Δεν επιλεγω την καταθλιψη, με επιλεγει
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46

Δεν επιλεγω την καταθλιψη, με επιλεγει

20 χρονων φοιτητης σε μια σκατοπολη. Δεν εχω καθολου ζωη κλεισμενος στους 4 τοιχους χωμενος σε ενα laptop με τις ωρες. Συνηθως κοιμαμαι το πρωι, καπνιζω ασυστολα, παραταω τον εαυτο μου δεν κανω μπανιο. Η μονη μου εξοδος καθημερινα ειναι να παω στην εστια να φαω και σε κανα εργαστηριο και στις κλινικες καθε Τριτη οπου γινομαι μετα πιο πολυ σκουπιδι. Σερνω το κουφαρι μου απο' δω και απο 'κει αισθανομαι οτι εχω χαζεψει. Ερωτικη ζωη δεν εχω (ειμαι γκει) κ αν και κανω προσπαθειες με ποικιλους τροπους οχι μονο ενα γεια να προσεγγισω κοσμο μεσω ενος και μοναδικου site δεν εχουν κανενα αποτελεσμα. Μια φορα την εβδομαδα παω σε ψυχολογο στο συμβουλευτικο του ΤΕΙ κ με βοηθαει μπορω να πω αλλα οι υπολοιπες μερες μαυρες. Και δεν ξερω γιατι δεν βρισκω κατι αξιολογο, η ψυχολογος μου μου λεει οτι ειμαι ομορφος και πολυ ευχαριστο ατομο κ κατα καιρους μου το 'χουνε πει. Απο φιλιες δυο φιλες εχω μονο που τις βλεπω μια στο τοσο να βγουμε για κανα καφε πολυ επιφανειακα αυτες εχουν τη ζωη τους τα αγορια τους... Επιπλεον η οικονομικη μου κατασταση ειναι χαλια. Αισθανομαι τοσο μονος μονη συντροφια μου ενας μισοχαλασμενος υπολογιστης. Η σχολη μου δεν μου αρεσει και τα παω χαλια, η ζωη μου εδω δεν μου αρεσει, εναν ανθρωπο να με αγκαλιασει δεν εχω, λεφτα δεν εχω, φιλους δεν εχω. Στο καρναβαλι ειχα πλησιασει πολυ κοντα στην αυτοκτονια αλλα παλι με σταματησε η δειλια μου... Βλεπω γυρω μου τοσο ωραια παιδια που εχουν ζωη, φιλους, κοπελες κ.λ.π. και ζηλευω, ζηλευω να περναω απο διπλα. Αισθανομαι ενα φαντασμα. Σιγα σιγα σα να μην υπαρχω ειμαι. Δεν αντεχω αλλο...

Αυτο που βλεπεις δεν σημαινει οτι ειναι η αληθεια του. Ξερεις ποσες παρεες φαινονται χαρουμενες αλλα αλληλο μαχαιρωνονται ? κρυβουν λογια ή πνιγουν τον καημο τους σε ουσιες ?
    Εχεις δικαιο να νιωθεις σκ@@@@...... δεν ειναι και οι πιο ομορφες συνθηκες για την υποτιθεμενα καλυτερη φαση της ζωης σου οπως ταζουν ολοι οι ενηλικες για να περναμε στις πανελληνιες. Εδω γελαμε.
    Μη μου παραιτεισαι. Απλα δεν εχεις βρει καταλληλα ατομα και καταλληλο ταιμινγκ. Δυστυχως ολοι οι ανθρωποι βιωνουμε χαλια περιοδους στη ζωη μας που μοιαζουν ατελειωτες και οτι θα ειναι για παντα ιδιες. Ψεμμα.

Προσπαθησε καθε μερα να κανεις κατι που σε κανει λιγουλακι να χαμογελας, να εισαι ανοιχτος με τους ανθρωπους και επελεξε εναν στοχο. Κανεις δεν μας ειπε οτι θα ειναι ευκολο το ταξιδι ή οτι εχει πολυ πονο αλλα ως βαθεια καταθλιπτικη κ με περιεργο ιστορικο σου λεω... θα περασει και αυτο !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αυτο που βλεπεις δεν σημαινει οτι ειναι η αληθεια του. Ξερεις ποσες παρεες φαινονται χαρουμενες αλλα αλληλο μαχαιρωνονται ? κρυβουν λογια ή πνιγουν τον καημο τους σε ουσιες ?
    Εχεις δικαιο να νιωθεις σκ@@@@...... δεν ειναι και οι πιο ομορφες συνθηκες για την υποτιθεμενα καλυτερη φαση της ζωης σου οπως ταζουν ολοι οι ενηλικες για να περναμε στις πανελληνιες. Εδω γελαμε.
    Μη μου παραιτεισαι. Απλα δεν εχεις βρει καταλληλα ατομα και καταλληλο ταιμινγκ. Δυστυχως ολοι οι ανθρωποι βιωνουμε χαλια περιοδους στη ζωη μας που μοιαζουν ατελειωτες και οτι θα ειναι για παντα ιδιες. Ψεμμα.

Προσπαθησε καθε μερα να κανεις κατι που σε κανει λιγουλακι να χαμογελας, να εισαι ανοιχτος με τους ανθρωπους και επελεξε εναν στοχο. Κανεις δεν μας ειπε οτι θα ειναι ευκολο το ταξιδι ή οτι εχει πολυ πονο αλλα ως βαθεια καταθλιπτικη κ με περιεργο ιστορικο σου λεω... θα περασει και αυτο !
    Σε ευχαριστω για το σχολιο. Τα λες πολυ ωραια αλλα δεν αντεχω δεν αντεχω τοση απογοητευση απο παντου. Και σημερα πηρα αρκετη δοση απογοητευσης απο το σαιτ. Και εδω δεν βλεπεις; κανεις δεν μου απανταει. Δεν ξερω μαλλον βγαζω κατι σα να λεω ειμαι ασημαντος. προσπεραστε με. Και αν ειναι ετσι για ποιο λογο να παλεψω και να μην τελειωνω μια ωρα αρχιτερα;

Senior Member
    ελα ρε μαγκα που εισαι ασημαντος ,ολοι το ιδιο σημαντικη ειμαστε και ολοι λιγο πολυ τα εχουμε περασει αυτα.Το θεμα ειναι να μην κλαψουριζουμε τοτε μονο γινομαστε ασημαντη.
    Ενταξει σ καποια στιγμη της ζωης μας ολοι περναμε καποιο λουκι,πεφτουμε σ καταθλιψη οι δεν εχουμε φιλους ,η καποιον να μας καταλαβεις .Το θεμα να μην παρατησεις την ζωη σ ,να προσπαθησεις να την διεκδηκησεις ξανα και να σηκωθεις στα ποδια σ.ΓΤ οσο δειχνουμε ευαλωτοι ο κοσμος το εκλαμβανει αλλιως.

Senior Member
    εγω σε καταλαβαινω αλλα λυση δεν εχω να σου προτεινω γιατι αν ειχα δεν θα ημουν κι εγω εδω.παντως και η αυτοκτονια δεν ειναι καλη λυση.εγω παραδειγμα ειμαι ακραδαντα πεπεισμενος οτι και να προσπαθησω να αυτοκτονησω θα βγει το χερι του Θεου και θα με σωσει και γελωντας θα μου πει:"χαχαχαχα που πας εσυ?εδω θα μεινεις πολλα χρονια ακομα να υποφερεις κιαλλο"!!!καταλαβες?γ@@@@σε τα
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ελα ρε μαγκα που εισαι ασημαντος ,ολοι το ιδιο σημαντικη ειμαστε και ολοι λιγο πολυ τα εχουμε περασει αυτα.Το θεμα ειναι να μην κλαψουριζουμε τοτε μονο γινομαστε ασημαντη.
    Ενταξει σ καποια στιγμη της ζωης μας ολοι περναμε καποιο λουκι,πεφτουμε σ καταθλιψη οι δεν εχουμε φιλους ,η καποιον να μας καταλαβεις .Το θεμα να μην παρατησεις την ζωη σ ,να προσπαθησεις να την διεκδηκησεις ξανα και να σηκωθεις στα ποδια σ.ΓΤ οσο δειχνουμε ευαλωτοι ο κοσμος το εκλαμβανει αλλιως.
    Καλημερα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου εχεις δικιο απλα η κατασταση σε μενα φαινεται μονιμη. Και ειναι το γαμωτο γιατι ελεγα πριν δυο χρονια αντε φευγω φοιτητης τωρα αρχιζουν τα ωραια και τελικα οχι μονο ωραια, χειροτερα τα βλεπω.. Δεν εμενα σπιτακι μου καλυτερα λεω; Οσο για αυτο που λες οταν δειχνουμε ευαλωτοι ο κοσμος το εκλαμβανει αλλιως τι εννοεις; Πως το εκλαμβανει πιστευεις;

Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    εγω σε καταλαβαινω αλλα λυση δεν εχω να σου προτεινω γιατι αν ειχα δεν θα ημουν κι εγω εδω.παντως και η αυτοκτονια δεν ειναι καλη λυση.εγω παραδειγμα ειμαι ακραδαντα πεπεισμενος οτι και να προσπαθησω να αυτοκτονησω θα βγει το χερι του Θεου και θα με σωσει και γελωντας θα μου πει:"χαχαχαχα που πας εσυ?εδω θα μεινεις πολλα χρονια ακομα να υποφερεις κιαλλο"!!!καταλαβες?γ@@@@σε τα
    Σε ευχαριστω Σπυρο. χαχαχ ισχυει και σε μενα καπως ετσι νομιζω. Με βλεπετε τωρα που γραφω πρωι δεν ειναι επειδη ξυπνησα νωρις. Ξενυχτησα ολο το βραδυ παλι πανω απο τον υπολογιστη αφου δεν ειχα τιποτα να κανω. Το μυαλο μου εχει ζαλιστει εχω κανει ενα σωρο τσιγαρα, με βλεπω στον καθρεφτη κ λεω οτι θα γερασω νωρις.

Senior Member
    Ποσο ιδια ειναι η ζωη μας....οταν ημουν φοιτητρια σε μια χαρα πολη κιολας οχι σκατοπολη περνουσα ακριβως τα ιδια!!!Αργοτερα καταλαβα οτι ειχα παραμυθιαστει για να περασω οτι η ζωη μου θα ειναι παραδεισος σαν φοιτητρια...ενω περασα σε μια σχολη που ηθελα μολις πηγα ειπα τι ειναι αυτο το αντικειμενο???δεν ηταν αυτο που περιμενα...φιλους δεν μπορεσα να κανω περα απο καποια παιδια που απλα μιλουσαμε επιφανειακα στην σχολη...οι φιλες μου ειχαν περασει κι αυτες και ειχαμε διασκορπιστει κι εμεινα μονη μου εντελως!Τσιγαρο και καφε ολη μερα..αρχισα να παραταω τον εαυτο μου...να τρωω οτι να ναι μετα να βαριεμαι και να τρωω μερα παρα μερα...με λιγα λογια εμπαινα χωρις να το συνειδητοποιησω σε καταθλιψη και τα καταφερα μπηκα για τα καλα!πιεστηκα ενω θα επρεπε να ειμαι ειλικρινης να μην μου βαζω εμποδια!μετα καταλαβα οτι δεν μου εφταιγε ουτε η πολη ουτε η σχολη ουτε τα χρηματα ουτε τιποτα εφταιγε ο τροπος που εβλεπα και χειριστηκα τα πραγματα!κι οσο για το θεμα της σεξουαλικοτητας σε καταλαβαινω κι ο κολλητος μου ειναι γκει η πολη στην οποια ζεις μονιμα και η αλλη που σπουδαζεις ειναι επαρχιακες?Θα σε ρωτησω κατι απλο τι θα σε εκανε χαρουμενο ξερεις???

Senior Member
    απο τη σχολη σου εκει δεν ταιριαξατε με κανενα παιδι συμφοιτητη/τρια να κανετε παρεακι?η ψυχολογος που πας τι σου λεει?σου εχει προτεινει καμια λυση η απλα καθεται και σε ακουει μονο?
    στην ηλικια σου παρεες ειχα μονο απο τη σχολη μου και τη δουλεια.στο φιναλε πλεον εδω και χρονια ομως ειμαι στην ιδια φαση με εσενα.πιστευω οτι οι περισσοτεροι περναμε μια φαση τετοια.πρεπει να αρχισεις να κοινωνικοποιεισαι νομιζω.να πηγαινεις στη σχολη εκει μπορει να γνωρισεις παιδια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by unhappy View Post
    Σε ευχαριστω Σπυρο. χαχαχ ισχυει και σε μενα καπως ετσι νομιζω. Με βλεπετε τωρα που γραφω πρωι δεν ειναι επειδη ξυπνησα νωρις. Ξενυχτησα ολο το βραδυ παλι πανω απο τον υπολογιστη αφου δεν ειχα τιποτα να κανω. Το μυαλο μου εχει ζαλιστει εχω κανει ενα σωρο τσιγαρα, με βλεπω στον καθρεφτη κ λεω οτι θα γερασω νωρις.
    Eγώ λέω να αρχίσεις να βγαίνεις έξω κλπ. Μετά τα εργαστήρια τι κάνεις? Πιάσε εκεί καμιά κουβέντα ...... Άμα κλείνεσαι μες στο σπίτι χειρότερο θα γίνεται....Πήγαινε να κάθεσαι στο κυλικείο κλπ

