Results 16 to 30 of 30
-
14-05-2016, 01:18 #16
- 14-05-2016, 02:40 #17
Eνα θα σας πω η ψυχωση μας κανει ''αδερφες'' εμας τους αντρες, γινομαστε ακρα παθητικοι, εκει που ακριβως επρεπε να γινεται το αντιθετο να ειμαστε ακρα ενεργητικοι, τεσπα μετα απο 18 χρονια εφτασα στο σημειο με την παραμικρη μαλακια του καθενος να τρελενομαι, φοβαμαι φαντασου να διαπληκτιστω με καποιον, μηπως και με γυρισει μπουμερανγκ.... ασε το αλλο που φτανω στα κοκκινα αν καποιο μελος της οικογενειας αρρωστησει...
μονο οταν πινω 5-6 μπυρες ερχομαι στα ισια μου και μπορω να αντιμετωπισω την πραγματικοτητα...
υπαρχει τοση μαλακια εκει εξω...που για να τα βγαλεις περα πρεπει να εισαι υπερηρωας η γαιδουρι...
με λιγα λογια ρισπερ η θανατος.
Υ.γ. Θελω απαντηση μπαρμπα ελις διαστρικου μελους εντγκαρ κεισυ
14-05-2016, 09:30 #18
Δηλαδη κιουμπ, ειναι ευκολο σε ενα αγνωστο να κοτσαρει μια ταμπελα "περιθωριακου" στον απεναντι και να μην ασχοληθει με το τι τον εφτασε εκει. Αν με ρωτας εγω πως το ονομαζω - ε τι να πω - ετσι του κοβει ετσι του κανει - αλλά μην με προκαλέσει. Ετσι του κοβει = η ευκολη λυση ειναι η ταμπελα στη προκειμενη, η δυσκολη λυση ειναι το ενδιαφερον, η αποκτηση γνωσεων, ο φιλανθρωπισμος, να μην αναζητας εξιλαστηρια θυματα.
Για παραδειγμα εγω ειμαι προστατευτικη "ευαλωτων" θεωρητικα ομαδων, λιγες φορες εχω κρατηθει να μην παρεμβω οταν βλεπω εκμεταλευση, κακοπροαιρετο λογο, κτλ. Ετσι ειμαι εγω ομως. Ετσι αντιδρα ο εγκεφαλος μου. Αυτο σημαινει οτι ειμαι καλη ? Για καποιον ειμαι βλακας που καθεται και ασχολειται.
Σε σοβαρο επιπεδο, εαν καποιος ειναι κινδυνος για τον εαυτο του ή τον απεναντι εκει υποτιθεται στενο περιβαλλον προσπαθει να βρει μια λυση να βοηθησει τον ασθενη. Για παραδειγμα, ειμαι καταθλιπτικη, θελω να βαλω τελος ? εαν ενας ανθρωπος δεν με πλησιασει με γνωσεις απο ειδικο και πανω απο ολα υπομονη θα βγει κατι ? αν ενας ανθρωπος εχει παρανοικη ψυχωση ας πουμε κ σε βλεπει ετσι κι αλλιως εχθρο του και εσυ του φωναζεις και απο πανω - αρα τον ταραζεις- θα βγει κατι ? οχι.
Οταν προκειται για ανθρωπους κοντινους μας η αληθεια ειναι πως ειμαι πιο σκληρη. Προτιμω να μου πει ο απεναντι - βαριεμαι να ασχοληθω με εσενα- παρα ψεμματα και δικαιολογιες οτι δηθεν ενδιαφερεται αλλά δεν εχει χρόνο πχ ή εγω ειμαι ο πιο δυσκολος ανθρωπος πανω στον πλανητη.
Σε καθημερινο επιπεδο εχει τυχει απειρες φορες να δω να χλευαζουν ανθρωπους που βιωνουν κατι δυσκολο αλλά επειδη τους θεωρουν αγνωστους ξεσπανε πανω τους. Εκει τι να κανω ? να παιζω ξυλο καθε μερα ? απλα διαπιστωνω χροοοοοοοονιαααααααααα οτι ισως πχ στο ταδε το ατομο δεν του διδαξαν οτι μπορει να εκτονωνει το θυμο του ή το κομπλεξ του ( ισως δεν το χει με την ενσυναισθηση ή ισως δεν εχει φαει ακομη καμια σφαλιαρα της ζωης νακαταλαβει οτι δεν παει ετσι η φαση ) με αλλους τροπους και οχι να κατηγορει, βριζει, πεταει αντικειμενα σε "ευαλωτες περιπτωσεις ανθρωπων και ζωων".
Πιο πολυ ευγενεια κουβαλαει ενας σκυλος καμια φορα παρα ο / η δηθεν χαμογελαστος περιπτερας σου π.χ.
Θεωρω πως ο ανθρωπος εχει μεσα του ενα συνολο απο καλα/ κακα στοιχεια αν θες να το πουμε και ετσι, καλοσυνη = συναισθηση του συνανθρωπου, κακια = ενστικτο επιβολης πανω στον αλλον ανταγωνιστικα, με μέσα απειρα για να βγει απο πανω.
Το γραψα μπακαλιστικα.
Ναι ολοι εχουμε απο ολα τα καλουδια αλλά ναι μπορουμε να ψαχτουμε, ναι μπορουμε αντι να δειρουμε καποιον να φυγουμε, αντι να κανουμε λαμογια να μην την κανουμε, κτλ.
Στο τελος παντα ερχεται το τι θα επιλεξει το υποκειμενο να κανει. Εγω οταν βλεπω ανθρωπο να επιλεγει πχ τον ευκολο δρομο " α αυτη ειναι ειναι χοντρη ρε ουγκ" , α αυτος ειναι "ζακι" ουγκ, α εκεινος την απατησε τον μπιιιιπ αυτος ειναι ο κακος, παντα ειμαι σκεπτικη για την υποθεση.
Δεν ταμπελοποιω ετσι απλα ... σκεφτομαι !!! Αυτο δεν νομιζω οτι λεγεται - ειμαι καλος ανθρωπος - αλλά λεγεται δεν στεκομαι στην επιφανεια και δεν ασπαζομαι μια γνωμη - γνωση που ελαφρα την καρδιαν πεφτει στο τραπεζι.
Εγινα κατανοητη ?Last edited by Constantly curious; 14-05-2016 at 10:10.
"Make sure your worst enemy isn't you"
14-05-2016, 16:06 #19
14-05-2016, 18:23 #20
Χε, να 'σαι καλα !!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
18-05-2016, 17:54 #21davidhGuestpos me vlepei o kosmos epidi den pigeno me ti sullogiki trella
https://c2.staticflickr.com/4/3244/2...c917bd63f7.jpg
18-05-2016, 18:39 #22
Αδερφέ εγώ δε μαλώνω δηλαδή έχω κάνει πολεμικές τέχνες μικρός και το μόνο που θυμάμαι είναι μια μπουνιά και μια κλωτσιά δηλαδή άμα σε πετύχω θα πονέσεις εσύ εγώ δε θα πάθω τίποτα είναι και μερικοί ξέρεις πάνε να πλακωθούν και σπάνε τα χέρια τους εγώ έχω αυτογνωσία δηλαδή ξέρω μια μπουνιά μπορώ να δώσω έχει τύχει πολλές φορές να προκληθω και φυσικά έφυγα σιγά μη κάτσω να πλακωθώ και τι θα αποδείξω τίποτα όποτε τους ανέχομαι όλους αλλά άμα ήθελα να πλακωθώ πραγματικά είναι πανεύκολο αλλά επέλεξα για το δικό μου καλό να μην πλακώνομαι για κανένα λόγο δεν έχει κανένα νόημα και σε πληροφορώ έτσι βρήκα την υγεία μου και να θέλει ο άλλος να μαλώσουμε εγώ δε μαλώνω εκτός αν βρεθεί κανένας που θα αρχίσει να βαράει με το που θα με δει αλλά άμα μιλάμε και πάει να γίνει καυγάς φεύγω σιγά μη κάτσω το αποφεύγω όλα ενώ έχω ακόμα αρκετή δύναμη δεν ξέρω αν αυτό που κάνω είναι λάθος αλλά μούρη δεν πουλάω είμαι ήσυχος και ήρεμος κι άμα πετύχω κανένα στραβό βλέπει όταν μιλάω ότι είμαι ήσυχος και δεν κουνιέται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-05-2016, 18:47 #23
Και για να στο τελειώσω πλακώθηκα μικρός αρκετές φορές και έβαλα μυαλό και πλέον δεν το ξανακάνω με τίποτα σχεδόν εκτός αν μαζευτούν καμιά δεκαριά κι αρχίσουν και βαράνε αλλιώς μόνο με τα λόγια και πλέον δεν βρίζω κι εύκολα έχω να σου πω δηλαδή για να σε βρίσω πρέπει να φτάσω στο αμήν πράγμα που δεν γίνεται καθόλου εύκολα πλέον έχω υπομονή πλέον δεν είμαι όπως ήμουνα μικρός με τη δουλειά έμαθα να κάνω υπομονή σιγά σιγά όλα γίνονται αυτά τα γρήγορα που θέλει αυτή η εποχή απλά δεν είναι για μένα πλέον
20-05-2016, 13:29 #24davidhGuestegw teleutaia fora pou plakwthika k genikos panta meta to strato tin epomenh mera eixa typsis. o ponos tou allou gia mena itan 10plasios. o stratos vasika me gamise mou xalase olo mou to einai apo kei vgikan ta prwta psychologika. eniotha pos den teriaza san kommati sti koinwnia kai me talaiporouse polu pantou
20-05-2016, 13:45 #25davidhGuestkai gia na trellathis prepei na exeis mualo kai euesthita synaisthimata.. allios den ginete
20-05-2016, 15:04 #26
Άστα να πάνε φίλε μην τα ψάχνεις το θέμα είναι ότι ζούμε τίποτα άλλο άπαξ και ζούμε όλα καλά είναι και δεν κάνω πλάκα
20-05-2016, 19:54 #27
20-05-2016, 20:11 #28
20-05-2016, 23:00 #29davidhGuest
20-05-2016, 23:03 #30davidhGuestmipos to kanei logo anidonias? k gw to ekana