Results 31 to 45 of 46
Thread: του είπα ότι απιστησα...ομως..
-
23-05-2016, 14:25 #31
κοιτα..σε ολα εχεις δικιο...τον βλεπω οπως ηταν αλλα εχει καποιες διαφορες.
οχι στην συμπεριφορα..φερεται τελεια..πχ..αγκαλιαζει σπανιοτερα..ομως δεινχει οτι θελει να το αφησει πισω..εχτες τελικα δεν αντεξα κ τον ρωτησα πως νιωθει κ αν το κσεφτεται..κ μυο ειπε οτι ρο σκεφτεται..κ του λεω γιατι δεν μου το λες? κ μου λεει τι να σου πω οτι το σκεφτομαι?κ του λεω..νιωθεις οτι δεν εχεις πια εμποστοσυνη?κ μου λεει ναι..κ του ειπα οτι εγω η ιδια ηρθα κ του το ειπα..πως γινεται να μην εχει εμποστοσυνη..απο την αλλη τον καταλαβαινω γιατι ειναι σοκ.
κ γω μετα δικα του αργησα..κ κατανοω πως θελει χρονο ολο αυτο..οπως κ γω ηθελα χρονο.
θελουμε χρονο κ οι δυο..
εγω νιωθω ασχημα κ κλαιω που μας πληγωσα..δεν εκανα κ εγκλημα ναι..αλλα για μενα ηταν πολυ ασχημο.
ομως κ αυτος εχει κανει ασχημα..κανεις τελειος.κανεις ποτε δεν θα ναι.
κ αυτο το κατανοω..
κατα τα αλλα η καθημερινοτητα μας ειναι ησυχη, ηρεμη κ αγαπισιαρα..τον φιλαω κ ανταποκρινεται ..απλα κ αυτος ο καιμενουλης θελει τον χρονο του..
κ ειναι απολυτως φυσικο.εγω το σκεφτομουν 3 μηνες μετα οταν ειδα τις μαλακιες του...κ προσπαθουσα να ανακτησω δυναμεις κ εμπιστοσυνες κλπ..
ο χρονος κ καλυτρος γιατρος λενε.
- 23-05-2016, 21:00 #32
Εγώ θα πω ότι οι τύψεις έτσι και αλλιως είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα..... Δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό σου...Θεωρητικά είναι ''καλό'' που υπάρχουν , διότι δηλώνει μετάνοια και τιμιότητα ας πούμε, από εκεί και πέρα εμείς τα τροφοδοτούμε αυτά να έχουμε δηλαδή τύψεις για να νιώθουμε τίμιοι....Είναι καλό να δεις ότι οι τύψεις δεν βοηθάνε την σχέση σου στην ουσία, τις ταίζεις για να νιώθεις εσύ τίμια, άρα δεν αξίζουν να υπάρχουν κιόλας...Δηλαδή σαν να μας συμφέρει να έχουμε τύψεις, πως να το πω, παρότι δεν νιώθουμε καλά............
24-05-2016, 12:34 #33
οι τυψεις υπαρχουν σε οποιονδηποτε ανθρωπο εχει τιμιοτητα κ ηθικοτητα.
δνε θελω να το αναλυσω..εχω τυψεςι γιατι δεν μου αρεσε αυτο που εκανα.
κ ας κατσουν οσο θελουν..δεν ξερω τι αλλο να κανω.
τα εκανα ολα..πλεον θα αφεθω στα χερια του γιατρου κ τελος.
να πω οτι ευχαριστηθηκα κ κατι..να πω παει στο διαολο..
αλλα εμενα ηρθε ενας παπαρας κ με ταραξε..με τσιγκλαγε 500 χρονια..με επιασε σε στιγμη αδυναμιας κ ενεδωσα..
ακουω γυρω μου τον κοσμο το κερατο παει συννεφο κ ειναι ολοι καλα...ειναι ολοι βοδια..δεν τους νοιαζει η ηθικη κ οι αξιες..δεν εχουν αξιες..
εγω μεγαλωσα σε σπιτι με αξιες..να μην κοροιδευω ανθρωπους.
κ γι αυτο ειπα πολλες φορες στον τυπο να με αφησει ησυχη γιατι εγω δεν ειμαι τετοια..
δεν ημουν εγω εκεινη τη στιγμη..νιωθω οτι το εκανα για να νιωσω τι θα νιωσω..να ξεμπερδευτω..
μου εκανε ψηστηρι κ πλυση εγκεφαλου.
για μενα αυτος επρεπε να ειχε τυψεςι που μπορεσε κ μπηκε αναμεσα σε 2 ανθρωπους..
αν μπορουσα να τον δειρω θα το εκανα ευχαριστως..μου γαμησε την ψυχολογια κ την ζωη..
αρκετα πια με τον καθε μαλακα.
οποιος μου την πεφτει δειχνω δοντια πλεον.
αι στιχτιρ!!
24-05-2016, 13:14 #34
πρωτα απ ολα κοιτα το δικο σου μεριδιο ευθυνης και ασε τον αλλον επισης τα αντικαταθληπτικα ειναι για την διαθεση οχι για την συνειδηση...και μην κατακρινεις μαζες ανθρωπων γιατι και εγω ειμαι απο αυτους που δεν νιωθουν τυψεις εχω απατησει και μετα ελεγα ψεματα και ημουν καλα κιολας εχω τραυματισει ανθρωπους και την αλλη μερα το χα ξεχασει αλλα προσπαθω τωρα να εχω ηθικη παρολο που δεν με σταματαει καποιο συναισθημα για το αντιθετο...το οτι εχεις τυψεις και συνειδηση δεν σε κανει πιο ηθικη απο μενα που δεν τα νιωθω..
24-05-2016, 13:52 #35
νομιζω οτι με κανει πιο ηθικη απο εσενα που δεν τα νιωθεις..ναι..γιατι το εκανες κ δνε μετανοιωσες.σορρυ κιολας...αλλα σε βολευει να σκεφτεααι ετσι..
απατησες κ εν μετανοιωσεις κ πληγωσες κ δεν ενιωσες κ τυψεις...
τι σε κανει να πισετυεις οτι ειναι ηθικο αυτο?
+ η συνειδηση κ η μη καθαρη μαλιστα..επηρρεαζει την διαθεση..αυτο το ξερω εγω κ η ψυχη μου..κ κανεις αλλος.
κ ναι δεν μου αρεσει να σε βλεπω να απιστεις εσενα..ουτε κ τους γυρω μου..εχουμε γινει ολοι ο.τι να ναι..
δεν το γυοσταρω κ με ενοχλει που εγινα μια σαν αυτους που το κανουν.
αν εσυ νιωθεις οκ..προβλημα σου..εγω δνε νιωθω.
24-05-2016, 13:55 #36
κ επιπλεον δνε θα εκτιμησω καμια απο οσες βλεπω που εχουν παιδια..κ κοροιδευουν τους συζυγους τους...κ απατουν κατ εξακολουθιση..χωρις να νιωθουν το παραμικρο.
πιασε μωρη τον αντρα σου κ πες του δε σε γουσταρω πια...!!
αυτο το κρυφτουλι το απεχθανομαι κ οσες κ οσους το κανουν..
σιχαινομαι τον εαυτο μου που εγινα εστω κ για μερικα λεπτα της ζωης μου τετοιο ατομο.
24-05-2016, 14:01 #37
εγω σου λεω οτι δεν ειμαστε ουτε οι σκεψεις μας ουτε τα συναισθηματα μας ειμαστε οι πραξεις μας και στην πραξη οσον αφορα αυτο το περιστατικο γιναμαι ιδιοι..επισης ξαναλεω το οτι δεν νιωθω δεν σημαινει οτι δεν μπορω να μαι ηθικος πλεον εφοσον δεν εχω απατησει και δεν εχω χτυπησει κανεναν σημαινει οτι μπορω να μαι ηθικος ανεξαρτητα απο το αν νιωθω τυψεις η οχι...και το οτι καθεσαι και κατακρινεις αυτους που δεν νιωθουν το κανεις προφανως για να ελαφρυνεις την συνειδηση σου νομιζω καταλαβαινεις οτι δεν εχει νοημα εσυ πρεπει να εξελιχθεις ασε τους αλλους η εμας
24-05-2016, 14:09 #38
δεν το κανω για να αλαφρυνω την συνειδηση μου..απλα νιωθω οτι ο κοσμος παει κατα διαολου κ με στενοχωρει που δεν υπαρχουν αληθινες κ ειλικρινεις σχεσεις..εννοειται πως χεστηκα στην τελικη...
απλα συζηταω σε φαση που παει η φαση ...αλλα αυτο ειναι τελικα μια μεγαλη κ αλλη κουβεντα.
εγω προσωπικα θελω να κρατησω ενα επιπεδο στις σχεσεις μου οποιες κ αν ειναι με ειλικρινεια κ διαφανεια..κ με οποιο τιμημα..
μπορει να ειμαι ρομαντικη..μπορει να ειμαι ηλιθια δεν ξερω..αλλα θα σου πω απλα οτι μια φιλη το κανει συνεχεια στον συζυγο της κ οταν εγω βλεπω τον συζυγο της..θελω να δακρυσω..στενοχωριεμαι απλα.
γιατι βλεπω οτι ειναι καλο ατομο κ την αγαπαει πολυ..
ναι αυτη τη φιλη πλεον δεν την εκτιμω οσο την εκτιμουσα..κ αυτο δεν το νιωθω για να αλαφρυνω την συνειδηση μου..κ γω να μην ειχα κανει κατι τετοιο, παλι το ιδιο θα ενιωθα για τον συζυγο της.
δνε ειναι κακο να παραδεχτεις οτι υπαρχουν κ ανθρωποι με πολυ δυνατες αξιες τριγυρω..κ με ιδανικα..
τελος παντων εχω σιχαθει την ιστορια..κ καλο θα ηταν να την ξεχασω..
απο δω κ στο εξης δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ξαναγραψω σε αυτο το thread....ειναι σαν να ξυνω την πληγη μου τελικα..
24-05-2016, 14:17 #39
το οτι στεναχωρηθηκες για τον συζυγο της φιλης σου προφανως και δεν το κανες για την συνειδηση σου απλως συναισθανθηκες τον ανθρωπο και οντως δεν εχει νοημα να το συζητας εφοσον το μιλησες τα υπολοιπα περισευουν με τον καιρο θα μαλακωσει
25-05-2016, 10:55 #40
25-05-2016, 13:38 #41
25-05-2016, 13:41 #42
25-05-2016, 13:55 #43
δεν νιωθει τιποτα..αν δεις σε αλλο thread..κ οχι αυτο δεν ειναι ηθικη.
25-05-2016, 14:02 #44
25-05-2016, 14:06 #45
ναι..δυστυχως..σε αλλο thread λεει οτι κανει διαφορα παρορμητικα πραγματα τα οποια δεν του δινουν τυψεςι κ δεν τα σκεφτεται..οχι απλα παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ανθρωπου.
ελευθεροι ολοι να λεμε την αποψη μας.