Quote Originally Posted by darkfighter View Post
    Ποσο ιδια ειναι η ζωη μας....οταν ημουν φοιτητρια σε μια χαρα πολη κιολας οχι σκατοπολη περνουσα ακριβως τα ιδια!!!Αργοτερα καταλαβα οτι ειχα παραμυθιαστει για να περασω οτι η ζωη μου θα ειναι παραδεισος σαν φοιτητρια...ενω περασα σε μια σχολη που ηθελα μολις πηγα ειπα τι ειναι αυτο το αντικειμενο???δεν ηταν αυτο που περιμενα...φιλους δεν μπορεσα να κανω περα απο καποια παιδια που απλα μιλουσαμε επιφανειακα στην σχολη...οι φιλες μου ειχαν περασει κι αυτες και ειχαμε διασκορπιστει κι εμεινα μονη μου εντελως!Τσιγαρο και καφε ολη μερα..αρχισα να παραταω τον εαυτο μου...να τρωω οτι να ναι μετα να βαριεμαι και να τρωω μερα παρα μερα...με λιγα λογια εμπαινα χωρις να το συνειδητοποιησω σε καταθλιψη και τα καταφερα μπηκα για τα καλα!πιεστηκα ενω θα επρεπε να ειμαι ειλικρινης να μην μου βαζω εμποδια!μετα καταλαβα οτι δεν μου εφταιγε ουτε η πολη ουτε η σχολη ουτε τα χρηματα ουτε τιποτα εφταιγε ο τροπος που εβλεπα και χειριστηκα τα πραγματα!κι οσο για το θεμα της σεξουαλικοτητας σε καταλαβαινω κι ο κολλητος μου ειναι γκει η πολη στην οποια ζεις μονιμα και η αλλη που σπουδαζεις ειναι επαρχιακες?Θα σε ρωτησω κατι απλο τι θα σε εκανε χαρουμενο ξερεις???
    Ποπο οντως ειναι ιδια ταυτιστηκα!! Και εγω καπως ετσι. Ηρθα φοιτητης υποτιθεται για να ξεφυγω απο καποια πραγματα κ αντ'αυτου το αποτελεσμα ειναι οτι κ εγω μπαινω χειροτερα στην καταθλιψη.. Αληθεια αυτο καταλαβες; Κοιτα εγω η αληθεια ειναι ηθελα να περασω ψυχολογια αλλα δεν εγραψα τοσα πολλα μορια να τη πιασω αλλα δεν με πειραξε τοτε γιατι επελεξα μια σχολη σχετικα ωραιο αντικειμενο να το ακους απλα πολυ εξειδικευμενο. Οταν ηρθα και εγω λεω σουπερ θα περασω κ τελικα οσο περνουσε ο καιρος ειπα κ εγω αυτο ειναι το αντικειμενο; Οντως; Εκανα και 10% περυσι για παιδαγωγικο αλλα δεν το επιασα. Κοιτα η πολη που σπουδαζω ειναι η Πατρα θεωρητικα επαρχιακη αλλα απο τις μεγαλες επαρχιακες εχει πολλες χιλιαδες φοιτητες, αλλα κ παλι δεν ειναι μια μεγαλη πολη οπως π.χ. Αθηνα, Θεσσαλονικη που εισαι ελευθερος και πιο ανετος. Δεν ξερω απο το πρωτο ετος παραπονιεμαι στην αρχη μ εφταιγε η πολη αλλα τελικα μου φταιει η σχολη περισσοτερο γτ δεν με τρελαινει το αντικειμενο και ειναι δυσκολο κ με τις κλινικες κ τα εργαστηρια κ εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες να την παρατησω. Απλα δεν ξερω τι θα κανω μετα. Ενω με ενα πτυχειο μετα μπορεις να δωσεις κατατακτηριες οπου θες κ ειναι επαγγελμα που εχει δουλεια αυτο που σπουδαζω, αυτα λεω στον εαυτο μου κ μου λενε κ οι αλλοι οτι το ορθο ειναι να συνεχισω αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω. Τωρα στην ερωτηση σου τι θα με εκανε χαρουμενο δεν ξερω καθαρα, ισως αν σπουδαζα ψυχολογια να ημουν καλυτερα γιατι θα ειχα κ ενα ψωνιο με αυτη τη σχολη, απο κει και περα η μουσικη μου αρεσει πολυ. Γενικα δεν ζηταω πολλα πραγματα λιγα κ απλα για να ειμαι χαρουμενος αλλα δεν τα εχω. Εσυ σε ποια πολη ησουν αν επιτρεπεται; Μολις τελειωσες τι ενιωσες;

