δεν ειμαι καλά.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    Είχα και γω αρρωστοφοβία μέχρι που πήγα σε έναν συμπαθέστατο γιατρό, ο οποίος με κοίταξε στα μάτια και μου είπε με πολύ ζεστάσια και μια δόση ειρωνίας "Μη φοβάσαι. Κανείς δε πεθαίνει τόσο εύκολα". Θες γιατί έχει το κύρος του ιατρού, θες επειδή ήταν συμπαθέστατος, εμένα με ένα μαγικό τρόπο σταμάτησαν οι φοβίες μου.
    Δεν είναι κακό να το ψάχνεις, ούτε να εξετάζεσαι συχνά. Αρκεί όλο αυτό να μη σου γίνει εμμονή.
    Φοβάσαι τα ΣΜΝ; Φόρα προφυλακτικό. Κάνε σεξ με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Χρησιμοποίεισαι προσεκτικά τις κοινόχρηστες τουαλέτες. Αν υπήρχε πρόληψη για όλα αυτά, τι έχεις να φοβάσαι;
    Όσον αφορά τις άλλες "παθήσεις". Το να κάνεις αιματολογικές 1-2φορές το χρόνο είναι πολύ νορμάλ. Ακολούθα τις συμβουλές του παθολόγου σου να ανεβάσεις τις τιμές που είναι χαμηλές.
    Υψοφοβία και Αεροπλανοφοβία, δυστυχώς θα 'γιατρευτούν' μόνο με τη ψυχοθεραπεία. Μίλα με έναν ειδικό ψυχικής υγείας υγείας για τα θέματα που σε απασχολούν.

Senior Member
    Καρολε οχι οχι οι τιμες δεν ηταν χαμηλες..ηταν φυσιολογικες αλλα κοντα στα ορια..λεμοφκυτταρα 25% με φυσιολογικες τιμες 20-40% ειναι νορμαλ..αλλα στο ιντερνετ ελεγε οτι αν ειναι κοντα στα ορια υπαρχει καποια νόσος... Ενω εμενα ο γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε οτι ολα ειναι καλά ,επειτα εγω εκανα διαφορα σεναρια , ακομα κι οτι ο γιατρος μου ειπε ψεματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    Elis, δεν σε καταλαβα και δεν καταλαβα που κολλαει η σχεση με τις φοβιες...μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω;
    Στο είπα και πριν και θα στο λέω μέχρι να το καταλάβεις στη ζωή ή θα σε εκμεταλλευτούν ή θα εκμεταλλευτείς δε γίνεται κάτι άλλο πρόσεχε τον μαλακά που θα βρεις στα είκοσι πέντε θα ψάχνεσαι όπως κάνουν όλες πρόσεχε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Elis , να εκμεταλλευτω καποιον δεν γινεται, δεν εχω τετοιους σκοπους, κακό δεν εχω κανει σε κανεναν ..ποτέ δεν εχω πειραξει ανθρωπο...αν εχω διαφορες με καποιον δεν τον ενοχλω , ουτε διαδιδω φημες οπως κανουν οι περισσοτεροι..απλα τον θετω στο περιθωριο..οσον αφορα τη σχεση που εχω σε διαβεβαιωνω οτι ο συντροφος μου ειναι εξισου καλος χαρακτηρας και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο κι απο εμενα σε σημειο που γινεται χαλί να τον πατησεις..ειναι ήρεμος και παντα βοηθαει τους αλλους , ακομα κι αυτους που προσπαθουν να τον βλαψουν

Senior Member
    Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες μακάρι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12