Γυναίκα με 2 άανδρες..Τη γνώμη σας παρακαλώ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72
    Senior Member

Γυναίκα με 2 άανδρες..Τη γνώμη σας παρακαλώ..

Καλησπέρα σας..
    Ζητώ τη γνώμη σας για μια ιστορία που με στιγμάτισε βαθιά, με πλήγωσε βαθιά, πλέον έχει λάβει τέλος απλά περιμένω να επουλωθεί η πληγή..
    Καταβάθος νιώθω ανακούφιση που τελείωσε γιατί θα μ έτρωγαν οι αμφιβολίες.
    Πριν ενάμισι χρόνο πάω σε μια εταιρία να εξυπηρετηθώ για κάτι,και καταλήγω στην υπευθυνη η οποία ήταν μαζί μου αρκετα εξυπηρετική και απλά κουλ..
    Επειδή θα πέρναγε γραφειοκρατική διαδικασία έπρεπε να ξαναπάω,οπότε είχε το τηλέφωνό μου απ τα στοιχεία μου,και μ έπαιρνε οταν δεν ειχε δουλειά να πηγαίνω..
    Αλλάξαμε και φεισμπουκ πιο μετά ενώ κάθε μέρα είχα μηνυματα καλημέρα στο κινητό,η ηθελε παρέα και μ έπαιρνε να δει τι κάνω,και το βράδυ μου εστελνε να μιλησουμε στο φεισμπουκ.
    Βγήκαμε για καφέ,και μου είπε για την 5ετή σχέση της,καθώς και τα προβλήματα τους..
    Δεν ειχα κάνει καμμία κινηση,αφου είχα σχέση με μια κοπέλα και γενικά το θεωρώ ξεπεσμό να χωνεσαι σε γυναίκα που ξέρεις οτι είναι σε σχέση,ειδικά αν είσαι εμφανισιμος οπως εγώ..
    Κάθε μεσημερι που σχόλαγε κι αυτη και γω μου ζηταγε να πάμε για καφέ και ηταν ολο και πιο διαχυτική και με πείραζε και την πείραζα αλλά οχι σεξουαλικά..Σαν ένα ωραίο φλέρτ θα ελεγα.
    Χωρισα με την κοπέλα μου μετα απο κανα τριμηνο γιατί είχα ζηλειες,και δεν ηθελα ακομα συγκατοικηση και γάμο.
    Ενα βραδυ με παίρνει τηλέφωνο αν μπορω να την πάρω που τους έβγαλε ο παλιος διευθυντης γιατί πηρε μετάθεση σε πολυ καλύτερο κατάστημα και τους κέρασε ποτά!
    Είχε ψιλοπιεί και μου ζητησε να πάμε να φάμε και στ αυτοκινητο με φίλησε.
    Μ έπιασε ένας κομπος και κομπλαρα,και απλά κάτσαμε να φάμε.
    Αρχισε να μ αρέσει και σιγά σιγά μου ελεγε για τα προβλήματα της σχέσης της,ενώ καταλήξαμε σπίτι μου να κάνουμε έρωτα και να καθόμαστε αγκαλιά,και το κινητό της να βαράει στο αθόρυβο, να ακούω τη δόνηση και να βλέπω τη φάτσα του μαλάκα συνέχεια στην οθόνη.
    Αυτό γινοταν κανα διμηνο,αρχισα να την ερωτεύμαι αλλά φοβομουν να της πώ να χωρίσει,δεν ηθελα να μπώ σε δικά της κομμάτια,περίμενα να χωρίσει απο μονη της είμαι διακριτικός.
    Ερχεται το καλοκαίρι,και οπως είμαστε με παρέα την ακούω να λέει ολο χαρά σε μια φιλη της ¨"θα πάω με τον Νίκο διακοπές στη Σαντορίνη" !!!
    Εγινα κομματια..Πληγώθηκα πάρα πολύ και φυσικά με πόνεσε αφάνταστα.
    Μου εστειλε 2 μνμ απο εκεί στο Βαιμπερ και φυσικά δεν απάντησα.
    Πέρασαν 14 μέρες και γυρισε και ενω δεν είχαμε μιλήσει πήγα στην εταιρία γιατί εξυπηρετούμαι, και εδειξε χαρά που με είδε αλλά κάτι μέσα μου είχε ραγίσει..
    Την είχα ομως ερωτευθεί και οταν με πλησιασε μου είπε οτι θέλει να χωρίσει γιατί δεν πάει καλά το πραγμα,και στο νησί δεν έκαναν σεξ απλά την έγλειψε!
    Το αποκορύφωμα ηταν τα χριστούγεννα που απλά σε οικογενειακό τραπέζι είδα στο κωλοβάιμπερ να της στέλνει ο μαλάκας σ αγαπώ πολύ και την ευχαριστεί για το δώρο.
    Οπως είναι λογικό ήταν το τελευταίο της,και πλέον βγαίνω μ άλλη κοπέλα, ενω επειδή κανονησα διακοπές μαζί με την καινουρια κοπέλα έχει σκυλιάσει κανονικά και ακόμα και σπίτι μου έχει έρθει να χτυπάει κουδουνια ,και να μου λέει οτι είμαι ένας μαλάκας που ποτέ δεν την διεκδίκησα..
    Ηταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου απλά πλέον εχω ψυχραθεί..Της είπα οτι εχω αναγκη νέο ξεκίνημα χωρίς πληγές και απωθημένα..
    Μια γυναίκα που είναι με 2 εευχαριστιέται και με τους 2 το σεξ?
    Δεν είναι συναισθηματικές?
    Πως και σκύλιασε τώρα που απλά πάγωσα? Μ ερωτευθηκε? τι να πώ... Ευτυχώς μου έφυγε και πάμε γι άλλα..Ηταν μια τοξική σχέση για μένα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Καλησπέρα σας..
    Ζητώ τη γνώμη σας για μια ιστορία που με στιγμάτισε βαθιά, με πλήγωσε βαθιά, πλέον έχει λάβει τέλος απλά περιμένω να επουλωθεί η πληγή..
    Καταβάθος νιώθω ανακούφιση που τελείωσε γιατί θα μ έτρωγαν οι αμφιβολίες.
    Πριν ενάμισι χρόνο πάω σε μια εταιρία να εξυπηρετηθώ για κάτι,και καταλήγω στην υπευθυνη η οποία ήταν μαζί μου αρκετα εξυπηρετική και απλά κουλ..
    Επειδή θα πέρναγε γραφειοκρατική διαδικασία έπρεπε να ξαναπάω,οπότε είχε το τηλέφωνό μου απ τα στοιχεία μου,και μ έπαιρνε οταν δεν ειχε δουλειά να πηγαίνω..
    Αλλάξαμε και φεισμπουκ πιο μετά ενώ κάθε μέρα είχα μηνυματα καλημέρα στο κινητό,η ηθελε παρέα και μ έπαιρνε να δει τι κάνω,και το βράδυ μου εστελνε να μιλησουμε στο φεισμπουκ.
    Βγήκαμε για καφέ,και μου είπε για την 5ετή σχέση της,καθώς και τα προβλήματα τους..
    Δεν ειχα κάνει καμμία κινηση,αφου είχα σχέση με μια κοπέλα και γενικά το θεωρώ ξεπεσμό να χωνεσαι σε γυναίκα που ξέρεις οτι είναι σε σχέση,ειδικά αν είσαι εμφανισιμος οπως εγώ..
    Κάθε μεσημερι που σχόλαγε κι αυτη και γω μου ζηταγε να πάμε για καφέ και ηταν ολο και πιο διαχυτική και με πείραζε και την πείραζα αλλά οχι σεξουαλικά..Σαν ένα ωραίο φλέρτ θα ελεγα.
    Χωρισα με την κοπέλα μου μετα απο κανα τριμηνο γιατί είχα ζηλειες,και δεν ηθελα ακομα συγκατοικηση και γάμο.
    Ενα βραδυ με παίρνει τηλέφωνο αν μπορω να την πάρω που τους έβγαλε ο παλιος διευθυντης γιατί πηρε μετάθεση σε πολυ καλύτερο κατάστημα και τους κέρασε ποτά!
    Είχε ψιλοπιεί και μου ζητησε να πάμε να φάμε και στ αυτοκινητο με φίλησε.
    Μ έπιασε ένας κομπος και κομπλαρα,και απλά κάτσαμε να φάμε.
    Αρχισε να μ αρέσει και σιγά σιγά μου ελεγε για τα προβλήματα της σχέσης της,ενώ καταλήξαμε σπίτι μου να κάνουμε έρωτα και να καθόμαστε αγκαλιά,και το κινητό της να βαράει στο αθόρυβο, να ακούω τη δόνηση και να βλέπω τη φάτσα του μαλάκα συνέχεια στην οθόνη.
    Αυτό γινοταν κανα διμηνο,αρχισα να την ερωτεύμαι αλλά φοβομουν να της πώ να χωρίσει,δεν ηθελα να μπώ σε δικά της κομμάτια,περίμενα να χωρίσει απο μονη της είμαι διακριτικός.
    Ερχεται το καλοκαίρι,και οπως είμαστε με παρέα την ακούω να λέει ολο χαρά σε μια φιλη της ¨"θα πάω με τον Νίκο διακοπές στη Σαντορίνη" !!!
    Πέρασαν 14 μέρες και γυρισε και ενω δεν είχαμε μιλήσει πήγα στην εταιρία γιατί εξυπηρετούμαι, και εδειξε χαρά που με είδε αλλά κάτι μέσα μου είχε ραγίσει..
    Την είχα ομως ερωτευθεί και οταν με πλησιασε μου είπε οτι θέλει να χωρίσει γιατί δεν πάει καλά το πραγμα,και στο νησί δεν έκαναν σεξ απλά την έγλειψε!
    Το αποκορύφωμα ηταν τα χριστούγεννα που απλά σε οικογενειακό τραπέζι είδα στο κωλοβάιμπερ να της στέλνει ο μαλάκας σ αγαπώ πολύ και την ευχαριστεί για το δώρο.
    Οπως είναι λογικό ήταν το τελευταίο της,και πλέον βγαίνω μ άλλη κοπέλα, ενω επειδή κανονησα διακοπές μαζί με την καινουρια κοπέλα έχει σκυλιάσει κανονικά και ακόμα και σπίτι μου έχει έρθει να χτυπάει κουδουνια ,και να μου λέει οτι είμαι ένας μαλάκας που ποτέ δεν την διεκδίκησα..
    Ηταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου απλά πλέον εχω ψυχραθεί..Της είπα οτι εχω αναγκη νέο ξεκίνημα χωρίς πληγές και απωθημένα..
    Πως και σκύλιασε τώρα που απλά πάγωσα? Μ ερωτευθηκε? τι να πώ... Ευτυχώς μου έφυγε και πάμε γι άλλα..Ηταν μια τοξική σχέση για μένα..
    Νομιζω οτι τις βγηκε ο εγωισμος.
    Για μενα δεν εξιζει ,γτ οπως εκανε στον 1ο ετσι θα κανει και με σενα ,αμα ειχατε σχεση.
    Μαλλον δεν της αρεσες στην αρχη αλλα μετα ,θα της αρεσε το σεξ.
    Δεν νομιζω να σ ερωτευθηκε ,απλα ο αλλος θα ηταν για ξεμπερδεμο και ηθελε καποιον διπλα της.

Αυτα καταλαβα εγω απο οτι περιεγραψες

Senior Member
    Δεν ξέρω αν τον είχε για ξεμππερδεμό γιατί πήγε μαζί του διακοπές?
    Δεν αξίζει όντως μονο του μου καρφώθηκε στο μυαλό..
    Οτι ακριβώς εγραψα είναι η ιστορία..

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι η κοπελα ενιωθε κατι για τους δυο σας ,λογικα περαστικους σας θεωρουσε απο την ζωη της.
    Αλλωστε φανηκε και απο τον τροπο που σ προσεγγισε οτι εχει κυνηγηση και αλλους και δεν εχει και αναστολες.
    εσυ τωρα μην μ πεις οτι την θες?

Senior Member
    οχι θέλω αλλο στυλ γυναίκας φίλε μου πληγωθηκα πολύ..

Senior Member
    οχι θέλω αλλο στυλ γυναίκας φίλε μου πληγωθηκα πολύ..
    ετσι ειναι οι ερωτες άλλοτε πονανε αλλοτε μας ανεβαζουν στα ουρανια.
    Και καλα κανεις π θες αλλο στυλ γυναικας.Δεν αξιζε αυτη
    Τωρα ερχεται το καλοκαιρι και σταματα να την σκεφτεσαι ας πληγωθηκες και τι εγινε?θα ερωτευθεις αλλη καποια στιγμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ετσι ειναι οι ερωτες άλλοτε πονανε αλλοτε μας ανεβαζουν στα ουρανια.
    Και καλα κανεις π θες αλλο στυλ γυναικας.Δεν αξιζε αυτη
    Τωρα ερχεται το καλοκαιρι και σταματα να την σκεφτεσαι ας πληγωθηκες και τι εγινε?θα ερωτευθεις αλλη καποια στιγμη.
    Μαφία φίλε κανονική νομίζω..Ποτέ δεν καταλαβα τι ρόλο βαράει..

Senior Member
    Μάνο γεια κι από μένα! Νομίζω ότι εκείνη διχαζόταν ανάμεσα στους δυο σας , είσαι ήσουν ο νέος ο ωραίος που τα βρίσκατε και στο ερωτικό κι εκείνος ο παλιός αλλά που μπορεί να ένοιωθε ασφάλεια μαζί του. Εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα. Το λάθος ήταν δικό σου που έκανες σχέση με μια κοπέλα η οποία διατηρούσε άλλη σχέση και μάλιστα μακροχρόνια. Το ήξερες ότι είχε σχέση ,ήταν ξεκάθαρη μαζί σου. Αν την ήθελες πραγματικά έπρεπε να της το πεις. Εκείνη πάλι θα έπρεπε να μην σου λέει ψέμματα ότι θα χωρίσει και ουσιαστικά να μην το κάνει. Συγνώμη τι ηλικίες έχετε??

Senior Member
    Εκανα λάθος που ανακατέυθηκα σε τέτοια κατάσταση,αλλά μα το θεό ήταν η πρώτη καλημέρα στο κινητό μου,και η τελευταία καληνύχτα στο φεισμπουκ ,γιατί είχα μια σχέση πολύ προβληματική, και είχα χάσει τη μητέρα μου πριν απο ένα χρονο (που τη γνωρισα) και βρέθηκε κάτι να μου δίνει κάτι όμορφο..
    Μέχρι και δωράκια μου έκανε.
    Μα τι να της πω??
    ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ???
    Ημουν πολύ ερωτευμενος δε μπορούσε να το καταλάβει? ειδικά αυτή...καταλαβαίνει...τα πάντα..Για ποιο λογο το ενα μανίκι ειναι πιο χαμηλά απ τ άλλο που λέει ο λογος..
    Είμαι 34 είναι 35

Καλη σου Μερα PAPA

Ειμαι της φιλοσοφιας του οτι καλο ειναι ενας ανθρωπος single να μην μπαινει ποτέ στην διαδικασια να ειναι το τριτο ατομο.
    Γιατι η ιστορια εχει αποδειξει οτι 9 στις 10 βγαινει χαμενο. Δεν ξερω τι ηθελε απο εσενα, δεν θα κρινω μια αγνωστη, το ζητημα ειναι εσυ τι αποκομισες απο την εμπειρια αυτη, εσυ πως αισθανεσαι, εσυ πως θα το ξεπερασεις.

ΥΓ. Λυπαμαι για την απωλεια σου...

Ευχομαι μελος να αποκομισεις μονο θετικες για εσενα σκεψεις και αποφασεις στην πορεια σου απο αυτη την σχεση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εκανα λάθος που ανακατέυθηκα σε τέτοια κατάσταση,αλλά μα το θεό ήταν η πρώτη καλημέρα στο κινητό μου,και η τελευταία καληνύχτα στο φεισμπουκ ,γιατί είχα μια σχέση πολύ προβληματική, και είχα χάσει τη μητέρα μου πριν απο ένα χρονο (που τη γνωρισα) και βρέθηκε κάτι να μου δίνει κάτι όμορφο..
    Μέχρι και δωράκια μου έκανε.
    Μα τι να της πω??
    ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ???
    Ημουν πολύ ερωτευμενος δε μπορούσε να το καταλάβει? ειδικά αυτή...καταλαβαίνει...τα πάντα..Για ποιο λογο το ενα μανίκι ειναι πιο χαμηλά απ τ άλλο που λέει ο λογος..
    Είμαι 34 είναι 35

Καλη σου Μερα PAPA
    Λυπάμαι πολύ για τη μητέρα σου...... Μεγάλα παιδιά είστε λοιπόν!! Εύκολα μπαίνετε και βγαίνετε από σχέσεις όμως........ τι να πω? Λίγη προσοχή παραπάνω. Για να συζητάς για εκείνη σημαίνει ότι κάτι δεν έχω τελειώσει μέσα σου. Αν θες τη γνώμη μου μην ξεκινήσεις με την άλλη κοπέλα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί μπορεί να την πληγώσεις.

Senior Member
    Καλησπέρα σας..

.......

το "φοβομουν" ειναι τελειως διαφορετικο απο το "ημουν διακριτικος". μηπως το "φοβομουν" εχει να κανει με αυτα που εγιναν και στην σχεση σου, οπου "φοβοσουν" να προχωρησεις κι ετσι χωρισες για να μην σοβαρεψει το πραγμα? αν απλα ηταν ατυχη επιλογη λεξης, αστο.

δεν σε καταλαβαινω σε καποια πραγματα.
    απο την μια εν γνωσει σου, εστω και παθητικα (γιατι με τις περιγραφες σου, αυτη επαιρνε ολες τις πρωτοβουλιες να ειστε κοντα) μενεις κοντα σε μια δεσμευμενη γυναικα και μαλιστα θεωρεις οτι πρεπει να εισαι διακριτικος και να μην πιεσεις για χωρισμο (σωστος), απο την αλλη πληγωνεσαι. γιατι πληγωνεσαι? δεσμευμενη δεν την γνωρισες? με ποιον θα πηγαινε εκδρομες? θα ελεγε στην σχεση της οτι εχει κανονισει?δεν ηταν αυτονοητα τα τηλεφωνηματα και τα δωρα και οι εκδρομες?

στην συνεχεια, ενω εσυ απογοητευμενος απομακρυνεσαι, εκεινη λυσσαει οπως λες και σου ζηταει τον λογο και σε κατηγορει για δειλια.
    εφοσον τραβουσες τοσο μεγαλο ζορι, γιατι σε εκεινη τηνφαση που ηταν τοτε κοντα, δεν ειχε ξεχαστει κατι, δεν επεστρεψεςς να την διεκδικησεις????
    να σου πω τι πιστευω οτι συνεβη.

εκεινη ειναι απο τις γυναικες - μαιμουδες. θελει να βρει αλλο κλαδι να πιαστει για να αφησει το προηγουμενο.
    εσεις βρισκοσασταν, γουσταρε, αλλα οχι μονο δεν την πιεζες να χωρισει, αλλα προφανως ουτε καν το ανεφερες. πραγμα που την εκανε να πιστευει οτι δεν σκοπευεις να προχωρησετε σε κατι σοβαρο αν χωρισει, γιαυτο και διατηρουσε την αρχικη σχεση της.

εσυ, παρολο που "πληγωνοσουν" απο μια γνωστη και δεδομενη κατασταση, δεν ειχες κανεναν σκοπο να κανεςι καποια συγκεκριμενη προταση. ηθελες με πρωτοβουλια της να χωρισει αλλα και εμτα τον χωρισμο να ειστε σε μια κατασταση αναλογη με της προηγουμενης σχεσης σου, δηλαδη, χωρις ιδιαιτερες δεσμευσεις εκ μερους σου.
    αυτο το καταλαβαινε γιαυτο και διατηρουσε τον δεσμο της παρολο που σου πεταξε την προθεση της να χωρισει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν σου ειπε οτι θα χωρισει αντεδρασες ψυχραιμα και χλιαρα για να μην εκτεθεις. αυτο το πηρε σαν φοβο για δεσμευση (οπως και ισχυει) κι ετσι εκανε πισω.

και για να σου λυσω την απορια, ΝΑΙ μπορει και μια γυναικα αν εχει σχεσεις με 2 ανδρες να ευχαριστεται πολυ και με τους δυο. αυτο που καλλιεργειτε οι ανδρες στο μυαλο σας για να αισθανεστε ασφαλεις, οτι οι γυναικες ευχαριστιουνται μονο με εναν ανδρα, ειναι απλα μυθος.

Senior Member
    α ρε remedy..παντα ευστοχη(ος)! Δεν ξερω κ αν εισαι αντρας ή γυναικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    α ρε remedy..παντα ευστοχη(ος)! Δεν ξερω κ αν εισαι αντρας ή γυναικα!
    Γυναικα φυσικα;)

Καλησπέρα σας..
    Ζητώ τη γνώμη σας για μια ιστορία που με στιγμάτισε βαθιά, με πλήγωσε βαθιά, πλέον έχει λάβει τέλος απλά περιμένω να επουλωθεί η πληγή..[..]
    Ρε φιλε,με ******* εμπλεξες τι περιμενες?
    Αλλα καλα να παθεις και συ που πηγες να μπεις αναμεσα στο ζευγαρι.

35 χρονων ανθρωποι,και κανετε σα 15χρονα.

Page 1 of 5 123 ... LastLast