Quote Originally Posted by boo View Post
    απο τη σχολη σου εκει δεν ταιριαξατε με κανενα παιδι συμφοιτητη/τρια να κανετε παρεακι?η ψυχολογος που πας τι σου λεει?σου εχει προτεινει καμια λυση η απλα καθεται και σε ακουει μονο?
    στην ηλικια σου παρεες ειχα μονο απο τη σχολη μου και τη δουλεια.στο φιναλε πλεον εδω και χρονια ομως ειμαι στην ιδια φαση με εσενα.πιστευω οτι οι περισσοτεροι περναμε μια φαση τετοια.πρεπει να αρχισεις να κοινωνικοποιεισαι νομιζω.να πηγαινεις στη σχολη εκει μπορει να γνωρισεις παιδια
    Καλησπερα. Σε ευχαριστω για το σχολιο σου. Η ψυχολογος με βοηθαει αρκετα απλα ειναι μια φορα τη βδομαδα η συναντηση και τις υπολοιπες μερες αισθανομαι λιγο στα χαμενα. Οσο για παρεες νταξει οπως ειπα πιο πανω ψιλοκανω με δυο κοριτσια αλλα βρισκομαστε αραια και που κ δεν εχουμε τοσο δυνατη σχεση οσο περιμενα. Το κακο με εμενα ειναι οτι ειμαι κ αρκετα εσωστρεφης ενω χαιρεταω κοσμο ειμαι πολυ ντροπαλος να ανοιχτω. Φοβαμαι κ την απορριψη σαν ανθρωπος.

Quote Originally Posted by cube View Post
    Eγώ λέω να αρχίσεις να βγαίνεις έξω κλπ. Μετά τα εργαστήρια τι κάνεις? Πιάσε εκεί καμιά κουβέντα ...... Άμα κλείνεσαι μες στο σπίτι χειρότερο θα γίνεται....Πήγαινε να κάθεσαι στο κυλικείο κλπ
    Καλησπερα. Εχεις δικιο. Το εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι απλα συνηθως καταληγω μονος π.χ. σε μια καφετερια με κοσμο να καθομαι κ αυτο με κανει να αισθανομαι πιο ασχημα.

Senior Member
    φιλε εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις τρεξιματακι η γρηγορο βαδην ειναι φυσικο αντικαταθληπτικο και εφοσον θα ανεβει η διαθεση σου θα αλλαξει και ο τροπος που θα βλεπεις τα πραγματα...δοκιμασε το πρωτα και μετα βλεπεις...αυτα τα κωλοχαπα αντικαταθληπτικα αντιψυχωτικα ηρεμιστηκα ειναι για καταστολη

