Νομιζω οτι θελω να πεθανω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Junior Member
    Χμμμμ....κινητρο;
    Δεν το εχω σκεφτει ποτε.. Ισως σκεφτομαι καποιες φορες π.χ. θα κανω αυτο γιατι/για να/ γιατι ετσι θα....
    Απο οσο σκεφτομαι τωρα υπαρχουν κ καποιες φορες που δεν θελω να κανω κατι αλλα το κανω για καποιον αλλον λογο π.χ. γιατι μπορει να με βοηθησει καπου αλλου.
    Γιατι ρωτας θα ηθελες να μου πεις;

Senior Member
    Νικόλ ότι είσαι όμορφη έξυπνη και μορφωμένη το κατάλαβα κι εγώ από αυτά που μας έγραψες αυτά που διαθέτεις στη ζωή σου δηλαδή πολλές παρέες και άνεση οικονομική μόνο οι έξυπνοι και μορφωμένοι έχουν και όμορφοι γι αυτό σου είπα δε σε ζηλεύω καταλαβαίνω ότι έχεις πέσει ψυχολογικά αλλά δεν πρέπει με καμία Παναγία να μπλέξεις με ψυχιάτρους όταν το πρόβλημα σου είναι απλό δεν είναι καλό μπλέξιμο αυτό να θυμάσαι κάτσε εδώ να λες ότι σε απασχολεί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    ''Στο χέρι σου είναι να μην εμβαθύνεις και να μην μεγαλοποιήσεις την φάση που περνάς. Αν την μεγαλοποιήσεις κινδυνεύεις να μπεις ακόμα πιο βαθιά.''

Θελω να το κανω αυτο... Θελω να εμβαθυνω γιατι θελω να δω τι εχω και να το αντιμετωπισω. Δεν θελω αλλο να κλεινω τα ματια και και να γυριζω την πλατη.
    Θελω να αναγνωρισω τι ειναι, να παρω τα καταλληλα μετρα, να το αντιμετωπισω, να γινω καλα και να ζησω.
    Καποιες φορες σηκωνομαι το πρωι και λεω ''οχι δεν θα σε παρει απο κατω''. ''Ολα ειναι καλα'' και χαμογελαω προσπαθωντας να μου δωσω δυναμη και να τα δω ολα πιο αισιοδοξα. Λεω (αν και αυτο δεν παρηγορει καθολου, δεν ξερω καν γιατι υπαρχει σαν συμβουλη) οτι ολα με τον καιρο περνανε. Προσπαθησε λοιπον να μην τα σκεφτεσαι και συνεχισε. Κανε αυτο που θες.
    Και ειμαι λοιπον με μια ενεργεια και αισιοσοξια τα οποια κρατανε ομως για 2-3 μερες. Μετα ξαναπεφτω σαν να μου λεω ''ποιον κοροιδευεις''; Τιποτα δεν ειναι καλα

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Νικόλ ότι είσαι όμορφη έξυπνη και μορφωμένη το κατάλαβα κι εγώ από αυτά που μας έγραψες αυτά που διαθέτεις στη ζωή σου δηλαδή πολλές παρέες και άνεση οικονομική μόνο οι έξυπνοι και μορφωμένοι έχουν και όμορφοι γι αυτό σου είπα δε σε ζηλεύω καταλαβαίνω ότι έχεις πέσει ψυχολογικά αλλά δεν πρέπει με καμία Παναγία να μπλέξεις με ψυχιάτρους όταν το πρόβλημα σου είναι απλό δεν είναι καλό μπλέξιμο αυτό να θυμάσαι κάτσε εδώ να λες ότι σε απασχολεί
    Θα με ανεχεστε....; Δεν σου κρυβω οτι το φοβαμαι κι αυτο...

Senior Member
    τα παντα ειναι καλα και ωραια βρε κοπελια...
    απλως εσυ τωρα περνας φαση και βλεπεις παντου αρνητισμο,λιγο πολυ ολοι τα εχουμε περασει αυτα.....
    οποτε ξερω πανω κατω τι περνας...αλλα προσπαθησε να εχεις ποιο πολυ αισιοοδξια για την συνεχεια

Junior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Συμβουλές της πλάκας.Και εγώ άμα θέλω να εμψυχώσω ένα φιλο/η τα ίδια θα πω...Μετά αυτό το πρέπει να φύγω σε λίγο είναι άθλιο να λέγεται απο κάποιον γιατρό..
    Δεν φανταζεσαι ποσο ξενερωσα οταν το ακουσα αυτο...Σκεφτηκα ''κατσε, καθομαι και σου μιλαω τοση ωρα για πραγματα που με απασχολουν και σου λεω οτι δεν ειμαι καλα και θελω την βοηθεια σου κι εσυ μου λες να συντομευω γιατι πρεπει να φυγεις'';

Banned
    Ε ναι δεν παίζει αυτό.Σε κάνει να νιώθεις χειρότερα.Εδώ μέσα πάντως μπορείς να γράφεις άνετα και όσο θέλεις χωρίς τον φόβο να παρεξηγηθείς.Αλλωστε όσοι βρισκόμαστε εδώ πέρα ανεβαίνουμε τον δικό μας "γολγοθά"..

Senior Member
    Άνοιξε θέμα και γράψε ότι θες ότι σε απασχολεί εδώ έχουμε τα πάντα με κάποιον θα βρεις την άκρη σου για πιο προσωπικά λέμε τώρα αν θες απλά να ακούσεις απόψεις και γνώμες και να συμμετέχεις είσαι ελεύθερη να πεις την άποψη σου όπου θες να σε γνωρίσουμε και θα τα ακούσεις άμα πεις βλακεία κανονικά συζήτηση κάνε όπου θες με όποιον θες γράψε ότι θες μέσα στα όρια της ευπρέπειας πάντα ότι όσο μαλάκια και να το θεωρείς

Senior Member
    Νικόλ μου σε έδιωξε στην ουσία και γω θα σε έδιωχνα αλλά για το καλό σου και θα στο λεγα όμως το πρόβλημα σου είναι ότι σκέφτεσαι πολύ δεν έχεις κανένα άλλο πρόβλημα πίστεψε με

Senior Member
    Quote Originally Posted by nicole91 View Post
    Χμμμμ....κινητρο;
    Δεν το εχω σκεφτει ποτε.. Ισως σκεφτομαι καποιες φορες π.χ. θα κανω αυτο γιατι/για να/ γιατι ετσι θα....
    Απο οσο σκεφτομαι τωρα υπαρχουν κ καποιες φορες που δεν θελω να κανω κατι αλλα το κανω για καποιον αλλον λογο π.χ. γιατι μπορει να με βοηθησει καπου αλλου.
    Γιατι ρωτας θα ηθελες να μου πεις;
    Οργανώνουμε τη ζωή μας με βάση κίνητρα.
    Δες το λίγο από πλευράς κινήτρων, για ποιό λόγο έκανες ως τώρα ό,τι έκανες? Ποιό ήταν το κίνητρο? Τι ανάγκες είχες που προσπαθούσες να ικανοποιήσεις?

Junior Member
    Μάρα Ζ. Θα το ψάξω κ αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.. αν και δεν θεωρώ ότι θα με βοηθούσαν τα κίνητρα. Δηλαδή ο,τι κάνω στην ζωή μου πρέπει να έχει κάποιο κινητρο; δεν μπορεί πχ να είναι κάτι απλά επειδή το θέλω;

Banned
    Μάρα Ζ. Θα το ψάξω κ αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.. αν και δεν θεωρώ ότι θα με βοηθούσαν τα κίνητρα. Δηλαδή ο,τι κάνω στην ζωή μου πρέπει να έχει κάποιο κινητρο; δεν μπορεί πχ να είναι κάτι απλά επειδή το θέλω;
    Νομίζω το καλύτερο είναι αυτό που λες εσύ, το πιο απλό δηλαδή να θέλω κάτι και τέλος...Αν πάλι δεν είμαστε σε φάση, δεν θέλουμε, δεν μπορούμε, δεν έχουμε όρεξη κλπ ψάχνουμε κίνητρα μήπως και κινητοποιηθούμε......

Junior Member
    Μερικές φορές και εγώ θέλω να πεθάνω αφού σκέφτομαι πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα στην ζωή μου. Αλλά μας έχει δοθεί μια ζωή και πρέπει να κάνουμε ό,τι θέλουμε και μπορούμε για να περνάμε καλά στα όσα χρόνια θα ζήσουμε. Κάποτε θα πεθάνουμε έτσι και αλλιώς, τουλάχιστον να έχουμε ζήσει μια γεμάτη ζωή. Αυτόν τον καιρό, σαπίζω. Σύντομα θα πάω και σε ψυχολόγο ελπίζοντας να μου αλλάξει τον τρόπο που βλέπω την ζωή.

Member
    Και το εννοώ. Δεν το πίστευα ποτέ στην ζωή μου ότι θα μπορούσα ποτέ να ξεστομίσω αυτή τη φράση αλλά το εννοώ. Και μάλιστα το είπα, το άκουσα, το εξέφρασα. Δεν ήταν μόνο μια ιδέα μέσα μου.

Γιατί να ζω; Τι νόημα υπάρχει; Νιώθω τόσο μόνη. Νιώθω τόσο κενή και ανούσια την ζωή μου. πως δεν υπάρχει τιποτα που να με ευχαριστεί. Τίποτα. Πάντα ήμουν αισιόδοξη πως «ποτε δεν ξερεις» πως ο χρονος περνάει, τα καλύτερα έρχονται, υπομονη, θέληση, επιμονη κ μπλα μπλα. Σκατα. Τίποτα. Τιποτα. Δεν έχω τίποτα. Και δεν ξερω αν είχα και ποτε. Ουτε αν θα εχω ποτε.
    Ποιος σου είπε nicole91 ότι ο θάνατος είναι καλύτερος;;; Η μεταθάνατον ζωή για πολλούς ανθρώπους είναι μια αιώνια κόλαση σε σχέση με την ζωή στις υλικές διαστάσεις. Συν ότι οι νεκροί μας ζηλεύουν. Και τι δεν θα έδιναν για να ξαναποκτήσει το Αιθερικό τους σώμα σάρκα και οστά. Δεν τελειώνουν όλα εδώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, και δεν έρχεται η λύτρωση με τον θάνατο. Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω.

Βγάλε λοιπόν εντελώς το σκεπτικό του θανάτου από το μυαλό σου και επικεντρώσου στην λέξη ΛΥΣΕΙΣ. Τι λύσεις μπορούμε να δώσουμε για να ζήσουμε καλύτερα;;;

Κι εγώ δεν είμαι στην καλύτερη φάση αυτή την στιγμή, αλλά θα βρω λύσεις. Το πρώτο βήμα που με κάνει να νιώσω καλύτερα είναι ότι κάθομαι και μετράω αυτά που έχω. Ξεκινώντας από την υγεία και φτάνοντας στα υλικά αγαθά που έχω. Όσο ανακαλύπτω αυτά που έχω, νιώθω ευγνωμοσύνη και λέω ευχαριστώ στο σύμπαν.
    Ho Drakon Ho Megas

Senior Member
    γεια σου,εγω θα ηθελα να μιλησουμε αν το θες κι εσυ
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Page 3 of 3 FirstFirst 123