Results 31 to 45 of 46
Thread: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΜΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ
-
13-05-2016, 13:26 #31
Σε μικρη ηλικεια καταλαβα οτι αν δεν ειμαι καλα με το μυαλο μου δεν ειμαι καλα πουθενα, εχω πορωθει και εχω αποφασισει επιτελους να μαθω να διαχειριζομαι αυτα τα ζητηματα γιατι δεν ξερω αυριο μεθαυριο αν θα εχω την ευκαιρια ειδικου και αυτο που ειπες με το κεφαλι το "γκαπ" το εχω βιωσει, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι. πακεταααααααααααααααρα !!!!!!!!!!!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 13-05-2016, 13:36 #32
πακεταρα ναι..κ σε ρωτανε μα τι εχεις εγω καλα σε βλεπω..κ συ εξηγεις κ τους φαινεται τοσο παραξενο..καλα δεν εχω κ απαιτηση να με καταλαβουν.αλλα ατα ατομα που θελω να με καταλαβουν, ευτυχως καταλαβαινουν..δεν εχω πολεμο.
13-05-2016, 13:40 #33
χαχαχαχα,
-μα τι εχεις
-μα τι επαθες
- μα γιατι εισαι υπερβολικη ?
- δε σε καταλαβαινω
- εισαι υποχονδρια
-εισαι ....
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αντε γεια οφειλουμε να το λεμε εμεις οταν οι αλλοι δεν εχουν προθεση κατανοησης αλλά ΜΟΝΟΝ προθεση επικρισης του φαινομενου. Εγω εκει εχω καταληξει μετα απο πολλα σκηνικα."Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 14:03 #34
Ε ΦΥΣικα αντε γεια..αντε να εξηγησεις πως νιωθεις οταν εχεις αποπραγματοποιηση..χααχαχ! θα τους καψεις.!!!
οποτε αστο καλυτερα..ακομα κ η λεξη τους φαινεται παραξενη.
13-05-2016, 21:21 #35
Βασικά αυτο που με ωθει σε εκρηξη αν και την μαζευω ειναι οτι εχω πολλα χρονια που το παλευω, δεν ειχα στηριξη, προφανως και ειχα πολυ συνδυαστικο συμπλεγμα οποτε καθυστερησα στην κατανοηση, το παλευα ομως απο την αρχη... κατοπιν ετων οταν ακουσω πχ στο "τωρα δεν προσπαθεις" μου βγαινει μια αναγκη να εκφρασω θυμο.
Το να βιωνεις παθολογικο στρες σε σημεια παρανοιας, να μην αφηνεις τιποτα στη μεση, να βιωνεις αποπροσωποποιηση, αποπραγματοποιηση, καταθλιψαρα, να μη νιωθεις τιποτα να σε λενε και too dramatic ενω το κεφαλι σου τα εχει παιξει...
να να να να... και οταν ακουω " δεν προσπαθεις ".... ειμαι αναμεσα στο να σιωπησω ως ---οχι δεν σου χαριζω τη φορτιση μου--- , δε θα κρατηθω θα σε χαστουκισω...
Αναφερομαι σε ατομα κοντινα μου υποτιθετε που θα μπορουσαν υποτιθετε να ενημερωθουν και να δειχνουν μεγαλυτερο σεβασμο εστω, σε εναν ανθρωπο που εφοσον δεν εχουν γνωση να κρινουν ή να συναινθανθουν εστω ας κανουν μια προσπαθεια να μελετουν καλυτερα τι βγαινει απο το στομα τους."Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 22:27 #36WhyAlwaysMe?GuestΜπορώ να κάνω μια χαζή ερώτηση?
Μην πέσετε να με φάτε,γιατί δεν ξέρω για φάρμακα.....
13-05-2016, 22:29 #37
Ελα γουαι ρωτα και αν δεν ειναι κατι που θα φαμε μπαν θα σε καλυψω στο ερωτημα σου.
13-05-2016, 22:33 #38WhyAlwaysMe?Guest
13-05-2016, 22:35 #39
Κατα κυριο λογο αν εχω καταλαβει καλα κι εγω... στην υποτροπη μιας διαταραχης ως συμπληρωμα, κυριο γνωρισμα του ειναι οτι σε ριχνει για υπνο για 10ωρα-12ωρα οποτε που χρονος μετα να βασανιστεις απο την διαταραχη ?
Εαν σε ενδιαφερει παντως, μπορεις να το κανεις χομπυ και να αρχισεις να μελετας, τις κατηγοριες, τους νευροδιαβιβαστες του εγκεφαλου μας και να το δεις ως αντικειμενο γνωσης.
Πως το βιωσα εγω, "τιγκαρεις υπνο, ψιλο ξεθολωνει μυαλο αποκτα ισσοροπια, αυξανεται η ορεξη γιατι νιωθεις και μια αναταση σε σχεση με πριν και ξαφνικα μοιαζουν ολα λιγο πιο νορμαλ".
Δεν ξερω στον καθενα πως επιδρα και γιατι εχει δωθει απο τον εκαστοτε γιατρο σε ασθενη. Εμενα μου δωθηκε σε μειζον καταθλιψη. οκ."Make sure your worst enemy isn't you"
13-05-2016, 22:40 #40WhyAlwaysMe?GuestOk,thanks C.C!
19-05-2016, 17:18 #41
το ρεμερον μου το εδωσαν για μειχον καταθλιπτικο επεισοδιο με τρομερο στρες..
το μισο κανει αμεση αγχολυση..σαν ηρεμιστικο χωρις ομως να κανει εξαρτηση..το ολοκληρο απο 30 mg k πανω δρα κ ως αγχολυτικο κ ως αντικαταθλιπτικο μαζι.
δεν κοιμηθηκα ποτε 12 ωρες με αυτο..το πολυ 10 ωρες..που εγω γενικα στα καλα μου παντα κοιμαμαι τοσο..δεν με πειραξε δλδ κ στοχος του γιατρου μου ηταν να μην μου δημιουργησει τρομερη υπνηλια..
νιωθεις απλα μια ηρεμια σε ολη την διαρκεια της μερας..ολα ειναι πολυ νορμαλ..
νιωθεις νορμαλ..εκανα χορο εκανα τα παντα με αυτο..
τελειο σεξ..τελεια στη δουλεια..κ μια χαρα..
απο την στιγμη που το ξεκινησα επειδη ο γιατρος με προειδοποιησε οτι παιζει να παρω κιλα..ξεκινησα διατροφη..δεν μου ανοιξε καθολου την ορεξη αυτο..κανονικα εγω τρωω πιο πολυ.
ομως επαιρνα κιλα χωρις να τρωω.στρογγυλεωαν τα μπουτια μου κ χαθηκαν οι μυες μου(κανω χορο κ ειμαι γυμνασμενη) , αρχισαν να με σφιγγουν τα κολαν μου κ τα βρακια μου..τα πηρα κραναρα..
η κοιλια μου ηταν λες κ καποιος μου την φουσκωσε με τρομπα.
με το που το ειπα σοτν γιατρο μου το σταματησε λοιπον..κ σε μια εβδομαδα εχασα 3 κιλα!
που σημαινει οτι κανει κατακρατηση υγρων φουλ(ενω επινα αφθονο νερακι)..κ επιβραδυνει τον μεταβολισμο(εφοσον εκανα διαιτα σκληρη κιολας κ δεν εχανα κιλα).
οποτε διαπιστωνω το εξης..για μενα ειναι το καλυτερο αντικαταθλιτικο ever!
ιδανικο για το δικο μου μυαλο..
ομως πραγματικα αν γινω τοφαλος θα παθω ξανα θλιψη.
οποτε γι αυτο οσοι το παιρνουν μετα απο λιγο καιρο το σταματουν διοτι βαζουν κιλα κ απελπιζονται..ειναι αλλοι που δεν τους ενδιαφερει καθολου κ το παιρνουν χρονια κ βαζουν 12-16 κιλα..
εγω πραγματικα δνε θα το εκανα αυτο ..δεν αντεχω να με βλεπω χοντρουλα.
ειναι κ η δουλεια μου τετοια που δεν επιτρεπεται να παρω κιλα πολλα..δεν θα μπορω να κινηθω.
19-05-2016, 18:48 #42
Τελικα βρηκες καποιο υποκαταστατο του ρεμ ? Θυμαμαι οτι το μειωσες αλλά κ εγω σε μειζον το ειχα παρει αλλά σκεφτομαι αν υπαρχει κανα καλο υποκαταστατο του.
Last edited by Constantly curious; 19-05-2016 at 19:48.
24-05-2016, 10:55 #43
δεν εχω παει σκομσ γιστρο..συριο παω..εχτες προχτες εκλαιγα.σημερα ειμαι καλα..δεν ξερω τι θα δωσει κ αν θα δωσει κατι.
24-05-2016, 13:26 #44
24-05-2016, 13:27 #45
ποιανου?τι ειπε η cc ?
σε μενα?κ ποιο αυξανει την ορεξη?