Quote Originally Posted by darkfighter View Post
Οι τελευταιες μερες ηταν πολυ γεματες και δεν εμπαινα τοσο ιντερνετ!χαχαχα ναι θα σε βοηθησουμε πως τα πηγαινεις?Αλλαξες κατι προς το καλυτερο?
Καλησπερα και παλι.. Καταλαβα καλο ειναι να εχεις γεματο προγραμμα.. χαχα. Πως εισαι κατα τα αλλα; Ε κοιτα η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες η διαθεση μου παλι ειχε πεσει υπο του μηδενος για διαφορους λογους. Χτες πηγα στην ψυχολογο παλι κ θα παω και την Πεμπτη. Ε αρχισα της εβαλά τα κλαμματα κει περα. Μου ειπε επειδη ειναι πολλα που θελω να λυσω κ τελικα πελαγωνω κ δεν κανω ποτε τιποτα να τα παρω ενα ενα. Για αρχη μου ειπε να φτιαξω το βιολογικο μου ρολοι κ να κοιμαμαι νωρις γιατι ειχα κανει τη νυχτα μερα και να αρχισω να προσεγγιζω τα ατομα που περναγα καλα αλλα τα εχω απομακρυνει πιο συγκεκριμενα δυο κοπελες απο τη σχολη. Ε γενικα μου ειπε οτι ΕΠΙΛΕΓΩ να σκεφτομαι αρνητικα. Το ακουγα τοσο καιρο αλλα δεν εδινα τοση σημασια. Τελικα ισχυει γιατι παρατηρουσαμε εκει τις σκεψεις μου και ακομα και τις λυσεις τις εβλεπα αρνητικα. Αυτο σιγα σιγα πρεπει να αλλαξει, αν και δεν ειναι κ τοσο ευκολο γιατι φταιει κ το περιβαλλον που εχω μεγαλωσει και οι συνθηκες, ουπς και αλλη αρνητικη σκεψη, ειδες ενα παραδειγμα πως ξεφυτρωνουν, παντα σε ολα πεταω ενα 'Αλλα'.. Δεν το ειχα παρατηρησει τοσο πολυ πριν. Ε τωρα αρχιζει κ επισημα η εξεταστικη. Την αλλη βδομαδα δινω ενα πολυ σημαντικο εργαστηριο που αν κοπω χανω εξαμηνο ασε, συν ολα τα ψυχολογικα εχω κ αυτο, και προσπαθω να διαβασω οσο μπορω βαζω τα δυνατα μου και οτι καταφερω. Αν κοπω παντως και χασω εξαμηνο τοτε μαλλον θα φυγω απ΄τη σχολη. Ειναι και η τριχοπτωση ενα προβλημα υπαρκτο δυστυχως που την τυχη μου μεσα ετυχε να το εχω απο τα 19 μου. Ε και εκει κανω οτι μπορω αλλα ρε συ ειναι το παραπονο εδω κ το γαμωτο. Το θεωρω τρομερη ατυχια. Τελος παντων..