Γιατί εξαφανίστηκε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Banned
    εγω σου λεω να κανεις ενα πειραμα αντι να του την πεις δοκιμασε να του ξεστωμισεις το μεγαλυτερο ψεμα που θα μπορουσες να του πεις κ μην εκπλαγεις αν σου απαντησει η ξεκολησει αμεσως το ιντερνετ του :)

Senior Member
    καλημερα αννα
    πριν μια βδομαδα αρχισατε να μιλατε και εχει εξαφανιστει εδω και 3 μερες .....

δηλαδη μιλουσατε για 4 ολοκληρες μερες με εναν απολυτως αγνωστο σου στο φμ, που ειναι κι απο αλλη πολη...

και στεναχωριεσαι....

ε σορι κιολας, αλλα θα πρεπει να ξανασκεφτεις με ποια πραγματα ειναι λογικο να στεναχωριεσαι.

με τον τυπο μπορει να συμβαινουν τα εξης:
    κατ αρχας,αυτοι που ψαχνουν αγνωστες στο φμ, σπανιως ασχολουνται μονο με μια. μπορει να μιλουσε με πολλες και κατι αλλο να του τραβηξε την προσοχη.
    μπορει να ειναι παντρεμενος/ δεσμευμενος και να τον πηρε χαμπαρι η δικια του και να τα εκοψε μαχαιρι.
    μπορει μετα απο τις 4 μερες που μιλουσατε να ειδε οτι δεν τραβαει η ιστορια εκ μερους του και να το εκοψε.

ΣΑΦΩΣ μπορουσε να εχει την ελαχιστη ευγενεια να σου πει οτι θελει να μην μιλατε, μερικοι ανδρες ομως δεν το εχουν καθολου με τις εξηγησεις, ακομα και με τις πιο απλες και προτιμουν να εξαφανιζονται.

Senior Member
    εγω παντως την καταλαβαινω την φιλη οτι και να εγινε χρωσταει μια εξηγηση και αν δεν την δινει ας διαγραψει ας μπλοκαρει ας κανει κατι να ειχε κοπελα- γυναικα και να επεσε παντοφλα μαλλον απιθανο γιατι θα ειχε πεσει μπλοκ επι τοπου αρα κατι αλλο παιζει οπως και να εχει μια βδομαδα ηταν και τα πραγματα δεν προχωρησαν ριχτου εκει ενα μπλοκ να το ευχαριστηθεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κατινια είναι να τον κραξεις όντως. Μην ασχοληθεις/μη του στείλεις ξανά.
    Όντως. Αν και με τρώει να τον πάρω, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι αξιοπρεπής. Δεν ξέρω, έχει ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν να βάλω έναν φίλο να τον πάρει για να κόψω κίνηση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Impulse View Post
    Καλησπέρα...κοίτα εσύ δεν έκανες κάτι λάθος κατα την γνώμη μου απλά αυτός είτε δεν ξέρει τι θέλει είτε είναι δεσμευμένος...μου έτυχε κατι παρόμοιο με την διαφορά ότι γνωριστήκαμε μέσω dating site και είχαμε καθημερινή επαφή μέχρι την στιγμή που δεν μου μιλούσε τόσο συχνά όσο πριν και είχαμε κανονίσει και εμείς με ανοικτή ημερομηνία να βρεθούμε (αθήνα εγώ ιταλία εκείνος)...έκοψα επαφή μαζί του,δεν θα πω ψέμματα οτι δεν τον σκεφτόμουν( η ιστορία άρχισε τον περασμένο οκτώμβριο) αλλά τι να το κάνω οταν με ξενέρωνε συνεχόμενα και απέφευγε την πραγματική γνωριμία που φυσικά και με έβαζε σε υποψίες..τελευταία φορά που μιλήσαμε στο skype φορούσε βέρα,,δεν έκανα νύξη γιατί ήθελα να δω πού θα πάει...τελικά έκοψα κάθε επαφή πλέον γιατί κατάλαβα περί τίνος πρόκειται..δεν λέω οτι ισχύει κατι τέτοιο σε εσένα αλλα ίσως να το μετάνιωσε,,,ίσως να είναι δεσμευμένος,δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η επικοινωνία μαζί του εφόσον έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν θέλει κάτι αλλο,,προσωπικά αφού του έστειλες ήδη δυο φορές δεν ξέρω αν θα ωφελήσει να ξαναστείλεις
    Αυτό ακριβώς. Θα γίνομαι κουρέλι εγώ κι εκείνος όλα καλά....

Junior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    οπως και να εχει ο τυπος οδειλει μια εξηγηση στο κατω κατω ειναι καποιον που ειδε απο κοντα ειναι πανω απολα ανθρωπινο ας πει και ενα ψεμα αν δεν θελει να πει την πραγματικη αιτια αλλα η σιωπη ειναι πραγματικα εξοντωτικη και ψυχοφθορα για τον αλλον ανθρωπο

Έτσι ακριβώς, ας πει έστω κι ένα ψέμα. Είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο. Ξέρεις όμως τί γίνεται; Μου τη δίνει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι δε γνωρίζει ότι φέρθηκε σκάρτα, εκτός κι αν το γνωρίζει και δεν το λέει. Και στην τελική, ακόμα και σ' έναν εχθρό μας λέμε μία καλημέρα, έλεος δηλαδή...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η δε τον ενδιαφεραν καθολου αυτα που του ελεγες η τον ενδιεφεραν πολυ οι ανθρωποι εχουν τη ταση να αποφευγουν τα πολυ σοβαρα πραγματα κ οσα δε τους ενδιαφερουν καθολου..
    αρα ο μονος σχεδον τροπος να μιλας για καιρο με καπιον ειναι η να σε αγγιζουν μετρια οσα λεει η να αποφευγεις να μιλας σοβαρα μαζι του
    αφου οι ανθρωποι φτυνουν συνηθως την ηλικρινεια κ επιβραβευουν τη πονηρια...

Θες λίγο να μου το εξηγήσεις, γιατί δεν πολυκατάλαβα; Νομίζω από αυτά που μου λες ή ότι ήθελε για μία βραδιά ή ότι με πήρε πολύ στα σοβαρά. Κάτι τέτοιο εννοούσες; Μεταξύ μας, για μια (το πολύ δύο βραδιές) πρέπει να με ήθελε...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω σου λεω να κανεις ενα πειραμα αντι να του την πεις δοκιμασε να του ξεστωμισεις το μεγαλυτερο ψεμα που θα μπορουσες να του πεις κ μην εκπλαγεις αν σου απαντησει η ξεκολησει αμεσως το ιντερνετ του :)
    Τί ψέμα; Θες να μου προτείνεις;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα αννα
    πριν μια βδομαδα αρχισατε να μιλατε και εχει εξαφανιστει εδω και 3 μερες .....

δηλαδη μιλουσατε για 4 ολοκληρες μερες με εναν απολυτως αγνωστο σου στο φμ, που ειναι κι απο αλλη πολη...

και στεναχωριεσαι....

ε σορι κιολας, αλλα θα πρεπει να ξανασκεφτεις με ποια πραγματα ειναι λογικο να στεναχωριεσαι.

με τον τυπο μπορει να συμβαινουν τα εξης:
    κατ αρχας,αυτοι που ψαχνουν αγνωστες στο φμ, σπανιως ασχολουνται μονο με μια. μπορει να μιλουσε με πολλες και κατι αλλο να του τραβηξε την προσοχη.
    μπορει να ειναι παντρεμενος/ δεσμευμενος και να τον πηρε χαμπαρι η δικια του και να τα εκοψε μαχαιρι.
    μπορει μετα απο τις 4 μερες που μιλουσατε να ειδε οτι δεν τραβαει η ιστορια εκ μερους του και να το εκοψε.

ΣΑΦΩΣ μπορουσε να εχει την ελαχιστη ευγενεια να σου πει οτι θελει να μην μιλατε, μερικοι ανδρες ομως δεν το εχουν καθολου με τις εξηγησεις, ακομα και με τις πιο απλες και προτιμουν να εξαφανιζονται.
    Καλημέρα.
    Έχεις δίκιο ότι βλέποντας τα πράγματα με τη λογική, δεν πρέπει να στεναχωριέμαι. Ισχύει ότι παίζει να μιλούσε και με άλλες ή ότι πιάστηκε στα πράσα. Για το τρίτο θα διαφωνήσω λίγο, γιατί ο πρώτος που το τραβούσε ήταν αυτός. Φοβάμαι όμως μήπως με πέρασε για "εύκολη". Πολύ απλά δεν έχει ευγένεια, 37 ετών άνδρας, ούτε τρόπους......

Junior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    εγω παντως την καταλαβαινω την φιλη οτι και να εγινε χρωσταει μια εξηγηση και αν δεν την δινει ας διαγραψει ας μπλοκαρει ας κανει κατι να ειχε κοπελα- γυναικα και να επεσε παντοφλα μαλλον απιθανο γιατι θα ειχε πεσει μπλοκ επι τοπου αρα κατι αλλο παιζει οπως και να εχει μια βδομαδα ηταν και τα πραγματα δεν προχωρησαν ριχτου εκει ενα μπλοκ να το ευχαριστηθεις

Έτσι, θα με είχε μπλοκάρει επιτόπου....

Senior Member
    Αnnapap, νέα κοπέλα είσαι, δεν βγαίνεις έξω να κοινωνικοποιηθείς live? να γνωρίσεις άτομα της ηλικίας σου? δηλαδή όλο αυτό με το facebook καταντάει ψυχαναγκαστικό...και όλη αυτή η κλεισούρα και η ψευδαίσθηση κοινωνικής ζωής μέσα από κάτι φτιαχτό, άρα ψεύτικο! Η ζωή είναι αλλού!

Senior Member
    Quote Originally Posted by annapap View Post
    Έτσι, θα με είχε μπλοκάρει επιτόπου....
    ναι αρα δεν του αρεσεις η βρηκε αλλου ενδιαφερον οπως και να εχει για εμενα η συμβουλη μου ειναι και τωρα να σου μιλησει μην του δωσεις καμια αξια γιατι αν τα πραγματα προχωρησουν με εναν ανθρωπο τετοιου ειδους θα φας τα μουτρα σου χειροτερα οσο για το φβ διαφωνω δεν εχει τιποτα κακο να γνωρισεις εναν ανθρωπο που υπο αλλες συνθηκες δεν θα μπορουσες καν να προσεγγισεις απλα δεν πρεπει να μενεις στο φβ αλλα να προχωρας στη γνωριμια

Page 2 of 2 FirstFirst 12