ΦΡΑΣΕΙΣ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

ΦΡΑΣΕΙΣ!!!

καλησπερα και συγνωμη που ξαναγραφω τοσο συντομα.Δυο μερες τωρα ημουν καλα και σκεφτομουν θετικα οτι μου εχει πει ο γιατρος κι εσεις εδω μεσα αλλα σημερα συνεβη κατι που ειχα καιρο να το παθω...Το πρωι ενω κοιμομουν ελαφρια εκεινη την ωρα μου ηρθε μια φραση στο μυαλο ξαφνικα που ελεγε <<Δε θα ζησεις και πολυ>> .Απο εκεινη την ωρα εχω αναστατατωθει και σκεφτομαι γιατι μου ηρθε ...ειναι δυνατον η Ιψδ να τα κανει αυτα?Εντωμεταξυ σημερα ειναι και η γιορτη μου και δεχομαι συνεχεια ευχες κι εγω σκεφτομαι αυτο που μου ηρθε το πρωι,τι να πω οποτε παω να ηρεμησω κατι γινεται...Σας ευχαριστω πολυ !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    καλησπερα και συγνωμη που ξαναγραφω τοσο συντομα.Δυο μερες τωρα ημουν καλα και σκεφτομουν θετικα οτι μου εχει πει ο γιατρος κι εσεις εδω μεσα αλλα σημερα συνεβη κατι που ειχα καιρο να το παθω...Το πρωι ενω κοιμομουν ελαφρια εκεινη την ωρα μου ηρθε μια φραση στο μυαλο ξαφνικα που ελεγε <<Δε θα ζησεις και πολυ>> .Απο εκεινη την ωρα εχω αναστατατωθει και σκεφτομαι γιατι μου ηρθε ...ειναι δυνατον η Ιψδ να τα κανει αυτα?Εντωμεταξυ σημερα ειναι και η γιορτη μου και δεχομαι συνεχεια ευχες κι εγω σκεφτομαι αυτο που μου ηρθε το πρωι,τι να πω οποτε παω να ηρεμησω κατι γινεται...Σας ευχαριστω πολυ !!!
    η ιδψ τα κανει αυτα παιζει με το μυαλο σ και δημιουργεις φρασεις.μην ανυσηχεις τα εχουμε ξαναπει ,προσπαθησε να της αντισταθεις και να σκεφτεσαι θετικα

Banned
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    λοιπον αγαπημενε fighter ειχα ακριβως τα ιδια απο μικρη οχι με το θανατο,αλλα με θρησκευτικες ιδεοληψιες σκεφτομουν κ γω μηπως πω η σκεφτω ασχημα πραγματα οπως εσυ και ηταν ανυποφορο.εν τελει μεγαλωνοντας ξεφυγα σιγα σιγα απο ολο αυτο!ξερειε γτ γτ δν το σκεφτομουνα .στην αρχη ναι το σκεφτομουνα παραααα πολυ κ επαναλαμβανα και εγω σκεψεις οταν εκανα τη σκεψη και ξανα κ ξανα μεχρι να μην μ ερθει η σκεψη.αλλα καθως τ χα απο μικρη κ σκεπτομενη παντα τι μπορει να φταιειμεχρι τωραστα23 πουεγινα λιγο καλυτερα εχω να πω οτι δεν τ ξεπερνας ετσι συνεχιζεις με αυτο και μια μερα εχει περασει η εμμονη..εχδις φυγει απο ολο αυτο!εμενα τοτε κατι με απασχολουσε τυψεις ενοχες οσο κ αν φαινεται περιεργο γιατιεκανα πραγματα π δν επιτρεπονταν για την ηλικια μου.και μετα ξαφνικα το καταλαβαινακ ενιωθα τρομερες τυψεις ενω δν ηταν κ κατι τοσο κακο.και σε συνδυασμομε ενα πιεστικοκ αυστηρο οικογενειακοπεριβαλλον που δεν μ αφηνε περιθωρια αρχισα να μελαγχολω καταθλιψη εκλαιγα καθε βραδυ .μετα το ριξα στην θρησκεια πηγα να προσευχηθω ..ομως συνεβησαν ολα αυτα με τις ιδεοληψιες και τιποτα δν μπορουσσνα μ σωσει παντου εφιαλτες.αν γυρισω πισω κ προσπαθησω να εξηγησω νομιζω οτι αυτο που οχι εφταιγε αλλα που επρεπε να καταλαβωγια να ξεφυγω ηταν το εξης:απο κατι καταπιεζομουν,ειχα μια φοβια για τη ζωη,δν εβρισκα σε τιποτα νοημα ενιωθα αχρηστη ,οτι δεν πρεπει να ζω ενιωθα καταβαθος οτι η ζωηγια μενα δν εχει νοημα οπως για αλλουςκ ενιωθα πολυ πιεσμενη να κανω οτι θελουν οι αλλοι για να νιωθωκαλα και να μην εχω τυψεις κατι ομως που ο εαυτος μου το καταδικαζε σαν να μ λεει εχεις και εσυ αξια !αλλα εγω οντας πολυ θεοσεβουμενη κτλ αυταπ ισως ηθελα ηταν απαγορευμενα για μενα οποτε κλασσικα αδιεξοδο καταθλιψη μη ευρεση νοηματος στη ζωη.πιστευω λοιπον οτι κατι αντιστοιχο σε εχει πιασει κ εσενα τωρα!αν και δν ειναι απλο καταπιεζεις κατι μεσα σ!νιωθεις ανασφαλεια για το μελλον νιωθεις και το ξερεις απο ενστικτο π εχει ο οργανισμος μας κ αη κοινη αντιληψη λογικη οτι αν συνεχισεις ετσι που δν ξερω πως ακριβως συνεχιζεις εσυ αλλα οτι εισαι σε λαθος δρομο!!!!κανεις πραγματα που δεν σ εκφραζουν δεν μπορω να ξερω γτ και θες να ξεφυγεις ο ευατος σ λεει :δεν ειμαι κατασκευασμενος εγω ετσι οπως θες να ζω!γι αυτο κοι ιδεοληψιες θανατογ.θες να πεθανεις γτ σ ρχεται αυτο οτι δν βρισκεις νοημα στη ζωη σ!γτ???γτ πας σε ενα αλλο δρομο απο αυτο που θελει η ψυχη σου!το ιδιο εκανα κ γω μ πηρε καιρο λογω ειπαμε κ τ μυαλου μ που δεν καταλαβαινε πολλα...και οσων θεωρουσα αποτους αλλουςδεδομενα κ οτι ετσι πρεπει να τακανω οσα μ λενε ενω ενιωθα οτι δν υπηρχε αλλος δρομος για μενα ,και τελικα υπηρχε απλα δν ταιριαζε με αυτον των δικων μ !και αυτοι οι <<δικοι μου>>με ειχαν κανει να σκεφτομαι τοσο κλειστα σαν να μην υπαρχει διεξοδος οποτε σ ρχεται η καταθλιψη η ματαιωση ολων αλλα δεν θες να το παραδεχτεις γτ κανονικα ετσι με αυτα π σ επιβαλλουν οι αλλοι υποτιθρεται θα πρεπει να νιωθεις οτι πας καλα εφοσον το κανεις και εφοσον κ εσυ εχεις μαθει να θελεις τα θελω των αλλων ως δικα σ !αλλα μεσα σ τον εαυτο σ δν τον ξεγελας !αυτος δν το πιστευει κ σ δινει αυτες τις σκεψεις γτ εσυ καταβαθος το θες!!!δν νιωθεις καλα κ καταπιεζεσαι αν νιωθεις καλα με πραγματα π επρεπε να νιωθεις καλα κ θα ταν σωστο !να νιωθεις καλα!ολα αυτα τα χω βγαλει απο δικη μ εμπειρια κ απο συνεχη σκεψη εδω κ 23χρονια ειχα περασει κ ιατρικη αλλα γενικα ειχα κοκλλημα ν υπεραναλυω πραγματα γ να φτασω σ μια λυση!απελευθερωσου κανε αυτο που θελεις!θελει πολλη κουβρντα κ θαρρος για να κανεις αυτα π λεω κ δν ειναι ευκολο ειδικα γ ατομα με περιορισμενες ψυχικες δυναμεις χωρις θαρρος κτλ ατομα αδυναμα εσυ δεν ξερω τι εισαι ωστοσο.θ χαιρομουν να σε βοηθησω αυτο ηταν μια αρχη που σ εγραψα εχεις παρει λαθος μονοπατι κανε μια αλλαγη!ο θεος δν τιμωρει οσο γ αυτο μην φοβασαι θα σε καταλαβει οτι κ αν κανεις στο υπογραφω αρκει να εξομολογεισαι .το ιδιο εκανα κ γω κ ενιωθα ελευθερη κ μαλιστα ενας παπας μ ειπε οτι σ εναν φιλο μ οτι με ξερουν οι μοναχοι του αγιου ορους και στεναχωριουνται π στεναχωριεμαι χωρις λογοκ ειπε το ονομα μ χωρις να μ ξερουην κ ειπαν κ γ τις αμαρτιες μου που ομως τις δικαιολογουν κ με ειπαν αγνη παρα καποια πραγματα π εχω κανει κ ειπαν οτι δν ημουν εγω.γ αυτο σ λεω ο θεος ριναι καλος προσπαθω να σ βοηθησω γτ τα χω περασει κ ειναι απιστευτα ανυποφορα και πιστευω καθε ανθρωπος επδ κ εγω ενιωσα την ευτυχια για λιγο απο το πουθενα εχει δικαιωμα να νιωσει κ αυτος!δν θα ναι ευκολο.....κ δν ειναι απλο.απλα εχε στο νου σ αυτα π σ ειπα σιγα σιγα θα τα κανεις .φιλακια