Results 16 to 20 of 20
Thread: τι σας φτιαχνει το κεφι ?
-
02-01-2017, 00:11 #16
Mcgyver...καπελο απο ατοφιο χρυσο???χαχαχα καλο...αμεσωσ σκεφτηκα ποσο οχι πρακτικο...κ ποσο βαρυ...προτοτυπο παντος...
Εμενα μου φτιαχνει το κεφι ενα χαλαρο καυτο μπανιο..με υπεροχα αφρολουτρα να μοσχοβολανε..κ μετα κρεμες..σωματος..προσωπου..γ ια τα μαλλια...να μοσχοβολαω σαν συννεφακι ( οταν τα οικονομικα μου ηταν καλητερα το εκανα αυτο..τωρα εχουμε αλκες προτεραιοτητες thats life)
Eνα κουτι...πουρακια σοκολατας απο το ψυγειο...ολα για μενα..
Μια ωραια λαχταριστη μπουγατσα αχνιστη...το πρωι που εχει ψυχρα...
Το να με αιφνιδιασει ο συντροφος μου με αγκαλιες κ φιλια...να ειναι εκδηλωτικος..χαμογελαστος.. .τρυφερος..
Η ενα φιλι την νυχτα οταν κοιμομαστε στον λαιμο
Να μην νυσταζω κ να ξενυχταω ακουγοντας κι εγω μουσικη στο γιουτιουμπ ..να πορωνομαι κ αργοτερα να χαλαρωνω ...
Να μου στρωνουν τα μαλλια απο το πρωι...σπανιο φαινομενο χαχαχαχα..
Να ειμαι ηλιοκαμενη κ να μην χρειαζεται να βαφτω...
Να νιωθω σεξυ..
Να δω μια αναπαντεχα ωραια ταινια..ειδικα αν εχω με καποιον να την σχολιασω...παει τοοοοοοοσος καιρος...
Ενας ωραιος καπουτσινο..
Ενα προφιτερολ..
Οταν ο γιος μου μου λεει πως ειμαι η καλητερη μαμα ..
Το πλανηταριο στη συγγρου..
Τα αρωματικα φακελακια για τις ντουλαπες κ τα συρταρια..
Η κετσαπ στις πατατες απ εξω..
Οι συναυλιες
Ουυυ μπορω μα σκεφτω πολλα ακομη...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 02-01-2017, 01:35 #17Nefeli28Guest
Ενα ταξιδι γεματο αναμνησεις απο την αγαπημενη μου πολη, οπου εζησα τα 2 πιο ωραια χρονια της ζωης μου.
Ενα κυριακατικο πρωινο ξυπνημα σε μυρωδατα φρεσκοπλυμενα σεντονια.
Μια συναυλια γεματη μουσικες εμπειριες με τους αγαπημενους μου συγχορωδους.
Ενα καφεδακι στο μπαλκονι καλοκαιράκι ξεγνοιαστα χωρις δουλεια...
Περπατημα νωρις το πρωι μεσα στα ελατα στο χωριο, 1200 υψομετρο με τον καθαρο αερα να αναζωογονει κύτταρα, διαθεση και μυαλο.
02-01-2017, 01:45 #18WhyAlwaysMe?GuestΓυμναστική.
Βόλτες,έξοδοι με φίλους.
Κινηματογράφος.
Μουσική.
Να περιποιούμαι τον εαυτό μου.
Η σωστή και υγιεινή διατροφή.
Να ψάχνω για το παρελθόν.
Να ακούω θετικά λόγια μόνο από όσους θέλω και εκτιμώ.
Η απόλυτη ηρεμία,έπειτα από κουραστική ημέρα.
02-01-2017, 07:19 #19
Ευτυχισμένος είναι άμα δημιουργώ ωραίες καταστασεις στη φαντασία μου και όταν ερμηνεύω τα ερεθίσματα που δεχομαι από τον εξωτερικό μου κόσμο κατά τρόπο που να νιωθω μέσα μου ευτυχία.
γιάννης
10-01-2017, 14:21 #20
Μου αρεσουν οι συζητησεις με ατομα που ενδιαφερονται με τα ονειρα και τους ονειροκριτες. Ειμαι μεγαλη φαν αυτου του θεματος και συχνα ψαχνω νεες πληροφοριες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο. Πριν λιγες μερες βρηκα εναν πολυ ενδιαφερον ονειροκριτη on-line http://www.sen.prawoisprawiedliwosc.net.pl.