Ετών 40. - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast
Results 301 to 315 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Α ειπα μηπως :p
    Οταν λες ξενογλωσση φιλολογια αμα θες πες και την γλωσσα π κανεις αν και φανταζομαι
    Ελα , Γαλλικη εκανες ....................σιγα το μυστικο , κι εγω ξερω Γαλλικα .......εμενα Ελβετια μικρος , μεναμε 10 χρονια στην Γενευη , πηγαινα σχολειο εκει .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οντως , σε δεχονται σε ξενα Πανεπιστημια μετα , αλλα θελει πολυ διαβασμα το Ντιρι ...............εγω δεν πηγα εξω , βαρεθηκα , αυτο δεν μεμποδισε να παω καλα στις δουλειες που εκανα ...............η διοικηση επιχειρησεων , δεν διδασκεται , η τοχεις , η δεν τοχεις , αυτο το λεω με βεβαιοτητα .........
    Και εγω αυτο πιστευω και οχι μονο στην διοικηση σε ολα τα οικονομικα επαγγελματα πρεπει να το εχεις κιολας

Senior Member
    Ε μια απο τις δυο φανταζομαι πια θα ειναι :p
    Ασε τι φανταζεσαι εσυ, δεν μπορεις να ξερεις τι ισχυει στη πραγματικοτητα :P
    Ασε που τι ιδιαιτερο θα ναι αυτο σε εναμιση μηνα; χαχαχα
    Αλλιως θα σου εκανα με μεγαλη χαρα :)

Senior Member
    Και εγω αυτο πιστευω και οχι μονο στην διοικηση σε ολα τα οικονομικα επαγγελματα πρεπει να το εχεις κιολας
    Συμφωνω ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ασε τι φανταζεσαι εσυ, δεν μπορεις να ξερεις τι ισχυει στη πραγματικοτητα :P
    Ασε που τι ιδιαιτερο θα ναι αυτο σε εναμιση μηνα; χαχαχα
    Αλλιως θα σου εκανα με μεγαλη χαρα :)
    Καλα σιγουρα. αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξερω και τις δυο γλωσσες που κανεις:p
    Θα ειναι ενα φαστ ιδιαιτερο.
    Δεν με δεχεσαι ως μαθητη σ εγω ξερω:(

Senior Member
    Καλα σιγουρα. αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξερω και τις δυο γλωσσες που κανεις:p
    Θα ειναι ενα φαστ ιδιαιτερο.
    Δεν με δεχεσαι ως μαθητη σ εγω ξερω:(
    Ναι το βρηκες, δε σε καταδεχομαι -_-
    Χαχαχα εχουμε και καποια ποσοστα επιτυχιας να διατηρησωμε, ενα ονομα να κανωμε, ενα κουτελο στη κενωνια...συ θα μας αμαυρωσεις το επαγγελματικο ιματζ :P
    Η επαγγελματικη ηθικη μου δεν με αφηνει να σου πουλησω φρουδες ελπιδες με εξπρες μαθηματα -_-

Senior Member
    Ναι το βρηκες, δε σε καταδεχομαι -_-
    Χαχαχα εχουμε και καποια ποσοστα επιτυχιας να διατηρησωμε, ενα ονομα να κανωμε, ενα κουτελο στη κενωνια...συ θα μας αμαυρωσεις το επαγγελματικο ιματζ :P
    Η επαγγελματικη ηθικη μου δεν με αφηνει να σου πουλησω φρουδες ελπιδες με εξπρες μαθηματα -_-
    Α ωστε ετσι θα αμαυρωσω το επαγγελματικο σου ιματζ?:p
    Δεν πειραζει πουλησε μου ψευτικες ελπιδες.
    Σε πια χωρα θα πας γτ χτες μ ελεγες οτι φευγεις αλλα δεν απαντησες ,αμα θες απαντα και σβηστο μετα ,δεν ειναι κακο

Senior Member
    Α ωστε ετσι θα αμαυρωσω το επαγγελματικο σου ιματζ?:p
    Δεν πειραζει πουλησε μου ψευτικες ελπιδες.
    Σε πια χωρα θα πας γτ χτες μ ελεγες οτι φευγεις αλλα δεν απαντησες ,αμα θες απαντα και σβηστο μετα ,δεν ειναι κακο
    Ξερω ασχημες ιστοριες..αλλα οκ αυτα ισχυουν για ανθρωπους χωρις καποια αλφα εφοδια υποθετω. Και ελπιζω χαχα.
    Last edited by Natalia_sups; 14-05-2016 at 16:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα , Γαλλικη εκανες ....................σιγα το μυστικο , κι εγω ξερω Γαλλικα .......εμενα Ελβετια μικρος , μεναμε 10 χρονια στην Γενευη , πηγαινα σχολειο εκει .....
    Κι ομως δεν ξερω Γαλλικα αν λες εμενα.. :) Πως σου ηρθε αληθεια; Ειναι ωραια γλωσσα ομως, ισως θα ηθελα να μαθω στο μελλον.

Senior Member
    Δεν κανω παραθεση γτ μπορει να θες να το σβησεις.
    Γτ τοσο μαλακες ειναι οι ελληνες εργοδοτες?
    Κατα πασα πιθανοτητα για λαμογια θα δουλευεις:p Συγνωμη που σε προσγειωνω στην πραγματικοτητα
    Ναι αλλα συγνωμη πανω σε αυτο που εχεις σπουδασει δεν γινεται να βρεις δουλεια εκει.Αρα εσυ τι εφοδια θα εχεις?

Banned
    Ε ειναι πολυ ζορικα κανεις δεν ειπε πως δεν ειναι. Απλα αν σ'αρεσει εχεις περισσοτερο κουραγιο να επιμενεις και να κανεις υπομονη σε οτι χρειαστει και να το παλεψεις. Αυτο απλα. Κ εγω ειχα απογοητευτει με τη δικια μου λογω συνθηκων και νομιζα δεν μου αρεζε το αντικειμενο. Αλλα μετα πηρα χαμπαρι πως ειναι οι σκατα συνθηκες που με ξεγελουσαν χαχα...συντομα κιουμπ μου δε γινεται τπτ, η ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα. :)
    Η ρώμη δεν χτίζεται αλλά ας μπουν τα θεμέλια... δηλαδή το πιο πιθανό είναι να τελειώσεις τις σπουδές σου και να μείνεις άνεργος ή να κάνεις μια δουλειά άσχετη με το αντικείμενό σου....Με τόση ανεργία δηλαδή θες και λίγο τύχη, ένα μέσο κλπ και αν όντως είσαι καλός θα προκόψεις...

Senior Member
    Δεν κανω παραθεση γτ μπορει να θες να το σβησεις.
    Γτ τοσο μαλακες ειναι οι ελληνες εργοδοτες?
    Κατα πασα πιθανοτητα για λαμογια θα δουλευεις:p Συγνωμη που σε προσγειωνω στην πραγματικοτητα
    Ναι αλλα συγνωμη πανω σε αυτο που εχεις σπουδασει δεν γινεται να βρεις δουλεια εκει.Αρα εσυ τι εφοδια θα εχεις?
    Ε δεν ειναι; χαχαχα
    Δεν ξερεις τι εκμεταλλευση παιζει στην ομογενεια ε;
    Μπα ολοι ειναι λιγο πολυ...δεν εχουμε σαν κουλτουρα το "τυπικο" και "υπευθυνο". Ειμαστε πιο ευελικτοι...μα μου σουξου μουξου παραθυρακια και βλακειες. Το εχω χιλιοδει αυτο το σεναριο οχι μονο απο τις δικες μου εργασιακες εμπειριες. Αυτο ισχυει σε ολα, ειναι νοοτροπια. Μου εχει τυχει και εξαιρεση ομως, με τυπικοτατη εργοδοσια για το παραμικρο. Αλλα δεν ειναι ο κανονας...
    Κατευθειαν πανω σε αυτο που σπουδασα οχι δεν θα βρω δουλεια εκει. Αλλα με το μεταπτυχιακο που θα κανω εκει θα βρω μια χαρα μετα και θα εχω και καλυτερη μοιρα στον ηλιο απο οτι εδω. Μεχρι τοτε θα κανω οτι δουλεια να 'ναι. Ασε που ειμαι ανοιχτη σε ενδεχομενα...μπορει παρ'οτι μου αρεσει αυτο που κανω να κατσει και τιποτα αλλο που επισης θα μου αρεσει. Εχω συγκεκριμενο πλανο παντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Η ρώμη δεν χτίζεται αλλά ας μπουν τα θεμέλια... δηλαδή το πιο πιθανό είναι να τελειώσεις τις σπουδές σου και να μείνεις άνεργος ή να κάνεις μια δουλειά άσχετη με το αντικείμενό σου....Με τόση ανεργία δηλαδή θες και λίγο τύχη, ένα μέσο κλπ και αν όντως είσαι καλός θα προκόψεις...
    Συμφωνω...

Senior Member
    Συμφωνω...
    Εγω παντως στο αντικειμενο μου βρηκα χωρις κανενα μεσο...με μεσο βρηκα τις τελειως ασχετες δουλειες χαχαχα ειναι και θεμα τυχης σαφως να βρεις κατι ατο αντικειμενο σου. Αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει.

Senior Member
    Ε δεν ειναι; χαχαχα
    Δεν ξερεις τι εκμεταλλευση παιζει στην ομογενεια ε;
    Μπα ολοι ειναι λιγο πολυ...δεν εχουμε σαν κουλτουρα το "τυπικο" και "υπευθυνο". Ειμαστε πιο ευελικτοι...μα μου σουξου μουξου παραθυρακια και βλακειες. Το εχω χιλιοδει αυτο το σεναριο οχι μονο απο τις δικες μου εργασιακες εμπειριες. Αυτο ισχυει σε ολα, ειναι νοοτροπια. Μου εχει τυχει και εξαιρεση ομως, με τυπικοτατη εργοδοσια για το παραμικρο. Αλλα δεν ειναι ο κανονας...
    Κατευθειαν πανω σε αυτο που σπουδασα οχι δεν θα βρω δουλεια εκει. Αλλα με το μεταπτυχιακο που θα κανω εκει θα βρω μια χαρα μετα και θα εχω και καλυτερη μοιρα στον ηλιο απο οτι εδω. Μεχρι τοτε θα κανω οτι δουλεια να 'ναι. Ασε που ειμαι ανοιχτη σε ενδεχομενα...μπορει παρ'οτι μου αρεσει αυτο που κανω να κατσει και τιποτα αλλο που επισης θα μου αρεσει. Εχω συγκεκριμενο πλανο παντως.
    Ενταξει πολλοι ειναι
    Δεν εχω ιδεα για την ομογενεια.
    Ε τι περιμενες να βγεις εκει εξω και ολα να ειναι τελεια?με τοση ανεργια οι εργοδοτες γινονται μεγαλυτερα λαμογια γτ ουσιαστικα προσφερουν κατι "μοναδικο" γιατι δεν υπαρχουν πολλες δουλειες.
    Εγω παντως ποτε δεν θα εφευγα απο την Ελλαδα,Και δεν προκειται να χαραμιζα τα ωραιοτερα χρονια μ ,σε μια αλλη χωρα.
    Ελπιζω να βρεις την τυχη σ στην Γερμανια

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast