Παραλυση υπνου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αυτο λεγετε μορα το εχω παθει 4 φορες καταφερα να το διωξω γαυγιζοντας ( μην γελασεις) γτ μετα γαυγισε και ο σκυλος μου ( κοιματε στο κρεβατι μου)!και ετσι ξυοναγα
    Χαχαχαχα συγνωμη βρε arntaben εγω γελασα πολυ, να 'σαι καλα :p
    Το ιδιο πραγμα ειναι σε διαφορετικη εκφανση. Και που μπορεσες να βγαλεις ηχο παλι καλα, καποιοι δεν μπορουν ουτε αυτο.

Banned
    Και εγώ δε νιώθω ότι μπορώ να μιλήσω εκείνη την στιγμή.Βασικά δε νιώθω ότι μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να με παρακολουθώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαχαχαχα συγνωμη βρε arntaben εγω γελασα πολυ, να 'σαι καλα :p
    Το ιδιο πραγμα ειναι σε διαφορετικη εκφανση. Και που μπορεσες να βγαλεις ηχο παλι καλα, καποιοι δεν μπορουν ουτε αυτο.
    Παντα μπορω να γαυγισω και ομολογω εγω ενα κρυφω ταλεντο σε αυτο ( με εχουν καλεσει για ηχογραφιση) και το παν ειναι η συνεργασια γαυγιζω εγω αναλαμβανει ο σκυλος....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Και εγώ δε νιώθω ότι μπορώ να μιλήσω εκείνη την στιγμή.Βασικά δε νιώθω ότι μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να με παρακολουθώ.
    Βλεπεις και ασχημα πραγματα με ανοιχτα τα ματια; Μπορεις να κουνησεις τα δαχτυλα των ποδιων σου εστω λιγο; Η τα ματια σου με γρηγορες κινησεις; Λενε πως αν το καταφερεις εστψμω αυτο αφυπνιζεται πιο γρηγορα και το υπολοιπο σωμα.

Senior Member
    Παντα μπορω να γαυγισω και ομολογω εγω ενα κρυφω ταλεντο σε αυτο ( με εχουν καλεσει για ηχογραφιση) και το παν ειναι η συνεργασια γαυγιζω εγω αναλαμβανει ο σκυλος....
    Ωραιο αυτο με τον σκυλο...σας φανταζομαι καλα φιλαρακια οπως το περιγραφεις :) Κι εγω ηθελα παντα αλλα δυστυχως δεν το επετρεψαν ως τωρα οι συνθηκες...σορυ για την ασχετη ερωτηση αλλα τι σκυλο εχεις;

Senior Member
    Εχω ενα μποξερ και το καλοκαρι εχω και δυο καυκασου πανω στο κρεβατι μου συν περιστασιακα ενα ινδικο χοιριδιο

Senior Member
    Εχω ενα μποξερ και το καλοκαρι εχω και δυο καυκασου πανω στο κρεβατι μου συν περιστασιακα ενα ινδικο χοιριδιο
    Ο_Ο εχεις δυο ποιμενικα καυκασου; Στο κρεβατι σου πανω; Μαζι με ενα μποξερ; Πωπω ζεις το ονειρο!

Senior Member
    Ο_Ο εχεις δυο ποιμενικα καυκασου; Στο κρεβατι σου πανω; Μαζι με ενα μποξερ; Πωπω ζεις το ονειρο!
    Ζω τον ιδρωτα του καλοκαιριου λες και με βουτηξαν στην πισινα ειμαι καθε πρωι συν τα γλυψιματα στις 5:30 το πρωι !!!! ( το μποξερ ειναι μονιμο εαν θες δωσε μειλ να σου στειλω φωτο )

Banned
    Βλεπεις και ασχημα πραγματα με ανοιχτα τα ματια; Μπορεις να κουνησεις τα δαχτυλα των ποδιων σου εστω λιγο; Η τα ματια σου με γρηγορες κινησεις; Λενε πως αν το καταφερεις εστψμω αυτο αφυπνιζεται πιο γρηγορα και το υπολοιπο σωμα.
    oχι δε βλέπω με ανοιχτά μάτια άσχημα πράγματα.Εκείνη την στιγμή που με πιάνει αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι.

Senior Member
    oχι δε βλέπω με ανοιχτά μάτια άσχημα πράγματα.Εκείνη την στιγμή που με πιάνει αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι.
    Ε αφου δεν βλεπεις και τιποτα σαν ονειρο η παραισθηση παλι καλα και αν δεν σε τρομαζει αυτη η ακινησια επισης παλι καλα...παντως παιδια οσο και αν εψαξα η μονη αλλη συνταγη που βρηκα ειναι εκεινη η σπαστικια κλασικη για ολα "σωστος υπνος, διατροφη, ασκηση μπλα μπλα" :P
    Αυτο που κοιμασαι και σε παρακολουθουν λιγο που ανεφερε καποιος ειναι το μονο λογικο βημα αν σας βασανιζει αυτο. Αν δεν δυσχεραινει τη καθημερινοτητα σας οκ, αν αποτελει ομως προβλημα ψαξτε το και ετσι.

Senior Member
    Ε αφου δεν βλεπεις και τιποτα σαν ονειρο η παραισθηση παλι καλα και αν δεν σε τρομαζει αυτη η ακινησια επισης παλι καλα...παντως παιδια οσο και αν εψαξα η μονη αλλη συνταγη που βρηκα ειναι εκεινη η σπαστικια κλασικη για ολα "σωστος υπνος, διατροφη, ασκηση μπλα μπλα" :P
    Αυτο που κοιμασαι και σε παρακολουθουν λιγο που ανεφερε καποιος ειναι το μονο λογικο βημα αν σας βασανιζει αυτο. Αν δεν δυσχεραινει τη καθημερινοτητα σας οκ, αν αποτελει ομως προβλημα ψαξτε το και ετσι.
    Ποιος παρακουλουθει ποιον? Ο_ο
    Η αντιμετωπιστετο εγω πχ απο το δημοτικο βλεπω να πεφτω στονκενο και ποια παιρνω την σωστη σταση να μην σκοτωθω τουλαχιστον ( οχι οτι προσγειωνομαι ποτε αλλα λεμε τωρα)

Banned
    Ναταλία εγώ έγραψα για την παρακολούθηση.Απο εμένα ως προς εμένα.είναι μια περίεργη αίσθηση που έχω νιώσει κάποιες φορές.Οσο για σωστό ύπνο,διατροφή,άσκηση οκ... δεν κάνω σχεδόν τίποτε απο τα 3.κοιμάμαι πάντα αργά,ξυπνάω αργά,φυσικά τρώω ότι να`ναι και απο άσκηση όταν είμαι σε φάση,περπατάω,τρέχω λίγο,κάνω ποδήλατο αλλά μετά απο λίγο καιρό το βαριέμαι..
    Για κάποιο διάστημα πριν 15 χρόνια περίπου και επί 3 χρόνια συνεχόμενα χρόνια,έβλεπα σχεδόν κάθε βράδυ τον ίδιο εφιάλτη και ξυπνούσα τρομαγμένος.Μετά έφυγε μόνο του όλο αυτό.

Senior Member
    Ναταλία εγώ έγραψα για την παρακολούθηση.Απο εμένα ως προς εμένα.είναι μια περίεργη αίσθηση που έχω νιώσει κάποιες φορές.Οσο για σωστό ύπνο,διατροφή,άσκηση οκ... δεν κάνω σχεδόν τίποτε απο τα 3.κοιμάμαι πάντα αργά,ξυπνάω αργά,φυσικά τρώω ότι να`ναι και απο άσκηση όταν είμαι σε φάση,περπατάω,τρέχω λίγο,κάνω ποδήλατο αλλά μετά απο λίγο καιρό το βαριέμαι..
    Ο elis νομιζω ανεφερε πως γινεται αν κοιμηθεις σε νοσοκομειο ενα βραδυ, δεν ξερω τι ισχυει αν θελεις ομως θα μπορουσες να το ψαξεις. Αυτο με τον υπνο παντως ειναι μεγαλο θεμα, αστα. Ειδικα οι οθονες λενε μας χαλανε τον φυσικο κιρκαδικο ρυθμο (το φυσικο ρολοι μεσα μας που μας λεει ποτε και ποσο να ειμαστε ξυπνιοι η να κοιμομαστε). Κι εγω με το κινητο και το λαπτοπ και το ενα και το αλλο αστα να πανε, χτες πχ πηγα για υπνο πεντε-εξι το πρωι και ξυπνησα αργα το μεσημερι σημερα. Παλι καλα που ειναι και η δουλεια και αναγκαζομαι να μπαινω λιγο σε σειρα, αλλιως θα ημουν σα το κομη δρακουλα λολ...και η αληθεια ειναι πως τωρα που δεν κοιμηθηκα σωστες ωρες δεν νιωθω πολυ καλα, χαλαει τη διαθεση...γενικα μας χαλαει.

Senior Member
    Βαλτε night shift στα κινιτα λαπτοπ και ταμπλετ .....βοηθαει πολυυυυυ στον υπνο

Senior Member
    Βαλτε night shift στα κινιτα λαπτοπ και ταμπλετ .....βοηθαει πολυυυυυ στον υπνο
    Τι ειναι αυτο; Ρυθμιση της φωτεινοτητας;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast