Ζω στην απογνωση!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Junior Member
    το θεμα μου ειναι οτι οντως πιστευω οτι χρειαζομαι ψυχολογο γιατι μετα την εκτρωση και αφου χωρησαμε δεν μπορω να προχωρησω. δεν ξερω τι πρπει να κανω στη ζωη μου ..και συνεχεια σκεφτομαι τα χρηματα και χρεη που εχω μιας και στους γονεις μου δεν μπορω να μιλησω αφου ειναι παντελως καθετοι και για την εκτρωση και για τα χρεη. και το ποσο ειναι γυρω στα 500 ευρω. το κακο πια ειναι οτι φοβαμαι να μιλησω και ουτε να ηρεμησω δεν μπορω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelina View Post
    το θεμα μου ειναι οτι οντως πιστευω οτι χρειαζομαι ψυχολογο γιατι μετα την εκτρωση και αφου χωρησαμε δεν μπορω να προχωρησω. δεν ξερω τι πρπει να κανω στη ζωη μου ..και συνεχεια σκεφτομαι τα χρηματα και χρεη που εχω μιας και στους γονεις μου δεν μπορω να μιλησω αφου ειναι παντελως καθετοι και για την εκτρωση και για τα χρεη. και το ποσο ειναι γυρω στα 500 ευρω. το κακο πια ειναι οτι φοβαμαι να μιλησω και ουτε να ηρεμησω δεν μπορω..
    πρεπει να μιλησεις καπου,αυτο μη το σκεφτεσαι παει εγινε τωρα...δεν αλλαζει αστο πισω σου..
    δλδ τωρα χρωστας 500 ευρω?και που θα τα βρεις αμα δεν τ πεις στους γονεις σ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelina View Post
    Καταρχήν που το ξέρεις ότι οι γονείς σου είναι κάθετοι; Στο κάτω κάτω έχει δύο χρόνια που συνέβη ότι συνέβη αν δεν κάνω λάθος...αν το έλεγες στη μητέρα σου ότι έγινε και ακόμα σε βασανίζει (χεσε το χρέος) δεν θα σε στήριζε; Που ξέρεις ότι κι αυτή δεν έκανε όταν ήταν νεα;
    Γενικά δεν θα σε καταλάβαινε έστω λίγο σα γυναίκα και σαν παιδί της; Στο κάτω κάτω μικρή ήσουν όταν έγινε, αν ήξερε ότι είσαι έγκυος μπορεί και να σε ενθάρρυνε ή ίδια να το ρίξεις...ή είναι τίποτα πορωμενοι ή θρήσκοι ή παραδοσιακοί οι γονείς σου; Δηλαδή τι θα προτιμούσαν; Να γεννήσεις από τόσο μικρή; Ή θα σε παντρευαν μηπως άρον άρον; Που μενετε βασικά; Είναι μικρή κομπλεξικη κοινωνία;

Κοίτα αν πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να νιωσεις πιο άσχημα από ότι νιώθεις ήδη μη τους το λες...αλλά αν πιστεύεις πως έστω μετά το αρχικό σοκ θα σε καταλάβαινε ή μητέρα σου έστω πες το...αλλιώς μη το ρισκάρεις.

Από κει και πέρα μίλα σε ψυχολόγο ναι, είναι ένα βήμα και αυτό.
    Όταν λες δεν μπορείς να προχωρησεις γιατί είναι αυτό; Αγχωνεσαι για το χρέος; Ή αισθάνεσαι τύψεις; Ή ηταν τραυματικό για εσένα και το θυμάσαι; Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με τη ζωή σου...να κάνεις αυτό που θα εκάνες αν δεν συνεβαινε συνέβη, κανονικά.

Banned
    Λεφτά έχεις για ψυχολόγο? Θα το πεις στους γονείς σου να πας, ανεξαρτήτως του χρέους που μπορεί να μην θες να το πεις?

Senior Member
    ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΒΕΙ??? η εγινε ωρα προσφατα..γιατι αν εχουν περασει 2 χρονια..ναι επιβαλλεται ψυχογολος..
    κοιτα κ γω σκεφτομουν τη νεκτρωση μου για κανα χρονο κ με επνιγε..θελουν χρονο αυτα..
    κ θεωρω οτι ενα πενθος γι αυτο ειανι νορμαλ..
    οσο για τα λεφτα..προσπαθησε να δινεις λιγα λιγα..κανα 50ευρω τον μηνα κ σιγα σγια θα ξελασπωσεις.
    εγω με τον παπαρα που εξαφανιστηκε ουτε καν θα ασχολιομουν, να κ θα τον εδερνα καποια στιγμη..γιατι αξιζει σφαλιαρες.
    θα τα καταφερεις μια χαρα μονη σου..
    κ μη σε παιρνει απο κατω..
    καθημερινα γυναικες ριχουν παιδια..ελεος σιγα μη τρελλαθουμε τωρα!!
    οχι οτι θεωρω οτι ειναι κατι που πρεπει να το κανουμε συστηματικα ή να το κανουμε με αλαφραν την καρδιαν..απλα ρε συ..συμβαινουν αυτα τα πραγματα..
    οταν θα εισαι ετοιμη κ θα ειναι να γινει..μη φοβασαι θα κρατησεις το μωρακι σου κ ολα θα παν καλα.
    τωρα να κοιταξεις τις σπουδες σου κ να περνας καλα..εισαι πολυ μικρη για να γινεις μανα.
    οσο για φιλη που θεωρει οτι εισαι αμαρτωλη..πραγματικα ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ..ειναι απλα βλαμμενη κ βλημα.
    χααχχα! ακου αμαρτωλη!! δεν ειμαστε καλα..
    αλλα μιλανε μεχρι να τους τυχει..μολις της τυχει κ αυτης να δουμε τι θα κανει.
    αμαρτια ειναι να κρατησεις ενα παιδακι που θα ζει υπο συνθηκες δυστυχιας..ελα τωρα ..τι παπαριες ειναι αυτες!!ακου αμαρτωλη...νταξ γελαω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    φταει το ιδιο αν οχι περισσοτερο ξαναλεω γιατι αυτη ειναι που στο τελος α μεινει με ενα παιδι που δεν θελει
    τι μπορει να μην την ρωτησε θα με τρελλανεις??αυτη δεν ειχε στομα να πει που πας χωρις προφυλαχτικο δεν εχει??αυτο που λες για τα παιδια οτι της ειπε η ιδια ας μας το επιβεβαιωσει η ιδια αν εγινε ετσι και μην βγαζεις εσυ δικα σου συμπερασματα και οχι δεν ειναι αντρας η τουλαχιστο δεν αντιδρουν ολοι οπως εσυ το εχεις πλασμενο στοον παραμυθενιο κοσμο σου
    Μπερδευεις το ποιος φταιει με το ποιος την πληρωνει.το οτι αυτη θα εμενε με το παιδι,δεν αποτελει επιχειρημα για το αν εχει ευθυνες ο ανδρας και ποσες.σαφως και εχει τουλαχιστον τις μισες αν οχι παραπανω. Το οτι ειναι ενας μαλακας που την κοπανησε,δεν τον απαλλασει απο τις ευθυνες του.

Τι τι να ρωτησει; ; ;
    Δεν εχεις κανει σεξ ποτε;
    Οι περισσοτερες εγκυμοσυνες γινονται απο εξπερματιση στον κολπο αν δεν το ηξερες.λιγες ειναι αυτες που γινονται με περιεργες συνθηκες.αν του επιτρεπει να τελειωσει μεσα να ρωτησει ΦΥΣΙΚΑ! Τι αλλο; αν παιρνει αντισυλληψη δηλαδη.
    Τι μας λες δλδ; οτι αν μια γυναικα δεν το πει οτι απαγορευεται η εξπερματιση εντος,ο ανδρας δεν ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Εκτος κι αν θες να μας πεις οτι δεν εχει καμια ευθυνη ουτε γι αυτο γιατι ειναι απειρος και δεν ξερει να ελεγχει το τι κανει.
    Φυσικα και η επιμονη της κοπελας στο προφυλακτικο πιθανον να την γλυτωνε.οχι 100 %. Αλλα εσυ τον παρουσιαζεις να μην εχει ευθυνες απλα επειδη ειναι μαλακας η απλα επειδη την πληρωνει τωρα η κοπελα.

Senior Member
    Δοκιμασε να ζητησεις απο τους γονεις λεφτα για ψυχολογο χωρις να τους πεις τι εχεις.πες μονο τα συμπτωματα,δλδ οτι αισθανεσαι χαλια χωρις να πεις τον λογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μπερδευεις το ποιος φταιει με το ποιος την πληρωνει.το οτι αυτη θα εμενε με το παιδι,δεν αποτελει επιχειρημα για το αν εχει ευθυνες ο ανδρας και ποσες.σαφως και εχει τουλαχιστον τις μισες αν οχι παραπανω. Το οτι ειναι ενας μαλακας που την κοπανησε,δεν τον απαλλασει απο τις ευθυνες του.

Τι τι να ρωτησει; ; ;
    Δεν εχεις κανει σεξ ποτε;
    Οι περισσοτερες εγκυμοσυνες γινονται απο εξπερματιση στον κολπο αν δεν το ηξερες.λιγες ειναι αυτες που γινονται με περιεργες συνθηκες.αν του επιτρεπει να τελειωσει μεσα να ρωτησει ΦΥΣΙΚΑ! Τι αλλο; αν παιρνει αντισυλληψη δηλαδη.
    Τι μας λες δλδ; οτι αν μια γυναικα δεν το πει οτι απαγορευεται η εξπερματιση εντος,ο ανδρας δεν ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Εκτος κι αν θες να μας πεις οτι δεν εχει καμια ευθυνη ουτε γι αυτο γιατι ειναι απειρος και δεν ξερει να ελεγχει το τι κανει.
    Φυσικα και η επιμονη της κοπελας στο προφυλακτικο πιθανον να την γλυτωνε.οχι 100 %. Αλλα εσυ τον παρουσιαζεις να μην εχει ευθυνες απλα επειδη ειναι μαλακας η απλα επειδη την πληρωνει τωρα η κοπελα.
    ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι φταινε και οι δυο μιλας συνεχεια με υποθεσεις μπορει το ενα μπορει το αλλο μπορει αυτο μπορει εκεινο η ερωτηση μου ειναι εσυ οταν κανεις ερωτα με τον συντροφο σου δεν ξερεις αν φοραει η οχι προφυλακτικο???αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις δεν μιλησα για ερωτηση περι εξπερματισης στον κολπο. μπορουσε η κοπελα να του πει να το χρησημοποιησει ναι η οχι?μετα εσυ αρχισες να λες ιστοριες για αγριους οτι μπορει να την παραμυθιασε οτι θελει παιδι ανεπιβεβαιοτο ακομα απο την κοπελα.εγω αν ειδες ειπα εξαρχης τι επρεπε να κανει τεστ dna και στους γονεις του λεγαμενου αλλα εσυ μαλλον διαβαζεις και βλεπεις επιλεκτικα οτι θελεις και περιμενεις τωρα να παρει την ευθυνη ξυπνα λιγο ομως και βγες στον κοσμο γιατι τα πραγματα μπορει να επρεπε να ειναι ετσι αλλα δεν ειναι εδω δεν λεμε ποιο ειναι το ηθικο αλλα τι συνεβει

Senior Member
    Ρε σεις αλήθεια τώρα ποιος χεστηκε ποιος φταίει; Αυτό είναι ο πρόβλημα; Το θέμα είναι ποιός πληρώνει τώρα τα σπασμένα και ποιος επιβαρύνεται από τις συνέπειες, ή κοπελα δηλαδή. Το θέμα είναι να βρει στήριξη σε όλο αυτό. Ας μιλήσει καποιος για το θέμα της στήριξης και τι μπορεί να κάνει από εδώ και περα, όχι ποιος φταίει και ποιος όχι ξεκολληστε.

Senior Member
    τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα παρα να συνεχισει την ζωη της κανονικα και να μην κοιταει πισω τα χρεη γερη να ειναι και θα το ξεπληρωσει σιγα το υπερογκο ποσο δηλαδη η ζωη περπαταει να καθεται να αναλωνεται στο τι εκανε η στο τι δεν εκανε τοτε ειναι χασιμο χρονου..δραση και μονο δραση και απογαλακτισμος απο γονεις κερβερους που δεν θα την καταλαβουν ποτε

Senior Member
    Βεβαιως και ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣτο προβλημα ναταλια οταν η κοπελα αναγκαστηκε να δανειστει απο ξενους ανθρωπους και δεν ξερει τι να κανει τωρα...
    Αν την βασανιζει τοσο το οικονομικο ας τα ζητησει σπο αυτον.δεν καταλαβα γιατι το αποκλειετε!

Senior Member
    ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι φταινε και οι δυο μιλας συνεχεια με υποθεσεις μπορει το ενα μπορει το αλλο μπορει αυτο μπορει εκεινο η ερωτηση μου ειναι εσυ οταν κανεις ερωτα με τον συντροφο σου δεν ξερεις αν φοραει η οχι προφυλακτικο???αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις δεν μιλησα για ερωτηση περι εξπερματισης στον ι
    Ειπες πολλες φορες οτι φταιει κι αυτος,αλλα δεν ειπες ουτε μια φορα πως θα αναλαβει τις ευθυνες του!οταν μαλιστα ειπα να πληρωσει τα λεφτα που της λειπουν,τον αποκαλεσες ΚΟΡΟΙΔΟ σε οεριπτωση που το εκανε,αποκαλυπτοντας τον τροπο που σκεφτεσαι...
    Πως δεν ρωτησες;σου φανηκε ακατανοητο και αστειο οτι επρεπε να ρωτησει για το τι θα κανει αν δεν εκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟδηλαδη να τραβηχτει και δεν μπορουσες να σκεφτεις τι θα ρωτουσε αραγε....ειρωνευτηκες μαλιστα μηπως κανω πλακα... δεν ξανω εγω πλακ,εσυ δεν γνωριζεις καποια πραγματα.

Για πιες υποθεσεις μιλας; θεωρεις αυθαιρετη υποθεση οτι ο τυπος δεν προσεξεΕΠΟΜΕΝΩΣκαι φερει ακομα μεγαλυτερη ευθυνη;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει μεγαλη σημασια η συζητηση των ευθυνων ναταλια και αιρον.
    Απο την επιγνωση των ευθυνων προκαλουνται (κατα πολυ) και οι ΕΝΟΧΕΣας το ξερει η κοπελα οτι δεν ειναι ολες δικες της.

Σορι για ρα τοσα λαθη αυτες τις μερες αλλα ειμαι απο κινητο..

Senior Member
    Ρεμεντι όταν ο ironman είπε "κορόιδο είναι;" δεν το είπε εγκρίνοντας αυτή τη συμπεριφορα...το είπε ειρων ικα, παρουσιάζοντας τον τρόπο σκέψης του αλητακου όχι τον δικό του.

Τώρα πλέον αποκλειεται να βγει κατι καλό απο το να ζητήσει τα λεφτά από αυτόν πολύ απλά γιατί ή έκτρωση έχει ήδη γίνει.
    Έχεις δίκιο όταν λες πως έχει ευθύνη, πράγματι έχει τεραστια ευθύνη και αυτός.
    Ωστόσο είναι γεγονός πως δεν τον νοιάζει ή έννοια της ηθικής ευθύνης. Ε δεν μπορείς να πεισεις ένα ζώο πως έχει ηθική ευθύνη παρά μόνο αν τον εκβιασεις.
    Τώρα που έγινε ή έκτρωση δεν έχει με τι να τον εκβιασει. Ούτε τεστ dna ούτε διατροφές ούτε τπτ...
    Μόνο ή πρακτικη νομική ευθύνη θα ανάγκαζε κάποιον που δεν νοιαζεται να νοιαστει. Τώρα δεν πρόκειται να σκάσει καθόλου για την ηθική ευθύνη δύο χρονών πριν, δεν θα ιδρωσει καθόλου. Αυτό λέμε...
    Καλά ο ironman λέει και πολλές βλακειες ενδιάμεσα και με λάθος τρόπο αλλά καταλάβες το γενικότερο νοημα.

Σταματηστε να ασχολείστε λοιπόν με το ποιος φταίει και ασχοληθειτε με το τι θα κάνει από δω και πέρα ή κοπέλα Ρεμεντι γιατί εμένα δεν μου μιλάει. Ξεχνα τον αλήτη ως ενδεχόμενο, σου εξήγησα γιατί...νομίζω περισσότερο κακό θα της εκανε να έρθει αντιμέτωπη με το θράσος του και δεν θα κέρδιζε και τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ειπες πολλες φορες οτι φταιει κι αυτος,αλλα δεν ειπες ουτε μια φορα πως θα αναλαβει τις ευθυνες του!οταν μαλιστα ειπα να πληρωσει τα λεφτα που της λειπουν,τον αποκαλεσες ΚΟΡΟΙΔΟ σε οεριπτωση που το εκανε,αποκαλυπτοντας τον τροπο που σκεφτεσαι...
    Πως δεν ρωτησες;σου φανηκε ακατανοητο και αστειο οτι επρεπε να ρωτησει για το τι θα κανει αν δεν εκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟδηλαδη να τραβηχτει και δεν μπορουσες να σκεφτεις τι θα ρωτουσε αραγε....ειρωνευτηκες μαλιστα μηπως κανω πλακα... δεν ξανω εγω πλακ,εσυ δεν γνωριζεις καποια πραγματα.

Για πιες υποθεσεις μιλας; θεωρεις αυθαιρετη υποθεση οτι ο τυπος δεν προσεξεΕΠΟΜΕΝΩΣκαι φερει ακομα μεγαλυτερη ευθυνη;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει μεγαλη σημασια η συζητηση των ευθυνων ναταλια και αιρον.
    Απο την επιγνωση των ευθυνων προκαλουνται (κατα πολυ) και οι ΕΝΟΧΕΣας το ξερει η κοπελα οτι δεν ειναι ολες δικες της.

Σορι για ρα τοσα λαθη αυτες τις μερες αλλα ειμαι απο κινητο..
    δεν ειπα οτι φταει???γυρνα μερικα ποστ πισω και θα δεις τι ειπα εχεις μεγαλο θεμα κατανοησης δεν μπορεις να καταλαβεις τα γραφομενα μου και δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε αυτη την ζωη δεν εχουν ολοι την δικη σου ηθικη και λογικη. υποθεση εκανες οταν ειπες οτι ΜΠΟΡΕΙ και να της ειπε οτι θελει παιδι που κατι τετοιο δεν επιβεβαιωνεται και ξαναλεω οτι αυτος οπως και πολλοι αντρες εκτος αν δεν το ξερεις ουτε αυτο για τον χ ψ λογο δεν γουσταρουν προφυλακτικο τους ειναι αβολο δεν ευχαριστιουνται το σεξ δεν γουσταρουν ρε παιδι μου πως να το κανουμε αυτη τι εκανε εκεινη την ωρα? και πανω σε αυτο που ειπες την στιγμη του τραβηγματος αυτα δεν μετρανε εκτος και αν δεν ξερεις οτι ακομα και με προερωτικα υγρα η γυναικα μπορει να μεινει εγκυος γιαυτο και τις καταλογιζω μεγαλη ευθυνη που δεν ειχε την πυγμη να του πει ΦΟΡΑ ΤΟ απο εκει και περα αφου δεν το εκανε τι περιμενε ο αλλος ο 17αρης 20αρης 25αρης τραλρι τραλαρο να τρεχει να λεει πανευτυχης οτι ειναι εγκυος??ΜΠΟΥΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ 50 50 ΕΙΝΑΙ να εχει σωστη αντιδραση και αλλο 50 να μην εχει το ρισκαρεις αυτο????και ρεμαλι και γομαρι και αλητης αλλα φταινε και οι δυο και αυτη περισσοτερο αλλα για ποιον λογο??γιατι αυτη θα φερει το αποτελεσμα αυτου του λαθους στην προκειμενη περιπτωση μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρεμεντι όταν ο ironman είπε "κορόιδο είναι;" δεν το είπε εγκρίνοντας αυτή τη συμπεριφορα...το είπε ειρων ικα, παρουσιάζοντας τον τρόπο σκέψης του αλητακου όχι τον δικό του.

Τώρα πλέον αποκλειεται να βγει κατι καλό απο το να ζητήσει τα λεφτά από αυτόν πολύ απλά γιατί ή έκτρωση έχει ήδη γίνει.
    Έχεις δίκιο όταν λες πως έχει ευθύνη, πράγματι έχει τεραστια ευθύνη και αυτός.
    Ωστόσο είναι γεγονός πως δεν τον νοιάζει ή έννοια της ηθικής ευθύνης. Ε δεν μπορείς να πεισεις ένα ζώο πως έχει ηθική ευθύνη παρά μόνο αν τον εκβιασεις.
    Τώρα που έγινε ή έκτρωση δεν έχει με τι να τον εκβιασει. Ούτε τεστ dna ούτε διατροφές ούτε τπτ...
    Μόνο ή πρακτικη νομική ευθύνη θα ανάγκαζε κάποιον που δεν νοιαζεται να νοιαστει. Τώρα δεν πρόκειται να σκάσει καθόλου για την ηθική ευθύνη δύο χρονών πριν, δεν θα ιδρωσει καθόλου. Αυτό λέμε...
    Καλά ο ironman λέει και πολλές βλακειες ενδιάμεσα και με λάθος τρόπο αλλά καταλάβες το γενικότερο νοημα.

Σταματηστε να ασχολείστε λοιπόν με το ποιος φταίει και ασχοληθειτε με το τι θα κάνει από δω και πέρα ή κοπέλα Ρεμεντι γιατί εμένα δεν μου μιλάει. Ξεχνα τον αλήτη ως ενδεχόμενο, σου εξήγησα γιατί...νομίζω περισσότερο κακό θα της εκανε να έρθει αντιμέτωπη με το θράσος του και δεν θα κέρδιζε και τίποτα.
    ποια ηταν η βλακεια που ειπα ενδιαμεσα παρακαλω?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast