διακοπη tegretol
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

διακοπη tegretol

ειμαι στην 4η εβδομαδα μειωσης του tegretol αφου μου πειραξε το συκωτι.απο τα 1200mg ειμαι στα 400mg τωρα.εχω δει μεγαλες αλλαγες στη διαθεση.αρχισα να νιωθω πιο ζωντανη πιο ενεργητικη οταν αρχισα να το μειωνω.αυτες τις εβδομαδες ημουν ελαφρως πεσμενη εως μετρια διαθεση.ειχα 3-4 χρονια να νιωσω ετσι, σχετικα νορμαλ δηλαδη..

χτες και σημερα ειμαι πολυ ανεβασμενη.εχω πολυ εφορικη διαθεση.πολυ ανεβασμα ξαφνικα.χτες μεσολαβουσαν και διαστηματα που ημουν νορμαλ, αγχωμενη, απαισιοδοξιας και μετα παλι εφορια.σημερα ειμαι καλα ολη τη μερα ως τωρα.εχω πολυ καλη διαθεση.εχω ορεξη για πολυ μπιρι μπιρι, ευχαριστη μουσικη στο τερμα, εχω ορεξη να κανω ευχαριστα και δημιουργικα πραγματα.λες και ειμαι σε παρτυ νιωθω.ψαχνω τροπους να εκφρασω την ενταση που νιωθω με καποιο τροπο

ειναι ανησυχητικο αυτο λετε?ή ετσι ειναι ειναι το νορμαλ?εχω ξεχασει πως ηταν να ειμαι νορμαλ γι αυτο ρωταω..η διακοπη ενος ισοροπιστη μπορει να σε επηρεασει ετσι?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Μπου μου, σιγουρα η διακοπη ή μειωση ενος ισσσοροπιστη φερνει πολλα υποθετω. Χαιρομαι που αναφερεσαι ομως περισσοτερο σε θετικα και δημιουργικα θελω και οχι σε αρνητικα. Να το αναφερεις στην Ψυχ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δεν εχω ξαναμειωσει ισοροπιστη γι αυτο δε ξερω τι παιζει μ αυτο.
    καλα ημουν cc ως τωρα και πριν λιγο παλι ξαναπεσα...δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικα αυτα τα σκαμπανευασματα.δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω μηπως και με οδηγησουν αυτα σε κανα επεισοδιο ή οχι.
    αν καποιος εχει μειωσει ποτε του καποιον ισοροπιστη ας πει την εμπειρια του.τον επηρεασε στη διαθεση?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ευχομαι Μπου να περασει και να σου απαντησουν οσοι γνωριζουν.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ευχαριστω cc! μακαρι να μην ειναι τιποτα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    δεν εχει κοψει κανεις ισοροπιστη να μου πει αν τον επηρεασε στη διαθεση ή οχι?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    koita Λογικα αν ειναι ισσοροπιστης διαθεσης ,λογικο ειναι να στην επηρεαση...
    αυτο στο ειπε ο γιατρος σ να το κοψεις?αμα στο ειπε αυτος λογικα κατι θα εχει στο νου..

Senior Member
    ναι ισοροπιστης διαθεσης ειναι το tegretol.η γιατρος μου ειπε να το κοψουμε αναγκαστηκα γιατι μου πηραξε το συκωτι.δε θα επρεπε ομως να μη με επηρεαζει μιας και το κοβουμε σταδιακα?ειναι φυσιολογικα τα σκαμπανευασματα αραγε?αυτη η διαθεση φοβαμαι μηπως ειναι η αρχη μεικτου επεισοδιου..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι ισοροπιστης διαθεσης ειναι το tegretol.η γιατρος μου ειπε να το κοψουμε αναγκαστηκα γιατι μου πηραξε το συκωτι.δε θα επρεπε ομως να μη με επηρεαζει μιας και το κοβουμε σταδιακα?ειναι φυσιολογικα τα σκαμπανευασματα αραγε?αυτη η διαθεση μου θυμιζει μεικτο επεισοδιο οπως ειχα παλια..
    gt σε επηρεασε?ειναι λογικο να σ επηρεαζει λιγο..ιδιως στη ν αρχη..δεν σου ειπε αν μπορεις να το αντικαταστασεις με καποιο αλλο?

Senior Member
    οχι δε μου ειπε να το αντικαταστησουμε με καποιον αλλο ισοροπιστη.βεβαια δεν εχω ιδεα τι εχει στο μυαλο της να μου κανει..ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτα τα σκαμπανευασματα παντως..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    οχι δε μου ειπε να το αντικαταστησουμε με καποιον αλλο ισοροπιστη.βεβαια δεν εχω ιδεα τι εχει στο μυαλο της να μου κανει..ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτα τα σκαμπανευασματα παντως..
    ποτε θα την επισκεφτεις τωρα ,αργεις?αμα αργεια να πας παρτην και πες τη το οτι εχεις σκμπανεβασματα ,μην το αφηνεις θα σ δωσει κατι αλλο λογικα..κανε υπομονη βρε boo

Senior Member
    σε καμια 20αρια μερες θα την δω.σκεφτομαι να αφησω να περασει μια εβδομαδα να δω πως θα ειμαι και μετα θα την παρω τηλ αν ειναι και συνεχιζω ετσι..ετσι γινεται αραγε οταν καποιος κοβει ισοροπιστη?
    παιρνεις ισοροπιστη nick?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    για μενα μην αφηνεις καμια εβδομαδα σιγα παρτην τωρα και ρωτα την ,μπορει να σ πει να παρεις κατι αλλο,μην το αφηνεις για μενα..

οχι μπου δεν περνω ισσοροπιστη απλα ξερω λιγα γτ επερνε ενας φιλος μ

Senior Member
    κυριακες δε σηκωνει ποτε τηλ το εχω ξαναπροσπαθησει.σπανια.της στελνω μηνυμα και απανταει οποτε μπορεσει μεσα σε 1-2 μερες απο οταν στειλω μηνυμα καθημερινες.δεν εχω και καρτα.αυριο θα βαλω.θα της στειλω αυριο
    επισης ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνεις και μου απαντας
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    κυριακες δε σηκωνει ποτε τηλ το εχω ξαναπροσπαθησει.σπανια.της στελνω μηνυμα και απανταει οποτε μπορεσει μεσα σε 1-2 μερες απο οταν στειλω μηνυμα καθημερινες.δεν εχω και καρτα.αυριο θα βαλω.θα της στειλω αυριο
    επισης ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνεις και μου απαντας
    ωραια ναι στειλτης αυριο ,να εισαι καλυμενη εσυ και εξηγησε της τη νιώθεις ,αμα ειναι αυτη θα σπει να παρεις κατι αλλο στην θεση...
    σθγα βρε μπου..
    και σ χερετω γτ παω για υπνο

Page 1 of 2 12 LastLast