Χωρισμός απο την παράλληλη σχέση μου - ΑΔΙΕΞΟΔΟ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 200
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τωρα που περασε με τοσο αισιο τελος για την σχεση σας, δες το σαν μια ευκαιρια να εκτιμησεις περισσοτερο τον αγαπημενο σου.
    καμια φορα, οι συγκρισεις με μπαζα που τους/τις παρακαλανε και τις φτυνουν, αποδεικνυονται ΠΑΡΑ πολυ ωφελιμες;)
    βασικα νιωθω σαν να ξαναγεννηθηκαμε καπως...αφου διακοσμησα το σπιτι μας απο την αρχη...κ γενικα..ειναι πιο ομορα για μενα..γιατι τωρα ξερει οτι εγω δεν αντεχω να πω ψεμματα..οτι κ να κανω κατι αμεσως θα το πω.αλλωστε του ειπα οτι ποτε δεν εχω πει ψεμματα κ επειδη δεν αντεχω του λεω αυτο που εγινε. εγω προσωπικα μετα θα ενιωθα σ ιγουρα καπως..σαν πληγουλα ..αλλα θα ενιωθα κ μια ανακουφιση οτι ο συντροφος μου ηρθε κ μου το πε..

Senior Member
    Εγω παντως προσωπικα αμα μ το εκανε κοπελα αυτο,εστω και μισο οπως λες, δεν θα τις ξαναμιλαγα θα την τελειωνα χωρις καν να τις μιλησω .
    Μπορει να της εριχνα και καμια σφαλιαρα βεβαια :p
    ευτυχως μεχρι τωρα δεν μ εχει συμβει κατι τετοιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εγω παντως προσωπικα αμα μ το εκανε κοπελα αυτο,εστω και μισο οπως λες, δεν θα τις ξαναμιλαγα θα την τελειωνα χωρις καν να τις μιλησω .
    Μπορει να της εριχνα και καμια σφαλιαρα βεβαια :p
    ευτυχως μεχρι τωρα δεν μ εχει συμβει κατι τετοιο
    ενω αν το εκανες εσυ, εστω και μισο, εστω και ξενερωμενος, θα θελες να σε συγχωρησει ε??εεε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    βασικα νιωθω σαν να ξαναγεννηθηκαμε καπως...αφου διακοσμησα το σπιτι μας απο την αρχη...κ γενικα..ειναι πιο ομορα για μενα..γιατι τωρα ξερει οτι εγω δεν αντεχω να πω ψεμματα..οτι κ να κανω κατι αμεσως θα το πω.αλλωστε του ειπα οτι ποτε δεν εχω πει ψεμματα κ επειδη δεν αντεχω του λεω αυτο που εγινε. εγω προσωπικα μετα θα ενιωθα σ ιγουρα καπως..σαν πληγουλα ..αλλα θα ενιωθα κ μια ανακουφιση οτι ο συντροφος μου ηρθε κ μου το πε..
    καταλαβαινω. παταει σε πιο γερες βασεις η σχεση σου και συνεχιζεις πολυ πιο συνειδητοποιημενα πλεον (και με την γνωση του τι μπαζα υπαρχουν εκει εξω βεβαιως βεβαιως. χιχιχιχιχι):rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενω αν το εκανες εσυ, εστω και μισο, εστω και ξενερωμενος, θα θελες να σε συγχωρησει ε??εεε???
    Ε και βεβαια :D αν και αμα ημουνα σ σχεση που με γεμιζε και αγαπουσα δεν θα εκανα κατι,τωρα αν απατουσα και βεβαια θα ηθελα να με συγχωρησει γιατι ειμαι αντρας και σαν αντρας μπορει να εκανα και καμια κουτσουκελα
    Γιατι θεωρω τις γυναικες στο μυαλο μου ,πως να στο εξηγησω γλυκα πλασματα και πονηρες βεβαια.Τις εχω εξειδανικευσει επειδη ειχα αν θες καλες εμπειριες μεχρι τωρα.Εισται πιο συναισθηματικες.Και ειναι απαραδεκτο να απατατε εσεις χαχααχαχχα:p

Senior Member
    σωστο κ αυτο..αν ειχε αυτοπεποιθηση κ ηταν κουκλος..δεν θα εχανε τον χρονο του με μενα που εχω σχεση ηδη..θα τα ηθελε ολα δικα του κ με επιτακτικο τροπο..αυτον που κανει εναν αντρα να ειναι ΑΝΤΡΑΣ.
    Ο συντροφος μου ειναι καλουλης αλλα ειναι ΑΝΤΡΑΣ..δεν παρακαλαει..εχει μυστηριο κ ισως κ γι αυτο ειμαι ακομα τσιμπημενη μαζι του..για μενα το ευκολο δεν μπροω να το ερωτευθω..πες με μαζοχα..αλλα θελω ο ΑΝΤΡΑΣ να ειναι ΑΝΤΡΑΣ.
    κ ειναι κ κουκλος κ μοντελο.αμ πως!
    ακριβως. ουτε καμια Γυναικα με Γ κεφαλαιο παρακαλαει, δεν ισχυει μονο για ανδρες.
    κατι γύναια που δεν τα παιρνει ουτε ο χαρος, ουτε επι πληρωμη, παρακαλανε..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι απλα δεν μπορω να καταλαβω
    Εγω προσωπικα αμα μια κοπελα δεν μ αρεσε εμφανισιακα και την θεωρουσα ασχημη ,δεν θα εκανα ποτε κατι μαζι της οσο και να μ αρεσε η προσωπικοτητα της......Αντε στην χειροτερη ενα ξεφτιλοσεξακι και αυτο πολυ δυσκολα
    Απλα ηθελα να δω με τι λογικη εσεις οι γυναικες προχωρατε με εναν αντρα.
    Τα προηγουμενα ποστ δεν τα ειχα δει,τα ειδα τωρα και μ λυθηκε η απορια

Φαντάσου να έγραφα αυτό το πράγμα εγώ.
    Θα με έκραζαν μερικοί εδώ μέσα.

