Results 1 to 15 of 16
Thread: ΣΟΣ!!
-
01-06-2016, 00:16 #1
ΣΟΣ!!
Καλησπέρα παιδιά τώρα ξαφνικά με έπιασε μια ζαδάδα και εκεί που έβλεπα τηλεόραση ξαφνικά με πόνεσαν τα φρύδια μου αλλά απο μέσα ξέρετε σαν κάψιμο και με ενοχλούσαν τα μάτια μου σε φάση όταν γύριζα στην οθόνη με έπιανε κάτι σαν ζαλάδα μεχρι που έφυγα απο την οθόνη και νοιωθω κάπως καλύτερα κάπως.Να ανυσηχώ??
- 01-06-2016, 00:20 #2
Αφού αισθάνεσαι καλύτερα τώρα που έφυγες όχι να μην ανησυχεις...απλά σε πείραξε η οθονη, έτυχε. Βέβαια για να ρωτάς ήδη ανησυχεις...αλλά για να ρωτάς σε σάιτ ψυχολογίας μάλλον ήδη ξέρεις πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις. Απλά προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι άλλο...κάτι που σε χαλαρώνει.
01-06-2016, 00:23 #3
Να σαι καλά αλλά και τώρα που μιλάω νοιώθω το κεφάλι μου να φουντώνει και με πιάνει και κάτι σαν να αρχίζω να ιδρώνω απο το πίσω μέρος έτσι ξαφνικά και νοιωθω και κάπως περίεργα όταν κλείνω τα μάτια μου για να με πάρει ο ύπνος..
Last edited by Nikoss12; 01-06-2016 at 00:42.
01-06-2016, 00:42 #4
Τώρα έχεις μπει στη διαδικασία να αφουγκραζεσαι το παραμικρό πράγμα που συμβαίνει στο σώμα σου, αν ξεχαστεις θα περάσει..Είσαι αγχωδης με την υγεία σου και γενικα; Δοκίμασε να κανεις κάτι που σ'αρεσει και που απορροφά τη προσοχή σου...ακου μουσική που σ'αρεσει, διάβασε κάνα βιβλίο που σ'αρεσει...κάτι που θα στραφούν όλες οι νοητικές σου διεργασίες εκει και όχι στα όποια συμπτώματα αισθάνεσαι.
01-06-2016, 00:46 #5
Εε τις τελευταίες 2 βδομάδες με έπιασε αυτο το άγχος διότι μένω μονος για σπουδές και φοβήθηκα διότι με έπιαναν ζαλάδες και τάση για εμετό και το φούντομα στο κεφάλι και λίγο μούδιασμα στο κεάλι επίσης πήγα σε παθολόγο μου είπε ίωση είναι αλλα το ξεπέρασα για 3-4 αλλα τώρα ξαφνικά με ξανάπιασε και ναι έχω άγχος για την υγεία μου έκανα εξετασεις ουρων αιματος και λαιμου και δεν είχα τίποτα και φοβάμε μην έχω κάτι στο κεφάλι μου.
01-06-2016, 00:55 #6
Το πιο πιθανό είναι να σωματοποιείται το άγχος σου.Η να είναι απλά όντως κούραση απο την πολύωρη χρήση του υπολογιστή ή την καθιστική ζωή.Εχω αντιμετωπίσει και εγώ κάτι τέτοια κατά καιρούς.Το μυαλό πάει στο χειρότερο.Πέρισυ το καλοκαίρι έγινε κάτι και μέχρι να πάω στο νοσοκομείο και να μου πουν τι παίζει,πίστεψα ότι έχω καρκίνο και πεθαίνω.Βέβαια είχε παίξει ρόλο ότι πριν λίγες ημέρες είχα δει μια εκπομπή για τον καρκίνο και έλεγε για κάτι συμπτώματα που ταίριαζαν λίγο και τα είχα παίξει μόλις είδα αυτό που συνέβη..
Στη τελική πήγαινε κάνε και εξετάσεις για το κεφάλι σου για να ηρεμήσεις.
01-06-2016, 00:55 #7
Τίποτα δεν εχεις, άγχος είναι και κατά βάθος το ξέρεις πως είναι αβάσιμες ανησυχίες αυτές.
Απλά σε κυριεύει ο φοβος, το καταλαβαίνω. Κυρίευσε τον εσύ λοιπον! Ενας τρόπος που μπορώ να σκεφτώ μάλλον δεν θα σε βοηθουσε...εγώ παρ'οτι δεν εχω νοσοφοβια οταν ανησυχω για κατι το τερματιζω τελειως, παω με τη λογική οτι "ε και τι έγινε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Να πεθάνω; Ε δεν θα ζω για να με πειράξει" :P
Αλλά εγώ είμαι και τρελή σε αυτο, αστο...είναι ένας υπερβολικος τρόπος σκέψης που μαλλον θα σε αγχωνε πιο πολύ. Εσύ ξέρεις ποια εκλογίκευση θα σε βοηθούσε να ηρεμήσεις καλύτερα...
Μένεις πολύ καιρό μόνος για σπουδές; Αυτό σε αγχωνει; Επίσης ειναι η πρώτη φορά που παθαίνεις τέτοιο άγχος; Είναι τυχαίο που είναι σε περίοδο εξςταστικης;
01-06-2016, 00:58 #8
01-06-2016, 01:01 #9
Εε πρώτο έτος είμαι και ναι πρώτη φορά μαθαίνω για αυτό το άχγος.Εγω ακόμα και στις πανελλήνιες δεν αχγώθηκα άρα δεν θα είναι για την εξεταστική η και μπορεί δεν ξλερω να δου πω την αλήθεια...Σκέψου ότι εδω και μισή ώρα προσπαθώ να χαλαρώσω με μουσική κάνα βίντεάκι αστείο και τίποτα νοιώθω και πάλι αυτο το φούντωμα και μερικές στιγμές νοιώθω ότι αρχίζει να θολώνει η όρασή μου όταν βλέπω τον τοίχο και γενικά το δωμάτιο και δακρύζω στο άκυρο άστα..
01-06-2016, 01:02 #10
Σήμερα έκατσα πιο λίγο μπροστα σε οθόνη από ότι χθες τι φάση χαχα.Λεσ να φταίει το ότι η τηλεόραση είχε και λεντάκια απο πίσω της?Ναι το σκέφτομαι και αυτό δηλαδή το χω βάλει στο πρόγραμμα...
01-06-2016, 01:32 #11
Γενικά εγώ στη θέση σου θα απέφευγα για λίγο τις οθόνες είτε τηλεόραση είτε υπολογιστή...αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν έχω βιώσει ποτέ τόσο μεγάλο άγχος...ας βοηθήσει και κανένα άλλο μέλος με ανάλογη εμπειρία.
01-06-2016, 01:40 #12
Σε ευχαριστώ πάντως Ναταλία βοήθησες όσο έπρεπε για να νοιωσω καλύτερα.Να σαι καλά!!!! Και μάλλον έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να αποφύγω λίγο τις οθόνες.
01-06-2016, 02:01 #13
Κανείς άλλος έχει νοιώσει όπως εγώ πριν λίγο και συν μου ερχόταν η αίσθηση ότι δεν νοιώθω τα πόδια μου και επίσης έχω λίγες τάσεις εμετού ακόμα?Καμιά συμβουλή?
01-06-2016, 11:30 #14
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Εγω συμφωνω με την ναταλια αν και νομιζω οτι αυτο ειναι ειδος ιλλιγου απλα πρεπει να αποφυγεις της κινουμενες εικονες πχ τηλεοραση υπολογιστης κατσε ξαπλωσε λιγο ωστ εμε κλειστα ματια μπορει να χρεις 2-3 ωρες αλλα νομιζω θα βοηθησει
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
01-06-2016, 16:53 #15
Δεν σουκανα πλακα να κλεισεις την τηλεοραση , οπως ισως νομισες , αυτο που επαθες , το παθαινω αμα κατσω μπροστα σε οθονη υπολογιστου , πανω απο κανα διωρο , κουραζονται τα ματια , και μετα παει αλυσιδα ολο το πραμα , μερικοι δεν αντεχουν η/υ ( οθονες ) οπως εγω , παραν των 2 ωρων , συγκεντρωμενοι .........τις προαλλες , εγραφα στον η/υ , κανα 2ωρο , 3ωρο , κοιταζοντας φυσικα την οθονη , για τυχον λαθη , και μεπιασε το κεφαλι μου , μεσφιγγε , ζαλιζομουν , δεν ημουν καλα ,.......ρωτησα τον πατερα μου , που ξερει απο η/υ καλυτερα , και μουπε , στοπα εγω , μην καθεσαι τοση ωρα μπροστα στην οθονη ( ειναι και 22 ιντσων ) κουραζει , το ματι κυριως .........μετραω και την πιεση μου , 103 σφυγμους/λεπτο , και πιεση 11/16 !! αρα η οθονη φταιει ............ πηγα ξαπλωσα , ηρεμησα , και συνηλθα μετα απο 2ωρο υπνακον .....................οποτε μην ανησυχης καθοοοολου , εδω δεν ανησυχησα εγω , που ημουν ετοιμος για εγκεφαλικο !!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία