Results 16 to 30 of 46
Thread: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΜΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ
-
12-05-2016, 10:17 #16
Σε γενικες γραμμες, καλη δυναμη και ευχομαι να βρεθει το καταλληλοτερο σκευασμα, αλλά εχω αποριες.
Ποσο νερο την ημερα επινες και ποσο αμλυρο/γλυκο καταναλωνες με το ρεμερον ?"Make sure your worst enemy isn't you"
- 12-05-2016, 10:57 #17
ΜΕ ΤΟ ρεμερον απο την πρωτη κιολα2ς στιγμη που το πηρα ημουν σε διατια.οταν ηθλεα γλυκο ετρωγα ενα φρουτο.μοο 2 μερες εφαγα πολυ.το πασχα.
αλλα την επομενη κιολας μερα μετα επεστρεψα στην διαιτα μου..κ μιλαω για διαιτα! οχι διατροφη...μιλαμε για ενα αυγο για μεσημερι..φρουτο..λαχανικα.. στεωια αντι για ζαχαρη στα ροφηματα.κ πολυ νερο..οποτε το παχος που προεκυψε..ηταν καθαρα του φαρμακου.
μια ζωη ζυγιζω κατω απο 60 κ ολοι λενε οτι ειμαι πολυ αδυνατη.τωρα εγινα τσουπωτη.
κ δεν μου αρεσει..αν το συνεχιζα στανταρ θα εφτανα τα 80 κιλα!!
12-05-2016, 10:58 #18
επισης βλεπω οτι το βαλντοξαν θελει να κανεις συνεχεια εξεταση σε ηπατικα ενζυμα..αρα ειναι πολυ τοξικο..κ γω ηδη παιρνω φαρμακα για τον πυερθυρεοειδισμο που ειναι επισης τοξικα..αν το παρω στανταρακι θα παθω φαρμακευτικη ηπατιτιδα..
12-05-2016, 11:00 #19
τελικα μονο με το λαντοζ δεν επαιρνα κιλα...τιποτα ομως..εχανα κανονικα κ παχαινα ανα ετρωγα εγω..κ οχι εξαιτιας του λαντοζ..
ομως το λαντοζ δεν με επιανε πια.
απ οτι βλεπω τελικα δεν υπαρχουν κ πολλες επιλογες.
θα παιρνω 1 τεταρτο ρεμερον οπως μου ειπε ο γιατρος αν βλεπω οτι αγχωθω καμια μερα πολυ.
κ βλεποντας κ κανοντας.
12-05-2016, 15:34 #20
τελικα μονο με το λαντοζ δεν επαιρνα κιλα...
Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά το Valdoxan το δοκίμασα πριν χρόνια και ήταν σαν να έπαιρνα χαπάκια με...νερό!Δεν καταλάβαινα διαφορά!Τα ίδια και ένας φίλος μου.
Από SSRIs-SNRIs το μόνο που δεν έχει σχετιστεί με αύξηση βάρους είναι το Ladose.Σε υψηλότερες δόσεις χρησιμοποιείται και στην νευρογενή βουλιμία άλλωστε.Αλλά είπαμε πως αυτό δεν σε πιάνει.
Wellbutrin σου είπαν όχι,το Valdoxan δεν πολυκάνει δουλειά...
Το Remeron σε έπιανε όμως καλά...Κρίμα που πρέπει να το κόψεις.Να του έδινες άλλη μια ευκαιρία?Σχεδόν όλα τα Αντικαταθλιπτικά εξαιρουμένων των Remeron,Wellbutrin,Valdoxan σχετίζονται με ελάττωση της Libido.Δύσκολη η απόφαση.
**Ουπς,τώρα το είδα πως έγραψες πως θα το συνεχίσεις το Remeron.Συμφωνώ.Κι εγώ αυτό θα έκανα,θα μείωνα λίγο ακόμα την δόση και θα το συνέχιζα.Καλή συνέχεια.
13-05-2016, 01:11 #21
κοιτα ναι, ειναι γεγονος οτι αυξανει την ορεξη δλδ πανω κατω 4-5 κιλακια στο νερο βαζεις, εγω ειχα βαλει δλδ αλλά και προ ρεμερον εποχων πιανω τον εαυτο μου να με θυμαμαι πως παντα σε στρες ετρωγα λιγο παραπανω ή καθολου.
Εσυ θα κρινεις τι ειναι καλυτερο για την υγεια σου, λιγα κιλα αλλά κομπλε ολα τα υπολοιπα ή πειραμα ?
Αν παιρνεις πχ το μισο του μισου τον 50 mg και νιωθεις κομπλε ε δε νομιζω να ανοιγει αυτο τοσο την ορεξη... δεν ξερω τι φαση αλλα παντως εχει και καλα οφελη το ρεμ."Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 09:30 #22
ο γιατρος ειπε να μεινω χωρις τιποτα κ μονο οταν ταραζομαι να παιρνω μισο ρεμερον..διοτι εχω κανει με χαπια απειρα χρονια κ θεωρει οτι ειμαι ετοιμη κ χωρις αυτα..
δεν νιωθω φοβο ..ειμαι καλα..προς το παρον ολα οκ.
μου ειπε αν νιωσω ταραγμενη θα το παιρνω πυροσβεστικα επειδη ηρεμει.
παντως αν ξαναχρειαστει θα παρV LADOSE. κ κανενα αλλο..διοτι το προβλημα μου εινια οτι παθαινω στρες ΜΟΝΟ αν συμβει κατι κακο στην ζωη μου. κ ποτε στα καλα καθουμενα.
θελω να πω οτι το στρες ειναι το πιο βασικο σε μενα.γενικα νιωθω καλα.
το ladose παντα μου κανει αγχολυση μετα απο 40 μερες περιπου..οποτε παντα παιρνω κ ζαναξ μαζι.
τις προαλλες που επαιρνα ladose συνεβει κατι πολυ ασχημο κ εκανα υποτροπη μεσα στο ladose.
κ κει μου εδινε κ μισο ρεμερον μαζι..μετα μου λεει..αστο το ladose ..γιατι το ρεμερον σε ηρεμει αμεσα κ συνεχισε με αυτο αλλα βλεπεις την ζυγαρια.
ετσι κοπηκε το ladose κ πηρα ρεμερον.
δεν ειναι οτι το ladose δεν με πιανει απολυτως..παντα οταν το ξεκινω με πιανει κ νιωθω θετικα μετα απο 40 μερες..απλα αυτη τη φορα συνεβει κατι κακο παλι οπως προειπα μεσα στη θεραπεια του λαντοζ.
παντως γενικα νιωθω καλα..αισιοδοξη..προχτες ενιωθα προβληματισμενη..αλλα σημερα νιωθω οπως νιωθω παντα..ο εαυτος μου.
να σημειωσω οτι τον νοεμβριο ειχα κλεισει 1μιση χρονο με λαντοζ κ ενωσα ετοιμη κ μαζι με τον γιατρο το κοψαμε κ ενιωθα μια χαρα..μετα απο 3 μηνες περιπου συνεβει κατι πολυ κακο παλι κ επεσα..στην ουσια οταν λεω επεσα..εννοω οτι πρωτα κανω πολυ στρες συνεχομενο κ μετα ερχεται η θλιψη μαζι με το στρες.το κενο κλπ..
τα οποια μετα τις 45 μερες φευγουν με το λαντοζ.
13-05-2016, 09:54 #23
Τωρα εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα, εχεις παθολογικο αγχος που σε καποια ερεθισματα φουντωνει και σε νορμαλ φασεις ειναι υπο ελεγχο. Εχεις κανει και ψυχοθεραπεια να φανταστω ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 10:29 #24
ακριβως constantly...αυτο ακριβως.οταν δεν εχει συμβει κατι ειμαι μια χαρα! μολις γινει κατι κακο..παθαινω ντουγρουντζα κ κανω παθολογικο στρες.εχω κανει κ ψυχοθεραπεια..
πολλα χρονια αλλα αυτο δεν διορθωθηκε..πιο πολυ με βηθησε στο να αποδεχτω το οτι αντιδρω ετσι..
μου εξηγησε ο ψυχολογος οτι εχω στοιχεια δραματικης προσωπικοτητας. Πολη εντονη κ ευαισθητη συναισθηματικη νοημοσυνη.Δλδ σε καθε ασχημο που θα γινει...παθαινω ταρακουλο.
ακομα πχ κ σε εναν σεισμο μεγαλο...ενω ολοι θα επανελθουν , εγω θα τρεμω κ θα πεσω στο κρεβατι....
13-05-2016, 10:36 #25
Ειναι σημαντικο οτι εχεις μια εξηγηση απο ειδικο πως εχεις αυτη τη μορφη προσωπικοτητας, αν το θετω σωστα. Η επομενη δουλεια μετα την ενημερωση φυσικα ειναι να αγαπαμε το εαυτο μας για τις "κουλές" συμφωνα με τους αλλους αντιδρασεις μας. Μπραβο σου που εχει γνωση του τι συμβαινει και αναλαμβανεις και την ευθυνη της αγωγης σου.
Εαν ησουν σε ενα περιβαλλον με εξισου υψηλα ευαισθητους σε ερεθισματα ψυχο συναισθηματικα δεν θα εμπαινες καν στο τριπακι ψυχολογος ψυχιατρος. Αυτο λεω και στον εαυτο μου. Τοσα χρονια λενε για την αποδοχη της διαφορετικοτητας, ζουμε σε μια χωρα που σχεδον σε καθε οικογενεια 1 στους 4 πασχει απο mental illness και ολο αυτο κουκουλωνεται με ψεμματα.
Κριμα....."Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 11:10 #26
οχι...εχω αποδεχτει οτι ναι ειμαι εστι φτιαγμενη...κ τα παιρνω ολα "βαρια"...
αλλ προσεξε δεν παιρνω βαρια πχ μια ασχημη συμπεριφορα καποιου στη δουλεια μου ή καποιου φιλου...δλδ ειμαι αρκετα κυνικη σε τετοιες περιπτωσεις κ αποστομωτικη θα ελεγα..αλλα οταν συμβει κατι σοβαρο οικογενειακο, σχεσης, θανατος κλπ..το κουβαλαω μεσα μου κ βαραινω με τις μερες κ αρχιζω κ ξυπναω με σφιγμενα δοντια..απειρο στρες..κ μετα καταθλιψη..
ανα με δεις γενικα στην ζωη μου φαινομαι πολυ κουλ κ χαρουμενη ...κ με ορεξη..
δυστυχως μου ειπε η ψυχλογος με την οποια κανω συμπεριφοριστικη οτι επειδη εχω κανει πολλη ομαδικη κ πολλα χρονια, δεν θελω αλλη δουλεια..αλλα πυροσβεστικα πηγαινω σε αυτην κ μου δινει ασκησεις να κανω καθε φορα που με πιανει το δραμα..
μετα απο κανα μηνα περναει το δραμα. κ δεχομαι ο.τιδηποτε ασχημο εχει συμβει(το χωνευω δλδ)...εκει λοιπον που ειπε οτι εχω στοιχεια δραματικης προσωπικοτητας αλλα οχι την διαταραχη. γιατι η διαταραχη δραματικης προσωπικοτητας ειναι αρκετα ζορικη κ εγω δεν εχω ολα τα υπολοιπα στοιχεια της..παρα μονο το συγκινησιακο κομματι.
13-05-2016, 11:26 #27
Οι πληροφοριες που μοιραζεσαι μαζι μου, ειναι πολυτιμες και σε ευχαριστω. Ειμαι ανθρωπος που και εγω παιρνω βαρια ορισμενα/ συγκεκριμενα και τα κουβαλαω για καιρόοοοοοοο.
Ειμαι σε ξεκινημα ατομικης, οποτε το παω σιγα σιγα οπως καταλαβαινεις...
Επιτηδες δεν εγραψα διαταραχη, γιατι πρωτον ειχα ξεσκονισει ολες τις συναισθηματικες διαταραχες και τους τυπους και δευτερον δεν ειμαι ειδικος για να κοτσαρω ετσι απλα -Α anxious εχεις διαταραχη πχ ταδε ???-
Υποθετω εχεις βασανιστει παρα πολυ για να φτασεις σημερα ως εδω και να πηγαινεις μονο "πυροσβεστικα". Μπραβο για τον αγωνα σου !"Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 12:26 #28
NAI εχω βασανιστει απειρα..απο 17 χρονων κ ειμαι 39 πια.
εχω ομως μια νορμαλ ζωη με τα ολα της.
δουλευω κ μονο οταν εχω "επεισοδιο" αποσυντονιζομαι.
εκανα απειρα χρονια αναλυση κ θεραπεια σε ομαδα.αποφοιτησα στα 32.
παρουσιαστηκε στην αρχη με εντονες κρισεις πανικου που με εβαλαν στο κρεβατι στα 17 κ εχασα 15 κιλα με κλινικη καταθλιψη.
μεχρι τοτε ημουν ενα χαρουμενο παιδι..η ζωη μου εγινε κολαση εκεινη την περιοδο κ ηθελα μονο να "φυγω".
τελικα γνωρισα τον ψυχοθεραπευτη μου..αρχικα εκανα 2 ατομικες την εβδομαδα για 6 μηνες γιατι ημουν σοβαρο περιστατικο καταθλιψης.
χρειαστηκε να νοσηλευτω γιατι φοβοντουσαν οτι θα κανω κακο στον ευατο μου(το ελεγα κιολας οτι θελω να αυτοκτονησω)..με το ψυχοθεραπευτη βαθυναμε παρα πολυ στα παιδικα χρονια.βρηκαμε πολλα σκουπιδια τα οποια αποδεχτηκα κ εμαθα να μη φοβαμαι.
μετα μπηκα σε ομαδικη κ εμεινα εκει απειρα χρονια γιατι δεν ενιωθα ετοιμη ακομα να φυγω.
ηταν ενα ταξιδι που μου εμαθε πολλα..με εκανε καλυτερο ανθρωπο κ πλεον ξερω οταν παθαινω κατι γιατι ακριβως το παθαινω.
ηταν πραγματικα εμπειρια ζωης. ομως εδωσα απειρα χρηματα...θα ελεγα πολλα χιλαιδες ευρω πλεον(τοτε στην αρχη κ για πολλα χρονια ηταν σε δραχμες)..
ομως ηταν μια σπουδαια επενδυση ζωης..μια συναιασθηματικη εμπειρια που νιωθω τυχερη πυο την εζησα..πλεον δεν χρειαζομαι κατι παραπανω..παρα μονο εναν συμβουλο οταν πεφτω εκεινη την περιοδο, να με στηριζει μεχρι να περασει.
κ αυτο ακριβως κανω.καλα κανεις κ ξεκινησες.θα δεις οτι θα σε βοηθησει απειρα..μη περιμενεις να τελειωσουν ολα οσα νιωθεις.καποια πραγματα ειναι κ του χαρακτηρα μας..αλλα περιμενε σιγουρα να εκτιμησεις κ να αγαπησεις τον εαυτο σου μεσα απο αυτο το ταξιδι.
δουλεψε σοβαρα.,.να εισαι παντα συνεπης..εγω 14 χρονια δεν ελλειψα ποτε απο τις συνεδριες μου.ημουν παντα εκει κ ετοιμη να αντιμετωπισω το "θηριο"..
αληθεια επειδη εμενα μαρεσει να βαζω κ ταμπελιτσες..απο τι υποφερεις εσυ?
13-05-2016, 12:36 #29
Ξεκινησα με διαγνωση ΓΑΔ επισημα, ανεπισημα μαλλον ημουν καταθλιπτικη απο παιδι και απεκτησα ΙΔΨ στον τροπο σκεψης αλλά προφανως και δεν τα καταλαβαινα ολα αυτα. Οταν εκανα μια προσπαθεια αποκοπης χαπιων - δεν ειχα κανει ψυχοθεραπεια- μτα απο 5 μηνες αποχης φαρμακων και λογω δικης μου ευαλωτοτητας βαραω ενα μειζον επεισοδιο...παρεα με αποπροσωπ. κ αλλα πολλα...
οταν πλεον εβλεπα σαν λουκουμι την ιδεα του να κρεμαστω ξανα πηγα στον γιατρο. εκει διαβαζω λοιπον αυτη τη ταμπελα (μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο ) .
ειλικρινα δεν εχω ιδεα σε ποια ανηκω τελικα... το μονο που πραγματικα ομως βλεπω και χαιρομαι ειναι η δουλεια της ψυχοθεραπειας. Βεβαια να πω οτι πηγα αποφασισμενη και ετοιμη να αλλαξω κακες συνηθειες. Δεσμευτηκα. Ναι, ειναι λεφτα, ναι θεωρειται πολυτελεια αλλά σορρυ εφοσον χαπακωνομαι ... πρεπει να βρω και τις ριζες που με οδηγουν στο χαπακωμα. Κατι που μου το αφαιρουσα ως δικαιωμα, ηταν πολυτελεια, επρεπε εγω μονη να βγαλω την ακρη. Οπως καταλαβαινεις... δεν την εβγαλα και ειπα τερμα - τελευταιο μου χαρτι αυτο και δινεις ολη σου την ενεργεια εκει- και αν και νιωθω οτι ειμαι μονο στο πρωτο εστω δευτερο σκαλοπατι συνειδητοποιησεων Για πρωτη φορα στην ζωη μου δεν βγαζω εμενα καθολικα προβληματικη. Μαθαινω να αναγνωριζω πλευρες, πτυχες, τασεις, κλισεις, τα ορια μου, τι παιζει γυρω μου, τι διδαχθηκα, τι τερατακι εγινα... ( τερατακι εξαιτιας φοβων - ανασφαλειων - κτλ ) το θηριο που πρεπει να πολεμαω καθε μερα.
Υποστηριξη βρηκα μονον απο ατομα μεσω του φορουμ και φυσικα θεραπευτριας. Ουδεις αλλος.
Γιατί " Οταν αλλαζεις τον εαυτο σου ξεβολευεις και τους αλλους"...
καθε φορα που παει να με παρει το παραπονο θυμαμαι αυτη τη φραση και βαζω κομμα στην αυτολυπηση, ανω τελεια και οσο περναει ο καιρος γινεται σκετο τελεία.Last edited by Constantly curious; 13-05-2016 at 12:51.
"Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 13:19 #30
μπραβο ετσι ακριβως οπως τα λες..συνηθως ειναι μειγμα..ταμπελων..λιγο γαδ.λιγο ιδψ κ λιγο κ απο καταθλιψη..κ να το δραμα.ξεχασα να αναφερω κ γω οτι το πρωτο συμπτωμα μολις συμβει κατι ειναι αποπραγματοποιηση.
το οποιο κ αυτο το εμαθα κ απο την καλη κ την αναποδη. ξερω οτι οταν συμβει κατι αυτο θα ειναι το κυριο συμπτωμα μου..καθως νιωθω κ ενα σαν χταποδι στο κεφαλι να μου εχει πιασει τον εγκεφαλο κ δεν μπορω να κανω τιποτα.μπλοκαρω απο το στρες δλδ εντελως.
νταξ..ειναι δυσκολα ολα αυτα κ ναι χρειαζονται ψυχοθεραπεια κ χαπια οταν συμβαινουν.θα πας πολυ καλα με την θεραπεια σου.
κοψε απο δω κ απο κει κ επικεντρωσου σε αυτο.εν ανγκη μη πας διακοπες που λεει ο λογος ..κατσε δουλεψε για σενα! εγω ετσι εκανα! ειχα πορωθει!