Results 1 to 15 of 20
-
04-06-2016, 00:53 #1davidhGuest
Ελυσα το προβλημα της ανηδονιας με energy drinks
Ελυσα το προβλημα της ανηδονιας με energy drinks.
Μεχρι τωρα επιδιδομουνα με αλκοολ για να νιωσω και μετα απο καταχρηση ανακαλυψα τα energy drinks px. monster pou me kanoun kai niotho energeia.
Se syndiasmo me gymnastikh tha einai mia xara nomizw kai den tha ksana pio alcochol.
Milisa kai me to psyxiatro kai mou eipe varia varia 3 tin imera.
Simera eipia 3, to prwto itan polu tonotiko meta apo tosh kataxrhsh alcochol.
Euxaristo.
- 04-06-2016, 20:27 #2
Eγώ στο θέμα ανηδονίας την καταπολεμώ μόνο με γυμναστική.Ξεκίνησα εδώ και 2 βδομάδες σε συνδιασμό με πρωινό ξύπνημα κ βλέπω ήδη διαφορά.Στο αλκοολ-καφέδες είμαι φειδωλός.Δεν ήμουν ποτέ γερό ποτήρι και μπορώ και το ελέγχω.Το πολύ 2 ποτά θα πιω 1-2 φορές την εβδομάδα.
Ότι και να κάνεις μη καταφεύγεις στην υπερβολή.Τα τονωτικά energy drinks έχουν χίλιες δυο μαλακίες μέσα και υψηλά ποσοστά καφεΐνης. Άσε που είναι αμφιβόλου ποιότητας. Πρόσεχε μη σου γυρίσει το μυαλό με τίποτα αυπνίες και υπερδιέγερση.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-06-2016, 21:37 #3
Θα συμφωνησω με τον serios , γυμναζομαι 30 χρονια πλεον , τα γνωριζω πολυ καλα τα energy drinks , πχ. red bull , αμφιβολου ποιοτητας , κακης ποιοτητας καφεινη , το καθενα εχει 160 mg κακης ποιοτητας καφεινη , l- taurine ( αστο αυτο , κακο πραμα ) , και ενα σωρο σκατολοίδια , μια φορα ηπια , και τελευταια ηταν , ασχημο ΄φτιαξιμο ΄ ....................... καλυτερο ειτε το πρασινο τσαι του βουνου για ανηδονια , ειτε ενας δυνατος Ελληνικος καφες , με καλης ποιοτητας καφε , απο καφεκοπτειο , φρεσκος , εχει μεγαλη διαφορα απο του σμαρκετ ................... ακομη και δυο καφεδες , μόυ φτιαχνουν την διαθεση , αν και εχω ευαισθησια στα διεγερτικα ............το αλκοολ , εχω περασει και απ αυτο το σταδιο , μεσομακροπροθεσμα , σου ριχνει την λιμπιντο , και αυτο κι αν προκαλει ανηδονια , παντα μεσομακρο .........................
05-06-2016, 11:23 #4
δε ξερω τι περιεχουν τα energy drinks αλλα μηπως ειναι καλυτερο να πινεις ενα καφε παρα να παιρνεις αυτες τις χημειες?εγω για να ειμαι ψιλονορμαλ πινω μια κουπα ελληνικο.οχι φλιτζανακι..κουπα..και κατι γινεται.βεβαια ουτε αυτη η ποσοτητα καφε ειναι οτι καλυτερο
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-06-2016, 12:08 #5
εχω μια συνάδελφο, η οποία στα 20s της ήταν παρτυ-ανιμαλ, άριστα διχτυωμένη και πολυ πολυ κοινωνικοποιημένη για την ηλικία της, από φωτογραφίες της από πάρτυ, άπειρα πάρτυ με ποτά και ξενύχτια (όπως προβάλλει αυτή την εαυτό της στο facebook).
Μου έλεγε λοιπόν ότι στα 30 της πέρασε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλεργικό σοκ, και άλλαξε ζωη 180 μοίρες. Και αναρωτιέμαι, δημιουργεί το αλκοολ στις κοινωνικές εξόδους τόσα προβλήματα?
05-06-2016, 12:18 #6
05-06-2016, 12:22 #7
Αυτή μου είπε ότι έκανε κάποιες μαγνητικές και ότι είχε πάθει αλλεργικά σοκ από τα οποία πήρε εξτρα κιλά.
05-06-2016, 12:24 #8
05-06-2016, 13:52 #9
Δεν επινα ποτε σε εξοδους , επινα μονος , νοσηλευτηκα 5 φορες απο οδικα ατυχηματα , που θα μπορουσα ανετα ναχα σακατευει η σκοτωθει , μονο ενα 20% πεθαινει απο ζημιες που προκαλει το αλκοολ στο σωμα , το 80% πεθαινει απο ατυχηματα υπο την επηρεια ............. ειναι τρομερο το αλκοολ , ας επινα κρασι μονο , επινα ποσοτητες ( 400lt /ετος ) , σου καταστρεφει ολη την ζωη , δεν λειτουργεις , σε κανεναν τομεα , και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να το κοψεις , μονο ενα 15% το κοβει μετα απο νοσηλεια σε κεντρο αποτοξινωσης , το υπολοιπο 85% ξανακυλαει , και 1-2 % το κοβει ιδιαις δυναμεις ...........θεωρειται 3 φορες πιο δυσκολο απο το τσιγαρο για να το κοψεις , ισως και πιο δυσκολο απο ναρκωτικα ........
05-06-2016, 15:54 #10
από ότι έχω καταλάβει από την ίδια και τη μούρη που δείχνει στο facebook, έπινε για κοινωνικούς λόγους. Αν εγώ πχ έχω φωτογραφίες με ταξίδια ή με τις παρέες μου στο προφίλ μου, αυτή ποζάρει με ένα κουτάκι μπύρα. Τωρα προσωπικά δεν την ξέρω για να κρίνω αν όντως πίνει όσο θέλει να δείχνει...
Γενικά Macgyver πιστεύεις ότι σε μια παρέα ένα άτομο που πίνει πολύ περνάει πιο εύκολα για απελευθερωμένο, πιο κουλ?Last edited by Mara.Z; 05-06-2016 at 16:54.
05-06-2016, 16:40 #11
Γενικά το μεθύσι θεωρείται μαγκιά.Τώρα αν αυτό κάνει απελευθερωμένο το άτομο δεν νομίζω.Πιο πολύ δέσμιο μιας εθιστικής συνήθειας και μιας ουσίας που σε ξεφτυλίζει σαν άτομο.Το θεωρώ υποβάθμιση της αξιοπρέπειας την μέθη.
Για να χρησιμοποιήσω μια φράση του Μπουκόφσκι μιας που το ανέφερες,έλεγε κάτι παρόμοιο.
''Μην ακούτε ποτέ τι λέει η μάζα,τις περισσότερες φορές έχουν άδικο''.Έτσι κ στο πρότυπο ότι όποιος πίνει είναι και καλά cool νομίζω ότι είναι κάτι λανθασμένο.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
05-06-2016, 18:33 #12
Τι νομιζω εγω , ε , Μαρα ? μεγαλη τιμη μου κανεις που υπολογιζεις την γνωμη μου , αληθεια λεω ............ σε πολυ νεαρες ηλικιες , πιθανον και να ισχυει αυτο , μου θυμιζει οταν πηγαινα σχολειο , παλαιοθεν , και εθεωρειτο μαγκια το να καπνιζεις , τωρα δεν θελω να πιστεψω οτι τα νεα παιδια δεν εχουν καταλαβει οτι το αλκοολ , ειναι ' κακο ' , τα εχω για πιο εξυπνα ........ απο την αλλη , αυτο που βλεπω , ειναι οτι πλεον ολοι πινουν στα μπαρ , διοτι δεν υπαρχει γνησια διασκεδαση , οπως αυτη που εζησα στα 80s , αρα πινεις για να ' ωραιοποιησεις ' την μη διασκεδαση , οποτε το αλκοολ με μετρο , ειναι αποδεκτο , το να γινεις ' ντεφι ' , δεν ειναι πιστευω .......αλλα δεν ειναι και ' απορριπτεο ' , κουλ , δεν σε κανει παντως , κουλ σημερα ( εχω την εντυπωση ) , ειναι ο ' νταης ' , που δεν σηκωνει και πολλα πολλα ............δεν ανηκω πια , δυστυχως , στην νεα γενια , και δεν μπορω να αποφανθω με βεβαιοτητα , εικασιες κανω ....... ας μας πει καποιος που ανηκει στην νεα γενια .........
05-06-2016, 18:48 #13
Εγώ θα ρίξω το λιθαράκι μου στη συζήτηση ως uncool νέας γενιάς χαχα
Δεν θεωρώ πιο κουλ και απελευθερωμένο κάποιον που πίνει πολύ, για πιο χαζό καγκουροταχα μου τον περναω :P Το ίδιο νομίζω πιστεύουν και οι υπόλοιποι στον κύκλο μου...ίσως έχω φλωρικο κύκλο τι να πω.
Ωστοσο είναι αλήθεια και δεν μπορώ να το αρνηθώ πως με δυο τρία ποτηράκια μ'αρεσει πιο πολυ ο εαυτος μου, "λυνομαι" κοινωνικα και περναω πιο καλα.
Από εκεί και πέρα νομίζω πως πλέον ΔΕΝ ειναι "της μοδος" και "κουλ" οτιδήποτε αυτοκαταστροφικο. Είναι η χιπστεροεποχη...ποτε τα νερντ και τα γκικς δεν ήταν πιο κουλ και ποτέ δεν ήταν πιο κουλ να είσαι της άθλησης, της διατροφής και γενικά ένας ενημερωμένος και καλλιεργημένος χιππης λολ. Δεν τα λέω εγω τα είχα διαβασει σε άρθρο τύπου cracked (σούπερ έμπιστη πηγή :P)
06-06-2016, 11:34 #14
Nομίζω ότι τα (συν-πλην)20χρονα γενικά πίνουν πολύ. Και θεωρείται απελευθέρωση και μαγκιά το να πίνεις πολύ κοινωνικά σε αυτές τις ηλικίες.
Ίσως από τα 30s και μετά κάτι να αλλάζει. Βαριούνται? Βλέπουν τη ματαιότητα? Προβλήματα υγείας? Θέλουν να κάνουν οικογένεια και μαζεύονται? Πίνουν πιο συγκρατημένα όμως, το βλέπω.
06-06-2016, 13:58 #15
εγω ειμαι 26 αλλα παρατησα το σχολειο νωρις καθως ξεκινησα και τις ουσιες νωρις για μενα δεν υπηρχε μαγκια μολις ξεκινησα τις ουσιες ενιωσα οτι ισιωσα βεβαια μετα κατεδαφιστηκα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια το μονο που εχω να πω ειναι να μην συγχεεται καποιον που πινει πολυ οταν βγαινει με εναν αλκοολικο ο αλκοολικος δεν πινει απο μαγκια το ιδιο και ο ναρκομανης οπως εσεις εχετε αναγκη το τσιγαρο καποιοι απο σας η το φαγητο αυτοι εχουν το αλκοολ και τις ουσιες για μενα προσωπικα μετα απο ενα σημειο και μετα οι ουσιες ηταν πιο σημαντικες απο το φαγητο και δεν αστειευομαι απλα δειχνω μια γευση για το πως ηταν...οσο για τον παλικαρο με τα energy drinks προφανως λογο υπερεντασης δεν νιωθει ανηδονια