διακοπη tegretol - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Μπου εγώ παίρνω αντιψυχωτικα σαν σταθεροποιητη οπότε δεν ξέρω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    από σταθεροποιητές παίρνω lamictal για εκρήξεις θυμού και δεν το έχω μειώσει ποτέ.
    Σχετικά με τις αυξομειώσεις να αναφέρω ένα παράδειγμα...
    Η μόνη εμπειρία από αυξομείωση φαρμάκου που έχω είναι το ρεμερον. 2 φορές που το ανέβασα στα 90mg, τη μια φορά μου έφερε υπερδιέγερση και αίσθημα ακαθησίας και την άλλη μεγάλη καταστολή. Αυτό που θέλω να πω με το παράδειγμα είναι ότι ένας οργανισμός μπορεί να αντιδράσει πολύ διαφορετικά σε ένα φάρμακο.
    Το καλύτερο είναι να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπου εγώ παίρνω αντιψυχωτικα σαν σταθεροποιητη οπότε δεν ξέρω
    κι εγω παιρνω απο αντιψυχωτικα solian και dipiperon αλλα δε με ισοροπουν.εσυ ποια παιρνεις και σε βοηθανε και σ αυτο?σε βοηθανε μονο σε καταθλιψεις ή και σε μανιες?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    από σταθεροποιητές παίρνω lamictal για εκρήξεις θυμού και δεν το έχω μειώσει ποτέ.
    Σχετικά με τις αυξομειώσεις να αναφέρω ένα παράδειγμα...
    Η μόνη εμπειρία από αυξομείωση φαρμάκου που έχω είναι το ρεμερον. 2 φορές που το ανέβασα στα 90mg, τη μια φορά μου έφερε υπερδιέγερση και αίσθημα ακαθησίας και την άλλη μεγάλη καταστολή. Αυτό που θέλω να πω με το παράδειγμα είναι ότι ένας οργανισμός μπορεί να αντιδράσει πολύ διαφορετικά σε ένα φάρμακο.
    Το καλύτερο είναι να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό
    θα της στειλω αυριο μηνυμα..εγω εχω κανει πολλες αυξομειωσεις σε φαρμακα..εχω αλλαξει πολλα.γυρω στα 10..πριν 3-4 χρονια.αλλα ελαχιστες φορες ή σχεδον καθολου δε με επηρεασαν.τωρα δε ξερω τι παιζει με το tegretol.ισως επειδη το παιρνω στο μαξιμουμ 4 χρονια δε μπορω να το εξηγησω αλλιως

εχει δοκιμασει κανεις κανα αλλο αποτελεσματικο αντιμανιακο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εγώ παίρνω ινβεγκα και σαικρεστ και τα δύο στο φουλ αντικαταθλιπτικά δεν παίρνω με τινάζουν τα μυαλά στον αέρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    πεμπτη και παρασκευη ειχα μεγαλα σκαμπανευασματα οπως σας ειχα πει.σαβ/κο ημουν πολυ πεσμενη.την κυριακη ειχα και αγχος.χτες ειχα τρομερο αγχος πηρα 1mg xanax και εστρωσα μαστουρωσα.σημερα ξυπνησα καλα.
    η γιατρος μου ειπε οτι την μπερδευει η εικονα μου οπως τηας τα περιεγραψα και να μην μειωσω αλλο το tegretol μεχρι να τα πουμε απο κοντα.
    μπορει να ηταν και κατι τυχαιο λετε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    υπαρχει περιπτωση να ηταν τυχαιο....και επειδη το εκοβες να εβαλες το μυαλο ετσι ωστε να νομιζεις οτι ειναι απο αυτο..γτ πολλες φορες ,αμα ξερουμε απο πριν συμπτωματα συνηθως μας εμφανιζονται κιολας και μερικες φορες δεν υπαρχουν καν..
    πολλα μπορει να ηταν δλδ..
    το καλυτερο ειναι αυτο να πας απο κοντα

Senior Member
    δεν καταλαβαινω αυτο που εγραψες για τα συμπτωματα.μου το εξηγεις λιγακι?
    μηπως ενοεις οτι ειχα στο μυαλο μου οτι μπορει να ανεβω και να εγινε κατι σαν ανθυποβολη και να συνεβη οτι συνεβη?
    δεν θα επρεπε να με εχει πιασει αυτο εδω και 4 εβδομαδες που το μειωνω ομως?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν καταλαβαινω αυτο που εγραψες για τα συμπτωματα.μου το εξηγεις λιγακι?
    μηπως ενοεις οτι ειχα στο μυαλο μου οτι μπορει να ανεβω και να εγινε κατι σαν ανθυποβολη και να συνεβη οτι συνεβη?
    δεν θα επρεπε να με εχει πιασει αυτο εδω και 4 εβδομαδες που το μειωνω ομως?
    μα αυτο σ λεω μπορει να περιμενες οτι θα πεσεις επειδη το εκοβες και να σ επεξε το μυαλο ετσι..εμενα μ εχει τυχη πολλες φορες αυτο να νομιζω οτι θα γινει κατι επειδη το εχω στο μυαλο και μετα πραγματικα νομιζω οτι γινεται ενω στη ουσια δεν ειναι ετσι και απλα επειδη το σκεφτομουνα πολυ νομιζα πως το παθαινα..

κανονικα θα επρεπε να σ ειχα πιασει οντως εδω και εβδομαδες....αλλα δεν ξερω τι να σ πω...προσπαθησε να το κοψεις οσο πιο αργα γινεται....και ισως η γιατρος σ το αντικαταστηση μ κατι αλλο...

Page 2 of 2 FirstFirst 12