Senior Member
    Quote Originally Posted by unhappy View Post
    Ποπο οντως ειναι ιδια ταυτιστηκα!! Και εγω καπως ετσι. Ηρθα φοιτητης υποτιθεται για να ξεφυγω απο καποια πραγματα κ αντ'αυτου το αποτελεσμα ειναι οτι κ εγω μπαινω χειροτερα στην καταθλιψη.. Αληθεια αυτο καταλαβες; Κοιτα εγω η αληθεια ειναι ηθελα να περασω ψυχολογια αλλα δεν εγραψα τοσα πολλα μορια να τη πιασω αλλα δεν με πειραξε τοτε γιατι επελεξα μια σχολη σχετικα ωραιο αντικειμενο να το ακους απλα πολυ εξειδικευμενο. Οταν ηρθα και εγω λεω σουπερ θα περασω κ τελικα οσο περνουσε ο καιρος ειπα κ εγω αυτο ειναι το αντικειμενο; Οντως; Εκανα και 10% περυσι για παιδαγωγικο αλλα δεν το επιασα. Κοιτα η πολη που σπουδαζω ειναι η Πατρα θεωρητικα επαρχιακη αλλα απο τις μεγαλες επαρχιακες εχει πολλες χιλιαδες φοιτητες, αλλα κ παλι δεν ειναι μια μεγαλη πολη οπως π.χ. Αθηνα, Θεσσαλονικη που εισαι ελευθερος και πιο ανετος. Δεν ξερω απο το πρωτο ετος παραπονιεμαι στην αρχη μ εφταιγε η πολη αλλα τελικα μου φταιει η σχολη περισσοτερο γτ δεν με τρελαινει το αντικειμενο και ειναι δυσκολο κ με τις κλινικες κ τα εργαστηρια κ εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες να την παρατησω. Απλα δεν ξερω τι θα κανω μετα. Ενω με ενα πτυχειο μετα μπορεις να δωσεις κατατακτηριες οπου θες κ ειναι επαγγελμα που εχει δουλεια αυτο που σπουδαζω, αυτα λεω στον εαυτο μου κ μου λενε κ οι αλλοι οτι το ορθο ειναι να συνεχισω αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω. Τωρα στην ερωτηση σου τι θα με εκανε χαρουμενο δεν ξερω καθαρα, ισως αν σπουδαζα ψυχολογια να ημουν καλυτερα γιατι θα ειχα κ ενα ψωνιο με αυτη τη σχολη, απο κει και περα η μουσικη μου αρεσει πολυ. Γενικα δεν ζηταω πολλα πραγματα λιγα κ απλα για να ειμαι χαρουμενος αλλα δεν τα εχω. Εσυ σε ποια πολη ησουν αν επιτρεπεται; Μολις τελειωσες τι ενιωσες;
    Δηλαδη πιστευεις οτι η επαγγελματικη σου καταρτιση ας πουμε στο αντικειμενο που θες πραγματικα θα σε κανει χαρουμενο σωστα?Ειναι μονο αυτο που φταιει ομως?Πες οτι καταφερνεις να κανεις αυτη την επιθυμια σου πραγματικοτητα φαντασου την ζωη σου νιωθεις καλα και πληρης?Ποια ειναι αυτα τα λιγα και απλα που ζητας και δεν εχεις?ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τα αποκτησεις αν αλλαξεις τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα μην αφησεις καμια καταθλιψη καμια φοβια καμια απογοητευση και τιποτα να σε κυριευσει οταν παντα υπαρχουν λυσεις τις οποιες απλα επειδη σε πιασανε τα σκοταδια σου δεν μπορεις να δεις.Εγω ημουν στην θεσσαλονικη...και δεν τελειωσα ποτε και θα σου πω πως απεγκλωβιστηκα ουσιαστικα...οταν εφτασα στο πιο οριακο μου σημειο μιλαμε για απειρη συγχυση πληρης παραιτηση του εαυτου μου απειρες κρισεις πανικου κτλ..κτλ.. τοτε πηγα σε εναν ειδικο κι εκει λοιπον καταλαβα το εξης..ενιωθα οτι ειμαι σε μια φυλακη απο την οποια πρεπει να βγω πρεπει να τελειωσω να παρω το πτυχιο για να μην απογοητευσω κανεναν να μην πανε χαμενοι οι κοποι μου αλλα και οι θυσιες των γονιων μου να μην ακουω τα κουτσομπολια του τυπου αα παρατησες την σχολη δεν ειχες το μυαλο να την τελειωσεις ομως παραλληλα επειδη δεν ηταν και κατι που με ευχαριστουσε και ενω ειχα ισοπεδωθει απο την καταθλιψη δεν μπορουσα...ουτε να μενω μονη μου πια δεν μπορουσα ειχε καταντησει πλεον επικυνδινο να ειμαι μονη και ετσι πηρα την πιο σκληρη αποφαση που δεν πιστευα ποτε οτι θα παρω οτι θα εχω την δυναμη να πω στους δικους μου οτι δεν μπορω αλλο τα παραταω ολα κι ετσι εφυγα απο εκει κι επεστρεψα σπιτι μου δεν τελειωσα ποτε δεν σκεφτομαι να τελειωσω ομως πιστευω πως αν δεν γυρνουσα δεν θα καλυτερευα κιολας.Δεν εμεινα ομως ετσι πηγα σε καποιο ιεκ να βγαλω μια ειδικοτητα που με ευχαριστει.Ο καθενας μας ξερει τα ορια του κι εγω θα σου ελεγα πως ειναι καλο να τελειωσεις ομως αν δεις πως δεν αντεχεις αλλο πως αγγιξες τα ορια σου τοτε αστο τουλαχιστον μεχρι να γινεις καλυτερα και μετα βλεπεις πιο καθαρα και πρατεις αναλογα...

Page 1 of 4 123 ... LastLast