Φτιαξε το σεναριο - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 38 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 564
    Banned
    οκ την άρνταβεν να την σκοτώσω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ο νικ του λεει επιμονα"ρε καραγκιοζη αυτο το ματι τι δουλεια εχει εκει?Πως βρεθηκε?τι σημαινει?αλλα πεταγεται η αρνταμπεν και λεει ειναι φιλος ,παλιος λιμενικος και ετσι ο νικ τους φωναζει και τους λεει ,περιμενεται με ολοι ,εσυ κιουμπ ελα μαζι μ ,να παω να παρω το παλιο μου φορτηγακι και το οπλο μου να σας φορτωσω ολους,να πανε σε αυτο το παραξενο δασος.Καθως προχωραει ο νικ με την κιουμπ και κατευθυνονται προς το παλιο του φορτηγακι ,χτυπαει ξανα το τηλ,Το σηκωνει ο νικ και ακουγεται απο μεσα,στα λατινικα και η φραση ειστε ολοι καταραμενοι απο μια μελωδική φωνη.ΤΕλικα ο νικ φτανει σπιτι τ,ανοιγει την τζαμενια πορτα,παιρνει τα κλειδια απο το φορτηγο,βγαζει απο το συρταρι του το 45αρι οπλο του και ξαναβγαινει εξω φωναζοντας"θα σε βρω αγαπη μου""θα σ βρω,ουτε ο θεος δεν θα μας σταματησει απο το να ειδωθουμε ξανα".Παιρνει το φορτηγο ,μπαινει και η κιουμπ μεσα ,η οποια χαιδευε τα μαλια της αισθησιακα και επεζε με το βλεμα της τον νικ.Ξεκινανε και πανε και φορτωνουνε τους αλλους ,η ναταλια οπως παντα ξυνη λεει"εγω σε αυτο το σαραβαλο χωρις θεσεις δεν μπαινω"και ο νικ απανταει "αι μωρη χαζοτουβλο μπεκα μεσα" και τελικα μπαινουν ολοι και εκει που παει να ξεκινησει πεταγεται ο γουαι και λεει ,"παιδια 2 αντρικα χερια ακομα θα σας βοηθουσαν και με ενα καταφατικο βλεμα ο νικ δινει το οκ στον γουαι να ερθει και η ναταλια αποκρινεται........
    εδω ειχα μεινει

Senior Member
    ναι και αυτην πες οτι φυγανε μαζι

Senior Member
    Παιδια συγνωμη απλα εγω ξενερωσα, δεν εχω υπομονη να συγκεντρωθω πλεον...το θεμα δεν ειναι τι θελω κιουμπ, ειναι να ειμαστε λιγο συντονισμενοι...τεσπα συνεχιστε εσεις, θα τα διαβασω με ενδιαφερον

Senior Member
    Αυτο που σκοτωνουμε χαρακτηρες οταν φευγει ο συγγραφεας δεν το καταλαβα ποτε αλλα οκ...θα αναπαυτω εν ειρηνη χαχα

Banned
    Η ναταλία όμως δεν γούσταρε καθόλου που ο γουάι θα ερχόταν μαζί τους και αποφασίζει να φύγει, πείθει και την αρνταβεν και φεύγουν......Και μένει ο γουάι, ο νικ και η κιουμπ στο φορτηγάκι και πορεύονται προς το δάσος..........και ξάφνου τι να δουν ? Ένα τεράστιο δέντρο με χαραγμένα......................

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο που σκοτωνουμε χαρακτηρες οταν φευγει ο συγγραφεας δεν το καταλαβα ποτε αλλα οκ...θα αναπαυτω εν ειρηνη χαχα
    Ελα βρε δεν σε σκότωσα!!!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παιδιά,δεν έχω όρεξη.....

Senior Member
    τι θες να κανουμε κιουμπ?

Banned
    Πάει χάσαμε και τον τρίτο..............

Senior Member
    θες να συνεχισουμε η οχι?

Banned
    Για συνέχισε την ιστορία.......μην σκοτώσεις τον γουάι θα τον σκοτώσω εγώ!!!χαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Για συνέχισε την ιστορία.......μην σκοτώσεις τον γουάι θα τον σκοτώσω εγώ!!!χαχα
    Να σου γ@#$%ω......

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να σου γ@#$%ω......
    Θα σου έλεγα τώρα τίποτα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Η ναταλία όμως δεν γούσταρε καθόλου που ο γουάι θα ερχόταν μαζί τους και αποφασίζει να φύγει, πείθει και την αρνταβεν και φεύγουν......Και μένει ο γουάι, ο νικ και η κιουμπ στο φορτηγάκι και πορεύονται προς το δάσος..........και ξάφνου τι να δουν ? Ένα τεράστιο δέντρο με χαραγμένα......................
    αιματα πανω του το δεντρο εγραφε "δεν θα ζησει κανενας".τοτε ο νικ ανοιγει την πορτα του συνοδηγου και τραβαει μια κλωτσια στον γουαι και τον πεταει εξω.Προχωρανε ο νικ και η κιουμπ λιγα μετρα ακομα και φτανουνε σ ε ενα παλιο γιοφυρι ,εκει δυστυχως για τους δυο δεν γινοτανε να προχωρησει το αμαξι.και ετσι το αφηνουνε στην ακρη και κατεβαινουνε.....

Page 22 of 38 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast