Κρίςη ταυτότητας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87
    Senior Member
    Ε συνήθως το βράδυ με πιανανε κι εμένα αυτά...και όσο μένεις ξύπνιος τη νύχτα τόσο περισσότερο θα σε πιάνουν, συνήθως τέτοιες ώρες ξεφεύγει πιο εύκολα ο νους...μην κάθεσαι απλά να τα σκέφτεσαι. Βάλε καμιά ταινία, καμία σειρα, παίξε κάνα βιντεοπαιχνιδι, διάβασε κάνα βιβλίο/περιοδικο κατι, απασχόλησε δηλαδη το νου σου και πεσε για ύπνο...

Αντε και τα κανω αυτα.. Θα φτασω 50 χρονων με οικογενεα κ παιδια και θα μπορει να με πιανει αυτο;

Senior Member
    Αν μάθεις να το διαχειριζεσαι στο ενδιάμεσο όχι δεν θα σε πιάνει.

περιεργα συναισθηματα

φυσικα ο φοβος ο πιο πολυς ειναι στο να μην χασω τον ελεγχο.. οχι τοσο ο θανατος

natalia εσυ απο ποια ηλικια θυμασαι να σε ταλαιπωρουν τετοια ζητηματα και με το αγχος?

Senior Member
    Εγώ το είχα στην εφηβεία (πάνω κάτω εκεί που σε είχε πιάσει εσένα πρώτη φορά) και στα πρώτα μου χρόνια ως φοιτήτρια. Όχι συνεχόμενα, ερχόταν κι έφευγε...
    Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνεσαι ότι θα χάσεις τον έλεγχο ή θα τρελαθεις αν αυτό φοβάσαι. Δεν παίζει με τίποτα στο υπογράφω. Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι σου γίνεται λίγο εμμονή...τίποτα άλλο απολύτως.

και στην εφηβεια εμμονη ηταν, αλλα με τα χρονια περασαν οι φοβιες και οι παραλογες υπαρξιακες σκεψεις. δεν θα ελεγα εμμονη.. θα ελεγα οτι ασχολουμαι υπερβολικα.. μαλλον επειδη ειμαι αρκετα φοβιτσιαρης

:) ΄ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ .. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ

απλα τοτε στην εφηβεια ειχα καθησυχαστει γιατι ολοι οι εφηβοι περνουσαμε τετοια ζητηματα

Senior Member
    Αυτό ακριβώς...τρομάζεις με αυτο που παθαινεις και όσο πιο πολύ φοβάσαι και αγχωνεσαι και το σκαλιζεις τόσο πιο πολύ το παθαινεις...βλέπεις πως είσαι σε έναν φαύλο κύκλο; Πρέπει κάπου να τον σπάσεις. Για αυτό λέω πως το μόνο ζόρι σου είναι η εμμονή...σκέφτεσαιενεις ότι κάτι έχεις και τι έχεις και θα μα ή εμμονή τι είναι; Όταν ασχολείσαι υπερβολικα. Αν σκέφτεσαι και αν χάσω τον έλεγχο και αμάν αμάν και τι έχω και τι και πως δεν θα φύγει εύκολα...
    Πρεπει να πειστείς, να πιστεψεις πραγματικά μέσα σου πως είναι κάτι το ακινδυνο που πηγάζει καθαρά από το άγχος σου. Αν το πιστεψεις αυτό δεν θα σε νοιάζει να χάσεις τον έλεγχο όπως λες ότι φοβάσαι...θα ξέρεις πως δεν υπάρχει περίπτωση να γλυστρησεις σε κάτι επικίνδυνο ψυχικά αν αφεθείς...απλά θα ηρεμησεις.

natalia νομιζω τωρα μπορεις να μου στειλεις μηνυμα private :)

Senior Member
    Για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει την επιλογή ακομα από ότι είδα...ίσως θέλει παραπάνω μηνύματα; Δεν ξέρω...

μπορω να σου στειλω το email μου απο εδω? δεν εχω προβλημα εγω

Senior Member
    Γιατί υπάρχει κάτι άλλο που θες να συζητήσουμε και ντρέπεσαι δημόσια;
    Ούτε εγω έχω θέμα απλά ρωταω.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast