Ταξιδι μονος του.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    Μην παίζεις παιχνιδάκια, δεν υπάρχει λόγος. Να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη κ να αφήσεις κ τον άντρα σου να κάνει το ίδιο, εφόσον είναι εντάξει απέναντι σου κ σ αγαπάει. Αν εσύ δε γουστάρεις πλέον να βγαίνεις με τις φίλες σου μόνη, δε συνεπάγεται πως αυτό είναι το ώριμο κ σωστό. Είναι η δικιά σου προτίμηση.

Πρόβλημα υπάρχει αν τον βλέπεις να βαριέται μαζί σου και να ανυπομονεί να δει τους κολλητούς.

Member
    Η αληθεια ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια οχι γαμου, σχεσης, πολλα πολλα χρονια ακομη οι δυο μας περναμε καλα. Προσπαθω να παλεψω τον τροπο σκεψης μου κ να μην φερομαι εγωιστικα αλλα δυσκολευομαι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yasmin79 View Post
    Η αληθεια ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια οχι γαμου, σχεσης, πολλα πολλα χρονια ακομη οι δυο μας περναμε καλα. Προσπαθω να παλεψω τον τροπο σκεψης μου κ να μην φερομαι εγωιστικα αλλα δυσκολευομαι....
    Να μην δυσκολευεσαι αφου τα πατε καλα στην σχεση σας ,αστον,τι θες δλδ να σ γυρναει με τπτ αποθυμενα και να σ κατηγορει μετα?

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Να μην δυσκολευεσαι αφου τα πατε καλα στην σχεση σας ,αστον,τι θες δλδ να σ γυρναει με τπτ αποθυμενα και να σ κατηγορει μετα?
    Οντως ετσι θα γινει. Θα μου το χτυπαει!

Banned
    δηλ τι ενοεις ακριβως οταν λες οτι προσπαθεις να παλεψεις το τροπο σκεψης σου? :confused:

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλ τι ενοεις ακριβως οταν λες οτι προσπαθεις να παλεψεις το τροπο σκεψης σου? :confused:
    Να νιωσω ανετα με το γεγονος οτι θελει παλι να φυγει για λιγες μερες χωρις να νευριασω μαζι του ή να στενοχωρηθω και να κλειστω στον εαυτο μου οπως κανω συνηθως.Να ειμαι φυσιολογικη οπως πχ οταν πηγαινει για μπασκετ!

Senior Member
    Να νιωσω ανετα με το γεγονος οτι θελει παλι να φυγει για λιγες μερες χωρις να νευριασω μαζι του ή να στενοχωρηθω και να κλειστω στον εαυτο μου οπως κανω συνηθως.Να ειμαι φυσιολογικη οπως πχ οταν πηγαινει για μπασκετ!
    κοιτα δεν γινεται να μην εχεις νευρα και στεναχωρια οταν φευγει.Ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο αφου εισται παντρεμενοι ,αλλα και να μην τον αφηνεις και τσαντιζεσαι θα παει δεν ειναι λογικο.
    Εισαι καπου στην μεση για μενα

Banned
    Να νιωσω ανετα με το γεγονος οτι θελει παλι να φυγει για λιγες μερες χωρις να νευριασω μαζι του ή να στενοχωρηθω
    κ γενικοτερα θα μπορουσε να συμβαινει αυτο...

Member
    κ γενικοτερα θα μπορουσε να συμβαινει αυτο...
    Γενικοτερα????

Banned
    αυτο που εχει σημασια ειναι το πως αντιδρας εσυ στο ολο θεμα αυτος θα φυγει αλλα θα ξαναγυρισει σε λιγο..
    η αντιδρασεις σου πιο χαλαρες ενοω

Member
    αυτο που εχει σημασια ειναι το πως αντιδρας εσυ στο ολο θεμα αυτος θα φυγει αλλα θα ξαναγυρισει σε λιγο..
    η αντιδρασεις σου πιο χαλαρες ενοω
    Δεν με χαρακτηριζε ποτε η χαλαροτητα σε τιποτε. Ειμαι λιγο συντηρητικη.

Banned
    δεν εχει σημασια πως αντιδρας μαλον ετσι συνηθισες

Banned
    Από πάντα επισκεπτόταν τον φίλο? Και πριν παντρευτείτε ?

Senior Member
    Δε κανει εγκλημα ο ανθρωπος που παει για ενα 3ημερο να δει ενα φιλο. Εχεις και τις αλλες τις οτι να ναι εδω μεσα να σου βαζουν φυτιλιες για να κανουν κουτσομπολιο.

Senior Member
    Καλησπερα! Θα ηθελα να σας παρουσιασω τον προβληματισμο σχετικα με ενα ¨θελω¨ του συζυγου. Ο συζυγος θελει καθε χρονο να ταξιδευει στη θεσσσαλονικη για να συναντα εναν φιλο του (εργενη). Ειμαστε 3,5 χρονια παντρεμενοι και αυτο γινεται καθε χρονο για 3-4 μερες. Του εχω εκφρασει ολες φορες την αντιθεση μου. Ειναι κατι που με ενοχλει παρα πολυ. Φυσικα δεν μπορω να του το απαγορευσω ( δεν ειναι και ανηλικο) αλλα προσωπικα στενοχωριεμαι, αγχωνομαι και τσακωνομαστε καθε φορα. Θεωρειτε οτι ειμαι υπερβολικη;
    να ρωτησω κατι?αν εσυ του ελεγες να φευγεις να πας να συναντησεις την κολλητη σου που ειναι μονη στη ζωη στην θεσσσαλονικη..τι θα ελεγε?εννοω σε περιπτωση που αυτος δεν ειχε παει θεσσαλονικη κ δεν ειχε φιλο μονο εκει.
    κοιτα..ειναι αναλογως τους ορους τους οποιυς βαζεις σεμ ια σχεση απο την αρχη..τωρα εφοσον εγινε μια φορα, δεν μπορει να αλλαχθει ευκολα.
    στην δικη μυο σχεση δεν επιτρεπεται να εγκαταλειπουμε την συζυγικη στεγη για κανεναν λογο..το εχουμε βαλει σαν ορο.
    στην επαρχια παμε μαζι. αν θελει να δει φιλο του δηλαδη στην θεσσαλονικη..θα παρει κ εμενα μαζι οπου θα μεναμε σε ενα ξενοδοχειο..θα βγαιναμε κ μαζι κ θα εβγαινε κ αυτος με τον φιλο του κ εγω θα εβρισκα κατι αλλο να κανω τις ωρες εκεινες..πχ μαγαζια..φολτα με τα ποδια κλπ...αλλα αυτο ισυχει απο την αρχη της σχεσης μας κ δεν αλλαζει.αν το εκανα εγω κ του ζητουσα να παω θεσσαλονικη 3-4 μερες να δω φιλη μου..θα εβρισκα την πορτα κλειστη οταν γυρναγα..ειναι σιγουρο..αλλα αυτο ισχυει για την δικη μυο σχεση κ την δικη μας ζωη..η καθε σχεση ειναι διαφορετικη.
    στο μονο που εχω ελευθερια ειναι να παω στο χρωριο μου 3-4 μερες μαζι με τα αδερφια μου..κατα τ αλλα διακοπες διημερα κλπ παω μαζι με τον συντροφο κ δεν με χαλαει καθολου.ισα ισα αν δεν ερθει μαζι στενοχωριεμαι.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast