ποιο αντικαταθλιπτικο δνε παχαινει? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    πηγα χτες γιατρο..μου πε οτι δεν εχω παθολογια..οτι η καταθλιψη κ το στρες μου συμβαινουν μονο οταν μου συμβει κατι..οποτε μπορω αν θελω να παιρνω 10mg Minitran για συντηρηση..κ για Placebo..αλλα μου ειπε οτι το ιδιο κανει κ το ρεμερον σε χαμηλη δοση..\
    οποτε αποφασισα να μην παρω..προς το παρον εφοσον δεν εχω συμπτωματα..κ αυτος μου ειπε αν κ εφοσον εγω το θελω.
    αν ξαναπερασω περιοδο στρες απο κατι...θα παιρνω 7.5 ρεμερον για κανα μηνα μεχρι να ηρεμησω.
    για αντικταθλιπτικο ουτε λογος.
    εννοω θεραπεια σε μεγαλη δοση..δεν το χρειαζομαι ειπε.
    η καταθλιψη μου ειναι συμπτωματικη κ οχι παθολογικη.
    οποτε καθομαι στα αυγα μου..κ ολα ευχομαι να ειναι καλα.

Senior Member
    Συγνωμη ρε ανξιους αλλα ποσα χρονια εχεις καταθληψη?

Senior Member
    απο 17 χρονων κ ειμαι 39, αλλα εχω μονο οταν συμβει κατι κακο.γιατι?

Senior Member
    ρωταω γτ διαβασα οτι σ πιανει οταν εχεις στρες και μ φανηκε περιεργο ,δεν εχω ξανακουσει για συνεχομενη παρωδικη καταθλθψη...
    πασχεις και απο εποχιακη?

Senior Member
    δεν πασχω..αυτο λενε οι γιατροι..εχω αυτη την προσωπικοτητα..οταν συμβει κατι τα χανω..μπλοκαρω κανω στρες κ μετα καταθλιψη..δεν μπορω να ελεγξω αυτη την αντιδραση σε κακες καταστασεις..
    το παθαινω ΜΟΝΟ οταν συμβει κατι κακο..πχ θανατος ,χωρισμος, σεισμος, καταποντισμος, χαχαα..γελαω με το τελευταιο..
    ποτε στα καλα καθουμενα..η καταθλιψη δεν ειναι μονιμη..σε μενα..φευγει οταν ξεπερασω το ασχημο γεγονος.

Senior Member
    οσοι γιατροι περασα μου λενε το ιδιο...οτι δεν εχω παθολογικη καραθλιψη..αλλα οτι ειναι η προσωπικοτητα μου ετσι..ειναι αντιδραση..ειναι ετσι δομημενη η προσωπικοτητα μου..
    μπορεις να πεις οτι απλα δεν εχω κ ψυχραιμια σε ασχημες καταστασεις..τα χανω κ πεφτω κρεβατι.

Senior Member
    εφοσον δεν ειναι παθολογικη ,θα ελεγα οτι ειναι θλιψη τοτε...απλα εισαι πολυ ευαισθητη και ευθραυστη γι αυτο μαλλον αντιδραει ετσι ο οργανισμος σ σε ασχημες καταστασεις...
    Παντως αυτο δεν το εχω ξανακουσει..περιεργο

Senior Member
    θα σου δωσω παραδειγμα..πεθανε ο πατερας μου..την πρωτη μερα ειχα πανικο..δλδ σοκ.
    την δευτερη ξεκιναω κ ξυπναω απο τις 5 το πρωι κ τρεμω..κ νιωθω απαισια κ φρικη..
    κ μετα δεν θελω να παω πουθενα..δεν τρωω..κοβω νερο φαι..μενω κρεβατι μεχρι να με πιασει καποιο φαρμακο πχ...γινομαι λειψανο σε ενα μηνα..κ περιμενω να περασει με καποιο αντικταθλιπτικο που θα μου δωσουν..μετα απο 2 μηνες περιπου..συνερχομαι..αρχιζω να τρωω νιωθω καλα..ανετα ..κ ξανα λειτουργικη..κ μετα ειμαι καλα for ever , μεχρι να συμβει το επομενο κακο πραγμα.
    ο γιτρος χτες ειπε οτι θα μπορουσε να ειναι υποτροπιαζουσα καταθλιψη ..αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα...
    δνε το παθαινω στο ξεκουδουνο..αρα μου ειπε οχι μνο αυτος αλλα κ αλλοι, οτι δνε εχω τυπκη καταθλιψη..στην ουσια αντιδρω με ασχημο τροπο στα ασχημα γεγονοτα..
    πχ οπως καποιος οταν συμβει κατι κακο κλαιει..η στενοχωριεται απλα..εγω πεφτω κρεβατι..
    θα ελεγα οτι εχω στοιχεια drama στην προσωπικοτητα μου..
    που σαι ρε Nick! πετα κανα ωραιο να γελασω!!! εχεις αργησει!! αντεεεε

Senior Member
    καλα τοσο νταουν γινεσαι δλδ?και αυτο ασχημο μου ακουγεται να μην σ πω χειροτερο και απο καταλιψη...
    δλδ καθε φορα π γινεται κατι εσυ κρεβατ...πωπ παλουκι.....Τοσο πολυ στεναχωρια ,παντως θα σ κανει κακο...
    θα πεταγα κανα καλο αλλα ειμαι αυπνος ολη νυχτα και τωρα ειμαι στην φαση που κοιμαμαι ορθιος

Senior Member
    αμαν ρε νικ...με εχεις μαθει αλλιως!
    γιατι αυπνος?εσυ τι εχεις γενικα?δεν εχω καταλαβει..παιρνεις κανα φαρμακο για κατι?
    καλα μη νομιζεις οτι το παθαινω σε κατι ασημαντο κακο..αλλα σε κατι σοβαρο.
    μονο σε σοβαρο.ναι μου εχουν πει οτι εχω υψηλη κ ευαισθητη συναισθηματικη νοημοσυνη..ξερω γω παπαριες...πφφ

Senior Member
    ελΑ νικ ! το βρηκα! το περαξες κ σημερα κ ελιωσα στο γελιο!

"ακουσε με φιλε ,ο πατερας σ πρεπει να ηταν πολυ μ@λ@κας να στο πω ετσι....Και η μητερα σ στον κοσμο της..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αμαν ρε νικ...με εχεις μαθει αλλιως!
    γιατι αυπνος?εσυ τι εχεις γενικα?δεν εχω καταλαβει..παιρνεις κανα φαρμακο για κατι?
    καλα μη νομιζεις οτι το παθαινω σε κατι ασημαντο κακο..αλλα σε κατι σοβαρο.
    μονο σε σοβαρο.ναι μου εχουν πει οτι εχω υψηλη κ ευαισθητη συναισθηματικη νοημοσυνη..ξερω γω παπαριες...πφφ
    θελω να φτιάξω λιγο τις ωρες υπνου μου γτ κοιμαμαι στις 6 το πρωι και εμεινα αυπνος σερι ,να κοιμηθω πιο νωρις μπας και φτιάξω λιγο το ωραριο....
    Εχω λιγη κοινωνικη φοβια...παλια ειχα παθει νοσοφοβια,κρισης πανικου και λιγο καταθλιψη η οποια μ κρατησε 8 μηνες... τωρα ειμαι οκ απο αυτα...και αγωγη δεν παιρνω

Senior Member
    ε μια χαρα εισαι ρε! ολα οκ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ε σαν το imigran ειναι το maxalt..πυροσβετικα το χρησιμοποιω για τις ημικρανιες..δνε εχει παρενεργεια καμια..το imigran μου ριχνε την πιεση..κ ενιωθα ευερεθιστοτητα..
    με το maxalt μια χαρα.ολα αυτα ειναι αγγειοδιασταλτικα.
    ειναι πολυ καλα !! αν δεν ηταν αυτα θα ειχα αυτοκτονησει σιγουρα απο ημικρανιες.
    Σε καταλαβαινω για τις ημικρανιες, τουλαχιστον βρηκες φαρμακα που σε βοηθουν. Εγω παντως που ειχα κανει παλιοτερα και αξονικη δεν ειχε βρει τιποτα, αν και δεν ξερω κατα ποσο η αξονικη θα εβρισκε κατι.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    δεν βρισκει κατι στις ημικρανιες..μονο που εμενα ειχε δειξει μια μικρη πυκνοτητα σε εκεινο το σημειο που πονω συνεχεια..δλδ καποια αγγεια δεν αιματωνουν σωστα τον εγκεφαλο εκει.
    δεν πρεπει να ποναω μου ειχαν πει..να μη ντο αφηνω γιατι μπορει να παθω εγκεφαλικο.οποτε οταν εχω αυρα ..το καταλαβαινω κ παιρνω μαξαλτ.θαυματουργο!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast