Results 1 to 15 of 25
-
10-06-2016, 22:08 #1
οικογενειακα προβληματα και διαφωνίες
γεια σας παιδια.
Ανοιξα αυτο το thread για να σας μιλησω για ενα περιστατικο που με προβληματισε..
Τις ημερες που ημουν στο πατρικό μου διαδραματιστηκε ενα παραξενο περιστατικο...πηγαινα με τον πατερα μου σε καποια δουλεια με το μηχανακι...ο πατερας μου ηταν οδηγος κι εγω καθομουν απο πισω..ξαφνικα στο δρομο ειδαμε μια φιλη μου η οποια ειναι φιλη μου εδω και χρονια...ο πατερας μου την ειδε απο μακρια και γυρισε και μου ειπε "η αθηνά δεν ειναι αυτη;" και του κανω " ναι"..πλησιασε λοιπον απο κοντα την κοπελια με το μηχανακι και τον παρατηρουσα πως την κοιταζε: Την κοιτουσε στον ποπό επιμονα και παραλιγο να πεσουμε απο το μηχανακι ..επισης πηγε απο μπροστα της και την κοιτουσε και στο στηθος...παιδια ειχα μεινει!! Η κοπελα αντεδρασε αλλά δεν το εδειξε...φυσικά δεν μου ειπε τιποτα η κοπελα ..το μεσημερι ομως με πηρε τηλεφωνο το αγορι της (με το οποιο γνωριζομαστε πολυ καλά) και μου ειπε με πλαγιο τροπο, χωρις να θελει να με προσβαλλει οτι η Αθηνά ενοχληθηκε απο αυτο και μου ζητησε να μην ξαναγινει.. Το ειπα στον πατερα μου και εχει ψυχραθει τελειως...δεν μου μιλαει φυσιολογικά, κανει συνεχεια καβγαδες κτλ...δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του..η κοπελα ειχε δικιο αλλα δεν το παραδεχεται..επισης η μανα μου οποτε θελει παιρνει τη θεση του κι οποτε θελει λεει οτι η φιλη μου ειχε δικιο...πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν του το ειπα οτι ενοχληθηκε;; μου ειπε" θελει ψυχιατρο , αντε στο διαολο με τον καθε κομπλεξικο ..προσεχε τις παρεες σου μην σε παρασυρει σε τιποτα κακο" ..μα παει καλα;;; ολο τον χρονο μου ελεγε οτι ειναι καλη κοπελια και τωρα σχεδον τη βριζει..και πως ειναι κομπλεξικος καποιος που ενοχληθηκε απο αυτο;;
Και αυτο που κοιταει ετσι επιμονα ποπους κτλ το εχει ξανακανει πολλες φορες, οχι στη συγκεκριμενη, σε αλλες...τι γνωμη εχετε;;;
Επιπλεον, υπαρχει και το αλλο ζητημα...κανεις μα κανεις συγγενης δεν ερχεται στο σπιτι εξαιτιας του πατερα μου...εχει παραξενη συμπεριφορα κτλ...πφφφ
- 10-06-2016, 23:07 #2
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως αυτή η φίλη σου το είπε στο αγόρι της αντί να είναι διακριτική και πως εσύ το είπες στον πατέρα σου?
10-06-2016, 23:33 #3
Cube το ειπα στον πατερα μου γτ την επομενη φορα θα την ξανακοιταζε με τον ιδιο τροπο και τα πραγματα θα γινοντουσαν πολυ χειροτερα
10-06-2016, 23:39 #4
Ναι δεν σου είπα ότι κακώς του το πες, βασικά δεν ξέρω, εγώ δεν θα το έλεγα......ε και αυτός λες επίτηδες να το κάνει? το μάτι του θα πήγε...αλλά γενικά τι έτσι μπροστά σου κοιτάει πιτσιρίκες? Και τι εννοείς για τους συγγενείς? είναι παράξενος γενικά?
10-06-2016, 23:43 #5
Cube ναι ειναι παραξενος γενικα. Και δεν το κανει μονο σε πιτσιρικες..το κανει και σε 35αρες και σε 40αρες ..το ματι του σιγουρα δεν πηγε εκει..δεν ηταν απλα ενα κοιταγμα ...σαν να της κανει καμακι μου φανηκε
10-06-2016, 23:47 #6
Ναι πρώτη φορά συμβαίνει σε φίλη αυτό όμως? Τι κοιτάει άγνωστες? και μπροστά σε σενα και στη μάνα σου?
11-06-2016, 09:39 #7
Παντα κοιταζε τις φιλες μου αλλα χωρις εκεινες να τον παιρνουν χαμπαρι...τωρα ομως που η φιλη μου τον καταλαβε την εβγαλε κομπλεξικια και οτι θελει ψυχιατρο..και ναι μπροστα σε μενα και στην μανα μου αυτο κανει...και κοιταει και αγνωστες κοπελες και μετα γυριζει και σχολιαζει οτι εκεινη π.χ φορουσε στρινγκ..επισης μια φορα κοιταζε και την αδερφη μου που φορουσε κολαν κι ελεγε οτι φοραει στρινγκ χωρις να φοραει..απλα βγαζει καποια πραγματα απο το μυαλο του για να δικαιολογησει τις πραξεις του...π.χ την κοιταω γιατι φορουσε στρινγκ κι εκεινη το προκαλεσε..χωρις ομως να ισχυει τπτα απο αυτα
11-06-2016, 09:51 #8
peftoylas δλδ με λιγα λογια ο πατερας σου :p
Last edited by nick190813; 11-06-2016 at 10:17.
11-06-2016, 11:04 #9
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ωραίο που κάθεται και σχολιάζει μπροστά σας, και στρινγκ να φόραγε δηλαδή τι λογαριασμό θα του δώσει τι φοράει? Εσείς του λέτε ''γιατί κοιτάς?'' και σας λέει για στρινγκ? Ε αυτός είναι ο πατέρας σου τώρα, τι θα τον αλλάξεις εσύ στα 50 του? δεν ξέρω και πόσο είναι.... Εγώ θα τον σχολίαζα με τις φίλες μου πιστεύω....στον πατέρα μου τι να έλεγα? Αφού και αυτός θα νιώθει άβολα, και λέει δικαιολογίες όπως είπες, λογικό δεν είναι?
11-06-2016, 22:02 #10
κ μενα ο πατερας μου με πηγαινε φροντηστηριο κ σφύριζε σε κοπελες που βρισκαμε στον δρομο..κ εχει πει κ το κορυφαιο για μια συμμαθητρια μου:''τι με αυτη πατε μαζι σχολειο;αυτη αμα τη βαλεις κατω θα σου κανει τριδυμα''..ειναι καποιοι που εχουν προβλημα..
παιδια να ρωτησω κ κατι ασχετο;;πως ανοιγουμε νεο θεμα ειναι ευκολο σε καποιον να μου πει γιατι δεν βγαζω ακρη
11-06-2016, 22:32 #11
Πατάς φόρουμ διαλέγεις που θα το βάλεις άνοιγμα νέου θέματος πάνω αριστερά από την κατηγορία γράφεις τίτλο και και μέσα τι θέλεις άμα δε μπορείς ξανά πες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-06-2016, 22:38 #12
Θεωρειτε οτι ειναι φυσιολογικη τετοια συμπεριφορα;; γτ εμενα δεν μου φαινεται για νορμαλ...οκ το απλο κοιταγμα δεν το παρεξηγω...ομως εκεινος την κοιταζε πολυ εντονα, σχεδον σταματησε διπλα της ..
11-06-2016, 22:43 #13
11-06-2016, 22:49 #14
Να στο πω κι εγώ αλλιώς αν ήμουν εγώ το αγόρι της φίλης σου δε θα κάνα τίποτα γιατί πολύ απλά κάθε φορά που την κοιτάει ένας μαλακάς δε θα τρέχω εγώ να κάνω καυγά αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζει καθένας μόνος του και κόψτε τις μαλακές με τα αγόρια αυτά είναι γι αυτούς που εξάρτιουνται από τα παπάρια του άντρα μετά αυτή θα του πει δε δουλεύω θα κάτσω σπίτι να μεγαλώσω τα παιδιά κι έτσι τεμπέλα θα είναι μια ζωή έχω γνωρίσει πολλές σαν τη φίλη σου και είδα την εξέλιξη τους αλλά δε φταίνε αυτές φταίνε οι άντρες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-06-2016, 23:08 #15
Εμένα δεν θα μ΄άρεσε να έχω τέτοιο πατέρα, από κει και πέρα αν είχα άνεση με τις φίλες μου θα το έλεγα και θα τον ''κράζαμε'' αν δεν είχα θα απέφευγα να έρχονται σε επαφή φίλες και πατέρας...να αλλάξει τώρα δεν νομίζω....εσύ τώρα γιατί να ανακατεύεσαι, άσε την μάνα σου....