Results 46 to 60 of 93
-
24-05-2016, 22:44 #46
anxious να σε ρωτησω γιατι να παρεις αντιεπιληπτικο αν εχεις ημικρανιες? Ρωταω για προσωπικη μου κατασταση
Σου ειχαν προτεινει καποιο? πχ Tagretol?Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
- 25-05-2016, 10:07 #47
γιατι μου το εχουν προτεινει οσοι νευρολογοι τους εχω επισκευθει..η θεραπεια για την ημικρανια ειναι τα χαπια επιληψιας.
απο μικρη μου λενε οι γιατροι να παρω αλλα εγω φοβομουν παντα κ δεν τα πηρα ποτε.
κ στα επειγοντα νοσοκομειων που βρεθηκα κατα καιρους απο βαρυτατες ημικρανιες μου το ειπαν οι νευρολογοι..κ ενας ιδιωτικος που πηγα..κ το κεντρο κεφαλαλγιας και στο αιγηνειτιο που βρεθηκα με κριση ημικρανιας.
πλεον εχω ανακαλυψει τις τριπτανες τις οποιες παιρνω συχνα οταν με πιανει πυρτοσβεστικα.
οι τριπτανες ειναι αγγειοδιασταλτικα..δεν κανουν καλο στην καρδια..
οποτε επειδη μολςι κοβω το αντικταθλιπτικ οι ημικρανιες μου επιστρεφουν, πιθανον να χρειαστει να παρω αντιεπιληπτικο γιατι οι τριπτανες οπως ειπα πριν κανουν κακο στην καρδια.
δεν μου ειχαν δωσει μαρκα φαρμακου..γτ οποτε το ελεγαν ανεφεραν αντιεπιλητπικο κ οχι καποιο συγκερκιμενο σκευασμα..απο club ημικρανικων που εχω επαφες..ολοι παιρνουν topamac.
25-05-2016, 10:09 #48
to effexor που επερνα εγω παλια δεν παχαινε παντως καθολου ,δεν ανοιγε ορεξη
25-05-2016, 10:11 #49
macgyver..σημερα κ παλι ειμαι καλα..ασυμπτωματικη..τι στο καλο να παω να πω στον νεο γιατρο?
γεια σας ηρθα επειδη εκλαιγα το σκ..ειχα κ περιοδο??
γενικα εχω διαθεση..δεν εχω στρες..
τεσπα..θα παω για να ανοιξω μια πορτα κ να τον εχω τον ανθρωπο just in case..να του πω το ιστορικο μου..κ αν κρινει αυτος..οκ..
για τις ημικρανιες θελω πιο πολυ να συζητησω..βασικα..που μολις κοβω αντικαταθλιπτικα επιστρεφουν κ με χτυπανε απο παντου.
μια ζωη αυτες οι ημικρανιες..πριν απο την καταθλιψη κ τα αγχη..παντα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου!!
25-05-2016, 11:39 #50
Mα γιαυτο τον πληρωνεις , για να του λες οτι θελεις ..............οι μεταπτωσεις , ειναι φυσιολογικες ....κι εγω εχω , ολοι εχουν , και οι εντελως φυσιολογικοι ανθρωποι , απλα εμεις τους δινουμε ( κακως ) περισσοτερη σημασια ......... τα αντιεπιληπτικα , κανουν και για πονους γενικως , ειναι για πολλες χρησεις ................ ημικρανιες , ειχε μια γνωστη μου , και της περασαν με ομοιοπαθητικη , με 3 επισκεψεις , αν και εγω δεν την πολυπιστευω , εκτος κι αν πεσεις στον σουπερ γιατρο ............τα αντικαταθλιπτικα επισης εχουν κι αλλες ιδιοτητες , το zoloft πχ. το δινουν και για τα πολλα νευρα .......παντως , trial and error πανε ολοι οι γιατροι , δεν σε ' κοβει ' ο γιατρος , και καταλαβαινει ποιο αντικαταθλ. σου ' παει ' , ψαχνοντας το βρισκει , απλα την δοσολογια θα σου ορισει , και την σταδιακη αυξηση .........ναυχεσαι ναχεις πεσει σε καλο γιατρο , στην πορεια θα το καταλαβεις .......
25-05-2016, 11:54 #51
το seroxat και το remeron μου ανοιγαν πολυ την ορεξη. το remeron ιδιαιτερα..πηρα 10 κιλα σε 2-3 μηνες.το wellbutrin και το zoloft δεν με ειχαν επηρεασει στα κιλα μου
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2016, 12:02 #52
αν θυμαμαι καλα boo δεν επαιρνες μονο αντικαταθλιπτικα ...οποτε δεν πιανει..κ τα αντιψυχωτικασ που παιρνεις εσυ..λογικα κ απο οσο ξερω παχαινουν πολυ.
εγω δνε παιρνω αντιψυχωτικα.οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε..
25-05-2016, 12:06 #53
δεν ξερω επειδη ειμαι ασυμπτωματικη μηωπς δεν δωσει τιποτα κμου πει απλα να το παρακολουθουμε..
το αντιεπιληπτικο με ψηνει να το παρω γτ φερνει κ ηρεμια σοτ νευρικο συστημα..κ θα μου περασουν οι ημικρανιες..κ αδυνατιζει..χοχοχοχοχο
(μιλαει η ανορεκτικη τωρα..) ομως δνε παυει να ειναι ενα σοβαρο φαρμακο κ αυτο κ φερνει μουδιασματα στην αρχη..
ομοιοπαθητικη εκανα για τις ημικρανιες κ εφτασα μια ωρα αρχιτερα στον ψυχιατρο..
με το που μου εδωσε ενα στοιχειο..μετα απο 2 εβδομαδες επαθα κλινικη καταθλιψαρα..κ του λεγα..κανε κατι κ μου λεγε υπομονη..βγαζει την ιδιοσυγκρασια το στοιχειο..ε σε 2 εβδομαδες περιμενα εξω απο τον ψυχιατρο κ πηρα λαντοζ.
δνε την ξαναπλησιαζω την ομοιοπαθητικη.
μουτ βγαζει ασχημα πραματα.
25-05-2016, 13:26 #54
Δεν θα σου κανω διαγνωση , εκτος και αν ........................................σε χρεωσω !! θα το παρακολουθησεις εσυ περσοοτερο , οι γιατροι ειναι ευκολοι στο να δινουν φαρμακα .................τα αντιεπηλιπτικα , δεν ειναι καθολου ακακα , φιλιο μελος , γνωστης , εντοπισε οτι προκαλουν πονους στην γναθο , και μετα .............αστο το μετα , αμα νιωσεις πονους στην γναθο , κοφτα , αν παιρνεις μεγαλη δοση βεβαια , παντως το lyrica , που ειναι στην κατηγορια αυτη , το σταματησα γιατι μου ανοιγε την ορεξη , τα αντιψυχωτικα , ανοιγουν πολυ την ορεξη , καλυτερα μονο σε πολυ μεγαλη αναγκη , η ασθενεια αναλογη , οχι για κτθλψη .......................... κι εγω , την ομοιοπαθητικη , δεν την πολυπαω , οχι οτι ευθυνεται για τις ημικρανιες , η την κτθλψη , απλα δεν εκανε κατι να τις εμποδισει , ειναι πολυ εξασθενημενα τα ομοιοπαθητικα για να προκαλεσουν τετοιες παρενεργειες ..................
25-05-2016, 14:02 #55
το λυρικα τι ειναι?
κ ποιος μιλησε για αντιψυχωτικα?κανεις δεν μου χει πει ποτε για αντιψυχωτικα..
25-05-2016, 14:05 #56
α καταλαβα..το λυρικα ειναι αντιεπιληπτικο..
δεν ξερω ..ολοι οι γιατροι ελεγαν οτι επειδη ειμαι αδυνατη..θα μεινω τριχα αν παρω αντιεπιληπτικο.
κατι κανει με τον μεταβολισμο..οτι τον κανει να ειναι σε εγρηγορση..
εγω ειδικα που εχω κ υπερθυρεοειδιμο ειμαι κ αδυνατη..παιζει να γινω ακτινογραφια..
καλα δεν θα επιμεινω κιολας να παρω σον κ καλα φαρμακο..ο.τι πει αυτος..εγω προτιμω να μην παιρνω..
οσο για ομοιοπαθητικη..ο τυπος μου εδωσε ενα πολυ επιθετικο στοιχειο τελικα οπως αποδειχτηκε κ ανταγωνιστης της θυροξινης της οποιας εγω παιρνω για τον θυρ..κ μαλλον γι αυτο μου την εδωσε στον εγκεφαλο.
26-05-2016, 00:04 #57
Εγω ειχα παιδικη επιληψια και μεχρι τα 18 επαιρνα tagretol και gardenal. Μετα σταματησα τα χαπια απο μονη μου και μεχρι τωρα δεν παιρνω τιποτα. Αλλα απο τοτε εχω τρομερες ημικρανιες που πολλες φορες κρατανε και μερες. Και δεν ηξερα αν φταιει η επιληψια ή απλως ειναι πονοκεφαλοι. Πολλες φορες κανω και εμετο ή κοιμαμαι ολη μερα. Περιεργως οποτε εχω ημικρανια μου ερχεται και υπνηλια, δεν ξερω γιατι. Και το μονο χαπι που μου περναει τον πονο ειναι το immigran, οτι αλλο εχω δοκιμασει δεν περναει. Οποτε ενδιαφερον αυτα που λες για την επιληψια, θα παω και σε καποιον ιατρο να ρωτησω. Ευχαριστω
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
26-05-2016, 10:02 #58
26-05-2016, 10:39 #59
ναι δεν επαιρνα μονο αντικαταθλιπτικα επαιρνα και παιρνω ενα κοκτειλ απο φαρμακα.απλα ενω ημουν σταθερη στα κιλα μου απο ολα τα φαρμακα με το που πηρα remeron αρχισα να παχαινω.το ιδιο ειχε γινει και στην 1η μου νοσηλεια, οταν μου εδωσαν seroxat εκει που ημουν σταθερη σε καποια κιλα αρχισα να τρωω διπλες μεριδες φαγητου.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
26-05-2016, 11:10 #60
ε σαν το imigran ειναι το maxalt..πυροσβετικα το χρησιμοποιω για τις ημικρανιες..δνε εχει παρενεργεια καμια..το imigran μου ριχνε την πιεση..κ ενιωθα ευερεθιστοτητα..
με το maxalt μια χαρα.ολα αυτα ειναι αγγειοδιασταλτικα.
ειναι πολυ καλα !! αν δεν ηταν αυτα θα ειχα αυτοκτονησει σιγουρα απο ημικρανιες.