Μαύρο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Μαύρο

Junior Member
    Αστους να λένε και βγάλε τα rizzla! Κατω απ\'την ακροπολη να παιξουμε μονόπολη!

Junior Member
    οχι στην φου επινα απο τα 15 μου συνεχεια επερνα καθε μερα σιγουρα 100 ευρω για party μου κ ενιωθα κ αυτο που λεσ για την κοπελα μου..τον τελευτεο χρονο πριν κοψω εντελωσ αρχισαν οι κρισεις πανικου παντα παθενα ανα καπια διαστηματα οταν επινα αλλα παρεμινα και μου χιροτερεψε προβληματα που ειχα ειδη ..και να ιθελα να πιω πλεον δν μπορω νιωθω οτι θα πεθανω και 2 τζουρες να παρω ..το κοψα μαχερι κ εχω εναν χρονο να κανω χρηση εχω ομως ακομα πολλα προβληματα ..ναι ειναι αλιθεια οτι δεν σου κανει σωματικα κακο αλλα αλιθεια σου διμιουργει προβληματα που ισως να ειναι χειροτερα απο σωματικα ..και ειδικα το σκανκ σε τρελενει αυτα απο μενα...

Senior Member
    Ποιες ειναι οι διαπιστωμένες επιπτώσεις στην υγεία κάποιου αν κάνει μαύρο συστηματικά?

Banned
    Στην υγεία γενικώς δεν γνωρίζω. Πάντως στον εγκέφαλο επηρεάζει τις περιοχές που ελέγχουν τη μνήμη και τα συναισθήματα, οπότε θεωρείται πως η συστηματική μακροχρόνια χρήση πιθανώς δημιουργεί ή επιδεινώνει προβλήματα ψυχικής υγείας. Και προβλήματα μνήμης-μάθησης.

Junior Member
    Κάτι ανάλογο έχω περάσει και εγώ. Έπινα από τα 16 μου, σήμερα 25, για το χαβαλέ, το γέλιο και πάντα λάτρης του άγνωστου και της εξερεύνησης. Ένα διάστημα άρχισαν οι κρίσεις πανικού και ενώ πάντα έλεγα θα το κόψω κάθε φορά που γυρνούσε και ερχόταν η σειρά μου έπινα. Κατά την γνώμη μου κλίνει ένας κύκλος και αυτό έχει τις συνέπειες του που στην προκείμενη περίπτωση είναι η κατάθλιψη. Δεν πιστεύω πως φταίει μόνο το μαύρο αλλά είναι πολλά μαζί που σε οδηγούν μέσα από μια συνισταμένη πορεία στην συγκεκριμένη κατάσταση. Κατ εμέ μπορεί να οφείλεται στο ότι ωριμάζεις, στο ότι συνειδητοποιείς την πραγματικότητα και κατ επέκταση έχεις τις ανάλογες σκέψεις και προβληματισμούς, βλέπεις και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα και ταυτόχρονος δεν σου αρέσει τίποτα προηγούμενο λόγο ίσως του φανατισμού που έχεις ότι το παρελθόν σε πλήγωσε και σε οδήγησε στην κατάθλιψη. Μα το παρελθόν σε οδήγησε εδώ και το παρόν σου δείχνει τα σημάδια του για αλλαγή του τρόπου ζωής σου. Ξέρω ότι έξω από τον χορό πολλά λόγια λέγονται αλλά χορεύοντας και γώ είδα ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση όπου μπαίνεις σε λαβύρινθους και ψάχνεις να βρεις νήματα και διεξόδους. Φάση είναι και θα περάσει το σημαντικό είναι να μην ξαναφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε αυτό το τριπακι χάνοντας τόση ενεργεία άσκοπα και μάταια, να τον αγαπήσεις, να νοιαστείς για αυτόν να βρεις ποιος είσαι και που πας. Το τελευταίο είναι το πιο δύσκολο αλλά είναι στη φύση του να γίνεται, σε μένα σημαντικό ρολό έπαιξε ένα τροχαίο ατύχημα που με καθήλωσε στο κρεβάτι 4 μήνες, η ζωή που έκανα μέχρι τότε αργά η γρήγορα εκεί θα οδηγούσε , αλλά και πάλι βγαίνοντας τα ιδία λάθη, πάλι να αναλώνω τον εαυτό μου σε νύχτες με ναρκωτικά και ανουσιες σχεσεις ψάχνοντας να βρω την ευτυχία και να καλύψω τα κενά. Για να καταλήξω σταμάτα για λίγο από την καθημερινότητα και ψάξε να σε βρεις και να μάθεις τι ζητάς από την ζωή σου αφού το κάνεις διεκδίκησε το, νοιάσου, αγάπησε το και ζήσε το, όλα τα άλλα ήταν ένας κόμπος στα κορδόνια σου.

ΥΓ μετα απο αυτο κάνε και σκάνκ κάνε και σκουνκ το πολύ πολύ να πονέσει η κύλια σου από τα γέλια και αφού περάσει η επίδραση να θες να την πέσεις αραχτός και να κοιμηθείς

Junior Member
    Από την μικρή μου πείρα πιστέυω ότι η ουσία αυτή γίνεται μεγενθυτικός φακός του εαυτού μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο ως προς την επίδραση της. Η κατλαχρηση βέβαια σαφώς και έχει άσχημα επακόλουθα. Το πρόβλημα όμως της αίσθησης κενού και της ελειψης ενδιαφέροντος δεν πιστελυω ότι οφείλονται στην ουσία. Αυτή μάλλον σε έκανε να τα συνειδητοποιήσεις. Οφείλονται σε εσένα. Τη λύση αναζήτησέ τη μέσα σου. Γιατί έχεις έρθει σε τέτοιο τέλμα; Τι είναι αυτό που σε κάνει απαισιόδοξο και δε χαίρεσαι αυτά που υπάρχουν στη ζωή σου; Δεν φτάιει το χότρο για τα συγκεκριμένα. Σίγουρα βέβαια φταίει για άλλα, οπότε απέφυγε τις καταχρήσεις.:)

Page 2 of 2 FirstFirst 12