Senior Member
    Nick..όταν μεγαλώσεις θα αναθεωρήσεις τις αποψεις σου ..επιπλέον ίσως σταματήσεις να είσαι ένας σεξιστης, φαλοκρατης κ σωβινιστής.. Τα@@@@ που έχεις ανάμεσα στα πόδια ...δεν τα κάνουν οι σφαλιαρες.. Αλλά μάλλον μεγάλωσες σε περιβάλλον κ συ, που ο άντρας πρέπει να ριχνει κάναν πουτ***ο απο δώ κ απο κει κ η γυναίκα να σε περιμένει τηγανιζοντας κολοκυθάκια για να φας... Κατά τ αλλά εσύ τις γυναίκες τις έχεις πολύ ψηλά......μη ξαχναμε ότι την θεωρεις κ ευαιαθητουλα...χοχοχοχο..

Senior Member
    Nick..όταν μεγαλώσεις θα αναθεωρήσεις τις αποψεις σου ..επιπλέον ίσως σταματήσεις να είσαι ένας σεξιστης, φαλοκρατης κ σωβινιστής.. Τα@@@@ που έχεις ανάμεσα στα πόδια ...δεν τα κάνουν οι σφαλιαρες.. Αλλά μάλλον μεγάλωσες σε περιβάλλον κ συ, που ο άντρας πρέπει να ριχνει κάναν πουτ***ο απο δώ κ απο κει κ η γυναίκα να σε περιμένει τηγανιζοντας κολοκυθάκια για να φας... Κατά τ αλλά εσύ τις γυναίκες τις έχεις πολύ ψηλά......μη ξαχναμε ότι την θεωρεις κ ευαιαθητουλα...χοχοχοχο..
    σοβαρα τωρα πιστευεις οτι ειμαι ολα αυτα τα πραγματα?
    δεν θεωρω οτι ειμαι τίποτα απο αυτα αλλα δεν εχει σημασια.
    Δηλαδη συγνωμη αμα μια κοπελα μ απιστισουσε τη να καθομουνα και να τις ελεγα μπραβο ,ευχαριστω που μου φυτρωσες κερατα ,τραβα να το ξανακανεις?ε οχι βεβαια απο την στιγμη που με επιλεγεις για αγορι σ.......
    Να συμπληρωσω οτι ποτε δεν εχω σηκωσει χερι σ κοπελα και ουτε σπιτι μ δεν ειχα τετοια σκηνικα.
    Και σ καμια περιπτωση δεν θα ηθελα η γυναικα/κοπελα μου να ηταν ετσι οπως περιγραφεις ,θα ηθελα να ειναι δυναμικη και ανεξαρτητη ,οτιδηποτε αλλο θα με ξενερωνε ισα ισα

Και βεβαια εχω τις γυναικες πολυ ψηλα ,δεν ξερω αν σ φαινεται περιεργο.

Banned
    Ε και βεβαια :D αν και αμα ημουνα σ σχεση που με γεμιζε και αγαπουσα δεν θα εκανα κατι,τωρα αν απατουσα και βεβαια θα ηθελα να με συγχωρησει γιατι ειμαι αντρας και σαν αντρας μπορει να εκανα και καμια κουτσουκελα
    Γιατι θεωρω τις γυναικες στο μυαλο μου ,πως να στο εξηγησω γλυκα πλασματα και πονηρες βεβαια.Τις εχω εξειδανικευσει επειδη ειχα αν θες καλες εμπειριες μεχρι τωρα.Εισται πιο συναισθηματικες.Και ειναι απαραδεκτο να απατατε εσεις χαχααχαχχα:p
    Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω και θα ρίξω και ένα π..τσο παραπάνω! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω και θα ρίξω και ένα π..τσο παραπάνω! :D
    xaxaxaax βλέπω μαζευτηκατε ολες οι φεμινιστριες χαχχαχααχααα
    Καταδικαστε με

Senior Member
    Φφφφ βαρεθηκα...αφηνω αυτό το thread..ότι κ να πω οποίος κατάλαβε κατάλαβε...

Senior Member
    Δεν χρειαζεται να πεις τπτ καταλαβαμε :cool:

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ πάντως αν ήμουν η anxious,θα φερόμουν πολύ άσχημα στον τύπο που της την έπεφτε.
    Κυρίως λόγω της εμφάνισης του.
    Και έτσι θα φερόμουν σε καθετί μη εμφανίσιμο που θα με ήθελε τόσο πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ πάντως αν ήμουν η anxious,θα φερόμουν πολύ άσχημα στον τύπο που της την έπεφτε.
    Κυρίως λόγω της εμφάνισης του.
    Και έτσι θα φερόμουν σε καθετί μη εμφανίσιμο που θα με ήθελε τόσο πολύ.
    Καλα, εσυ δεν εισαι και μετρο συγκρισης...

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast