Υπαρξιακα ζητηματα για τον θανατο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αν και αθεος... αθρησκος..!!! είμαι πεπεισμενος πλεον ότι ο θανατος δεν είναι το τελος...

πιστευω ότι πισω από ολες τις θρησκείες κρυβετε μια αρχαια ξεχασμενη γνωση διαστρεβλωμενη κομμενη κα ραμμενη στα μετρα της κάθε κοινωνιας...

η θρησκεια που αγγιζει περισσοτερο αυτην την αρχαια γνωση για μενα είναι ο βουδισμος...
    πιστευω στην επανενσαρκωση της ψυχης ξανα και ξανα μεχρι την τελικη της εξαγνιση

οποτε πιστευωντας όλα αυτά εχω εξικοιωθει με την ιδεα του θανατου... η αυτοκτονια που διαβασα μερικους να λενε είναι ότι χειροτερο στην πορεια αυτης της εξαγνισης σε γυρναει πισω στο μηδεν

αυτά...
    εγω προσωπικα πιστευω οτι ο θανατος ειναι το τελος της διαδρομης ,τελειωνεις ,σβηνει ο εγκεφαλο σου.
    Δεν ξερω αν πιστευω στην ενσαρκωση της ψυχης ξανα ,αλλα τι να πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα μου ειναι αδιαφορος ο θανατος ................αρκει να μην ειμαι εκει οταν συμβει ............ εμεις οι ανθρωποι εχουμε μια εμμονη με την ζωη , ευχομαστε παντα Χρονια Πολλα , αντι για Χρονια Καλα .......... και που ξερουμε τι υπαρχει στην αντιπερα οχθη , μπορει ναναι καλυτερα , ιδιως τωρα με την κριση ............ πιο πολυ εχω περιεργεια για το μετα , οχι φοβο , αλλα δεν βιαζομαι κιολας ............. το βρισκω αδιανοητο ενα παιδι , κατω ων 30 , να σκεφτεται τον θανατο , τι νοημα εχει , ας ζησουμε την ζωουλα μας , οσο μπορουμε καλυτερα , ειναι ωραια η ζωη ...... το να μεγαλωνεις , δεν ειναι απαραιτητως κακο , εκτος και αν αφηνεις καραφλα .............η κυταρριτιδα ........ η παχυνεις .......
    ναι το ξερω οτι ειναι αδιανοητο για την ηλικια μου να το σκεφτομαι ,αλλα ηρθε στο μυαλο εδω και εβδομαδες και δεν ξεκολαει.
    Και εγω εχω περιεργεια για το μετα αν και νομιζω δεν υπαρχει μετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    προφανώς για να είμαστε εδώ μεσα....
    Τα πάρτυ δεν νομίζω πάντως ότι είναι απαραίτητο να τα σταματήσεις.
    Από εκεί και πέρα, ο άνθρωπος ως το μόνο πλάσμα πάνω στη γη που μπορεί να θέτει τέτοια ερωτήματα, έχει και τη δυνατότητα να το φιλοσοφήσει όσο θελει...
    Αρκεί βέβαια να μην ξεχνάει να ζει...
    http://s32.postimg.org/skp7yiged/8anato_mirizei.jpg
    συμφωνω το μονο δεν πρεπει ειναι να ξεχναει να ζει γτ μεγαλωνοντας θα εχει αποθυμενα και θυμο οτι δεν εζησε αυτα που επρεπε.

Υ.γ ωραιο γκραφιτι

Senior Member
    Σκεφτητε ποσα χριστουγεννα και ποσα καλοκαιρια μας εχουν μεινει? (καλα ενοω) απλα ας ζησουμε την ζωη μας ουτοσιαλος ειτε υπαρχει ζωη ειτε οχι μετα θα το μαθουμε οταν ερθει η ωρα ....συν οτι νομιζω και την απαντηση να περναμε αυτη την στιγμη μονο κακο θα μας εκανε
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Σκεφτητε ποσα χριστουγεννα και ποσα καλοκαιρια μας εχουν μεινει? (καλα ενοω) απλα ας ζησουμε την ζωη μας ουτοσιαλος ειτε υπαρχει ζωη ειτε οχι μετα θα το μαθουμε οταν ερθει η ωρα ....συν οτι νομιζω και την απαντηση να περναμε αυτη την στιγμη μονο κακο θα μας εκανε
    Μας εχουν μεινει πολλα , αλλα αυτο δεν παυει να ειναι ενα ζητημα που ενοχλει πολυ κοσμο.
    Εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν υπάρχει ζωη μετα,οτι ζουμε ζουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ναι και βεβαια δεν θα μπω σε καμια λουμπα,οταν νι΄σω ετοιμος και εχω βρει την καταλληλη γυναικα διπλα μου.
    Δεν ξερω αν υπαρχει ανθρωπος που να συμβιβαζεται με τον θανατο.Και εγω αυτο προσπαθω να κανω να συμβιβαστω με αυτα που σκεφτομαι.
    Το ξερω οτι ακομα εχω να ζησω πραγματα και ειμαι μικρος ,αλλα δεν παυει να με ταλαιπωρουν αυτες οι σκεψεις?
    Εσυ δεν το εχεις περασει καθολου αυτο?
    Εγώ ξέρω, την γιαγιά μου! Άμα κρίνω από παππούδες κλπ τους δικούς μου δηλαδή, ότι έχω δει εγώ, δεν φοβούνται το θάνατο, φοβούνται την ταλαιπωρία, κατάκοιτος κλπ Μπορεί να είναι αναλόγως τον άνθρωπο! Εμένα δεν μ΄αρέσει που μεγαλώνω, μ' άρεσε δηλαδή μέχρι τα 17!, αλλά ο θάνατος τώρα όχι να σου πω την αλήθεια.....Άμα είμαι στα καλύτερά μου μόνο φοβάμαι ότι θα πεθάνω....Άρα όλο αυτό που εσύ φοβάσαι είναι ωραίο για μένα, είναι καλό!! Κατάλαβες με ποια έννοια το λέω......

Banned
    εγω προσωπικα πιστευω οτι ο θανατος ειναι το τελος της διαδρομης ,τελειωνεις ,σβηνει ο εγκεφαλο σου.
    Δεν ξερω αν πιστευω στην ενσαρκωση της ψυχης ξανα ,αλλα τι να πω.
    Πιστεύουμε ότι μας συμφέρει, άμα σε τρομάζει ότι τελειώνεις , πιστεύεις σε κάτι άλλο..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πιστεύουμε ότι μας συμφέρει, άμα σε τρομάζει ότι τελειώνεις , πιστεύεις σε κάτι άλλο..........
    Ναι αλλα δυστυχως αυτο το κατι αλλο μαλλον δεν ειναι αληθεια

Banned
    Ναι αλλα δυστυχως αυτο το κατι αλλο μαλλον δεν ειναι αληθεια
    Και ποιος χέστηκε? :P

Senior Member
    Και ποιος χέστηκε? :P
    ε αυτοι που εχουν ανησυχιες

Banned
    ε αυτοι που εχουν ανησυχιες
    Mα το θέμα είναι να πιστεύεις σε κάτι άσχετα αν είναι αλήθεια....άμα πιστεύεις σε κάτι που υπάρχει δεν λέγεται πιστεύω, λέγεται βλέπω αυτό που υπάρχει.....Ε τώρα δεν ξέρω πως μπορείς να πιστεύεις με το ζόρι σε κάτι, δεν γίνεται......Πιστεύεις γιατί θες, όχι γιατί είναι αλήθεια... τι να σου πω.....

Senior Member
    Mα το θέμα είναι να πιστεύεις σε κάτι άσχετα αν είναι αλήθεια....άμα πιστεύεις σε κάτι που υπάρχει δεν λέγεται πιστεύω, λέγεται βλέπω αυτό που υπάρχει.....Ε τώρα δεν ξέρω πως μπορείς να πιστεύεις με το ζόρι σε κάτι, δεν γίνεται......Πιστεύεις γιατί θες, όχι γιατί είναι αλήθεια... τι να σου πω.....
    με το ζορι δεν γινεται να πιστευεις σ κατι
    ισχυει οτι πιστευεις γτ θες και σ συμφερει κιολας :p

Senior Member
    μεγαλωνοντας θα εχει αποθυμενα και θυμο οτι δεν εζησε αυτα που επρεπε.
    ναι μπορει να γίνει....
    οπότε μπαίνει κανεις σε ενα φαύλο κύκλο χρόνιας κατάθλιψης ή δυσθυμίας, ποτέ δεν είναι αργά όμως, σε οποιαδήποτε ηλικία και να είναι κάποιος να διεκδικήσει τη ζωή του...
    Last edited by black_adder; 19-05-2016 at 15:38.

Senior Member
    Επιβεβαιωνεται οτι δυο πραματα ειναι σιγουρα σε αυτη τη ζωη , οι φοροι κι ο θανατος , μονο που οι φοροι γινονται χειροτεροι καθε χρονο ......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ναι μπορει να γίνει....
    οπότε μπαίνει κανεις σε ενα φαύλο κύκλο χρόνιας κατάθλιψης ή δυσθυμίας, ποτέ δεν είναι αργά όμως, σε οποιαδήποτε ηλικία και να είναι κάποιος να διεκδικήσει τη ζωή του...
    να την διεκδισει και να αφησει πισω του τα απωθυμενα για να προχωρηση αλλιως...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast