Τι ήτανε έρωτας ή τίποτα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Τι ήτανε έρωτας ή τίποτα;

Λοιπόν το 2010 περίπου είχα γνωρίσει ένα παιδί που είχε μαγαζί φωτοτυπικά μαζί με έναν συνεταίρο και μου έδωσε το τηλέφωνό του να τον πάρω τηλέφωνο να βγούμε αρχίσαμε λοιπόν να βγαίνουμε και μόνοι και με φίλους και βράδυ και για ποτό και για φαγητό και για καφέ και κάναμε και μια φάση μια φορά αλλά τίποτα παραπάνω αυτό γινότανε για πολύ καιρό αλλά εγώ δεν τον είχα ερωτευτεί, ήθελα να παντρευτώ και προσπαθούσα μήπως να το συμπαθήσω κλπ τελικά σιγά σιγά απομακρυνόμασταν δεν βγαίναμε τόσο συχνά και εγώ πήγαινα από το μαγαζί του επειδή ήτανε ο δρόμος μου. Μια μέρα που βγήκαμε μου είπε να μείνουμε φίλοι!Εκνευρίστηκα τόσο πολύ μα τόσο πολύ γιατί εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ κάποια στιγμή και αυτός μετά από τόσο καιρό που με ξέρει δεν λέει να το προχωρήσει. Με εκνεύριζε αυτός ο τύπος πάρα πολύ που με υποτιμούσε και θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο γιατί εγώ νόμιζα ότι ήμουνα καλύτερή του. Τελοσπάντων γίναμε και φίλοι στο φβ ενώ ο συνεταίρος του ο ηλίθιος δεν ήθελα ούτε φίλος μου στο φβ να γίνει και τελικά αφού σταματήσαμε να κάνουμε παρέα βλέπω στο φβ ότι παντρεύεται με κάποια άλλη και έτσι εγώ πάλι μένω μπουκάλα. Πάει και αυτός ο γαμπρός. Η αλήθεια είναι ότι αυτόν μπορεί να τον έπαιρνα αν με έπαιρνε αυτός αλλά ήτανε αρκετά κολλημένος και με την θρησκεία με κακό τρόπο και γενικώς μου την έδινε λιγάκι.Πάλι η ριγμένη αισθάνομαι να είμαι εγώ που με πούλησε αυτός και τώρα μάλλον δεν θα ξαναπατήσω ούτε και από το μαγαζί του αν και άλλαξα και γειτονιά και είναι πιο εύκολο να μην τον βλέπω πια. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Senior Member
    Αφου δεν τον ηθελες ουτε εσυ, τι ρωτας αν ηταν ερωτας στο τιτλο; Οπως τα περιγραφεις σαν μια βεβιασμενη κατασταση μου φαινεται που δεν "τσουλουσε" και πιθανον κια αυτος σε εβλεπε οπως εβλεπες κι εσυ εκεινον. Οποτε ειναι καλυτερα που εχει ληξει και δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και το θυμασαι τωρα...

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι ενώ αυτός δεν ήθελε να βγαίνει μαζί μου εγώ πήγαινα από το μαγαζί του για να τον χαιρετήσω και να τον κάνω παρέα και έριχνα τα μούτρα με αυτόν τον τρόπο και του έδινα και αξία και αισθάνομαι άσχημα για αυτό που έκανα και για τον τρόπο που μου φέρθηκε αυτός αντί να με παρακαλάει δηλαδή γιατί έτσι θεωρούσα ότι έπρεπε να με παρακαλάει έτσι χειρότερος που ήτανε από μένα...

Senior Member
    Τελικά με αυτά και με αυτά εγώ άντρα για να παντρευτώ δεν θα βρω με τίποτα. Μα πως το κάνει τόσος κόσμος και παντρεύεται και εγώ δεν μπορώ;;;

Senior Member
    Αρα το προβλημα σου ειναι πως δεν τονωσε τον εγωισμο και την αυτοπεποιθηση σου παρακαλωντας σε...οκ ανθρωπινο...αλλα γιατι να το κανει αν εριχνες εσυ τα μουτρα σου και πηγαινες στη δουλεια του; Αν δεν εκτιμουμε τον εαυτο μας λογικο ειναι να μη το κανει και κανενας αλλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αρα το προβλημα σου ειναι πως δεν τονωσε τον εγωισμο και την αυτοπεποιθηση σου παρακαλωντας σε...οκ ανθρωπινο...αλλα γιατι να το κανει αν εριχνες εσυ τα μουτρα σου και πηγαινες στη δουλεια του; Αν δεν εκτιμουμε τον εαυτο μας λογικο ειναι να μη το κανει και κανενας αλλος.
    Σωστό και αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τελικά με αυτά και με αυτά εγώ άντρα για να παντρευτώ δεν θα βρω με τίποτα. Μα πως το κάνει τόσος κόσμος και παντρεύεται και εγώ δεν μπορώ;;;
    Γιατι ρε δελφινι συνηθως οι ανθρωποι δεν ψαχνουν απλα καποιον να παντρευτουν, ψαχνουν τον ανθρωπο τους, με το πασο τους, χωρις να βιαζονται και εχοντας καποια στανταρ, αφηνοντας χρονο να γνωριστουν σιγα σιγα...Οχι αιντε παμε να παντρευτουμε. Ουτε σεξ δεν ειχατε κανει με εκεινον απο οτι καταλαβα και τον εβγαλες επιδοξο γαμπρο. Ε λογικο δεν ειναι να φρικαρει ο αλλος αν το διαισθανθει; (που λογικα θα το,διαισθανεται;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γιατι ρε δελφινι συνηθως οι ανθρωποι δεν ψαχνουν απλα καποιον να παντρευτουν, ψαχνουν τον ανθρωπο τους, με το πασο τους, χωρις να βιαζονται και εχοντας καποια στανταρ, αφηνοντας χρονο να γνωριστουν σιγα σιγα...Οχι αιντε παμε να παντρευτουμε. Ουτε σεξ δεν ειχατε κανει με εκεινον απο οτι καταλαβα και τον εβγαλες επιδοξο γαμπρο. Ε λογικο δεν ειναι να φρικαρει ο αλλος αν το διαισθανθει; (που λογικα θα το,διαισθανεται;)
    E τι να κάνω και εγώ κάνω τα λάθη μου .... από τα 25 με έπιασε μια αγωνία και ένα άγχος ότι δεν θα παντρευτώ και δεν ήτανε τόσο έντονο όλο αυτό που δεν με άφηνε να λειτουργήσω κανονικά. Τώρα σιγά να μην τον πείραζε αυτόν αυτό που ήθελα εγώ αν με ήθελε σιγά να μην τον ένοιαζε απλά δεν με ήθελε όπως και εγώ δεν τον ήθελα αλλά αν με παρακαλούσε θα του έκανα την χάρη δεν ήτανε και χάλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    E τι να κάνω και εγώ κάνω τα λάθη μου .... από τα 25 με έπιασε μια αγωνία και ένα άγχος ότι δεν θα παντρευτώ και δεν ήτανε τόσο έντονο όλο αυτό που δεν με άφηνε να λειτουργήσω κανονικά. Τώρα σιγά να μην τον πείραζε αυτόν αυτό που ήθελα εγώ αν με ήθελε σιγά να μην τον ένοιαζε απλά δεν με ήθελε όπως και εγώ δεν τον ήθελα αλλά αν με παρακαλούσε θα του έκανα την χάρη δεν ήτανε και χάλια.
    Φυσικα ολοι κανουμε λαθη...απλα εκφραζω μερικες σκεψεις ως προς το που μπορει να οφειλεται το θεμα που αντιμετωπιζεις...Παντως αφου δεν σε ηθελε και δεν το ηθελες το θεμα ειναι ληξαν...και το οτι δεν καθοταν να σε παρακαλαει δεν σημαινει κατι για εσενα η την αξια σου, απλα δεν ταιριαζατε, ηταν προφανες και σε εσενα απο την αρχη. Οποτε μην σκας :)

Banned
    Αφού δεν τον ήθελες για ποιο λόγο να σε παρακαλέσει? εγώ πχ ξενερώνω όταν με παρακαλάνε όπως και έπειτα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο (όταν συνήλθα απο εκείνη την έντονη συναισθηματική στιγμή που με οδήγησε στο να παρακαλάω) όταν έκανα το λάθος να παρακαλάω εγώ...

Senior Member
    Εμενα με ενοχλησε παντως αυτο το "του εκανε και χαρη να ειναι μαζι". Αν αρχιζες κατι με καποιον που τον παρακαλας, οτι του κανεις χαρη, και οτι το βλεπεις σαν μια καβατζα επειδη δεν ειχες κατι αλλο εκεινο τον καιρο, τοτε θα αρχιζες κατι πολυ στραβα. Και μπορει εσυ ολα αυτα να μην τα καταλαβαινες οτι το εβγαζες αλλα ο αλλος ξερει ποτε καποια τον θελει ή οχι.

Νομιζω απλα πληγωθηκε ο εγωισμος σου επειδη ο αλλος προτιμησε καποια αλλη, ξεχασε το και συνεχισε την ζωη σου.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Θελω γαμπρο εδω και τωρα ................ κακιστη τακτικη ..........δλδ εγω που πλησιαζω τα 55 να πανικοβληθω ?
    Last edited by Macgyver; 26-05-2016 at 10:09.

Member
    δελφίνι άκου λίγο τον Macgyver, έχει πάει 55 ανύπαντρος και δεν έχει πάθει τίποτα.

Εγώ από αυτά που διαβάζω από σένα καταλαβαίνω ότι κάνεις τα πάντα για να μην παντρευτείς! Η τακτική που ακολουθείς έχει μονόδρομο την αγαμία. Δεν ψάχνεις για σύντροφο, δεν ψάχνεις για αγάπη, δεν ψάχνεις για οικογένεια... ψάχνεις για κάποιον που θα σε έχει για βασίλισσα και συ να τον κοιτάς από ψηλά, ψάχνεις την κοινωνική επιβεβαίωση "αφού παντρεύτηκα - είμαι καλά", ψάχνεις για τυπικότητες και όχι για κάτι ουσιαστικό. Ακόμα και τα παιδιά θα ήθελες να τα κάνεις, επειδή έχει η γειτόνισσα, με το σκεπτικό ότι δεν είμαι χειρότερη από τους άλλους - μπορώ κ εγώ. Έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ! Δεν ξέρεις τι θες... δεν ξέρεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.

Το νόημα της ζωής του ανθρώπου δεν είναι να παντρευτεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeriko View Post
    δελφίνι άκου λίγο τον Macgyver, έχει πάει 55 ανύπαντρος και δεν έχει πάθει τίποτα.
    Το νόημα της ζωής του ανθρώπου δεν είναι να παντρευτεί.

Δλδ σαν τι επρεπε να παθω ? αμα βρω το καταλληλο ατομο , φυσικα θα την παντρευτω , με πηγε και πισω η σκαταθλιψη , αλλα ειμαι απαιτητικος , πολυ , μερικα πραματα δεν τα διαπραγματευομαι ................ οσο για το νοημα της ζωης , ολοι αυτο ψαχνουμε ............

Member
    Αυτό ήθελα να πω ότι κανείς δεν παθαίνει τίποτα αν δεν παντρευτεί :)

Ενώ λόγο έλλειψης νοήματος φεύγουν πολλές ψυχές....

Page 1 of 2 12 LastLast