια οπως το λ2.

Συμφωνω αμα χαλας τα λεφτα σ πραγματα που γουσταρεις ,εισαι χαρουμενος και ουτε μετανιώνεις που τα χαλασες

Senior Member
    Και να θελετε να χαλασετε τωρα λεφτα σε πραγματα, λεφτα δεν υπαρχουν :p

Συμφωνω και εγω να χαλας λεφτα σε πραγματα που σου αρεσουν αλλα με ΜΕΤΡΟ. Γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει το αυριο, οποτε κρατα και λιγα στην ακρη, μια καβαντζα. Κυριως σε δυσκολους καιρους οπως ειναι τωρα. Αυτα :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post

Συμφωνω και εγω να χαλας λεφτα σε πραγματα που σου αρεσουν αλλα με ΜΕΤΡΟ. Γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει το αυριο, οποτε κρατα και λιγα στην ακρη, μια καβαντζα. Κυριως σε δυσκολους καιρους οπως ειναι τωρα. Αυτα :)
    Δεν κρατησα καμια καβατζα ,μου αρεσει να περναω ,ωραια την ζωη γτ μια την εχουμε.αλλα αμα ειχα κρατησει λεφτα τωρα καλα θα ητανε
    Αλλα τωρα που δεν εχω μια,ειμαι μελαγχολικος :p

Senior Member
    Δεν κρατησα καμια καβατζα ,μου αρεσει να περναω ,ωραια την ζωη γτ μια την εχουμε.αλλα αμα ειχα κρατησει λεφτα τωρα καλα θα ητανε
    Αλλα τωρα που δεν εχω μια,ειμαι μελαγχολικος :p
    Κοιτα εγω ξερω ατομο που επαιρνε παλιααααααα κινητο που αξιζε 500 ευρω και εγω τον εκραζα επειδη ενα τηλεφωνο ειναι, τι να το κανεις το ακριβο και τετοια. Ε μετα απο καιρο το μετανοιωσε και πλεον μου λεει πως ειχα δικιο :p

Εσυ σκεφτεσαι τωρα που εισαι και μικρος. αλλα αμα μεγαλωσεις και εχεις και υποχρεωσεις και οικογενεια και παιδια, θα σκεφτεσαι και το καθε ευρω να ξοδευεις.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Κοιτα εγω ξερω ατομο που επαιρνε παλιααααααα κινητο που αξιζε 500 ευρω και εγω τον εκραζα επειδη ενα τηλεφωνο ειναι, τι να το κανεις το ακριβο και τετοια. Ε μετα απο καιρο το μετανοιωσε και πλεον μου λεει πως ειχα δικιο :p

Εσυ σκεφτεσαι τωρα που εισαι και μικρος. αλλα αμα μεγαλωσεις και εχεις και υποχρεωσεις και οικογενεια και παιδια, θα σκεφτεσαι και το καθε ευρω να ξοδευεις.
    καλα σιγουρα οταν μεγαλωσω θα σκεφτομαι ετσι
    τωρα εγω τα λεφτα τα χαλαγα για διασκεδαση ,νταξει δεν λεω κατα καιρους περνω και ακριβα πραγματα ,αλλα δεν μ ιντριγκαρουν ολα αυτα

Senior Member
    Πολυ σωστη , mariah ..................το μετρο στα εξοδα , δειχνει σωφροσυνη , ιδιως τετοιες εποχες , βεβαιως να διασκεδαζεις , να χαιρεσαι την ζωη σου , αλλα αν εχω 10 , θα ξοδεψω τα 2 , ταλλα , ας υπαρχουν , δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ......... αλλωστε , οδηγηθηκαμε εδω , λογω του οτι , πολλοι συμπολιτες μας , ζουσαν με πολυ παραπανω απ τις δυναμεις τους , μην επαναλαβουμε τα ιδια λαθη .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ σωστη , mariah ..................το μετρο στα εξοδα , δειχνει σωφροσυνη , ιδιως τετοιες εποχες , βεβαιως να διασκεδαζεις , να χαιρεσαι την ζωη σου , αλλα αν εχω 10 , θα ξοδεψω τα 2 , ταλλα , ας υπαρχουν , δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ......... αλλωστε , οδηγηθηκαμε εδω , λογω του οτι , πολλοι συμπολιτες μας , ζουσαν με πολυ παραπανω απ τις δυναμεις τους , μην επαναλαβουμε τα ιδια λαθη .......
    Συμφωνω απολυτα, αν και πλεον νομιζω εχουμε βαλει μυαλο. Ε λιγο οτι ειναι δυσκολοι οι καιροι, λιγο οτι τελειωσε το ονειρο με το 'Λεφτα Υπαρχουν', προσγειωθηκαμε λιγο ανωμαλα ομως στην καθημερινοτητα.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Πολλά έδινε για κινητό....
    Μπορούσε να τα ξοδέψει αλλού.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Αυτό ξαναπές το!
    Π.χ.,ακόμη και όταν πας για shopping πλέον,κοιτάς να πάρεις έναν συνδυασμό καλού και φθηνού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πολλά έδινε για κινητό....
    Μπορούσε να τα ξοδέψει αλλού.
    Ε τοτε μπορουσε να τα δωσει ομως, δεν ειχε και υποχρεωσεις. Ηταν προ κρισης λολ

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast