Results 1 to 15 of 20
Thread: δεν ειμαι καλά..
-
26-05-2016, 22:48 #1
δεν ειμαι καλά..
καλησπερα παιδια.
Τον τελευταιο καιρο εχω αναπτυξει καποιες φοβίες..τρεχω συνεχεια στους γιατρους χωρις καποιο λογο..τον δεκεμβριο ειχα κανει εξετασεις αιματος σε δημοσιο νοσοκομειο και ολες ειχαν βγει τελειες..τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στον ωρυλά καθως ειδα κατι φουσκαλες πισω πισω στη γλωσσα μου..τις εδειξα στον γιατρο και μονο που δεν γελαγε ..μου ειπε οτι ειναι οι φυσιολογικοι καλυκες που εχει η γλωσσα για να αντιλαμβανεται το ξινο , το αλμυρο κτλ..επειτα κοιτουσα τις εξετασεις αιματος μου και ειδα οτι τα λεμφοκυτταρα μου ηταν στο 25% με φυσιολογικες τιμες απο 20-40% ..εκανα και καλλιεργεια κολπικου υγρου για να δω αν εχω καποιο σμν και ολα βγηκαν τέλεια...δεν ειμαι καλά. Το μυαλο μου ξεκιναει απο τον καρκινο και τελειωνει στο οτι μπορει να εχω HIV.. Πφφφ δεν ειμαι με τα καλα μου..υποφερωω..μια βοηθεια!! Σκεφτομαι οτι μπορει απο καπου να εχω μολυνθει π.χ απο πετσετες κι απο αλλα διαφορα..παει ο πατερας μου να κανει εξετασεις και φοβαμαι οτι μπορω να εχω καποιον ιό ο οποιος να του εχει μεταδοθει μεσω τουαλετας κτλ...εντωμεταξυ πριν λιγο καιρο μου κολλησε οτι εχω ηπατιτηδα Β ενώ οι εξετασεις που μου ειχαν κανει για το ηπαρ ηταν αψογες γκουγκλαρω ασθενειες και κοιταω με τις ωρες τα συμπτωματα τους..π.χ στην ηπατιτηδα Β τα ουρα εχουν χρωμα οπως του κονιακ κι εγω στεκομαι με τις ωρες πανω απο την λεκανη για να δω το χρωμα των ουρων μου..η μανα μου συχνα μου λεει οτι μου εχει σαλεψει με ολα αυτα που σκεφτομαι κι αφου οι γενικες αιματος ηταν οκ και οι υπολοιπες εξετασεις που ανεφερα παραπανω ηταν οκ δε χρειαζεται να ανησυχω για τιποτα κι οτι απο τις γενικες αιματος φαινεται αν κατι υπολειτουργει ..δεν την παλευω αλλο...οποιαδηποτε γνωμη δεκτη.Last edited by Anna Mar; 26-05-2016 at 23:07.
- 26-05-2016, 23:08 #2
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Σταματα να διαβασεις συμπτωματα στο ιντερνετ
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
26-05-2016, 23:15 #3
Το εχω επιχειρησει κι οντως πιανει..αλλά μετα κατι μου ξανακολλαει στο μυαλο κι αρχιζω παλι τα ιδια...
26-05-2016, 23:42 #4
Άσε από τέτοια άλλο τίποτα. Μετά από καιρό και εγώ κατάλαβα ότι όλα είναι του μυαλού μας. Δεν υπήρχε ειδικότητα γιατρών που να μην άφησα.
Μη φοβάσαι φίλη μου τίποτα δεν έχεις. Θέλει λίγη ηρεμία. Και όντως μη διαβάζεις από το ίντερνετ. Μπορεί μια γαστρεντερίτιδα να την νομίζουμε για σοβαρό έλκος στομάχου. Και εγώ τέτοια έκανα και αγχωνόμουν ακόμα πιο πολύΜε το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...
26-05-2016, 23:44 #5
Κούκλα είσαι ευαίσθητο παιδί προσοχή με την επιλογή συντρόφου τα άλλα όλα τα ξέρεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-05-2016, 23:46 #6
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Κοιτα σκεψου οτι για να ,αθεις να κανεις καλη διαγνωση ( εγω το εμαθα ) θελει πολυ κοπο πολλα λαθη και να την πατησεις πολλες φορες και να πας σε γιατρο χωρις να εχεις τπτ εαν θες το συνεχιζεις αλλα εγω θα προτεινα να διαβαζεις συμπτωματα απλα ΚΑΙ ΜΟΝΟ για γνωση εγω ετσι αρχισα ( βεβαια εγω δεν παταω και σε γιατρο γτ τους φοβαμαι )
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
27-05-2016, 09:23 #7
Αχ και να ξερατε ποσα βραδυα δεν εχω κοιμηθει λογω της τιμης των λεμφοκυτταρων μου ..καπου ειχα δει στο ιντερνετ οτι αν εισαι στα ορια εχεις καποια νοσο κι ετσι μου κολλησε η ιδεα..και μετα σκεφτομουν"καλα σε δημοσιο νοσοκομειο πηγα..πως μου ειπαν οι γιατροι οτι ειναι ολα καλα; " .." Αν ειχα κατι δεν θα μου το ελεγαν;" κι αλλα τετοια σχετικα..μια αλλη φορα πιο παλια ειχα παθει ουρολοιμωξη οταν πηγαινα στο λυκειο και μια καθηγητρια μου πολυ στριγγλα ( δεν με πηγαινε με τιποτα) με ρωτησε τι εχω ..και της ειπα οτι εχω πονους στην κοιλια κατω κατω και δυσκολια στην ουρηση ..και γυρισε και μου ειπε " κανενα σμν θα εχεις ".. τρελαθηκα!! Θυμαμαι τον εαυτο μου μετά το μαθημα να τρεχει παλι στα νοσοκομεια οπου μου διεγνωσαν μια απλη ουρολοιμωξη απο το μικροβιο E.coli...και μετα θυμαμαι αυτην την καθηγητρια να ρωταει ολες μου τις φιλες το τι ειχα τελικά
27-05-2016, 11:41 #8
Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Οι φοβίες για τις αρρώστιες είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία, έχεις αναπτύξει αρρωστοφοβίες για να καπακώσεις κάποιο άλλο θέμα που σε απασχολεί. Μην ψάχνεις να βρεις λύση στις αρρώστιες, ψάξε πίσω απο αυτές, σκάψε βαθιά, το πρόβλημα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αν έχεις την οικονομική άνεση πήγαινε σε ψυχολόγο να σε καθοδηγήσει.
27-05-2016, 11:54 #9
Aeriko η ειρωνεια ειναι οτι εγω η ιδια σπουδαζω ψυχολογία..
Οταν λοιπον μπουχτιζω απο μαθηματα κτλ τοτε μου ερχεται στον νου η αρρωστοφοβια..να σημειωθει οτι εχω και υψοφοβια και φοβο με τα αεροπλανα...την υψοφοβια την απεκτησα στο δημοτικο οταν ενα παιδακι της περιοχης μου ειχε πεσει απο τον 7ο οροφο και σκοτωθηκε..μετα φοβομουν κι εγω η ιδια να βγω στο μπαλκονι...οσον αφορα τωρα τη φοβια με τα αεροπλανα απο πολυ μικρη ειχα ταξιδεψει πολλες φορες με αεροπλανο και ποτέ μου δεν τα φοβομουν...(ηθελα να γινω κι αεροσυνοδος, τρομαρα μου)..σε μια πτηση ομως που ετυχε να ειναι ο πατερας μου ως επιβατης στο αεροπλανο δεν πηγε καλα (επεσαν οι μασκες οξυγονου κτλ) και θυμαμαι χαρακτηριστικα τον πατερα μου να λεει απο παλια οτι δεν ξαναμπαινει σε αεροπλανο για αυτον τον λογο..κι ετσι μου κολλησε κι εμενα αυτη η φοβια...
27-05-2016, 12:04 #10
Άννα θα σου πω μια αλήθεια γιατί δεν την παλεύεις οι υπόλοιπες δεν κάνουν σχέση γιατί τους αρέσει κάποιος αλλά για να αποκομίσουν κάποια ωφέλοι συνήθως είναι λεφτά κλπ γιατί οι άνδρες δίνουν για να πηδήξουν το λοιπόν διαχειρίσου την ομορφιά σου έξυπνα και κόψε τις χαζομάρες και κάθε να εκμεταλλεύεσαι αν δεν το κάνεις αυτό θα σε χρησιμοποιήσουν και μετά θα σε πετάξουν μεγάλωσε επιτέλους γιατί η ζωή είναι σκληρή
27-05-2016, 12:10 #11
Και θα σου πω και το άλλο γιατί δεν την παλεύεις εντάξει κάνεις καλό σεξ αξίζει να είσαι εξαρτημένη από ένα μαλακά για όλη σου τη ζωή ενώ μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου δεν μπορώ να καταλάβω τι μαλακιά τραβάτε και δε θα καταλάβω ποτέ μου φαίνεται
ΦιλικάΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-05-2016, 12:11 #12
Ακούω την άποψη σου είμαι όλος αυτιά
27-05-2016, 12:15 #13
Elis, δεν σε καταλαβα και δεν καταλαβα που κολλαει η σχεση με τις φοβιες...μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω;
27-05-2016, 12:22 #14
Καθόλου ειρωνεία, αρκετοί πάνε να σπουδάσουν ψυχολογία για να λύσουν τα ψυχολογικά τους. Είναι νόμος, αν σε απασχολεί κάτι - τείνεις προς αυτό. Όπως το κόβω παράλληλα θα γίνεις και γιατρός. Προβλέπω ότι μετά που θα επιλέγεις κάποια ειδικότητα, θα επιλέξεις την πιο γιατρική ειδικότητα που υπάρχει στην ψυχολογία.
Αφού έτσι κ αλλιώς για να γίνεις ψυχολόγος θα πρέπει να περάσεις ψυχοθεραπεία, καλό είναι να αρχίσεις από τώρα. Θα σε βοηθήσει κ στο άγχος σου και στην σταδιοδρομία σου. Μόνο να κερδίσεις έχεις.
27-05-2016, 12:25 #15
Aeriko οντως εχεις δίκιο