κουραστηκα να ζω απλα περιμενωντας ποτε θα πεθανω! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 180
    Banned
    Quote Originally Posted by Frogaki View Post
    Κ επίσης δεν υπάρχουν κανόνες κ οδηγίες... Πολλά πράγματα απλά τυχαίνουν... Ούτε έχει ιδιαίτερο νόημα αν είσαι όμορφος ή όχι τόσο όμορφος ή άσχημος..
    Είναι να πετύχει η σωστή σύνδεση, δηλαδή φέξε μου και γλιστρισα!!!!
    Ή αλλιώς καληνύχτα σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ή αλλιώς καληνύχτα σας!
    Aυτες οι ατακες σου ............... λιγα λογια και καλα .......... πως μαρεσουν οι λιγολογοι ανθρωποι..........δις. Κιουμπ !!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aυτες οι ατακες σου ............... λιγα λογια και καλα .......... πως μαρεσουν οι λιγολογοι ανθρωποι..........δις. Κιουμπ !!!
    Ναι κάθε ένας με τα ελαττώματά του..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι κάθε ένας με τα ελαττώματά του..........

Μα για προτερημα το λεω ..............Δις. Κιουμπ ..!
    Last edited by Macgyver; 17-06-2016 at 09:38.

Senior Member
    Πρώτη φορά γράφω σε forum παιδιά, οπότε δε ξέρω καν που πατάς απάντηση..
    Απλά ήθελα να πω, ότι δε ξέρω πως βγαίνεις απ το βουρκο 'όλα έχουν νόημα μόνο όταν τα μοιράζεσαι με τον άνθρωπο σου'
    Γιατί κάποτε κουράζεσαι να είσαι μόνος σου κ ας έχεις καταφέρει πολλά.. Δεν παύεις να είσαι μόνος σου.. Τι να τα κάνεις όλα αυτά που κατάφερες, αν δεν κατάφερες το 1;;;; Το νούμερο 1.. Να αγαπάς κ να αγάπιεσαι... Να γεμίσεις την ψυχή σου κ να μπορέσεις έτσι να συνεχίσεις τη ζωή σου με χρώμα..
    ετσι ειναι αλλα κανεις δεν το καταλαβαινει! :(
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    τι γινεται καμακι πεφτει εδω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    τι γινεται καμακι πεφτει εδω;
    που το ειδες αυτο εσυ?

Senior Member
    ουφφφ....!

Junior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    ετσι ειναι αλλα κανεις δεν το καταλαβαινει! :(
    πως γινεται να ειναι ετσι κ να μη φτανουμε στο προκειμενο??? κ στο σωστο αποτελεσμα?? αχαχα!!!

Junior Member
    εγω παντως αποφασισα να παρω σκυλο!! μετα απο πολλα χρονια σκεψης κ φοβου.. ( φοβου για το αν μπορω να ανταποκριθω στις αναγκες του σκυλου, βολτες, χρηματα για γιατρους, χρονος.. κλπ..)
    το συζητησα με τον εαυτο μου κ το αποφασισα!! κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!! :)

Junior Member
    Πολλα κεφια ειχα εχθες!!!! σε πληρη αντιθεση με σημερα.. που πηγαινω πισω στο παρελθον, στα γιατι κ στο τι νοημα..?
    Ολοι με απετρεψαν να παρω σκυλο.. εξοδα δεσμευση ουτε να το διανοηθεις.. ωραια αντιμετωπιση ενθαρρυνση κ δεχτηκαν την αποφαση μου... κ ολα αυτα για τις 10 μερες το χρονο π θα βρισκομασστε κ θα τον εχω μαζι μου!!! ελεος!!! ειναι νορμαλ να εισαι μια μερα ετσι κ μια αλλιως???????

Banned
    Πολλα κεφια ειχα εχθες!!!! σε πληρη αντιθεση με σημερα.. που πηγαινω πισω στο παρελθον, στα γιατι κ στο τι νοημα..?
    Ολοι με απετρεψαν να παρω σκυλο.. εξοδα δεσμευση ουτε να το διανοηθεις.. ωραια αντιμετωπιση ενθαρρυνση κ δεχτηκαν την αποφαση μου... κ ολα αυτα για τις 10 μερες το χρονο π θα βρισκομασστε κ θα τον εχω μαζι μου!!! ελεος!!! ειναι νορμαλ να εισαι μια μερα ετσι κ μια αλλιως???????
    Κανονικά αν δεν έχουν σοβαρό λόγο δεν θα έπρεπε να τους ρωτήσεις...για τους δικούς σου φαντάζομαι λες....και μπορείς να γράφεις στο θέμα ''τι σκέφτεστε'' αν θες.......

Senior Member
    Εγώ στη θέση σου θα τους έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια. Στο μέλλον θέλω κι εγώ σκυλάκι και οι δικοί μου θα είχαν ακριβώς την ίδια αντίδραση, αλλά πως ακριβώς τους αφορά; Εφόσον σκεφτηκες υπεύθυνα και διεξοδικά τι ανάγκες έχει το ζώο και τι υποχρεώσεις θα έχεις και αποφάσισες να προχωρησεις σε μία τέτοια δέσμευση υπολογίζοντας όλες τις πρακτικές παραμέτρους πολύ καλά έκανες. Πως ακριβώς τους αφορά τους γύρω σου; Αυτοί θα φορτωθούν τα έξοδα και τη δέσμευση; Παιδια όμως κάνουν να φανταστώ στη πλάκα αυτοι που στα λένε και το θεωρούν νορμαλ χωρίς να έχουν φροντίσει πρωτίστως ούτε κάκτο μη τους μαραθει έτσι;
    Μπούρδες...το ότι δεν αξίζει για τους γύρω σου η δέσμευση χρόνου και χρημάτων που απαιτειται για να έχεις σκύλο δε σημαίνει πως δεν αξίζει για εσένα, για εσένα τα θετικά μπορεί να είναι πιο πολλά...βασικά τα ψυχικά οφέλη είναι διαπιστωμένα. Αφού χρησιμοποιούν σκυλιά και γάτες σε θεραπείες, έχει διαπιστωθεί πως η επαφή με αυτά τα ζώα κατεβάζει τους παλμούς και ηρεμεί, βοηθάει και ανθρώπους με μετατραυματικό στρες και στρες γενικά, ανθρώπους με κατάθλιψη...πλάκα κάνεις;
    Αν το κάνεις συνειδητοποιημένα μην ακούς κανέναν. Και αν θα θέλουν οι δικοί μου να δουν εμένα θα πρέπει να υποστούν για λίγο και το σκύλο μου. Αλλιώς ξυδακι. Δε νομιζω να μπορούν να πουν κάτι, θα ήταν χαζό.
    Ή τον αφήνεις αλλού τον σκύλο για 10 μέρες τον χρόνο, λύσεις υπάρχουν.

Junior Member
    οχι μωρε ενταξει δε πειραζει.. ευχαριστω παντως..

Senior Member
    Ε και λογικό είναι να σου χαλάσει η διάθεση αν σου κόβουν τα φτερά ντε...απλα προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευεπηρεαστη και εξαρτημένη απο τη γνώμη των άλλων....

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast