Results 1 to 11 of 11
-
02-05-2016, 17:53 #1
αγάπες σκάρτες και φίλοι φαρμακερές οχιές...
Καλησπερα σας , με λενε γιαννη , ειμαι 17 ετων... Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αλλα δεν ειχα μπει σε θεση να γραψω,αλλα δεν αντεχω αλλο, βασανιζω το μυαλο μου ετσι , πρεπει καπου να τα πω... Το Ιουλιο(2015) που μας περασε ερωτευτικα μια κοπελα , δεν ειχα ξανανιωσει ετσι ποτε για καποιον ανθρωπο αν και ειχα πολλες σχεσεις προτητερα... το προβλημα ειναι οτι ενω η ολη κατασταση κινουταν θετικα, μιλουσαμε ωρες ατελιωτες και βραδια ολοκληρα, μετα απο τρεις εβδομαδες η συμπεριφορα της αλλαξε μεσα σε ενα πρωι... Τοτε μου ανακοινωσε οτι πρεπει να σταματησουμε αυτο που εχουμε για να μην πληγωθω στο μελλον.. (τωρα που το ξανασκεφτομαι βλεπω ποσο γελοια δικαιολογια ηταν)... Μετα απο αυτο διαλυθηκα κυριολεκτικα, ψυχολογικα δεν ειχα ξανανιωσει τοσο ασχημα ποτε ,σωματικα αδυνατησα παρα πολυ ετραγα σπανια , επισης απο χαζομαρα μου επινα και μεθουσα σχεδον καθε βραδυ ,αρχισα να καπνιζω, ειχα παρει την κατηφορα ουσιαστικα.. Κουτσα στραβα περασε το καλοκαρι με πολυ πονο και ξεκινησε το σχολειο.Με τις μερες η ψυχολογια μου ανεβηκε ,σταματησα το τσιγαρο και το αλκολ , ουσιαστικα βρηκα τον εαυτο μου παλι.Ομολογω πως δεν περασε ουτε μια μερα απο τοτε που να μην τι σκεφτω εστω και για μια στιγμη..Ο καιρος περνουσε ,αλλες μερες ημουν καλα αλλες ειμουν χαλια με τις ξενερες μου.Τον τελευτεο καιρο ,πιο συγκεκριμενα τους τελευτεους δυο μηνες ο καλητερος μου φιλος , ο ανθρωπος στον οποιο στηριζομουνα στα δυσκολα και στα ευκολα (οπως και αυτος σε εμενα) με εδιωξε απο διπλα του με μια γελια δικαιολογια... μετα απο αυτο η ψυχολογια μου επεσε απιστευτα παλι.. Δεν το δειχνω στους αλλους τα κραταω μεσα μου ολα αυτα. Το προβλημα ειναι οτι τον τελευτεο καιρο αντιμετωπιζα προβληματα οικογενιακα και σαν να μην εφτανε αυτο αρχισα να ξανασκεφτομαι αυτη την κοπελα και να ξαναμπενω σε αυτη τη κατασταση που ημουν το καλοκαιρι... πραγματικα μισω τον εαυτο μου οταν τραβαω ολο αυτο..
Αργοτερα εμαθα οτι αυτη ξαναγυρησε στον πρωιν της (με το οποιο ξαναχωρησανε :P ),εκει καταλαβα τι δουλεμα ειχα φαει ολο αυτο το καιρο απο αυτην.. Σε μια δυσκολη στιγμη με παρατησε και ο φιλος και εμεινα μονος μου να τα αντιμετωπισω ολα αλλα δεν το βαζω κατω....
Θελω να πιστευω οτι θα μου βγει σε καλο ολο αυτο!!!!!!
Εδω και ενα μηνα περιπου προσπαθω να γεμησω την ζωη μου, προσεχω τον εαυτο μου περισσοτερο, εχω πεσει με τα μουτρα στα βαρη στο γυμναστιριο να δυναμωσω το σωμα μου και μεσα απο αυτο τo εγω μου !!!
Συμπερασμα : Ολοι στη αρχη φαινονται καλοι αλλα στα δυσκολα βλεπουμε το πραγματικο τους προσωπο.. Δεν αξιζει να δινουμε αγαπη σε κανεναν...
ΑΓΑΠΕΣ ΣΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΟΧΙΕΣ....
Ευχαρηστωω πολυ που διαβασατε την ιστορια μου και ξοδεψατε λιγο χρονο για εμενα!!!
- 02-05-2016, 18:07 #2
Γιάννη μου καλησπέρα. Καλά έκανες και γράφεις εδώ να βγάλεις από μέσα σου ότι σε βασανίζει. Καταλαβαίνω ότι είσαι και σε μια ευαίσθητη ηλικία με πολλές πιέσεις και κάποιοι άνθρωποι, όπως η κοπέλα αυτή δε σου φέρθηκαν καλά. Το σίγουρο όμως είναι ότι ΔΕΝ είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι και έχεις πολύυυ ζωή μπροστά σου και ευκαιρίες να γνωρίσεις άλλο στυλ και χαρακτήρες ανθρώπων που θα σε εντυπωσιάσουν ευχάριστα και θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές. Πίστεψέ με όλοι πάνω κάτω έχουμε πληγωθεί και πολύ μάλιστα και στον τομέα της φιλίας και στον ερωτικό, μας παίρνει πολύ απο κάτω αυτό είναι σίγουρο γιατί προφανώς δίνουμε ένα κομμάτι από τον εαυτό μας σε αυτούς τους ανθρώπους σε όλες τις ηλικίες και όταν φεύγουν το χάνουμε μαζί τους. Το θέμα είναι να μπορούμε να γεμίζουμε ξανά εκ νέου όχι πως είναι εύκολο.. αλλά σιγά σιγά και κυρίως εσύ που είσαι και τόσο νέος και η ζωή ανοίγεται μπροστά σου έχεις ευκαιρία να πάρεις ότι θες από αυτήν! Το λόγια μου ίσως δεν είναι κάτι τώρα αλλά ίσως αργότερα κάποια στιγμή κάτι να σου λένε και να τα θυμηθείς χαμογελώντας :)
02-05-2016, 18:55 #3
Και που σαι ακόμα μόνο αυτά καλά είσαι έχεις ακόμα να ζήσεις διάφορα το θέμα είναι να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου τα άλλα όλα γίνονται στις ζωές όλων μας καλή δύναμη στην ενηλικίωση και καλή γυμναστική
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-05-2016, 20:12 #4
H αγαπες πονανε σαν κυματα φευγουν και πανε.
Εσενα δεν σε νοιαζει ο φιλος αλλαα η κοπελα που σ χωρισε .ετσι ειναι αυτα εισαι μικρος ακομα θα γνωρισεις και αλλες αγαπες μην φοβασαι
03-05-2016, 03:28 #5
Οντως , εισαι μικρος για να καταληξεις σε συμπερασματα και γενικευσεις .............................υπαρχουν και καλοι φιλοι ,και καλες σχεσεις ........
04-05-2016, 10:47 #6
04-05-2016, 19:21 #7
Γιάννη στην ζωή θα σου έρθουν πολλές δυσκολίες και θα ζήσεις πολλές φορές την απογοήτευση, δεν στο εύχομαι βέβαια, αλλά στατιστικά κάπως έτσι είναι το πράγμα. Κάθε φορά θα νομίζεις ότι δεν έχεις να πιάσεις άλλο πάτο, οτι δεν έχεις άλλες αντοχές, οτι είσαι ο πλέον καταραμένος άνθρωπος στην γη και πως τα προβλήματα σου δεν θα έχουν ποτέ λύση και ότι ο δρόμος δεν έχει γυρισμό. Όμως κάθε επόμενη φορά, θα βρίσκεις την δύναμη και το κουράγιο και θα ξαναπατάς στα πόδια σου και κάθε μεθεπόμενη φορά θα κοιτάς το παρελθόν σου και θα χαμογελάς με τα προβλήματα που τότε είχες και πως τα ξεπέρασες. Όσο απαισιόδοξα και αν σκέφτεσαι, όσο μαύρα και αν σου φαίνονται όλα εσυ δεν πρέπει ποτε να τα παρατάς και θα ρθει μια μέρα που θα σου χαμογελάσει και σένα η τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην το βάζεις κάτω και να θυμάσαι όσες λιγότερες προσδοκίες έχεις από τους ανθρώπους τόσο περισσότερο ευτυχισμένος θα είσαι. Καλή τύχη σου εύχομαι και ελπίζω όλα περαστικά να είναι...
04-05-2016, 19:26 #8
Ιωαννη πολυ καλά στα λέει ο φίλος παραπάνω, ετσι έχουν τα πράγματα. Για την κοπέλα να προσθέσω οτι οταν την γνώρισες κατι θα έπαιζε με τον πρώην της που δε το χε πει. Μπορει να τον σκεπτόταν ακόμα. Αστο να πάει ομως, μη της λες τιποτα. Κακό timing πες και αστο.
04-05-2016, 19:39 #9
Θα συμφωνήσω κι εγώ σαν καράβοτσακισμενος ότι κάθε φορά είναι μια νέα αρχή και μια νέα αποτυχία αλλά μη ξεχνάς τα βασικά τρία πράγματα είναι η ζωή βέβαια είναι δύσκολα υγεία μια καλή γυναίκα και μια καλή δουλειά αυτά τα τρία είναι τα βασικά και τα πιο δύσκολα είναι κι οι φίλοι τα λεφτά αλλά αυτά δε σε γεμίζουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-05-2016, 00:52 #10
Καλησπερα και καλο βραδυ σε ολους μας!!! Θελω να σας ευχαρηστησω μεσα απο τη καρδια μου πραγματικα για τις απαντησεις σας και για τον χρονο που αφιερωσατε , σημαινει πολλα για εμενα!!! Εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο τοτε που ξεκηνησα αυτη τη συζητηση και μερα με την μερα νιωθω πολυ καλητερα... Δεν σας κριβω οτι αυτο το μικρο διαστημα του ενος μηνα υπηρξαν αρκετες ασχημες μερες και με καταπλακοναν τα ασχημα συναισθηματα αλλα καταφερα να τις ξεπερασω ολες μπενωντας και διαβαζοντας τις απαντησεις-συμβουλες σας ξανα και ξανα... Δεν ξερω γιατι αλλα παντα ενιωθα και νιωθω πολυ καλητερα διαβαζοντας τα !!! Για τη ιστορια να σας πω ,πως το θεμα με τη κοπελα το εχω ολοκληρωτικα ξεπερασει και δεν με ενοχλει πλεον καθολου, την συνανταω και δεν μου βγαζει κανεναν συναισθημα πλεον,ουτε θετικο ουτε αρνητικο και ειμαι ευγνωμον που συμβενει αυτο!!! Οσο για τον υποτιθεμενο αδελφικο μου φιλο φαινετε να εχει μετανιωσει αλλα δεν θα ξανακαρδισει την εμπιστοσυνη μου!!!
Σας ευχαρηστω πολυ και παλι!!!!! :o
".....Μόναχα οι άνθρωποι που φεύγουνε για πάντα δεν γυρίζουν ποτέ πίσω κι όλα τ' άλλα διορθώνονται... Τα πάντα ενώνονται και τέμνονται, τα πάντα φεύγουν κι έρχονται, τα πάντα μες τον ίδιο κύκλο ζουνε.
Όλοι περάσαμε στιγμές κακές, αποτυχίες και θλίψεις που δεν θα 'θελες να τις ζήσεις.. Όλοι κλάψαμε, όλοι πονέσαμε.. Δεν είσαι ο μόνος δεν σταματά για πάντα εκεί όμως ο δρόμος...."
31-05-2016, 07:41 #11
Τουλάχιστον μπήκες στην αναζήτηση εμπειριών ζωής νέος, μικρός, τωρα δλδ που εισαι δεκτικός στην μάθηση (τουλάχιστον από πλευρας κοινωνικης παιδείας) και εύπλαστος σαν χαρακτηρας (πιο προσαρμόσιμος, δλδ μετα από καθε νέο ερέθισμα/εμπειρία). Αυτό είναι το θετικό, το τι παίρνεις πρωτοβουλίες, δοκιμάζεις. Οι αποτυχίες/απογοητεύσεις μέσα από τις εμπειριες αυτές θα σου δώσουν τα εφόδια για σωστές, κατάλληλες επιλογές στη συνεχεια. Ήδη μας περιέγραψες ένα βημα μπροστα.
γιάννης