ας βοηθησει καποιος παρακαλω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    θες να σου πούμε αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα; εξαρτάται τι εννοείς με το \"πρόβλημα\". Αν εννοείς ασθένεια ίσως να έχει αλλιώς δεν θα έπαιρνε αντιψυχωσικά εκτός και αν είναι πρεζόνι. Άρα ναι υπάρχει πρόβλημα.

Εσύ γιατί χαλάστηκες όταν νόμισες ότι είσαι τρελή; φαντάσου ότι και αυτός έτσι χαλάστηκε όταν το μαθε... το γιατί δεν λένε ότι παίρνουν φάρμακα θα σου απαντήσω με μια πρόταση που μου είπε ένας φίλο μου όταν του είπα ότι παίρνω xanax: \"μαλάκα τρελέ...\"

Senior Member
    deppy
    τα stilnox είναι υπνωτικά,
    μου τα είχε δώσει ο ψυχίατρος για να μπορώ να κοιμάμαι
    αλλά αντίθετα όταν τα παίρνω δεν κλείνω μάτι, ούτε 5 λεπτά!
    Δεν είμαστε δα κ άρρωστοι, ούτε είναι κολλητικό, μην φοβάσαι.
    Προσπάθησε να καταλάβεις, ότι έχουμε ιδιαιτερότητες κ σκεφτόμαστε πάρα μα πάρα πολύ!

Member
    Γουστο του και καπελο του Ντεπι να μην σου το πει..δεν καταλαβα γυναικα του εισαι να στα λεει ολα?
    και στο φιναλε μπορει να μην ειχε διαθεση για σεξ επειδη του ειχες σπασει τα αρ....... δεν ξερω τι κοπελα εισαι αλλα το παληκαρι οτι προβλημα και να ειχε εσυ του το κανες μεγαλυτερο εδω εγω θα αρχισω τα χαπια που σε διαβαζω!!!! και αν δεν σου αρεσει βρες εναν αλλο δυστυχο να σε αντεξει και που εχει πιο δυνατη κραση και δεν θελει χαπια..καλη τυχη σου ευχομαι..

Senior Member
    Originally posted by Manos88
    θες να σου πούμε αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα; εξαρτάται τι εννοείς με το \"πρόβλημα\". Αν εννοείς ασθένεια ίσως να έχει αλλιώς δεν θα έπαιρνε αντιψυχωσικά εκτός και αν είναι πρεζόνι. Άρα ναι υπάρχει πρόβλημα.

Εσύ γιατί χαλάστηκες όταν νόμισες ότι είσαι τρελή; φαντάσου ότι και αυτός έτσι χαλάστηκε όταν το μαθε... το γιατί δεν λένε ότι παίρνουν φάρμακα θα σου απαντήσω με μια πρόταση που μου είπε ένας φίλο μου όταν του είπα ότι παίρνω xanax: \"μαλάκα τρελέ...\"
    Να πω κάτι καλύτερο για μία που μου το χτύπησε:Μπλέξε με τον άλλο τον διαταραγμένο γιατί μόνο με αυτόν ταιριάζεις......
    Α και από την ίδια κοπέλα στις καλές της:Μην πεις σε άλλους ότι πας σε ψυχίατρο γιατί ο κόσμος είναι αμόρφωτος.....Εγώ ξέρω και πέντε έξι πράγματα,έχω διαβάσει βιβλία....

Senior Member
    Originally posted by mmaria
    deppy
    τα stilnox είναι υπνωτικά,
    μου τα είχε δώσει ο ψυχίατρος για να μπορώ να κοιμάμαι
    αλλά αντίθετα όταν τα παίρνω δεν κλείνω μάτι, ούτε 5 λεπτά!
    Δεν είμαστε δα κ άρρωστοι, ούτε είναι κολλητικό, μην φοβάσαι.
    Προσπάθησε να καταλάβεις, ότι έχουμε ιδιαιτερότητες κ σκεφτόμαστε πάρα μα πάρα πολύ!
    Τι της απαντάς τόσο επεξηγηματικά;;Ειλικρινά δεν θέλει να κατανοήσει αλλά να βγάλει τα απωθημένα της......

Senior Member
    Εχμμμ μέλος deppy,
    Tελευταία ενέργεια 18/4/08

(ήλθον, είπον, απήλθον)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Αν θες Ντέπυ να καταλάβεις γεννήσου με μια σπασαρχίδω κομπλεξική μάνα όπως αυτός,γίνε ψυχωσική,μαστουρώσου με χάπια,αισθάνσου ανίκανη σεξουαλικά,άκου τον σύντροφό σου να διαμαρτύρεται και να διατυμπανίζει ότι είσαι τρελή και έλα να σου πούμε σε τι χρησιμεύει το χάπι του τέως σου και γιατί στο απέκρυψε.........
    Υ.Γ. Ευτυχώς που είναι τέως σου!!!!!!

Senior Member
    Τι της απαντάς τόσο επεξηγηματικά;;Ειλικρινά δεν θέλει να κατανοήσει αλλά να βγάλει τα απωθημένα της...... [/quote]

Νομίζω πως αν γνωριζαν ή αν είχαν περασει απο κάτι παρόμοιο θα μπορούσαν να καταλάβουν
    Δεν μπορει να θεωρει κακό κάτι που δεν είναι
    γι\'αυτο μια απλη εξηγηση ειναι αρκετη
    απο εκει κ πέρα οσοι θελουν να χρησιμοποιουν ταμπέλες δικαίωμά τους είναι..

Πολύ σεβαστές οι απόψεις σας, αλλά κατά τη γνώμη μου, NAI, είχε δικαίωμα να το ξέρει.
    Eκείνη θα έπρεπε να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει ή όχι.
    Διαφωνώ με τη συμπεριφορά της απέναντι στην κατάσταση, αλλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα της γνώσης σε κάτι τόσο σοβαρό.

Senior Member
    Θα συνεχίσω με την άποψη ότι τους ανθρώπους τους καταλαβαίνεις σιγά σιγά και όχι μέσα από ταμπέλες.....Γιατί να μην εξετάσουμε και πως η στάση της δεν προδιέθεσε ποτέ το σύντροφό της να μιλήσει ανοιχτά;;;;Δηλαδή η κόντρα ποιά ήταν;;Όπως καταθέτει η ίδια ήταν κάπως έτσι:Θα μου πεις ότι είσαι τρελός για να μην σε παίρνω ως λογικό και τρελαθώ ή για να μην είμαι εγώ η τρελή.......Αυτή η κατάσταση του όταν διαλύονται οι σχέσεις να βγαίνει ο ένας να βγάζει τα άπλυτα του άλλου την θεωρώ χαμηλού επιπέδου και μικροπρεπή...Ο άνθρωπος μπορεί να είχε κόμπλεξ να μιλήσει για την ψυχική του ασθένεια....Δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτοί όσο ίσως η Ντέπυ και δεν ξέρουμε αν και αυτή ήταν στην ίδια θέση πως θα αντιδρούσε....Ξαναβλέποντας την ταινία \"A beautiful mind\" αντιλήφθηκα καλύτερα μερικά μηνύματα που έβγαζε προς τα έξω.......Το πως χειρίζονται και αντιλαμβάνονται οι άλλοι την ψυχική ασθένεια,πως ο ψυχικά ασθενής δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του,πως αντιδρά με τα φάρμακα όπου ναι μεν τον βοηθούν στην ψυχική ασθένεια αλλά του κόβουν άλλα όπως την επιθυμία του για το σεξ-να σημειωθεί εδώ και η αντίδραση της συντρόφου του που αντιλαμβανόμενη τη σεξουαλική δυσλειτουργία έφυγε από το δωμάτιο ουρλιάζοντας επιβαρύνοντας ψυχολογικά τον άρρωστο.Στην περίπτωσή του Νας η σύντροφός του έτυχε να μην τον εγκαταλείψει αλλά αυτή είναι η εξαίρεση....Επίσης πόσοι διαταραγμένοι βρίσκονται γύρω μας και δεν έχουν πάει ποτέ σε ψυχίατρο;;;;Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας μην βάζουμε όλους τους ψυχικά ασθενείς στο τσουβάλι των τρελών...Είναι προσβλητικό και άτοπο.....Δεν θέλουμε πάντως όλοι να παντρευτούμε μία/έναν του δημοσίου να μας πληρώνει τα ψυχοφάρμακα...Ίσως να έχουμε άλλη \"τρέλα\"........Ολοκληρώνοντας , δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να μας πει τίποτα που δεν θέλει για την προσωπική του ζωή και δεν το γράφει κανένας νόμος..........Εδώ ο ψυχίατρος τηρεί το ιατρικό απόρρητο και η σύντροφός του που συνδεόταν με δεσμούς αγάπης αντί να αποδείξει την αγάπη της έβγαλε όλη της την κατινιά.........Θα βγαίνω από εδώ και πέρα και θα λέω σε όποιον με πρωτογνωρίζει ότι είμαι οριακή μην τυχόν και με νομίσει λογική..Να είναι προετοιμασμένος.......Μετά το όνομα την ηλικία και το ζώδιο πάει και η διαταραχή......

Senior Member
    Αχ! βρε Kassi μου...πόσο δίκιο έχεις!

Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω τα \"γραφώμενα\" της Ντέπη..

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Πολύ σεβαστές οι απόψεις σας, αλλά κατά τη γνώμη μου, NAI, είχε δικαίωμα να το ξέρει.
    Πόσο σημαντική είναι η ειλικρίνεια στις σχέσεις μας ...και στον εαυτό μας. Θέλει πολύ θάρρος, κουράγιο να είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς...Και ακόμα περισσότερο θάρρος όταν μπαίνει στη μέση ένα τόσο σημαντικό θέμα... Εννοείταί όμως πως όταν ο άνθρωπος δίπλα μας αισθανόμαστε ότι δε θα μας καταλάβει και δεν αντέχουμε να αποκαλυφθούμε μπροστά του τότε κάτι φταίει...Τότε υπάρχουν δύο θαρραλέες επιλογές: ή λέμε την αλήθεια μας και βλέπουμε τελικά αν ο άλλος αντέχει και μένει ή φεύγουμε βλέποντας ότι ίσως δεν αξίζει να ανοίξουμε την καρδιά μας εκεί...
    Δύσκολες επιλογές...
    Συμφωνώ με τη Θεοφανία αλλά στη ζωή μου δε βρήκα το κουράγιο να ακολουθήσω μία από τις δύο θαρραλέες επιλογές. Ελπίζω να το βρω
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

νομιζω οτι ολα τα παιδια εχουν δικιο εγω ημουν παντρεμενος στη αρχη την παλευα χωρις φαρμακα οταν ομως χρειαστηκε να παω σε γιατρο φανερα οχι κρυφα και επαιρνα την αγωγη
    αρχισαμε με την πρωτη διαφονεια εισαι τρελος εισαι ψυχο εισαι ηλιθιος μαλακας δεν αξιζεις τιποτα κλπ κλπ και απο τι φενεται φιλη μου δεν αγαπας τον ανθρωπο σου και εγω φυσικα τωρα ειμαι στα χωρισματα και παλι να φανταστεις ποσο ηρεμοι και ευαισθητοι ειμαστε εμεις ολοι που εχουμε κατι εξαλου απο ευαισθησια την πατησαμε λυπαμαι και λεω μηνφυγω και δεν την εχω τακτοποιηση υλικα και ετσι θα παρω τα ρουχαλακια μου και θα την κανω σαν κυριος καπου αλλου εγραψα οτι ειμαι με μια κοπελιτσα με διαβητη την οποια αγαπω και με αγαπαει γιαυτο που ειμαι και την αγαπω γιαυτο που ειναι .τελικα φιλοι μου ολοι εσεις εμεις ειμαστε ετσι γιατι ειμαστε καλα και εκεινοι ειναι ετσι γιατι δεν εχουν καταλαβει τις αληθινες αξιες της ζωης:cool::o:mad:

Junior Member
    Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπερασπιστούμε αυτούς που περνάνε κάποια ψυχική ασθένεια και παίρνουν φάρμακα. Το λέω αυτό διότι τα βιώματα αυτά δε μπορείς να τα γνωρίζεις πόσο μάλλον να τα νιώσεις. Αυτός λοιπόν ο φόβος κάνει τα άτομα αυτά να κουμπώνονται και να προσπαθούν μερικές φορές να το αποκρύψουν.
    Τώρα όσο για τα λεγόμενα της deppy «Εγώ τι φταιω, που με εκανε τοσο καιρο να νομιζω ότι ειμαι ΕΓΩ η τρελη» αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με μια απλή μοιχεία από τη μια ή την άλλη πλευρά και ο άλλος να «ψάχνει»…
    Δεν θα πρέπει να βάλουν ταμπέλα όπως δε θα βάλει και μια ***** όταν ψάχνει να βρει γκόμενο.

Senior Member
    Ρε βγήκε η Ντέπυ με θέμα \"Αγάπησες Ψυχωπαθή;\" και έφαγε τρελό κράξιμο ο πρώην......ε ήταν προκλητικότατη...Mandragora σε πιάνω απόλυτα...Έτσι είναι...Στην πρώτη λογομαχία ο άλλος σε χτυπάει εκεί.........Με έλεγαν τρελή ούτως ή άλλως..Πού να τολμούσα να πω για ψυχίατρο...Σιγά σιγά τα ξεπερνάω αυτά.....Ξέρουν και κάποια άτομα για εμένα και είμαι πλέον περήφανη..Αυτή είμαι...Διαταραγμένη ή ό,τι........Θυμάμαι από τις πρώτες φορές που βίωσα μια δυσφορία από το πως αντιμετώπισαν έναν ψυχασθενή ήταν όταν του είπαν :Ε,θα βγεις και θα πουλάς και τρέλα\".......Εν τέλει όπως έλεγε και η φίλη Τζο \"Καλύτερα που έφυγαν μόνα τους,τέτοια άτομα,και με έβγαλαν από την δύσκολη θέση να τους διώξω εγώ.\"

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast