Results 16 to 19 of 19
Thread: Σχεση απο αποσταση
-
20-05-2016, 15:35 #16
:) Δεν με κατάλαβες, εννοούσα πως όταν κάποιος ανακοινώνει στον άλλον τις αποφάσεις του,όχι περι χωρισμού, που μπορεί να αφορούν το μέρος που θέλει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του ή το μέρος που θέλει να δουλεύει, χωρίς να ρωτήσει και τον άλλον αν συμφωνεί με αυτό, τότε κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει λόγος να μένεις με έναν τέτοιον άνθρωπο. Στο παραδείγμα μας αν το αγόρι της φίλης μας την έχει πει πόσο πολύ την αγαπάει και οτι αυτός θέλει να δουλεύει εκει που δουλεύει τώρα και συ κόψε το κεφάλι σου δεν με νοιάζει τι θα κάνεις τότε πρέπει να τον χωρίσει. Αν την πει εγω αποφάσισα και θα πάω στους συγγενείς μου στην Αυστραλία και εκεί θα βρω δουλειά, αν εσυ θες να με ακολουθήσεις ακολούθησε με, αν δεν θες δεν τρέχει τπτ...πάλι πρέπει να τον χωρίσει !!!
- 20-05-2016, 16:00 #17
ναι, σαυτο συμφωνουμε.
εγω νομιζα οτι στο δικο σου παραδειγμα θεωρουσες απαραιτητο να συμφωνουν και οι δυο για εναν χωρισμο.
εχω βεβαια μια ενσταση.
αν της πει," εγω σε θελω μαζι μου, ελα κι εσυ, αλλα θελω να παω αυστραλια να ζησω", δεν δειχνει οτι δεν την θελει. αν για παραδειγμα της αρεσει η αυστραλια, γιατι να μην παει μαζι του και να ζησουν καλα κι εμεις καλυτερα???
αν δεν της αρεσει η αυστραλια κι εκεινος εχει προοπτικες εκει, γιατι θα πρεπει να μεινει ελλαδα αυτος και οχι να παει μαζι του εκεινη??
ο φιλος της κοπελας, κανει ακτι χειροτερο. της ανακοινωνει το προγραμμα του, χωρις να της λεει οτι χωραει καπου κι εκεινη, ουτε οτι υπαρχει αλλο προγραμμα που την περιλαμβανει.. της λεει δλδ "εγω θα κανω αυτα στο μελλον και δεν θα ειμαστε μαζι, εσυ κανε κανε οτι θες, αλλα εγω σαγαπω"
σαλονικα, ε? ;)
22-05-2016, 21:56 #18
Δεν περιμενα τοσο ενδιαφερον!Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και η ιστορια που αναρτηθηκε ειναι πολυ ενδιαφερον.Το πρωτο κομματι της ιστοριας με εκανε λιγο να στεναχωρηθω,όποτε πηγαιναν να τα καταφερουν κατι γινοταν και χάνονταν,ειναι κριμα και αδικο εφοσον αγαπιοντουσαν τοσο να ειχαν τετοια αποσταση,παντως τους θαυμαζω που παρολο που περασαν τοσα τα καταφεραν και επιτελους ειναι μαζι,δεν ξερω εγω αν θα τα καταφερνα.Για τη δευτερη περιπτωση απλα εγκατελειψαν σχετικα γρηγορα...ισως να μην ηταν δεμενοι μεταξυ τους και να μηνν υπηρχε αρκετη θεληση.Θα απαντησω στο ερωτημα σου και θα ειμαι ειλικρινης.Δεν νομιζω να αντεχα 10 χρονια αποσταση,αλλα ουτε και να εγκατελειπα στους 9 μηνες μονο.Θα εκανα οτι κανω τωρα,θα δοκιμαζα,αλλα αν εβλεπα οτι η αποσταση
αναμενεται να συνεχιστει για πολυ ακομα (μια 10ετια ειναι υπερβολικο θεωρω),δεν εχω ιδεα...
Τον εχω παρακαλεσει παρα πολλες φορες να ερθει να βρει δουλεια,του εχω στηλει ακομα και αγγελιες που υπαρχουν στο ιντερνετ για να δει αν κατι τον ενδιαφερει,αλλα αυτος εχει κολλησει σε αυτο που ειναι τωρα γιατι ο μισθος ειναι πολυ καλος και τον βολευει.Δεν υπαρρχει λοιπον περιπτωση να ειμαστε μαζι μεσα στα επομενα 2 χρονια,εκτος αν εγω αφησω τη σχολη και παω σε αυτον (πραμα που δεν νομιζω να κανω...).
23-05-2016, 15:13 #19
Εγώ θα σταθώ στις τελευταίες προτάσεις σου και θα σου πω ότι κατ' αρχήν δεν χρειάζεται να τον παρακαλέσεις πάρα πολλές φορές, εάν ο ίδιος δεν θέλει να έρθει δεν πρόκειται να το κάνει όσο και αν επιμείνεις. Προφανώς και δίνει βαρύτητα στην δουλειά του αυτή τη στιγμή, πραγμα λογικο για ενα νεο ανθρωπο και δεν θέλει να αλλάξει κάτι ίσως γιατι και η ροή της σχέσης σας να του αρκεί. Από κει και πέρα το θέμα είναι τι θες εσύ, πόσο μπορείς και θες να τον περιμένεις ζώντας σε αυτό το μοτίβο σχέσης. Είσαι πολύ μικρή για να προεξοφλείς ότι δεν θα βρεις κάποιον άλλο που να συγκεντρώνει αυτά που θεωρείς θετικά στον τωρινό σου σύντροφο. Αν έχεις την διάθεση και την υπομονή και πραγματικα περνάς καλάς έτσι συνέχισε το οσο μπορεις και θες, απλά έχε στο νου σου ότι ενδεχομένως να μην έχει την κατάληξη που θες, ζήστο και βλεπεις...Αν πάλι θεωρείς ότι πιο πολυ φθείρεσαι και στεναχωριέσαι όσο δύσκολο και αν είναι και φανταζομαι πως ειναι, τελειωσε το. Έχοντας πολυ προσφατη εμπειρια απο σχεση εξ αποστασεως θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κρατησει οταν δεν υπαρχει αμεση προοπτικη να βρεθεις στο ιδιο μερος με τον συντροφ σου, οσο καλες προθεσεις και να εχετε οσο και αν αγαπιεστε, πρεπει καπου στον οριζοντα να υπαρχει και η προοπτικη να βρεθειτε μαζι, να εχετε μια καθημερινοτητα και μια πιο συχνη επαφη. Εγω τουλαχιστον εκει κατεληξα, ότι μονο τα τηλεφωνα, οι αραιες συναντησεις και το Skype δεν αρκουν οσο εντονα συναισθηματα και αν εχεις.
Σε καθε περιπτωση επελεξε αυτο που θεωρεις πιο σωστο για σενα και οτι και αν κανεις να εισαι πρωτα εσυ ευτυχισμενη με την επιλογη σου.