κουραστηκα να ζω απλα περιμενωντας ποτε θα πεθανω! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 180 of 180
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγώ στη θέση σου θα τους έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια. Στο μέλλον θέλω κι εγώ σκυλάκι και οι δικοί μου θα είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση, αλλά πως ακριβώς τους αφορά; Εφόσον σκεφτηκες υπεύθυνα και διεξοδικά τι ανάγκες έχει το ζώο και τι υποχρεώσεις θα έχεις και αποφάσισες να προχωρησεις σε μία τέτοια δέσμευση υπολογίζοντας όλες τις πρακτικές παραμέτρους πολύ καλά έκανες. Πως ακριβώς τους αφορά τους γύρω σου; Αυτοί θα φορτωθούν τα έξοδα και τη δέσμευση; Παιδια όμως κάνουν να φανταστώ στη πλάκα αυτοι που στα λένε και το θεωρούν νορμαλ χωρίς να έχουν φροντίσει πρωτίστως ούτε κάκτο μη τους μαραθει έτσι;
    Μπούρδες...το ότι δεν αξίζει για τους γύρω σου η δέσμευση χρόνου και χρημάτων που απαιτειται για να έχεις σκύλο δε σημαίνει πως δεν αξίζει για εσένα, για εσένα τα θετικά μπορεί να είναι πιο πολλά...βασικά τα ψυχικά οφέλη είναι διαπιστωμένα. Αφού χρησιμοποιούν σκυλιά και γάτες σε θεραπείες, έχει διαπιστωθεί πως η επαφή με αυτά τα ζώα κατεβάζει τους παλμούς και ηρεμεί, βοηθάει και ανθρώπους με μετατραυματικό στρες και στρες γενικά, ανθρώπους με κατάθλιψη...πλάκα κάνεις;
    Αν το κάνεις συνειδητοποιημένα μην ακούς κανέναν. Και αν θα θέλουν οι δικοί μου να δουν εμένα θα πρέπει να υποστούν για λίγο και το σκύλο μου. Αλλιώς ξυδακι. Δε νομιζω να μπορούν να πουν κάτι, θα ήταν χαζό.
    Ή τον αφήνεις αλλού τον σκύλο για 10 μέρες τον χρόνο, λύσεις υπάρχουν.
    δε θελω να αφησω πουθενα το σκυλο μου ποτε.. εχω σκεφτει ολες τις πιθανες υποχωρησεις που πρεπει να κανω, και θελω να τις κανω!! κ λεω στη μαμα μου οτι αν παρω νωριτερα το σκυλο, θα παω με αυτον εκει.. κμ λεει μη διανοηθεις!! τωρα ειμαι εξω κ δε μπορω να φωναξω!! ακου απαντηση ρε φιλε!! κ της λεω, αα σκοπευεις να φωναξεις? τοτε ειναι μια καλη ευκαιρια να το συζητησουμε τωρα.. τεσπα, εγω ειπα αν δε θελει το σκυλο δε παω ουτε εγω κ της το εκλεισα... το σκυλο, που ακομα δεν εχω παρει καν, ετσι????

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    και μπορείς να γράφεις στο θέμα ''τι σκέφτεστε'' αν θες.......
    εκτος κ αν δε κανει εδω.. οποτε να γραψω στο αλλο..

Senior Member
    Frogaki Αντι σκυλακι παρε παιδακι εκει να δεις πως δεν θα σε ενδιαφερει η γνωμη των αλλων θα μου πεις τι λεει το ατομο εμ το ξερω ειναι δυσκολες η συγκυριες οικονομικα,γραφειοκρατια,π ρεπει να το θες πραγματικα, το περιβαλλον δεν ξερω πως ειναι για να ζησει πολλα παιζουν ρολο κανε πως δεν το διαβασες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frogaki View Post
    δε θελω να αφησω πουθενα το σκυλο μου ποτε.. εχω σκεφτει ολες τις πιθανες υποχωρησεις που πρεπει να κανω, και θελω να τις κανω!! κ λεω στη μαμα μου οτι αν παρω νωριτερα το σκυλο, θα παω με αυτον εκει.. κμ λεει μη διανοηθεις!! τωρα ειμαι εξω κ δε μπορω να φωναξω!! ακου απαντηση ρε φιλε!! κ της λεω, αα σκοπευεις να φωναξεις? τοτε ειναι μια καλη ευκαιρια να το συζητησουμε τωρα.. τεσπα, εγω ειπα αν δε θελει το σκυλο δε παω ουτε εγω κ της το εκλεισα... το σκυλο, που ακομα δεν εχω παρει καν, ετσι????
    Μένεις μόνη σου βασικά; Απλά πρόκειται να μείνεις για ένα διάστημα με τους γονείς σου και δε θέλουν το σκυλί στο σπίτι; Καλα κατάλαβα; Ε μπορείς να αναβαλλεις την απόκτηση του απλά...αν είναι θέμα ταιμινγκ λύνεται.
    Και γενικά τι σκατά θα σε αποκληρώσει επειδη πήρες σκύλο; Δε θα θέλει να δει το παιδί της; Δεν νομίζω...ίσως μαλακώσει στη πράξη όταν έρθει η ώρα...και η δικιά μου τα ίδια λέει αλλά δεν την παίρνω στα σοβαρά. Τη μία φορά στα χίλια χρόνια που θα τη βλέπω ε φαντάζομαι θα το καταπιεί ότι έχω σκυλί τι να κάνουμε. Θα στραβομουτσουνιασει αλλά θα το ανεχτει :P Δεν ξέρω αν είναι τέτοιος άνθρωπος και η δικιά σου φυσικα...αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να σε ξεγραψει λόγω σκύλου, ξερω γω;

Junior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Frogaki Αντι σκυλακι παρε παιδακι
    μακαρι να μπορουσα να το κανω αυτο.. νομιζω δε θα ηθελα κατι αλλο!!

Junior Member
    Μένεις μόνη σου βασικά; Απλά πρόκειται να μείνεις για ένα διάστημα με τους γονείς σου και δε θέλουν το σκυλί στο σπίτι; Καλα κατάλαβα; Ε μπορείς να αναβαλλεις την απόκτηση του απλά...αν είναι θέμα ταιμινγκ λύνεται.
    Και γενικά τι σκατά θα σε αποκληρώσει επειδη πήρες σκύλο; Δε θα θέλει να δει το παιδί της; Δεν νομίζω...ίσως μαλακώσει στη πράξη όταν έρθει η ώρα...και η δικιά μου τα ίδια λέει αλλά δεν την παίρνω στα σοβαρά. Τη μία φορά στα χίλια χρόνια που θα τη βλέπω ε φαντάζομαι θα το καταπιεί ότι έχω σκυλί τι να κάνουμε. Θα στραβομουτσουνιασει αλλά θα το ανεχτει :P Δεν ξέρω αν είναι τέτοιος άνθρωπος και η δικιά σου φυσικα...αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να σε ξεγραψει λόγω σκύλου, ξερω γω;
    ναι μονη μ μενω για διακοπες θα παω, κ θα πηγαινω γενικα.. απλα ελεγα οτι ηταν ευκαιρια να εχω χρονο με το μικρουλι στην αδεια.. τεσπα.. μετα θα παρω.. θα δειξει.. ειμαι κ εγω τοσο αντιδραστικη, που οταν μ μιλαει ετσι μου ρχεται να παρω το σκυλο εχθες!! για αντιδραση!!!

Senior Member
    ναι μονη μ μενω για διακοπες θα παω, κ θα πηγαινω γενικα.. απλα ελεγα οτι ηταν ευκαιρια να εχω χρονο με το μικρουλι στην αδεια.. τεσπα.. μετα θα παρω.. θα δειξει.. ειμαι κ εγω τοσο αντιδραστικη, που οταν μ μιλαει ετσι μου ρχεται να παρω το σκυλο εχθες!! για αντιδραση!!!
    Χαχα ε καλά αυτές οι αποφάσεις καλό είναι να γίνονται ψύχραιμα :)
    Για τι λες; Θέλεις Κάποια συγκεκριμένη ράτσα ή θα υιοθετήσεις κάνα μουτζουρακι;

Banned
    εκτος κ αν δε κανει εδω.. οποτε να γραψω στο αλλο..
    Όχι μωρέ κάνει αλλά το άλλο θέμα είναι όταν θες να πεις τι σκέφτεσαι!

Banned
    Καλά άμα είναι να ρωτούσαμε τις μανάδες μας αν συμφωνούν να πάρουμε σκύλο ακόμα θα περιμέναμε γενικότερα..........

Junior Member
    Θέλεις Κάποια συγκεκριμένη ράτσα ή θα υιοθετήσεις κάνα μουτζουρακι;
    ψυχραιμα δε λες τπτ εχω διαβασει οτι υπαρχει στο διαδικτυο.. μωρε ξερω οτι ειναι καλο να παρω ενα αδεσποτο για να το σωσω κλπ... ομως εγω θελω μια μικρη ξανθουλα pitbullina.. εχω δει κ τα αδεσποτα.. θα κοιταζω γενικα, κ απο σεπτεμβρη βλεπουμε.. παντως αν πεσει τπτ στην αντιληψη σας για pitbull, πειτε μου παρακαλω.. :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλά άμα είναι να ρωτούσαμε τις μανάδες μας αν συμφωνούν να πάρουμε σκύλο ακόμα θα περιμέναμε γενικότερα..........
    ναι ισχυει, αν δεν ηταν να παω τωρα απλα θα το ανακοινωνα..

Senior Member
    ψυχραιμα δε λες τπτ εχω διαβασει οτι υπαρχει στο διαδικτυο.. μωρε ξερω οτι ειναι καλο να παρω ενα αδεσποτο για να το σωσω κλπ... ομως εγω θελω μια μικρη ξανθουλα pitbullina.. εχω δει κ τα αδεσποτα.. θα κοιταζω γενικα, κ απο σεπτεμβρη βλεπουμε.. παντως αν πεσει τπτ στην αντιληψη σας για pitbull, πειτε μου παρακαλω.. :)
    Α δε θα σου έκανα κήρυγμα για υιοθεσία απλά ρωτησα, μία χαρα, με το καλό ευχομαι :)

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ για την κουβεντα.. παω να κανω καμια δουλιτσα.. καληνυχτααα

Junior Member
    Α δε θα σου έκανα κήρυγμα για υιοθεσία απλά ρωτησα, μία χαρα, με το καλό ευχομαι :)
    αχαχαχα!! ευχαριστω διπλά.. και που δε θα εκανες κυρηγμα!! :D :D

Senior Member
    Και μονο που το λες! μακαρι να μπορουσα εισαι ψυχαρα!!

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112