Νόμιζα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Νόμιζα...

Νόμιζα...

Ναι.... νόμιζα ότι μετά από χρόνια πίεσης,προβλήματα υγείας μ αποτέλεσμα την απλεια των γονιών μου κ την υποβόσκουσα κατάθλιψη ( που ίσως κατάφερα να ξεπεράσω; θάψω...; )οτί ίσως..ίσως ήρθε ο καιρός να ζήσω κ έγω την ζωή μου περίπου όπως θα θέλα... κ λέω περίπου γιατί τα οικονομικά προβλήμα ,δυστυχως, υπάρχουν ακόμα...
    Νόμιζα.... αλλά δεν .... εμφανίστηκε πρόβλημα υγείας σε μένα τώρα.... κ ίσως να είναι κ σόβαρο...
    Νόμιζα.... αλλά δεν... την άλλη βδομάδα θα κάνω μια εξέταση που θα δείξει πόσο σοβαρό είναι το προβλημά μου...
    Νόμιζα... αλλα τελικά αυτό που νομίζω πια είναι ότι έχω ημερομηνία λήξης... όχι κοντινή... μακάρι να είναι κοντινή..
    Το μόνο που δεν νομίζω κ είμαι σίγουρη γι αυτό είναι ότι θα είμαι γι άλλη μια φορά μόνη... όχι...όχι από φίλους... από σύντροφό....
    Τελικά ίσως ο θεός (ή εγώ???) ήξερε τι έκανε κ δεν μου χάρισε ποτέ σύντροφο...οικογένεια....
    Δύναμη... μόνο αυτό θέλω... να έχω δύναμη να μην δείξω στους συγγενείς μου κ στους φίλους μου πόσο φοβάμαι... (όχιιιι...όχι τον θάνατο... αυτός έρχεται έτσι κ αλλιώς για όλους μας κάποια στιγμή... )άλλα ότι δεν είμαι δυνατή.... ότι φοβάμαι αυτή την μοναξιά... του να παλεύεις χώρις έναν σύντροφο να σου κρατά το χέρι....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Kαλησπέρα.Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ζήσεις αρκετά χρόνια ακόμη.Δεν είσαι η μόνη που βιώνει ερωτική μοναξιά.Προσπάθησε να αντέξεις.Να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για μια καλύτερη ζωή.Συνέχισε να αγωνίζεσαι και να ψάχνεις για τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου που σαφώς όπως και για όλους μας θα περιλαμβάνει και καλές και κακές στιγμές.

Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ναι.... νόμιζα ότι μετά από χρόνια πίεσης,προβλήματα υγείας μ αποτέλεσμα την απλεια των γονιών μου κ την υποβόσκουσα κατάθλιψη ( που ίσως κατάφερα να ξεπεράσω; θάψω...; )οτί ίσως..ίσως ήρθε ο καιρός να ζήσω κ έγω την ζωή μου περίπου όπως θα θέλα... κ λέω περίπου γιατί τα οικονομικά προβλήμα ,δυστυχως, υπάρχουν ακόμα...
    Νόμιζα.... αλλά δεν .... εμφανίστηκε πρόβλημα υγείας σε μένα τώρα.... κ ίσως να είναι κ σόβαρο...
    Νόμιζα.... αλλά δεν... την άλλη βδομάδα θα κάνω μια εξέταση που θα δείξει πόσο σοβαρό είναι το προβλημά μου...
    Νόμιζα... αλλα τελικά αυτό που νομίζω πια είναι ότι έχω ημερομηνία λήξης... όχι κοντινή... μακάρι να είναι κοντινή..
    Το μόνο που δεν νομίζω κ είμαι σίγουρη γι αυτό είναι ότι θα είμαι γι άλλη μια φορά μόνη... όχι...όχι από φίλους... από σύντροφό....
    Τελικά ίσως ο θεός (ή εγώ???) ήξερε τι έκανε κ δεν μου χάρισε ποτέ σύντροφο...οικογένεια....
    Δύναμη... μόνο αυτό θέλω... να έχω δύναμη να μην δείξω στους συγγενείς μου κ στους φίλους μου πόσο φοβάμαι... (όχιιιι...όχι τον θάνατο... αυτός έρχεται έτσι κ αλλιώς για όλους μας κάποια στιγμή... )άλλα ότι δεν είμαι δυνατή.... ότι φοβάμαι αυτή την μοναξιά... του να παλεύεις χώρις έναν σύντροφο να σου κρατά το χέρι....
    Ευχομαι το προβλημα Υγειας να ειναι αναστρεψιμο και να ειναι μια αφορμη για να νιωσεις πιο κοντα σου καποιους συγγενεις ή καποιους φιλους που ισως να αξιζουν. Δεν εισαι Υποχρεωμενη απο καποιο Νομο να εισαι και να φαινεσαι Δυνατή οταν εισαι λυπημενη, αγχωμενη, δυσαρεστημενη απο κατι. Ετσι κι αλλιως την δυναμη σου την αποδεικνυεις εσυ καθημερινα σε εσενα με το να αγωνιζεσαι.

Καποιες φορες οι ανθρωποι φοβομαστε να ανοιχτουμε ή ξερουμε οτι θα λαβουμε κριτικη αντι για αγαπη και ετσι κλεινομαστε στον δικο μας εαυτο. Αυτο δεν σημαινει πως εισαι μονη. Ισως να σημαινει πως δεν ειναι οι καταλληλοι αθρωποι γυρω σου.
    Σου ευχομαι πρωτα να τακτοποιησεις το ζητημα της υγειας σου και μετα αν θελησεις συζηταμε και για το κεφαλαιο ανθρωπινες σχεσεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Κούκλα από το να έχεις ένα μαλακά γιατί κυκλοφορούν πολύ καλύτερα μόνη κι από τα προβλήματα υγείας μπορείς να επιβιώσεις και φίλους μπορείς να κάνεις εγώ για τα φιλαράκια μου είμαι περήφανος ας πούμε όποτε τους βλέπω μου φεύγει η κατάθλιψη και μη νομίζεις ότι είναι τίποτα σούπερ καλά παιδιά ψιλό μαλακές είναι αλλά συζητάνε ωραία δηλαδή πιάνουμε διάφορα θέματα όταν πάμε για καφέ κοινωνικά φαινόμεναιδέες λύσεις για τα οικονομικά τέτοια και τους ευχαριστιέμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))