Results 136 to 150 of 180
-
22-05-2016, 01:23 #136
- 22-05-2016, 01:27 #137
22-05-2016, 01:29 #138
Σου έστειλα στο fb.......
22-05-2016, 01:29 #139
22-05-2016, 01:30 #140
ρε παιδια αφηστε τους να συνεοηθουν οι ανθρωποι και μην κανεται αχρειαστα σπαμ
22-05-2016, 01:30 #141
Ρε Σπύρο μη με κάνεις να σε βρίσω τώρα!!!!!!!! Αντε ξεκόλλα!!!!!!!! Και μπες Fb!!!!!!!!
22-05-2016, 01:34 #142
22-05-2016, 07:04 #143favvelGuestδιάβασα μόνο την πρώτη σελίδα γιατί είναι και κάμποσες εδώ που τα λέμε..
αυτό που έχω να σου πω spiro και αυτό που έχω καταλάβει απ'τη ζωή και τους ανθρώπους,απ'αυτό το λίγο που επικοινωνώ-γιατί πέρασα και ακόμα περνάω μεγάλα διαστήματα απομόνωσης-τέλος πάντων αυτό το λίγο που έχω καταλάβει είναι ότι για να είσαι αποδεκτός,είτε από άντρες είτε από γυναίκες,πρέπει ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ τίποτα και κανέναν!!
ο φόβος μας μετατρέπει σε μικρά ανθρωπάκια..οι άλλοι για να μας πλησιάσουν θέλουν να δουν σιγουριά πάνω μας,αυτοπεποίθηση,ασφάλεια ..όλοι ψάχνουμε για ασφάλεια..
να δείχνεις στους άλλους ότι δεν τους υπολογίζεις!!ότι δεν τους έχεις ανάγκη..ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτούς..
και όχι μόνο να το δείχνεις αλλά να είσαι έτσι πραγματικά..
δλδ πραγματικά να μη σε νοιάζουν οι άλλοι παρά μόνο ο εαυτός σου..γιατί είναι η αλήθεια..
εκτός κι αν υπάρχει κάποιος φίλος που σου έχει σταθεί και που αξίζει να τον έχεις ακόμα και πιο ψηλά από σένα..που είναι σαν αδερφός..
αλλά κατά βάση να έχεις πιο ψηλά τον εαυτό σου απ'τους άλλους..
δεν αξίζουν όλοι την προσοχή μας..και ούτε πρέπει να δίνουμε κομμάτια του εαυτού μας στους πάντες..γιατί δεν θα μας καταλάβουν..
δεν ταιριάζουμε με όλους ούτε εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος με όλους..
να δείχνεις πως σε υπολογίζεις και σε σέβεσαι αλλιώς οι άλλοι θα εισπράξουν αυτό το μάζεμα,το φόβο και την απογοήτευση που έχεις και δεν θα σε πλησιάσουν..
δλδ να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου,να μη δείχνεις φοβισμένος,να μη δείχνεις ότι εξαρτάσαι από τους άλλους συναισθηματικά,να είσαι δλδ αυτόνομος και ελεύθερος..
δλδ βάλε κι εσύ λίγο ψηλά τον εαυτό σου!
και εν πάσει περιπτώσει ακόμα και απορρίψεις να τρως από κοπέλες δεν έγινε και τίποτα..
υπάρχουν ένα σωρό κοπέλες..το να θέλουμε να είμαστε αρεστοί σε όλους αυτό είναι και εγωιστικό από μια μεριά..
δλδ ποιοι είμαστε για να έχουμε πέραση σε όλους?
εγώ λέω να κάνεις αυτές τις αλλαγές στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς που σου είπα και τότε και με τον εαυτό σου θα αισθάνεσαι καλύτερα και πιο σίγουρος και τους άλλους θα ελκύεις πιο πολύ κοντά σου..
πάντως κι εγώ κάποτε ήμουν σαν κι εσένα..αισθανόμουν ανύπαρκτη πριν πολλά χρόνια στο γυμνάσιο..
στενοχωριόμουν που ήμουν σαν παιδάκι που δεν το παίζουν..
πλέον τώρα που πάω σε ένα ιεκ πάλι ανύπαρκτη είμαι αλλά πλέον δεν με ενοχλεί..το έχω αποδεχτεί και κρατάω στάση απέναντι στους άλλους πιο ελεύθερη..δείχνω και έτσι είναι ότι δε με ενδιαφέρει η γνώμη τους..γιατί δεν θα καταλάβουν ποτέ τι έχω περάσει οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι γνώμη έχουν για μένα..
θεωρώ πως το πρόβλημα που έχεις διορθώνεται εύκολα απ'τη στιγμή που έχεις και μια δουλειά που σ'αρέσει..
εγώ έχω διορθώσει το θέμα της αυτοπεποίθησης κάπως και έχω πρόβλημα με το θέμα της δουλειάς..
αν και κοντεύω 28 χρονών δεν έχω βρει κάτι που θα μ'άρεσε να κάνω από δουλειά και πάλι κι εγώ σκέφτομαι και τι ρόλο βαράω εγώ σε αυτόν τον κόσμο..
ό,τι δεν έχει κανείς,ό,τι του λείπει γι'αυτό παραπονιέται..
δεν είμαστε ευχαριστημένοι ποτέ με αυτό που έχουμε..
δλδ αν ήσουνα στη θέση μου κι εσύ θα ήθελες να πεθάνεις και θα γκρίνιαζες..
κι εγώ στη θέση σου πάλι το ίδιο..
22-05-2016, 12:14 #144
Πιστευω μετα απο τοσα χρονια σε αυτην την κατασταση,εχω μαθει πια να ειμαι αυτονομος και να μην εχω αναγκη κανεναν ουτε γιαπαρεα ουτε για τιποτα.και αυτο φενεται.δεν παρακαλεσα ποτε κανεναν ουτε τιποτα.ειμαι αυτονομος και φενεται.και φυσικα δεν ζητησα να αρεσω σε ολες,ουτε καν σε πολλες.αλλα ουτε σε μια?και χεστηκα ειλικρινα,καλυτερα μονος απο μια αποψη αλλα αυτο που πραγματικα θελω και με κανει να νιωθω ομορφα και αυτο που πραγματικα βρισκω νοημα και ουσια στην ζωη ειναι να εχω μια σχεση.δεν με νοιαζει τιποτα αν δεν εχω καποιον να τομοιραστω.δεν με νοιαζει να κανω κατι για μενα και μονο.τιποτα δεν εχει ουσια αν δεν εχεις να το μοιραστεις
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
22-05-2016, 23:25 #145
Σπύρο οι γυναίκες μη νομίζεις ότι είναι εύκολη υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη και βλέπεις εδώ πόσα προβλήματα σχέσεων υπάρχουν να σου πω εμένα τι μου κάναν γνώρισα καμιά πενηνταριά γυναίκες μέχρι τα είκοσι πέντε γιατί ήμουν πέφτουλας λιγάκι χα Χου χα χα όλες παντρεμένες με άλλους κι έτσι παραιτήθηκα κι εγώ δεν ξανά κουνιέμαι για κανένα λόγο πλέον έχω να κάνω σχέση δέκα χρόνια αυτό δεν ήταν χυλόπιτα ήταν αστεροουρανοκατεβατη απόρριψη φυσικά οποία γνωρίζω από εδώ και πέρα την λέω μαλακές συνήθισα έγινα αυτόνομος και ηρέμησα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-05-2016, 23:52 #146
04-06-2016, 22:50 #147
Γειά σου Σπύρο.
Διάβασα το θέμα σου και όλες τις απαντήσεις.
Μου έκανε αρχικά εντύπωση η λέξη αδιάφορος που συνεχώς επαναλμβανεις...
Δεν είμαι σε φάση να σου δώσω συμβουλές, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις. Ήθελα απλα να σου πω κάποια πράγματα για το τι θέλουν οι γυναίκες που από ότι κατάλαβα σε απασχολεί.
Η εμφάνιση σίγουρα μετράει αλλά δεν παίζει κυρίαρχο ρόλο! Εγώ κάποτε τα είχα με έναν που όλοι με ρωτούσαν τι του βρήκες και τι σου αρέσει πάνω του. Η αδερφή μου τον έλεγε στρουμφακι (λόγω ύψους ) χάχα αλλά αλήθεια εμένα δεν με ένοιαζε καθόλου. Εμένα μου αρεζε κι αυτό για μένα ήταν αρκετό.
Αυτό ωστόσο που πρέπει να προσέξεις είναινα είσαι περιποιημένος. Θα ήταν καλό αν είχες ένα ωραίο στυλ, δεν ξέρω το στυλ σου. Και πάντα εννοείται καθαρός κ να προσέχεις την εμφάνιση σου. Κατάλαινεις ότι το αντίθετο απωθεί, ετσι;
Για να μην πολύ....γραφω, ο άντρας πρέπει να βγάζει κάτι σταθερό και σίγουρο. Να είναι κάποιος που να μπορούμε να "στηρίχτουμε" πάνω του. Να ξέρει τι θέλει, να είναι ώριμος κ δυναμικός. Οι φοβισμένοι, διστακτικόι κ ανασφαλείς δεν ελκύουν κανέναν. Ούτε και οι αντίστοιχες γυναίκες πιστεύω.
Νομίζω απ αυτά που γράφεις ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Και αυτό να ξέρεις φαίνεται. Δεν λέω να μπεις σε έναν χώρο και να αποπνεεις αυτοπεποιθηση κ δυναμισμό! Οποίος τα έχει στα αλήθεια δεν χρειάζεται να τα "φωνάξει ".
Επίσης λες ότι πλησιάζεις κορίτσια και τις λες να πάτε για καφέ. Πως το προτείνεις; μηπως είναι σαν φτηνό πέσιμο λιγουρη; που για μένα αλήθεια δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...ο λιγουρης.
Από εκεί κ περα όλες μα όλες οι γυναίκες ζητάνε από τον άντρα χιούμορ. Θέλουν να τις κάνουν να γελάνε. Πως θα είσαι άλλωστε με κάποιον που δεν περνάς κσγα; αυτό φυσικά είναι υποκειμενικο. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.
Αυτά σαν μια 1η εντύπωση. Δευτερευοντως κάθε γυναίκα θελει ο άντρας να της προσφέρει ασφάλεια, σίγουρία κ επιβεβαίωση!
Ναι είμαστε απαιτητικές κ περίεργες. Εγώ το παραδέχομαι.
08-06-2016, 00:21 #148
εννοειτε οτι ειμαι καθαρος και περιποιημενος.τα υπολοιπα που λες οτι θελετε πως θα δεις αν καποιος ειναι σταθερος και σιγουρος και μπορεις να στηριχθεις πανω του και αν ξερει τι θελει και αν ειναι ωριμος κλπ κλπ κλπ αφου δεν εχεις την διαθεση να δωσεις μια ευκαιρια να τον γνωρισεις?
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
16-06-2016, 16:40 #149
Πρώτη φορά γράφω σε forum παιδιά, οπότε δε ξέρω καν που πατάς απάντηση..
Απλά ήθελα να πω, ότι δε ξέρω πως βγαίνεις απ το βουρκο 'όλα έχουν νόημα μόνο όταν τα μοιράζεσαι με τον άνθρωπο σου'
Γιατί κάποτε κουράζεσαι να είσαι μόνος σου κ ας έχεις καταφέρει πολλά.. Δεν παύεις να είσαι μόνος σου.. Τι να τα κάνεις όλα αυτά που κατάφερες, αν δεν κατάφερες το 1;;;; Το νούμερο 1.. Να αγαπάς κ να αγάπιεσαι... Να γεμίσεις την ψυχή σου κ να μπορέσεις έτσι να συνεχίσεις τη ζωή σου με χρώμα..
16-06-2016, 16:44 #150
Κ επίσης δεν υπάρχουν κανόνες κ οδηγίες... Πολλά πράγματα απλά τυχαίνουν... Ούτε έχει ιδιαίτερο νόημα αν είσαι όμορφος ή όχι τόσο όμορφος ή άσχημος..
Είναι να πετύχει η σωστή σύνδεση, δηλαδή φέξε μου και γλιστρισα!!!!