Φτιαξε το σεναριο - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 38 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 564
    Banned
    Τι εννοείς κοροιδεύουμε?

Senior Member
    ενοω δεν το λεω με την κακη ενοια απλα εσεις συνεχεια γραφεται διαφορα ακυρα με το στορυ ,και χανομαστε λιγο

Banned
    Ε μα δεν το είπατε να μην γράφονται αυτά....εμένα δεν με ενοχλούν αυτά αλλά τέσπα..........

Senior Member
    τεσπα θελεται να το συνεχισουμε η να το παρατησουμε?

Senior Member
    Τι σου γαμησαμε το ρολο ρε γουαι; Μπηκες σε μια ιστορια που ειχε ηδη ξεκινησει και πηγαινε καπου με συγκεκριμενη σειρα που γραφαν τα μελη και σου γαμησαμε το ρολο; Εσυ το γαμησες με το ρολο που φανταστηκες και κολησες εκει. Δεν κολουσε αυτο θα εκανες μετα κατι αλλο...μπορουσες να βρεις τροπο να το γυρισεις εκει παλι ωστε να εισαι ο κακος αφου το ηθελες. Και γενικα τετοιου ειδους γραφη δεν λειτουργει με το να σχολιαζουμε και να διορθωνουμε τον προηγουμενο ουτε μπορουμε να ελεγχουμε την ιστορια οπως γουσταρουμε μονο εμεις. Διαβαζουμε προσεκτικα τα προηγουμενα και απανταμε με βαση αυτα και οπου μας πανε...αφηνομαστε λιγο δηλαδη....σκοπος δεν ειναι να προβαλουμε τη παρτη μας σωνει και καλα οπως θα θελαμε αλλα να φτιαξουμε ενα στορυ ολοι μαζι. Ασχετα που ειμαστε εμεις οι χαρακτηρες δεν παυουν να ειναι χα-ρα-κτη-ρες. Και μπορουσαμε να γραφουμε ο ενας για το χαρακτηρα του αλλου η οπως μας κατεβαινε....το μονο που επρεπε να τηρηθει ηταν η σειρα και η συνοχη της ιστοριας. Τιποτα αλλο δεν επρεπε να νοιαζει κανεναν. Τεσπα...πολυ συγχιστηκα :P χαχαχαχα ε μαααα αντι να το απολαυσω και μα χαλαρωσω ημουν μες στη τσιτα γιατι χασατε μερικοι τα αυγα και τα πασχαλια....τεσπα δεν πειραζει....με πιο καλη οργανωση μπορει να γινει σωστα το πραγμα αλλη φορα, εχω ιδεες. Η καντε το εσεις ελευθερα και οπως θελετε...εγω για αποψε παντως ζε φινι.

Banned
    Εγώ ξενέρωσα τώρα..........

Senior Member
    ωραια εσεις οι υπολιποι θελεται να συνεχισουμε απο εκει που το αφησα εγω η οχι?και με πια σειρα

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τι σου γαμησαμε το ρολο ρε γουαι; Μπηκες σε μια ιστορια που ειχε ηδη ξεκινησει και πηγαινε καπου με συγκεκριμενη σειρα που γραφαν τα μελη και σου γαμησαμε το ρολο; Εσυ το γαμησες με το ρολο που φανταστηκες και κολησες εκει. Δεν κολουσε αυτο θα εκανες μετα κατι αλλο...μπορουσες να βρεις τροπο να το γυρισεις εκει παλι ωστε να εισαι ο κακος αφου το ηθελες. Και γενικα τετοιου ειδους γραφη δεν λειτουργει με το να σχολιαζουμε και να διορθωνουμε τον προηγουμενο ουτε μπορουμε να ελεγχουμε την ιστορια οπως γουσταρουμε μονο εμεις. Διαβαζουμε προσεκτικα τα προηγουμενα και απανταμε με βαση αυτα και οπου μας πανε...αφηνομαστε λιγο δηλαδη....σκοπος δεν ειναι να προβαλουμε τη παρτη μας σωνει και καλα οπως θα θελαμε αλλα να φτιαξουμε ενα στορυ ολοι μαζι. Ασχετα που ειμαστε εμεις οι χαρακτηρες δεν παυουν να ειναι χα-ρα-κτη-ρες. Και μπορουσαμε να γραφουμε ο ενας για το χαρακτηρα του αλλου η οπως μας κατεβαινε....το μονο που επρεπε να τηρηθει ηταν η σειρα και η συνοχη της ιστοριας. Τιποτα αλλο δεν επρεπε να νοιαζει κανεναν. Τεσπα...πολυ συγχιστηκα :P χαχαχαχα ε μαααα αντι να το απολαυσω και μα χαλαρωσω ημουν μες στη τσιτα γιατι χασατε μερικοι τα αυγα και τα πασχαλια....τεσπα δεν πειραζει....με πιο καλη οργανωση μπορει να γινει σωστα το πραγμα αλλη φορα, εχω ιδεες. Η καντε το εσεις ελευθερα και οπως θελετε...εγω για αποψε παντως ζε φινι.
    Έλα ρε ναταλία θα κάνουμε ότι θες εσύ ...........

Senior Member
    ρε παιδια αφου μια χαρα την ειχα γραψει την ιστορια μου θα την συνεχισεται?

Banned
    ωραία γουάι θα παίξεις? Ε οι δύο μας θα παίξουμε?

Senior Member
    θελουμε και εναν τριτο

Banned
    Κανένας άλλος?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ωραία γουάι θα παίξεις? Ε οι δύο μας θα παίξουμε?
    Οκ,βάλε την σειρά.....

Senior Member
    θες να το παμε οι δυο μας?

Senior Member
    ωραια εγω εγραψα.πηγαιντε πισω να το βρειτε που ειναι .Σειρα εγω,κιουμπ,γουαι οκ?και κιουμπ σκοτωσε την ναταλια γραψε οτι εφυγε

Page 21 of 38 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast