Υποψία ψύχωσης. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    το να φοβασαι οτι εχεις ψυχωση ειναι αλλο πραγμα αν ειχες δεν θα αμφισβητουσες θα τα βιωνες αυτο που χεις εσυ το παθαινουν νομιζω και φοιτητες ιατρικης απο τον φοβο ειναι και επειδη διαβαζεις για την ψυχωση

βασικά έτσι κάνω πολλές φόρες και χάφτω ! Παρεπιπτωντος έχω και αρρωστοφοβιά:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by IPPOKRATIS1991 View Post
    βασικά έτσι κάνω πολλές φόρες και χάφτω ! Παρεπιπτωντος έχω και αρρωστοφοβιά:)
    Εγω φοβαμαι τους γιατρους!!!
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Σας ευχαριστώ άλλους πολύ ενδιαφέρων και χρήσιμο το site σας δεν περίμενα τέτοια γρήγορη απόκριση πάντως,καληνύχτα σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ρε μωρο ελις γτ με λες μωρο? :-ρ
    Τιποτα βρε ιπποκρατη οπως μπορουμε βοηθαμε
    Είσαι αστεράκι για μένα έχεις βελτιωθεί πολύ από τότε που μπήκες τώρα σε χαίρομαι να σε διαβάζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ελις μου, με εκανες και χαμογελασα με το αστειο σου - παραπονακι σου. Θεματοθετη, οσμες, υπερακοη, εντονη αυτο αμφισβητηση ειναι λιγο χερακι χερακι, πότε το ενα, πότε το άλλο... με τις οσμες θα σου ελεγα χαλαρα... προσπαθησε αν θελεις να αιτιολογεις "γιατι εχω αυτη την αισθηση"μπηκε καποιος στο δωματιο ? θυμηθηκα κατι δυσαρεστο ? ή και σιγα σιγα να μη δινεις καμια σημασια.
    Εγω μαλλον εχω ως προς το περιεχομενο των σκεψεων, ειχα ανεκαθεν κατι κουλα με μυρωδιες αλλά συνηθως ηταν πχ χειμωνα να μ ρχεται καρπουζι, οποτε εκανα χαβαλε και ελεγα οτι ειμαι περιπτωσααααρα... δλδ ο αυτοσαρκασμος με βοηθησε, οπως και η εντονη ενοχληση με καποιους ηχους... ειδικα καλοκαιρια το - τζι τζι ΤΖΙΤΖικια---- εγω να ανεβαζω πιεση και οι αλλοι να γελουν.

Μια ομαδα συνανθρωπων ειμαστε που ταλαιπωρουμαστε αλλα προσπαθουμε να βγαζουμε κ λιγο θετικοτητα απ τις μαυριλες μας.
    Καλημερα και ναι συνηθως ψυχωση και ανοσογνωσια πανε πακετο. Ρωτα και εναν ειδικο να μην ταλαιπωρεισαι αν σε παιρνει οικονομικως.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Cc mou first face in kavouri place πρώτη μούρη στο Καβούρι και τα σχετικά δηλαδή αλάτις πιπέριτης και δε συμμαζεύεται!!!!!!

Quote Originally Posted by elis View Post
    Cc mou first face in kavouri place πρώτη μούρη στο Καβούρι και τα σχετικά δηλαδή αλάτις πιπέριτης και δε συμμαζεύεται!!!!!!
    Χαχαχαχα, αυτη τη πλευρα σου με το χιουμορ τους τελευταιους μηνες εχω παθει πλακα. Το χεις λεμε !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    @Ιπποκράτη έχω την εντύπωση πως πριν σου έρθει η εμμονή για το ότι έχεις ψύχωση διάβασες την κάθε λεπτομέρεια από τα συμπτώματα της ψύχωσης και μετά σου έγινε εμμονή και μεγεθύνθηκε στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να δίνεις έμφαση σ'αυτό το αισθητηριακό κομμάτι.Νομίζω σ'αυτό ευθύνεται η αρρωστοφοβία σου

Εγώ έχω ψύχωση και είχα μαζί με όλα τα άλλα ψευδαισθήσεις οσφρητικές που παρεπιπτόντως είναι πιο σπάνιες.Και εγώ δεν καταλάβαινα τι παιζόταν όταν ήμουν στο επεισόδιο.Είχα χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω υπάρχει ένα ποσοστό ατόμων με ψύχωση που αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό τους και ζητάνε βοήθεια.Καταλαβαίνουν ότι αυτά που βιώνουν δεν στέκουν.Νομίζω είναι ένα 20-30% των ασθενών και αυτό είναι καλός προγνωστικός παράγοντας.
    Σε σένα όμως πιστεύω πως είναι καθαρά συνδιασμός αρρωστοφοβίας-εμμονών!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Χαχαχαχα, αυτη τη πλευρα σου με το χιουμορ τους τελευταιους μηνες εχω παθει πλακα. Το χεις λεμε !!!
    Παλιά έκανα πλάκα συνέχεια ήμουνα πλακατζής με εμπειρία

@Serios Καλά το μαντέψες ότι έχω διαβάσει πράγματα πάνω στην ψύχωση, με φοβίζει όμως η ιδέα ότι μπορεί να με συμβαίνει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι αν έχω θα γίνω ανάπηρος & λόγο της αρρώστιας δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα μετά.

@serios Ο ψυχωτικος μπορεί να λειτουργήσει όπως ένας κανονικός άνθρωπος; Πχ εσύ φίλε μου παρότι έχεις ψύχωση σπουδάζεις ας πούμε η δουλεύεις κάπου?

Senior Member
    Στην ψύχωση οι περιπτώσεις κυμαίνονται από την αναπηρία και την συνεχή παρακολούθηση ιδρυματικού τύπου μέχρι την φυσιολογική ζωή και την ανεξαρτησία.

Προσωπικά αυτή την στιγμή ασχολούμαι με κάποια ενδιαφέροντα που έχω και είμαι σε ένα ικανοποιητικό σημείο λειτουργικότητας.Δεν αισθάνομαι έτοιμος να δουλέψω αλλά οι σπουδές είναι στους άμεσους στόχους γιατί παράτησα την σχολή μου.Ο γιατρός μου είπε πως μπορώ να φτάσω σε ένα φυσιολογικό επίπεδο λειτουργικότητας.Δυσκολίε� � φυσικά υπάρχουν αλλά με προσπάθεια μπορείς να ξεπεράσεις πολλές από αυτές.

Νομίζω είναι καθαρά φόβος αυτό που έχεις και τίποτα άλλο.Δεν θα σου πω να μη αγχώνεσαι γιατί σίγουρα θα σου είναι δύσκολο αλλά να κοιτάξεις να βρεις έναν καλό ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Κάνε απάντηση σε παράθεση για να δεις το πλήρες κείμενο.Έχει κοπεί!!

Quote Originally Posted by serios View Post
    Κάνε απάντηση σε παράθεση για να δεις το πλήρες κείμενο.Έχει κοπεί!!
    Σε ποια σχολή πήγαινες; Εγώ έχω τελειώσει μηχανικός Αυτοματισμού από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Σινδος. Τώρα θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ από Θεσσαλονίκη είμαι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast